2015 Temmuz Anneleri

Slm kızlar. Ben de bugün carsiya cikmisken gratis e uğradım ve bio oil catlak kremini aldim bakalim denemeye baslicam insallah faydali olur
Benim şimdiden ufaktan çatlak başladı çok erken ama hakiki zeytinyağı suruyorum hergun

Insallah
inşallah canim. Benim de midem aynıydı hicbi sey yiyemiyodum ama gecen aksam limonu ikiye bölüp yarısını yedim midemi biraz da olsa rahatlatti ve su icmeyen ben bu sayede su icmeye başladım :)

Sabahlari bulantim yok ama bu saatlerde oluyorum....daha az once cikarttim zehir kustum resmen dahada rahatlamadim allahim sen yardim et aclik bir yandan bulanti ogurme bi yandan ...

arkadaşlar bir yöntem vardı bebeğin cinsiyetini tahmin ediyorduk ultrason görüntüsü ile hatta burada da konuşuldu bulamıyorum İnternet yöntemin adını. burada sayfası varda bulamıyorum bir el atsanız

Bu koku hassasiyeti ne zaman bitecek kizlar gecti diyorum tekrar basliyor cikarmalar devam Allah im cok zor bebislerimiz icin sabir

Bugün kontrolümüz vardı. Bebişimizi gördük. Doktorumuz bacak arasında dolgunluk gördük kullandığı tabir buydu. Erkek gb ama kesin diyemiyorum dedi. 1ay sonrasını bekleyeceğiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…