- 12 Mayıs 2014
- 260
- 200
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.121
değil mi ya ne tatlı kız çocuğu herhalde ben bayılırım kız çocuklarına bakıp bakıp duruyorum belki bebeğimde böyle şeker olurProfil resmindeki çocuk ne güzel öyle, maşallah...
ay ne güzel sanırım böyle renkli olucak ama konuştuğum kişi ilk önce sakatlığı varmı diye organlarına falan bakıcakmış sonra boy ve ense kalınlığı ölçülücekmiş sonrada kan testi cd de fotoda vericekmiş nettede uzun sürdüğü yazıyor ben belki cinsiyetini görür diye özellikle ayrıntılı baksın istiyorum bazı hastanelerde pek bi suratsız oluyormuş bişey söylemeden çıkıyorlarmışCanım 4 boyutlu dediğiniz bu fotodaki sanırım ? öyle 30-40 dakika sürmedi benim ki 8-10 dk falan toplamda. O kadar detaylı ultrason sanırım 20. haftada mı ne yapılıyor ?
Eki Görüntüle 1356022
Ya kizlar benim mide bulantilarim artti....ve yeyimedigim icin bos mide oguruyorum....yesil sari karisik sivi geliyor zehir gibi ...korkuyorum acaba bebegime birsey olduda zehirlendim mi haberim yok ... Boyle basina birsey gelen var mi yoksa normal mi
değil mi ya ne tatlı kız çocuğu herhalde ben bayılırım kız çocuklarına bakıp bakıp duruyorum belki bebeğimde böyle şeker olur
amin canım. benimde gül gibi sigortam vardı ama iptal ettirdim bu zamana kadar işime yaramadı bu saatten sonrada yaramaz dedim ki asıl şimdi lazım olacakmış ah kafam ah yine yaptırdım ama 1 sene sonra hamile kalmam gerekiyormuş bende 2 3 ay sonra hamile kalınca o şansımıda kaybettim artık 2. ye inşallah.
Hormonlar canim boyle yapiyor, bende aksam ruyamda George Clooney ile evliymisim gordum ya:):)gunaydınlar annişler , keyifler yerindedir inşallah , bu gece rüyamda bir türlü iğnemi yapamıyorum , iğne saatim geçmişş deli oldum , amma stresli bir ruyaydıı
öyle canım tıp merkezleri rapor yazmıyor bende daha önce karşılaştım ama sen Esencan'a da gidebilirsin orada 35 muayne 100 tl serum bana yürüme mesafesi orası hep oraya gidiyordum
sende rüyanda kimi görceğini ağzının tadını biliyn heeeHormonlar canim boyle yapiyor, bende aksam ruyamda George Clooney ile evliymisim gordum ya:):)
ay ne güzel sanırım böyle renkli olucak ama konuştuğum kişi ilk önce sakatlığı varmı diye organlarına falan bakıcakmış sonra boy ve ense kalınlığı ölçülücekmiş sonrada kan testi cd de fotoda vericekmiş nettede uzun sürdüğü yazıyor ben belki cinsiyetini görür diye özellikle ayrıntılı baksın istiyorum bazı hastanelerde pek bi suratsız oluyormuş bişey söylemeden çıkıyorlarmış
Hormonlar canim boyle yapiyor, bende aksam ruyamda George Clooney ile evliymisim gordum ya:):)
cuma gelmez bana artık her gene rüyamda ultrasona giriyorum zaten cinsiyetini bi kız diyolar bi erkek galiba kafama çok takıyorumBanada 8.3o 11.30 dediler ben 11.30 u sectim evim uzak bide sabah trafigi anca giderim. Insallah ya soyle 30dk bakilsin ne var ne yok ortaya ciksin
kızlar maden suyunu hangi marka içiyorsunuz ,, ben genelde kızılay alıyorum ,, değerlerine göre takip eden varmı
kilo vermek isteyene çok güzel bi durumda ben şimdilik pek memnun değilim. ama olacak inanıyorum
bende doktoruma sordum zayıfım nolacak diye. bebeğinin manken gibi annesi olacak ne olsun daha dedidiyetisyenede gidiyorum. bi beslenme listesi verdi bana. hatta burdan yayınlıyım sizlerde yararlanırsınız belki. bunları yemen yeterli sen kilo almasanda bu besinlerde bebeğin günlük tüm ihtiyacı var. o zaten alacağını alıyormuş. sen geriye kalanlarla idare ediyorsun artık
ben eşime dedim zaten sizden görünce mutlaka çek diye bakmaktan çekebilir mi bilmiyorum ama girmeden tekrar tembihlicem zaten randevu alırkende dediler tatlı yiyin gelmeden bebek hareketlensin diyekadın doğumcunun suratsızıda hiç çekilmez gerçekten... O zaman siz detaylı erken yaptırmış oluyorsunuz heralde... bende burun kemiği, ense kalınlğı, boy baktı. Onun dışında parmakları fln gösterdi, saydık birlite el ayak parmaklarını fln. Cinsiyetide söyledi... Bana baya uzun gelmişti sanırım çok heyecanlı oluğumdan, eşim baştan sona video kaydı aldı 8:30 dakika civarı sürmüş şimdi baktım tekrardan =)
Bu arada yanınızda sizinle gelecek olan varsa mutlaka çeksin videoya, harika bir anı bence... Cumartesiden bu yana 5-6 kez izledim baştan sona =)
benimki canım. bu yüzden SAT tarihimi değiştirdi doktor 1 hafta ileriye aldı
yerim ben senin boncuk kızını ozamanay benim kizima benzio boncuk masallah
cuma gelmez bana artık her gene rüyamda ultrasona giriyorum zaten cinsiyetini bi kız diyolar bi erkek galiba kafama çok takıyorum
kızlar ya acaba bu vitamin ilacı decavit kilo aldırırmı o yüzdenmi bu kadar hızlı kilo alıyorum acaba
canımı çektirme bizim buralarda kar en son 3 4 sene önce yağmıştı onada kar denmez ondan öncede 10 küsür yıl önce hep yağmur hep yağmur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?