- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.341
maşallah ne güzeller ikisi birden büyüyor :)Bunlarda benim minik kaplumbagalarim :)Dunku kontrolden 9+3tuk:)
Çok sağol canım :) Evet hamdusenalar olsun Rabbime :)maşallah ne güzeller ikisi birden büyüyor :)
evet canım sorun değil niye kusura bakayım :) salı günüde çağırdı ilaçlara devam dedi. yarın tekrar kan testi istedi artış varmı diye salı gidince bakalım napcağımı söyler bekliyorum sabırsızlıkla. inşallah canım rabbim herşeyin hayırlısını versin :)Canim kusura bakma lutfen diger baharla karistirdimSen aramizdan ayrilmistin gecen ay.Olsun agustos annesi olacaksin insaAllah Bu arada clexane 0.4e mi baslatti doktor?Senin ikiz kaybin olmustu birde onceden degil mi Kan sulandirici igneni hic ihmal etme hergun ayni saatte vurul canim.Pespese dogum yapacagiz insaAllah
Hiç stres yapma tamam mı canım.Ben bu hamileliğimde hep anın tadını çıkardım.Hep mutlu oldum.Her şeyi olumlu düşün.Keseyi göremedim olsun geç döllenmiştir dedim 4 gün sonra bir gittim çift kese :) Bir hafta sonra biri oluşmuş diğeri boş,olsun diğeri geç döllenmiştir dedim.1 hafta sonra gittiğimde oda oluşmuş kalpleri atıyordu şükürler olsun Rabbime. :) Bildiğin Polyannayımevet canım sorun değil niye kusura bakayım :) salı günüde çağırdı ilaçlara devam dedi. yarın tekrar kan testi istedi artış varmı diye salı gidince bakalım napcağımı söyler bekliyorum sabırsızlıkla. inşallah canım rabbim herşeyin hayırlısını versin :)
ayyy ne güzel canım. aynen öyle aşırı dozda oyun havası aldım bugün zaten :) herşey güzel olacak inşallah Rabbim kucağımıza aldığımız günleri göstersin bizeHiç stres yapma tamam mı canım.Ben bu hamileliğimde hep anın tadını çıkardım.Hep mutlu oldum.Her şeyi olumlu düşün.Keseyi göremedim olsun geç döllenmiştir dedim 4 gün sonra bir gittim çift kese :) Bir hafta sonra biri oluşmuş diğeri boş,olsun diğeri geç döllenmiştir dedim.1 hafta sonra gittiğimde oda oluşmuş kalpleri atıyordu şükürler olsun Rabbime. :) Bildiğin PolyannayımOlumlu düşün olumluyu çağır hep mutlu ol inşaAllah :) Gelişmelerden haberdar et tamam mı :)
Amin canım inşaAllah :)ayyy ne güzel canım. aynen öyle aşırı dozda oyun havası aldım bugün zaten :) herşey güzel olacak inşallah Rabbim kucağımıza aldığımız günleri göstersin bize
İnşallah canım teşekkürler bu örnek benimki daha iki sıra birşey ilerleyince paylaşırım tekrar resmini hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir doğsalarçok güzel olmuş canım , resimdeki örnekmi senin yaptığınmı pembe mi yapıyorsun rengini ,, bu örtüler bebek arabasında pusette falan çok kullanışlı oluyor , seviorum ben el emeği göz nuru yapılanları , güzel günlerde kullanırsınız inşallah
Bende hevesleniyorum başlayayim bir şeyler diyorum ama halsizlikten,tembellikten bir şey yapamıyorum :) Ellerine sağlık canım.Benimkilerede birer tane bekliyorumİnşallah canım teşekkürler bu örnek benimki daha iki sıra birşey ilerleyince paylaşırım tekrar resmini hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir doğsalar
Denemedim aslında denemek lazımda bende tutmaz sanırım :) Biri kız biri erkekse ne olurki hem düz hem yuvarlak mı döner acaba :)))Kizlar aranızda alyans testi yapan var mı
Bende olmuyordu çok şükür canım ama bugün midem rahatsız.Bulanmıyor ama bir huzursuz,yemek yapamadım bu yüzden.Her gün yemek yapardım,bugün ilk kez yapamadım.Bugun hafta sonu evde yemek yapayim dedim yapdim ama simdi midem allak bullakk var mi yemek yapinca perte cikan
Yok yaa ne yapmasi koku gelince bile midem alt ust oluyor..acaba nezaman azalcak yaBende olmuyordu çok şükür canım ama bugün midem rahatsız.Bulanmıyor ama bir huzursuz,yemek yapamadım bu yüzden.Her gün yemek yapardım,bugün ilk kez yapamadım.
Ah kuzum senin bence bir Kiz bir oğlan :) hatta kendini geç gösteren kız olabilir:) Boz eşimle bugun yaptık kız çıktı. Benimkinin suratı 5 karıs oldu :)Denemedim aslında denemek lazımda bende tutmaz sanırım :) Biri kız biri erkekse ne olurki hem düz hem yuvarlak mı döner acaba :)))
Ah kuzum senin bence bir Kiz bir oğlan :) hatta kendini geç gösteren kız olabilir:) Boz eşimle bugun yaptık kız çıktı. Benimkinin suratı 5 karıs oldu :)
Al bendende okadar.kac aydir serumla igneyle ilaclarla ayaktayim.yemek yapmayi birak yemeyi ozledim.[/QUOTE][QUOTE="suratsiz88, posaydır sorumlu iğneyle ilaçlarla ayaklarım. Yok yyapmayıbiapmasi koku gelince bile midem alt ust oluyor..acaba nezaman azalcak ya
Erkek mi istiyor esin?Ole yapmasin kuser bebis ona :)Ah kuzum senin bence bir Kiz bir oğlan :) hatta kendini geç gösteren kız olabilir:) Boz eşimle bugun yaptık kız çıktı. Benimkinin suratı 5 karıs oldu :)
Bana yapmışlardı iki çocuğum oluyomuş ilki erkek ikincisi kız dahada olmuyomuşKizlar aranızda alyans testi yapan var mı
Al bendende okadar.kac aydir serumla igneyle ilaclarla ayaktayim.yemek yapmayi birak yemeyi ozledim.[/QUOTE][QUOTE="suratsiz88, posaydır sorumlu iğneyle ilaçlarla ayaklarım. Yok yyapmayıbiapmasi koku gelince bile midem alt ust oluyor..acaba nezaman azalcak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?