- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.301
y Ayy Masallah cok guzel ya benim pazartesi kontrolum var kizlar cok dua edin olur mu oyle heyecanliyim ki bi gitsem bi hersey yolunda dese İnsallah mutlu mutlu donsembebişimiz bu tahminleri alalım
İnşallah canım hepimizde aynı heyecan var sanırım hem mutluluk hem hafiften telaş bu Temmuz hepimizin çoook mutlu olması için dua edelim bolca bebişlerimizi kucağımıza alıp o tombiş yanaklarını bacaklarını kollarını öpelim İnşallahMerhaba kizlar ben de dokuzuncu haftamin icindeyim, bdt 31 temmuz ama o tarihe kadar kalmayiz diye dusunuyorum, aslinda katilmakta kararsizdim cok hayal kirikligi yasadim bu 4.gebeligim ve insallah kucagima alabilecegim ilk bebegim olacak . Bana ugur getirmenizi diliyorum , hep beraber bebeklerimize kavustugumuz gunleri de gorelim insallah .
Merhaba kizlar ben de dokuzuncu haftamin icindeyim, bdt 31 temmuz ama o tarihe kadar kalmayiz diye dusunuyorum, aslinda katilmakta kararsizdim cok hayal kirikligi yasadim bu 4.gebeligim ve insallah kucagima alabilecegim ilk bebegim olacak . Bana ugur getirmenizi diliyorum , hep beraber bebeklerimize kavustugumuz gunleri de gorelim insallah .
kızlar bebeklerim 6 hafta 5 günlükmüş bebeklerim dedim çünkü yüzde 90 ikizmiş :)
ayyyy çok güzelllll Allah tamamına erdirsin bende çok istemiştimkısmet işte
offffffffffffff ofgünaydın
2 li test konusunda büyük konuşmayın bayanlar ..
bende 2. hamileliğimde yaptıramayacağım dedim dr imza aldı yaptırmak istemediğime dair.özürlü çıksa aldıracakmıyım..boşuna stres yaşamayamacağım demiştim.sonra dr konuştu eşim ikna oldu yaptırmaya...sadece özür değil başka problem varsa hamilelik süreci, doğum anı, doğum sonrası ona göre tedbirler alınmalı son anda öğrenilmemeli filan diye konuşmştu..
ve malasef ben çok kötü şeyler yaşadım...detaya girip sizleri etkilemek istemiyorum..herzaman erken teşhis önemlidir...
inşallah canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinA
y Ayy Masallah cok guzel ya benim pazartesi kontrolum var kizlar cok dua edin olur mu oyle heyecanliyim ki bi gitsem bi hersey yolunda dese İnsallah mutlu mutlu donsem
bebeğim satıma göre bir hafta önde gidiyor ölçümlerde aynen bu şekli sende görürsün. yavruşum bize supriz yaptı orada hareket etti babası ile benMasallah canim nasil guzel ya bende 11+3 ken gidecem bebisim bu kadar olmustur artik hayirlisi olsun ☺☺
orayı sonradan buldum sordum ilk tahmin erkek dediler çok merak ediyorum yaaaBana kiz gibi geldi bildigimden degil nub teorasinin oldugu sayfaya bakmistim.oraya bir sor bence hayirlisi olsun
doktorum bulantılarım için zencefil çayını önerdi ,, iyi gelir dedi , gerçi daha almadım ama aklıma gelmişken yazayım dedim
Ayy insallah bizde sizin gibi oluruz boylebebeğim satıma göre bir hafta önde gidiyor ölçümlerde aynen bu şekli sende görürsün. yavruşum bize supriz yaptı orada hareket etti babası ile ben
Ya bizde bizde İnşallah yarın buyuk gun
Ayy insallah bizde sizin gibi oluruz boyle
nasıl bişey örüyorsun canım resim paylaşabilirmisin , bende değişik şeylere odaklanmak istiyorum ama kafam kalkmıyor az daha sabır :)Ya bizde bizde İnşallah yarın buyuk gunBi iyi haberler alsam İnşallah Bebisime battaniye örmeye de başladım herşeyi olumlu düşünmeye çalışıyorum heyecan dorukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?