2015 Temmuz Anneleri

peki canım olduki bi problem var allah korusun bi sorun çıktı doktor hemen söyler mi yoksa rapora mı yazar acaba sesli olarak burnu şu kadar ensesi şu kadar cm falan der mi acaba ya of çatlıcam

peki canım olduki bi problem var allah korusun bi sorun çıktı doktor hemen söyler mi yoksa rapora mı yazar acaba sesli olarak burnu şu kadar ensesi şu kadar cm falan der mi acaba ya of çatlıcam
onuda sordum ultrason görüntülerini hemen alabiliyormuşuz kan testi 3 gün sonra çıkıyormuş onuda öğrenebiliyoruz rapor yazıyormuş ayrıca doktoruna oda en son 15 gün sonra alabiliyormuşsun
yani sıkıntı bir durum varsa ultrasonda gördüğünü söylicek ama kan testi 3 gün sonra çıkıcak
senin hafta benden önce daha büyümüştür senin bebiş ne güzel görürsün annesi stres yapma kendine

Canım 4 boyutlu dediğiniz bu fotodaki sanırım ? öyle 30-40 dakika sürmedi benim ki 8-10 dk falan toplamda. O kadar detaylı ultrason sanırım 20. haftada mı ne yapılıyor ?

Eki Görüntüle 1356022

aynen öyle canım. benimkide 8 - 10 dakka sürdü. dediğin gibi o kadar detaylı ultrason 20. haftada yapılıyor. ondada normal doktor yapmıyor. perinatoloji uzmanına gidiyosun o yapıyor. tek tek bütün organlarını inceliyor. hatta kalp grafiği çekiyor ritmi düzgünmü diye. ondan o kadar uzun sürüyor. bu 4 boyutlu ultrason resmi senin bebeğinmi ?

canım yaa biz bu doktor ve hastane işini ne yapacağız çok moralim bozuluyor şimdiede burda bişe buldum ona sıkıldım ne yapıcan şaşırdım resmen http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yapmis-olanlar-kimi-tavsiye-edersiniz.529165/

bende sordum hemen veriyoruz kanı 3 gün sonra veriyoruz dedilerde aksi bi durumda anında ensesi kalın çıktı diye bize söyleyecek mi acaba onu merak ettim. yok canım ya benim bebik 4 gün geriden geliyor dedi doktor nerdeyse günlerimiz yakın yani herkes diyor keşke biraz daha büyüseydide bu seferde ben duramam diye hemen aldım randevuyu :)

her ay veriosonuz sandım :) ben ikili testi 143 liraya yaptırmıştım ama sigortamız olduğu için yoksa daha fazla tutuyor

kızlar sgk anlaşmalı özel hastanelerde o kadar bile ödemiyosun. ben bodrumda yaşıyorum. acıbademe gidiyorum sgk anlaşmalı burdaki acıbadem. 80 tl muayene ücreti veriyorum. ondada 10 gün içinde tekrar gidersem kontrole ücretsiz bir hakkım var. ben kesin gidiyorum nasılsa bedava gideyim bebişi göreyim hakkım yanmasın diyorum. ikili test içinde 45 tl verdim sadece. bütün tahlillerimide orda yaptırdım kan grubu, rubella, toksoplazma, idrar tahlili, şeker hepsi. hiçbirinede 5 kuruş ödemedim. sgk ödüyo hepsini dediler. o kadar rahat oluyoki. ordan oraya koşturmuyosun. ordaki sgk anlaşmalı özel hastanelerde böyle olması lazım. bir araştırın bence.

Canım ikili test için fazka değil mi rakam ben amerikana gidiyorum orada bile 172 liraya yaptırdık

evet canım fazla hemde çok fazla ama doktorum bana ister burda yaptır ister seni yönlendireyim detaylı bakılsın sen evhamlısın dedi. ee ilkinide kaybettiğimi kürtajı yapanda kendisi olduğu için biraz bundan faydalandı diyelim. aslında 390tl vercek o kadar durumum yok ama evladım için dişimden tırnağımdan kesiyorum napayım allah yavrularımızı bağışlasın. sende özel sağlık sigortası var mı canım amerkanda 172tl valla çok iyi he

evet canım yayınlasana diyet listeni ben çok merak ediyorum. birgünde neler yenmesi gerekiyo.
sabah
2 dilim peynir
1 su bardağı süt
domates salatalık yeşillik
5-6 zeytin
2 dilim ekmek
mideniz kaldırıyorsa 1 tane yumurta menemen omlette olabilir bu. ben yiyemiyorum

öğlen ve akşam
1. seçenek
balık+salata
2.seçenek
etli sebze yemeği+pilav/makarna+yoğurt
3. seçenek
dolma+yoğurt
4. seçenek
köfte/et+pilav/makarna

yanında ya bir dilim ekmek yada bir kase çorba

3 kere ara öğün yapmanız lazım. ara öğünlerde

1.ara öğün : Ayran
2. ara öğün: 1 meyve+ ceviz/badem (4-5 tane)
3. ara öğün: meyve+süt ya da ev yapımı bir muhallebi

hangi ara öğünü ne zaman yediğiniz farketmiyor.

canımm istanbuldaki acıbademlerde sgk anlaşması yok var diyen varsa hangi hastane çok merak ediyorum. burada orta halli hastanelere bile o kadara işlemlerini yaptırmıyorsun anca özel sağlık sigortası olması lazım. tahliller zaten 6.haftada yaptırdığım genel testler için 700tl para istediler bende devlette yaptırdım ama işte ikili test için paraya kıymayı düşünüyorum herşey meleğim için

Anladım canım senin ki ikilitestteb bira daha detaylı bişey sanırım iyi yapmışsın aslında içinin rahat olması en önemlisi, bana önerseydi ben de isterdim hatta ben de pimpirikliyim kayıplarda olunca insan engel olamıyor kendine ne yapıp edip bıluyor,benim öZel sigortam var ama doğum için saklıyoruz boZmuyoruz testler için, normalde pahalı bir hastane ama ikili testi çok uygun ben de şaşırdım ama labaratuvarı çok iyi diyolar

canım sgk lılara 33 tlye yapıyorlarmış ben eşimin sigortrasından bakılıyorum suan ama hastaneye sık gitmediğim için hiç aklıma gelmemişti ozaman kadar aktivasyon yaptırmam gerekiyormuş ben o gün yaptırdım ama ertesi gün sigortalı görünüyormuşum ben bilmediğim için sigortalılara 143 tl sanmıstm sigortası olmayanlara o kadrmış sgklılara 33 tl eşime sordum şimdi o yüzden o kadar ödemişim yanlış anlaşılma için özür

Valla acıbademe ben de şaşırdım istda mümkün değil bu fiyat ve uygulamalar

zaten burdakide kasımda başladı anlaşması. tamda benim şansıma oldu. hamile olduğumu öğrendiğim gün öğrendim anlaşma yaptığını süpper oldu bana. gerçi olmasaydıda giderdim. dediğin gibi herşey bebişler için.

kızlar bildiğim kadarıyla bahçelievlerde acıbadem aile hastanesinde sgk anlaşması var. fiyatları filan bilmiyorum. sadece orda anlaşma olduğunu duymuştum[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…