2015 Temmuz Anneleri

Merhaba kizlar ben de dokuzuncu haftamin icindeyim, bdt 31 temmuz ama o tarihe kadar kalmayiz diye dusunuyorum, aslinda katilmakta kararsizdim cok hayal kirikligi yasadim bu 4.gebeligim ve insallah kucagima alabilecegim ilk bebegim olacak . Bana ugur getirmenizi diliyorum , hep beraber bebeklerimize kavustugumuz gunleri de gorelim insallah .

İ
İnşallah canım hepimizde aynı heyecan var sanırım hem mutluluk hem hafiften telaş bu Temmuz hepimizin çoook mutlu olması için dua edelim bolca bebişlerimizi kucağımıza alıp o tombiş yanaklarını bacaklarını kollarını öpelim İnşallah

Gel bakalım bi yaralı ceylan daha
Yavrucum burda nerdeyse yaridan fazlamizin kayiplari var herkes bi tedirgin ki sorma hepimizin yavrulari Allaha emanet..

offffffffffffff ofben akışa bırakmaya karar vetdim yarın randevum var bakalım dr ne diyecek

Masallah canim nasil guzel ya bende 11+3 ken gidecem bebisim bu kadar olmustur artik hayirlisi olsun ☺☺
bebeğim satıma göre bir hafta önde gidiyor ölçümlerde aynen bu şekli sende görürsün. yavruşum bize supriz yaptı orada hareket etti babası ile ben

gunaydınlarr gaviscon la kanka oldum , diğer hapı daha içemedim cesaret edip şimdilik şurup hafifletiyor beni , bulantı ve kusmaktanda korkar oldum ,, lekelenmelerim artacak diye aklım çıkıyor , bütün enerjimi düşürdü bu durum , hayırlısı artık , bu arada bebişimide gördüm maşallah büyümüş hayret ettim , yan gelip yatıyordu 3.5 cm parmak bebek Allahım korusun bebişleri ,

doktorum bulantılarım için zencefil çayını önerdi ,, iyi gelir dedi , gerçi daha almadım ama aklıma gelmişken yazayım dedim

Ya bizde bizde İnşallah yarın buyuk gun Bi iyi haberler alsam İnşallahBebisime battaniye örmeye de başladım herşeyi olumlu düşünmeye çalışıyorum heyecan dorukta
nasıl bişey örüyorsun canım resim paylaşabilirmisin , bende değişik şeylere odaklanmak istiyorum ama kafam kalkmıyor az daha sabır :)

Günaydııınn Allahıma şükürler olsun hiç bulantım olmadı ama yonede sadece tost ve çay ile kahvaltı yaptım gece rüyamda kız cocuk alıyordum kucagıma hayırlısı olsun inşallah
İnşallah geçmiştir bılabtılarım
Darısı herkeze hanımlar
Bu arada bende hiç lekelenme olmadı tabi bizde cinsel ilişki yok hiç eşimle yanyana büle yatmıyorum hastane yatagı kıraladık onda yatıyor esim bundan heralde siZlerin lekelenmesi dikkat edin cqnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…