- 1 Kasım 2014
- 406
- 508
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.321
Daha yeni başladım ama modelim bu başta 82 sıra örüyorsun sonra başta ve sonda 5'er sıra gene tor araşında da 12 düz 12 tor diye gidiyorsun dönüşler hep tor oluyor ilk beş sıra gibi (benim de hemen hemen ilk örgü denemem gevşek görünen elbezi gibi örülenlere tor arkadan aldıklarıma düz diyorum adını yanlış söylediysem kusura bakma sen gene modele baknasıl bişey örüyorsun canım resim paylaşabilirmisin , bende değişik şeylere odaklanmak istiyorum ama kafam kalkmıyor az daha sabır :)
Ayyy çok güzeel Allah bağışlasınBunlarda benim minik kaplumbagalarim :)Dunku kontrolden 9+3tuk:)
canım merhaba nasılsın ? maşallah bebişin baya büyümüş. hatırladınmı geçen ay olmamıştı benim. bu ay oldu çok şükür :) bi de pıhtılaşma falan seni takip ediyorum zaten. bende ilaçlara devam dedi doktorum salı günü gidicem. muhtemelen iğneye başlatıcak. rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBunlarda benim minik kaplumbagalarim :)Dunku kontrolden 9+3tuk:)
ayyy bakar körüm ben senin kaplumbağalarını yerim yaaa bebişler büyümüş diyeyim :) ay nası sevindim kuzum yaaaBunlarda benim minik kaplumbagalarim :)Dunku kontrolden 9+3tuk:)
Bunlarda benim minik kaplumbagalarim :)Dunku kontrolden 9+3tuk:)
Amin canim cumlemizinkini insaAllah :)Ayyy çok güzeel Allah bağışlasın
Canimmmm cok sagol.Hatirlamaz miyim doktor tahlil bile yapmadan pko diyip dogum kontrol hapi vermek istemisti :) Hamile olmana cooook sevindim :) Nasil oldu,neler yaptin o doktordan sonra?Ay cok sevindim ya :)))ayyy bakar körüm ben senin kaplumbağalarını yerim yaaa bebişler büyümüş diyeyim :) ay nası sevindim kuzum yaaa
Senin nickin gibiler di mi :) Sagol canim :)Çifte mucizeee :)
Çok Şirin yaa.. yan yana yatiolar
ayy mucizee bunlar yaa :)Bunlarda benim minik kaplumbagalarim :)Dunku kontrolden 9+3tuk:)
Aynen canim Rabbimin mucizeleri :)Hepimizinki oyle.Rabbim evlatlarimizi bizlere bagislasin insaAllah.ayy mucizee bunlar yaa :)
yok canım ben o değilimAmin canim cumlemizinkini insaAllah :)
Canimmmm cok sagol.Hatirlamaz miyim doktor tahlil bile yapmadan pko diyip dogum kontrol hapi vermek istemisti :) Hamile olmana cooook sevindim :) Nasil oldu,neler yaptin o doktordan sonra?Ay cok sevindim ya :)))
Senin nickin gibiler di mi :) Sagol canim :)
Ayy insallah bizde sizin gibi oluruz boyle[/QUOTE
inşallah canım çok güzel bir duygu bence rahatsız oldu hemen kaçmak istedi kaymaya başladı :) 1 ay sonra görücez hiç dayanılacak gibi değil
Canim kusura bakma lutfen diger baharla karistirdimyok canım ben o değilimbenim daha önce düşüklerim vardı ilaç kullanıyodum geçen ay ikinci çizgiyi silik görüp (beynim oyun oynamış bana) kan testine negatifi görmüştüm :) pıhtılaşma vardı bende coraspin falan kullanıyodum hatta sen ihmal etme gebeliği öğrenince hemen doktora git demiştin :)
aynen 10. haftadan sonra cinsiyet tahmini yapıyorlarmış genelde tutuyormuş. ama bende tam çözmedimBu nup ne oluyor arkadaşlar cinsiyet tahminiyle ilgili bişey mi
maşallah canım nasıl güzeller rabbim sağlıklı bir şekilde kuçağına almayı nasip etsin inşallahBunlarda benim minik kaplumbagalarim :)Dunku kontrolden 9+3tuk:)
Canım çok sağol,amin.Hepimiz hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşaAllah :)maşallah canım nasıl güzeller rabbim sağlıklı bir şekilde kuçağına almayı nasip etsin inşallah
Bunlarda benim minik kaplumbagalarim :)Dunku kontrolden 9+3tuk:)
Sağol canım :) Ben bu kontrolüme kadar her hafta gidiyordum.Artık 2 haftada bir gel dedi doktorum.Doğuma kadar böyle olacak inşaAllah.Ayda bire bende dayanamam herhalde İki birden hastaneye giderim 15 günde bir kontrole gitmiş olurumKizlar selam, bende vakit gecmiyor, nasil gelecek bu kontrol gunu :/ Battaniyele
Ayyy masallah onlara kardes kardes buyuyorlar... Bende vakit gecirmeye calisiyorum, sonraki kontrol haftaya... 2 haftada 1 gidiyorum yine de gecmio vakit, birde doktorun dedigi gibi ayda 1 gitsem heralde deliririmSu 3 ay tamamlansa artik Daha dogrusu hissetmeye baslasK artik... Sen daha erken hissedersin heralde biri alttan biri ustten tek neler
çok güzel olmuş canım , resimdeki örnekmi senin yaptığınmı pembe mi yapıyorsun rengini ,, bu örtüler bebek arabasında pusette falan çok kullanışlı oluyor , seviorum ben el emeği göz nuru yapılanları , güzel günlerde kullanırsınız inşallahDaha yeni başladım ama modelim bu başta 82 sıra örüyorsun sonra başta ve sonda 5'er sıra gene tor araşında da 12 düz 12 tor diye gidiyorsun dönüşler hep tor oluyor ilk beş sıra gibi (benim de hemen hemen ilk örgü denemem gevşek görünen elbezi gibi örülenlere tor arkadan aldıklarıma düz diyorum adını yanlış söylediysem kusura bakma sen gene modele bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?