2015 Temmuz Anneleri

Canım 4 boyutlu dediğiniz bu fotodaki sanırım ? öyle 30-40 dakika sürmedi benim ki 8-10 dk falan toplamda. O kadar detaylı ultrason sanırım 20. haftada mı ne yapılıyor ?

Eki Görüntüle 1356022
ay ne güzel sanırım böyle renkli olucak ama konuştuğum kişi ilk önce sakatlığı varmı diye organlarına falan bakıcakmış sonra boy ve ense kalınlığı ölçülücekmiş sonrada kan testi cd de fotoda vericekmiş nettede uzun sürdüğü yazıyor ben belki cinsiyetini görür diye özellikle ayrıntılı baksın istiyorum bazı hastanelerde pek bi suratsız oluyormuş bişey söylemeden çıkıyorlarmış

Canim korkma cok normal ama cok zor onu cekmek iyi bilirim zehirlenme falan degil sana tavsiyem koca bi sise su al yanina baya bi su ic suyla daha kolay atarsin onu yoksa olum gibi gelio insana

Kısmet canım ikincide rahat edersin =)

öyle canım tıp merkezleri rapor yazmıyor bende daha önce karşılaştım ama sen Esencan'a da gidebilirsin orada 35 muayne 100 tl serum bana yürüme mesafesi orası hep oraya gidiyordum

Oraya hic gitmedim nedendir bilmem ismi cok amele geliyo ondandir belkim
Bizim mekan hospital genelde ama sevmiorum inlarda iyce paragozz oldular

kadın doğumcunun suratsızıda hiç çekilmez gerçekten... O zaman siz detaylı erken yaptırmış oluyorsunuz heralde... bende burun kemiği, ense kalınlğı, boy baktı. Onun dışında parmakları fln gösterdi, saydık birlite el ayak parmaklarını fln. Cinsiyetide söyledi... Bana baya uzun gelmişti sanırım çok heyecanlı oluğumdan, eşim baştan sona video kaydı aldı 8:30 dakika civarı sürmüş şimdi baktım tekrardan =)

Bu arada yanınızda sizinle gelecek olan varsa mutlaka çeksin videoya, harika bir anı bence... Cumartesiden bu yana 5-6 kez izledim baştan sona =)

Banada 8.3o 11.30 dediler ben 11.30 u sectim evim uzak bide sabah trafigi anca giderim. Insallah ya soyle 30dk bakilsin ne var ne yok ortaya ciksin
cuma gelmez bana artık her gene rüyamda ultrasona giriyorum zaten cinsiyetini bi kız diyolar bi erkek galiba kafama çok takıyorum

evet canım yayınlasana diyet listeni ben çok merak ediyorum. birgünde neler yenmesi gerekiyo.

ben eşime dedim zaten sizden görünce mutlaka çek diye bakmaktan çekebilir mi bilmiyorum ama girmeden tekrar tembihlicem zaten randevu alırkende dediler tatlı yiyin gelmeden bebek hareketlensin diye

benimki canım. bu yüzden SAT tarihimi değiştirdi doktor 1 hafta ileriye aldı

benimki 2 hafta geriden geliyodu şimdi biraz kapattı arayı 10 güne düştü. ama önemli değilki doktor geç döllenmiştir dedi. sat tarihim 20 eylüldü 4 ekime çekti. şimdi 2 ekim oldu. çok karışık yahu amaann boşveerrr sağlıklı olsunlarda eninde sonunda büyüyüp çıkacaklar ordan. askere gidene kadar kalacak hali yok yaa

cuma gelmez bana artık her gene rüyamda ultrasona giriyorum zaten cinsiyetini bi kız diyolar bi erkek galiba kafama çok takıyorum

sana yine cuma benimki pazartesi hafta sonu geçmez olur artık ben rüyamda kız görüyorum tabire baktım erkek bebek olacağına delalet eder diyor hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…