2015 Temmuz Anneleri

Adet zamanimda da ole agrim hassasiyetim olmazdi. Ondan belki de. Ultrasonda hamililik takvimime gore bi hafta gerideyim. Belkide bi sure sonra hassaslasir.

Merhaba kızlar benimde akıntım çok fazla oluyor, sarı beyaz renkte , ama korkmuyorum,rahim büyüyor, ya da temizleniyor , önlem Alıyor gibi geliyor bana, kimileri günlük ped zararlı diyor ama ben öyle düşünmüyorum, oldukça sık değiştiriyorum, çok hafifletiyor,bu arada şeker testini yapmaya kart verdim, haklısınız 2 dilim baklavaya eşdeğerniş, çok daha fazlasını yiyorum.arkasaşımın kadın doğumcusu fırçayı basmış, bebeği tehlikeye atamayız diye,cinsiyete gelince, nub kısmına baktım paralel olanlar erkek , dik denilenler ,kız çıkmış, ben doktoruma sordum, bebekle ilgili dedi, öyle olsa biz makaleler yazarız hemen 11 de söyleriz dedi nitekim belki inanmayacaksınız, en ufak yeğenime doktor 5 aya kadar kız dedi,2 oğlu vardı , nasıl sevindik, 5. Ayda demez mi bu oğlan , ablama şok geçirdik, ablam dedi eminmisiniz doktor dedi nasıl olmam baksanıza, patlıcan gibi dikmiş:))şimdi tosun bir oğlumuz daha oldu

Merhaba anne adayları biz bugün kontrole gittik 12+3 uz . 2 li testim vardı benim için bol bol dua edin ailemizde down sendromu olduğu için telaşlıyim biraz. Ah bir de ellerini ayaklarını hatta parmaklarını bile gösterdi kesin olmamakla birlikte erkeğe benziyor dedi doktor. Darısı kısa zamanda sizlerin başına

Slm kizlar hamilelik tansiyonuyla ilgili doktoeuyla görüşen varmi benimkisi dün 16 9 cikti heyecandan dedim ama bugun de 14 10 kalbim cok hizli atiyor zaten bakalim bi kac gun takip edip gorusecegim doktorla

Çok güzel görünüyorsunn

doktoruma sordumda aldım cnm , netten karşılaştırdım ikside aynı hiç fark yok , biri yerli biri ithalmiş , haftasonu nöbetçi eczane sorunu yüzünden araştırma yapmadan aldım . gerçi kullanmaya cesaret edemedim , gaviscon aldım o da biraz iyi geldi ,,

Kullanmadım ama gebede zofran güvenilir diye biliyorum bulantı için onu tavsiye ediyorlar ama muadil aldıysan yani benzerini gene bi danış doktoruna ek maddeler farklı olmasın sonra
içi tamamen aynı canım , doktorum muadilini alabilirsin dedi ,, ama ben kullanmaya cesaret edemiyorum yinede

Slm kızlar. Ben de bugün carsiya cikmisken gratis e uğradım ve bio oil catlak kremini aldim bakalim denemeye baslicam insallah faydali olur

Slm kızlar. Ben de bugün carsiya cikmisken gratis e uğradım ve bio oil catlak kremini aldim bakalim denemeye baslicam insallah faydali olur
Bende dünden beri kullanıyorum umarım çatlama deformasyon olmaz Mide ekşimesi Geçmiyor hala bende kızlar birşeyler atıştırınca hafifliyor ama böyle de şimdiden 3 kilo aldım Bir an önce geçsin şu durum hep keyifsizim şu mide ekşimesi yüzünden ve kokulara duyarlılık tam gaz devam ne zaman geçecek ki? Allah'tan şimdiye kadar 1 kez çıkardım ama midem de hep isyanda puff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…