2015 Temmuz Anneleri

Bende rüyamda çocuk emzirdiğimi gördüm :) Sanırım dün konusu geçti göğüsler çok büyüdü diye bilinç altı sanırım Allah hayırlara çıkarsın bu arada ikili test yaptıracaktım ama sonradan annemle ve babamla konuşunca vazgeçtim.Annem 43 yaşında doğum yaptı çok sağlıklı bir kardeşimiz var Allah'a şükür 1.sınıfa başladı bu sene.Annem hiç kendini boş yere strese sokma dedi.Allah'a emanet artık yavrum herkesin bebeği sağlıklı olur inşallah.

Erkeklerin bu kadar anlayışsız ve kaprisli olmaları bazen okadar şaşırtıcı ki.. Bence bende olması gereken alınma ve sinirlilik hali eşimde oluyor şuan ve beni delirtiyor

nasıl bişey örüyorsun canım resim paylaşabilirmisin , bende değişik şeylere odaklanmak istiyorum ama kafam kalkmıyor az daha sabır :)
Daha yeni başladım ama modelim bu başta 82 sıra örüyorsun sonra başta ve sonda 5'er sıra gene tor araşında da 12 düz 12 tor diye gidiyorsun dönüşler hep tor oluyor ilk beş sıra gibi (benim de hemen hemen ilk örgü denemem gevşek görünen elbezi gibi örülenlere tor arkadan aldıklarıma düz diyorum adını yanlış söylediysem kusura bakma sen gene modele bak

Eklentiler

• IMG_20141125_131131.webp
    43 KB · Görüntüleme: 138
Bunlarda benim minik kaplumbagalarim :)Dunku kontrolden 9+3tuk:)
canım merhaba nasılsın ? maşallah bebişin baya büyümüş. hatırladınmı geçen ay olmamıştı benim. bu ay oldu çok şükür :) bi de pıhtılaşma falan seni takip ediyorum zaten. bende ilaçlara devam dedi doktorum salı günü gidicem. muhtemelen iğneye başlatıcak. rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ayyy çok güzeel Allah bağışlasın
Amin canim cumlemizinkini insaAllah :)
ayyy bakar körüm ben senin kaplumbağalarını yerim yaaa bebişler büyümüş diyeyim :) ay nası sevindim kuzum yaaa
Canimmmm cok sagol.Hatirlamaz miyim doktor tahlil bile yapmadan pko diyip dogum kontrol hapi vermek istemisti :) Hamile olmana cooook sevindim :) Nasil oldu,neler yaptin o doktordan sonra?Ay cok sevindim ya :)))
Çifte mucizeee :)
Çok Şirin yaa.. yan yana yatiolar
Senin nickin gibiler di mi :) Sagol canim :)

yok canım ben o değilim benim daha önce düşüklerim vardı ilaç kullanıyodum geçen ay ikinci çizgiyi silik görüp (beynim oyun oynamış bana) kan testine negatifi görmüştüm :) pıhtılaşma vardı bende coraspin falan kullanıyodum hatta sen ihmal etme gebeliği öğrenince hemen doktora git demiştin :)

Canim kusura bakma lutfen diger baharla karistirdim Sen aramizdan ayrilmistin gecen ay.Olsun agustos annesi olacaksin insaAllah Bu arada clexane 0.4e mi baslatti doktor?Senin ikiz kaybin olmustu birde onceden degil mi Kan sulandirici igneni hic ihmal etme hergun ayni saatte vurul canim.Pespese dogum yapacagiz insaAllah

Kizlar selam, bende vakit gecmiyor, nasil gelecek bu kontrol gunu :/ Battaniyele
Bunlarda benim minik kaplumbagalarim :)Dunku kontrolden 9+3tuk:)

Ayyy masallah onlara kardes kardes buyuyorlar... Bende vakit gecirmeye calisiyorum, sonraki kontrol haftaya... 2 haftada 1 gidiyorum yine de gecmio vakit, birde doktorun dedigi gibi ayda 1 gitsem heralde deliririm Su 3 ay tamamlansa artik Daha dogrusu hissetmeye baslasK artik... Sen daha erken hissedersin heralde biri alttan biri ustten tek neler

Sağol canım :) Ben bu kontrolüme kadar her hafta gidiyordum.Artık 2 haftada bir gel dedi doktorum.Doğuma kadar böyle olacak inşaAllah.Ayda bire bende dayanamam herhalde İki birden hastaneye giderim 15 günde bir kontrole gitmiş olurum

çok güzel olmuş canım , resimdeki örnekmi senin yaptığınmı pembe mi yapıyorsun rengini ,, bu örtüler bebek arabasında pusette falan çok kullanışlı oluyor , seviorum ben el emeği göz nuru yapılanları , güzel günlerde kullanırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…