- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.141
ay ne güzel sanırım böyle renkli olucak ama konuştuğum kişi ilk önce sakatlığı varmı diye organlarına falan bakıcakmış sonra boy ve ense kalınlığı ölçülücekmiş sonrada kan testi cd de fotoda vericekmiş nettede uzun sürdüğü yazıyor ben belki cinsiyetini görür diye özellikle ayrıntılı baksın istiyorum bazı hastanelerde pek bi suratsız oluyormuş bişey söylemeden çıkıyorlarmış
onuda sordum ultrason görüntülerini hemen alabiliyormuşuz kan testi 3 gün sonra çıkıyormuş onuda öğrenebiliyoruz rapor yazıyormuş ayrıca doktoruna oda en son 15 gün sonra alabiliyormuşsunpeki canım olduki bi problem var allah korusun bi sorun çıktı doktor hemen söyler mi yoksa rapora mı yazar acaba sesli olarak burnu şu kadar ensesi şu kadar cm falan der mi acaba ya of çatlıcam
Canım 4 boyutlu dediğiniz bu fotodaki sanırım ? öyle 30-40 dakika sürmedi benim ki 8-10 dk falan toplamda. O kadar detaylı ultrason sanırım 20. haftada mı ne yapılıyor ?
Eki Görüntüle 1356022
Canım ikili test için fazka değil mi rakam ben amerikana gidiyorum orada bile 172 liraya yaptırdıkikili test için canım :)
canım yaa biz bu doktor ve hastane işini ne yapacağız çok moralim bozuluyor şimdiede burda bişe buldum ona sıkıldım ne yapıcan şaşırdım resmenBenim buzlukta yok ama annemde varmış sabah namazını müteakip dayanamayıp aradım söyledim buzluktan çıkarmış yemeye gidiyorum İnşallahNormalde hiç aramam oatlıcanı ne oluyor anlamadım yaşıtları gibi muz falan da aşermiyor benim bebiş patlıcan istiyor ya
onuda sordum ultrason görüntülerini hemen alabiliyormuşuz kan testi 3 gün sonra çıkıyormuş onuda öğrenebiliyoruz rapor yazıyormuş ayrıca doktoruna oda en son 15 gün sonra alabiliyormuşsun
yani sıkıntı bir durum varsa ultrasonda gördüğünü söylicek ama kan testi 3 gün sonra çıkıcak
senin hafta benden önce daha büyümüştür senin bebiş ne güzel görürsün annesi stres yapma kendine
Bana 280 falan demişlerdi yanılmıyorsamCanım ikili test için fazka değil mi rakam ben amerikana gidiyorum orada bile 172 liraya yaptırdık
her ay veriosonuz sandım :) ben ikili testi 143 liraya yaptırmıştım ama sigortamız olduğu için yoksa daha fazla tutuyor
Canım ikili test için fazka değil mi rakam ben amerikana gidiyorum orada bile 172 liraya yaptırdık
sabahevet canım yayınlasana diyet listeni ben çok merak ediyorum. birgünde neler yenmesi gerekiyo.
hahaha yorganmı düşmüş üstündenn :))))) ay ne güldümmHormonlar canim boyle yapiyor, bende aksam ruyamda George Clooney ile evliymisim gordum ya:):)
kızlar sgk anlaşmalı özel hastanelerde o kadar bile ödemiyosun. ben bodrumda yaşıyorum. acıbademe gidiyorum sgk anlaşmalı burdaki acıbadem. 80 tl muayene ücreti veriyorum. ondada 10 gün içinde tekrar gidersem kontrole ücretsiz bir hakkım var. ben kesin gidiyorum nasılsa bedava gideyim bebişi göreyim hakkım yanmasın diyorum. ikili test içinde 45 tl verdim sadece. bütün tahlillerimide orda yaptırdım kan grubu, rubella, toksoplazma, idrar tahlili, şeker hepsi. hiçbirinede 5 kuruş ödemedim. sgk ödüyo hepsini dediler. o kadar rahat oluyoki. ordan oraya koşturmuyosun. ordaki sgk anlaşmalı özel hastanelerde böyle olması lazım. bir araştırın bence.
Anladım canım senin ki ikilitestteb bira daha detaylı bişey sanırım iyi yapmışsın aslında içinin rahat olması en önemlisi, bana önerseydi ben de isterdim hatta ben de pimpirikliyim kayıplarda olunca insan engel olamıyor kendine ne yapıp edip bıluyor,benim öZel sigortam var ama doğum için saklıyoruz boZmuyoruz testler için, normalde pahalı bir hastane ama ikili testi çok uygun ben de şaşırdım ama labaratuvarı çok iyi diyolarevet canım fazla hemde çok fazla ama doktorum bana ister burda yaptır ister seni yönlendireyim detaylı bakılsın sen evhamlısın dedi. ee ilkinide kaybettiğimi kürtajı yapanda kendisi olduğu için biraz bundan faydalandı diyelim. aslında 390tl vercek o kadar durumum yok ama evladım için dişimden tırnağımdan kesiyorum napayım allah yavrularımızı bağışlasın. sende özel sağlık sigortası var mı canım amerkanda 172tl valla çok iyi he
canım sgk lılara 33 tlye yapıyorlarmış ben eşimin sigortrasından bakılıyorum suan ama hastaneye sık gitmediğim için hiç aklıma gelmemişti ozaman kadar aktivasyon yaptırmam gerekiyormuş ben o gün yaptırdım ama ertesi gün sigortalı görünüyormuşum ben bilmediğim için sigortalılara 143 tl sanmıstm sigortası olmayanlara o kadrmış sgklılara 33 tl eşime sordum şimdi o yüzden o kadar ödemişim yanlış anlaşılma için özürkızlar sgk anlaşmalı özel hastanelerde o kadar bile ödemiyosun. ben bodrumda yaşıyorum. acıbademe gidiyorum sgk anlaşmalı burdaki acıbadem. 80 tl muayene ücreti veriyorum. ondada 10 gün içinde tekrar gidersem kontrole ücretsiz bir hakkım var. ben kesin gidiyorum nasılsa bedava gideyim bebişi göreyim hakkım yanmasın diyorum. ikili test içinde 45 tl verdim sadece. bütün tahlillerimide orda yaptırdım kan grubu, rubella, toksoplazma, idrar tahlili, şeker hepsi. hiçbirinede 5 kuruş ödemedim. sgk ödüyo hepsini dediler. o kadar rahat oluyoki. ordan oraya koşturmuyosun. ordaki sgk anlaşmalı özel hastanelerde böyle olması lazım. bir araştırın bence.
Valla acıbademe ben de şaşırdım istda mümkün değil bu fiyat ve uygulamalarcanımm istanbuldaki acıbademlerde sgk anlaşması yok var diyen varsa hangi hastane çok merak ediyorum. burada orta halli hastanelere bile o kadara işlemlerini yaptırmıyorsun anca özel sağlık sigortası olması lazım. tahliller zaten 6.haftada yaptırdığım genel testler için 700tl para istediler bende devlette yaptırdım ama işte ikili test için paraya kıymayı düşünüyorum herşey meleğim için
canımm istanbuldaki acıbademlerde sgk anlaşması yok var diyen varsa hangi hastane çok merak ediyorum. burada orta halli hastanelere bile o kadara işlemlerini yaptırmıyorsun anca özel sağlık sigortası olması lazım. tahliller zaten 6.haftada yaptırdığım genel testler için 700tl para istediler bende devlette yaptırdım ama işte ikili test için paraya kıymayı düşünüyorum herşey meleğim için
Benim sat i degismedi de bakalim artik saglikli olsun onemli olan o canimbenimki canım. bu yüzden SAT tarihimi değiştirdi doktor 1 hafta ileriye aldı
Amerikanda mı? Valla dÜn yaptırdık canım rakam bana da az geldi hatta başka yerde yaptıracaktık uygun olunca kabul ettikBana 280 falan demişlerdi yanılmıyorsam
canımm istanbuldaki acıbademlerde sgk anlaşması yok var diyen varsa hangi hastane çok merak ediyorum. burada orta halli hastanelere bile o kadara işlemlerini yaptırmıyorsun anca özel sağlık sigortası olması lazım. tahliller zaten 6.haftada yaptırdığım genel testler için 700tl para istediler bende devlette yaptırdım ama işte ikili test için paraya kıymayı düşünüyorum herşey meleğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?