- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.281
Benim şimdiden ufaktan çatlak başladı çok erken ama hakiki zeytinyağı suruyorum hergunSlm kızlar. Ben de bugün carsiya cikmisken gratis e uğradım ve bio oil catlak kremini aldim bakalim denemeye baslicam insallah faydali olur
inşallah canim. Benim de midem aynıydı hicbi sey yiyemiyodum ama gecen aksam limonu ikiye bölüp yarısını yedim midemi biraz da olsa rahatlatti ve su icmeyen ben bu sayede su icmeye başladım :)Bende dünden beri kullanıyorum umarım çatlama deformasyon olmazMide ekşimesi Geçmiyor hala bende kızlar birşeyler atıştırınca hafifliyor ama böyle de şimdiden 3 kilo aldım Bir an önce geçsin şu durum hep keyifsizim şu mide ekşimesi yüzünden ve kokulara duyarlılık tam gaz devam ne zaman geçecek ki? Allah'tan şimdiye kadar 1 kez çıkardım ama midem de hep isyanda puff
Benim daha görünürde bisey olmadi ama catlamadan baslicam ki etkisi olsun en azindan yoksa cok kotu bi görüntü olurBenim şimdiden ufaktan çatlak başladı çok erken ama hakiki zeytinyağı suruyorum hergun
Evet canim dogru bulmussun.yönetici eylem gümüşlüol mu? doğru mu bulmuşum ?
Canim yollanabiliyormus.Yonetici Eylem Gumusluol.Tşk ederim canım çok memnun olurum
Bende katildim :)Evet canim dogru bulmussun.
Hosgeldin canim :)Bende katildim :)
Allah cc yardimcin olsun canim.Bulantilariniz gecsede rahatlasaniz.Sabahlari bulantim yok ama bu saatlerde oluyorum....daha az once cikarttim zehir kustum resmen dahada rahatlamadim allahim sen yardim et aclik bir yandan bulanti ogurme bi yandan ...
Hoş buldum canım :))Hosgeldin canim :)
Nub teorisi gibi bir seydi sanirim:)arkadaşlar bir yöntem vardı bebeğin cinsiyetini tahmin ediyorduk ultrason görüntüsü ile hatta burada da konuşuldu bulamıyorum İnternet yöntemin adını. burada sayfası varda bulamıyorum bir el atsanız
çok teşekkür ederim sağolunNub teorisi gibi bir seydi sanirim:)
Oyyy guzellige bak masaAllah buyumuste parmagini emiyor :)Birde parmağını emiyordu
bebişimiz bu tahminleri alalım
Masallah canim nasil guzel ya bende 11+3 ken gidecem bebisim bu kadar olmustur artik hayirlisi olsun ☺☺bebişimiz bu tahminleri alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?