- 20 Aralık 2014
- 756
- 443
- 103
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.261
çok sağol canım. dün öyle bişey feldi ama başkada hiç birşey olmadı şükür. şimdi iyiyim çok teşekkür ederim.Umarim birseyin yoktur canim cok gecmis olsun bu isleride mecbur yapmak zorunda kaliyoruz maalesef
Adet zamanimda da ole agrim hassasiyetim olmazdi. Ondan belki de. Ultrasonda hamililik takvimime gore bi hafta gerideyim. Belkide bi sure sonra hassaslasir.normaldede hassaslık olurmuydu peki yoksa olmazmıydı
ben adet olacağımıda hemen gögüslerimden anlardım
ama yakında olur çünkü süt bezleri yerleşmeye ve büyümeye başlıyormuş
ondan sınra tutabilene aşk olsun
Aynennn. Nolcak boyle bilemedim. Sadece corbayla yasayabilirim bu ara ama bebegime faydasi olsun diye yemeye calisiyorum biselerhiç bir çaresi yok benimde çok kötü
birşeyi severek yiyorum sonra bir tiksinti geliyor anlatamam
Çok güzel görünüyorsunnKizlar sizinle bugun aldigim hamile pantolonumu ve erkenden cikan gobusumu paylasmak istiyorum :)
9+5 haftaligiz ama gobek onden gidiyor. Bugun yine doktordaydim sorun yok allaha sukur. Hemen kendimi h&m e attim. Sansa bazi urunler indirime girmis. Bu hamile pantolonuda 69.95tlden 30tl ye dusmus. Yanlari lastikli. Normalde 36 beden giyiyorum ama 38 beden aldim. Daha farkli modellerde var isteyen gidip bakabilir :)
Cok guzel bi duygu cok heyecanliyim rabbim bir umut icinde bekleyenlerin beklediklerini versin herkese bu guzel duyguyu yasamayi nasip etsin insallah
geçmiş olsun canımSlm kizlar hamilelik tansiyonuyla ilgili doktoeuyla görüşen varmi benimkisi dün 16 9 cikti heyecandan dedim ama bugun de 14 10 kalbim cok hizli atiyor zaten bakalim bi kac gun takip edip gorusecegim doktorla
bence akışına bırak tehlikeli sınırı geçtik artık bence. boşver öğrenen öğrensin
doktoruma sordumda aldım cnm , netten karşılaştırdım ikside aynı hiç fark yok , biri yerli biri ithalmiş , haftasonu nöbetçi eczane sorunu yüzünden araştırma yapmadan aldım . gerçi kullanmaya cesaret edemedim , gaviscon aldım o da biraz iyi geldi ,,canım keşke muadilini değil aynı ilacı alsaydın. başka eczanelere sorsaydın. benim içime sinmiyo muadil olayı. doktorunu bir ara sor istersen. yoktu yerine bunu aldım. içinde böyle şeyler yazıyo de. bakalım ne diyecek.
içi tamamen aynı canım , doktorum muadilini alabilirsin dedi ,, ama ben kullanmaya cesaret edemiyorum yinedeKullanmadım ama gebede zofran güvenilir diye biliyorum bulantı için onu tavsiye ediyorlar ama muadil aldıysan yani benzerini gene bi danış doktoruna ek maddeler farklı olmasın sonra
2015 haziran temmuz annesi yaziyor sanirim onda degil mi?Bide 2015 temmuz anneleri ayri bir grup var.yönetici eylem gümüşlüol mu? doğru mu bulmuşum ?
Onu soyliyeyim canim,istek yollanabilsin.Yazıyorum çıkıyor ama kapalı istek yollayamıyorum
Tşk ederim canım çok memnun olurumOnu soyliyeyim canim,istek yollanabilsin.
Benim bulantilar hafifledi gibi ama bu sefer kasık ağrılarım azdı ya çok ağrıyoSlm kizlar nasilsiniz durumlar nasil
Bende dünden beri kullanıyorum umarım çatlama deformasyon olmazSlm kızlar. Ben de bugün carsiya cikmisken gratis e uğradım ve bio oil catlak kremini aldim bakalim denemeye baslicam insallah faydali olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?