2015 Temmuz Anneleri

allah bir daha yaşatmasın o kayıpları son olsun bugun oturdum ağladım allahım ben daha yeni hamile gibi hissediyorum şükürler olsun bana bugunleri yaşattığın için diyorum artık üzülmüyorum bebeğimi allaha emanet ettim yapacak bişey yok.

bana özel sağlık sigortası demeyin kızlar vallahi can evimden vuruluyorum

amerikan hastanesinde yapılan ikili test zaten çok üst düzey bişeydir canım o yüzden doktorun yönlendirmemiştir benim gittiğim hastanedeki ultrason cihazı pek iyi değil o yüzden benim gitmemi istedi bence.
şimdik canım sana sorum olacak benimde her ne kadar bu gebelikte faydalanamayacaksamda sağlık sigortam var ama sadece yatarak ve doğumu kapsıyor. ben allah nasip ederde bir daha hamile kalırsam muayane ve tahlillere para ödücem dimi çünkü sadece yatarak ve doğumu karşılıyor? eğer öyleyse doğum kontrol testler vs hepsini kapsaması için nasıl bi sigorta yaptırmam gerekir???

şanslısın canım zaten bodrumda yaşayan insanlar olarak diğer herşeye çok para ödüyorsunuz bari hastaneye daha az ödersin

kızlar bildiğim kadarıyla bahçelievlerde acıbadem aile hastanesinde sgk anlaşması var. fiyatları filan bilmiyorum. sadece orda anlaşma olduğunu duymuştum
[/QUOTE]

ya bende atakent mi ataşehir mi öyle bi yerle var diye duydum aradım acıbademi anlaşmamız yok dediler dalga mı geçiyor bunlar bizle

kızlar vallahi dalga geçmek anlamında söylemedim gerçekten istanbulda hangi acıbademin sgk ile anlaşması var çok merak ediyorum çünkü acıbademi arıyorum anlaşmamız yok diyorlar ama çoğu insanda sgk ile anlaşmalı diyor acaba telefonda mı bilgi vermiyorlar?

Canım bunu sigorta yaptırdıgın firmayla konuşuyosun ona göre poliçe düzenliyorlar, ama genelde doğum dendiğinde hamilelik süreci ile ilgili muayene ücretleri, yaptırdığın ikili üçlü testler vs doğum hepsini kapsıyor, o miktarı nereye harcayacagın sana kalmış oluyor,ama o kadar değişken ki poliçeler sen sağlık sağlık sigortanı yaptırdıgın yeri ara bence iyice öğren madur olma,benimkisi direkt hamilelik olarak yapıldı limiti nereye istersem kullanabiliyorum mesela, hayırlısı canım hepimi için hepimiz yavrularımızı düşünüyoruz Allah esirgesin hepimizi inşallah

ya bende atakent mi ataşehir mi öyle bi yerle var diye duydum aradım acıbademi anlaşmamız yok dediler dalga mı geçiyor bunlar bizle [/QUOTE]

acaba bazı branşlarda mı var. belki kadın doğumu kapsamıyordur. şimdi yılbaşında tüm hastaneler zam yapacak. %100 zam yapan yerler bile varmış. yazık gerçekten

Amerikanda mı? Valla dÜn yaptırdık canım rakam bana da az geldi hatta başka yerde yaptıracaktık uygun olunca kabul ettik
Evet canım sgk anlaşmalı birde
2li tarama testi doktor ücreti falan filan 400 dediler.
Ekstra bir şey çıkarsa fiyat değişebilir dendi. Bende 125 tlye başka hastanede yaptırdım çarşamba günü

Canımızı sıkacak bir sürü şey buluruz.
Bende sırf bu sbeple özelde doğum yapmak istiyorum ama sanırım bakanlık sezeryanı zorunlu olmadıkça yaptırmayacak gibi açıklamalar vardı.
ayy yaptırmasınlar ya ben inşallah bi sorun çıkmaz sorun olmadığı sürece kesinlikle sezeryan istemiyorum . eşimin işinden dolayı ilçedeyiz şuanda burda ilk doğumları yaptırmıyorlarmış ve bende istemiyorum zaten burda tek kadın doğum doktoru var .bir defa devlete gittim doğru düzgün ilgilenmedi bile dedikleri gibi 10 kişi birden içerde ben kalkmadan üzerimi düzeltmeden birisini yolladı içeri doktor çok iyi olsada işleri çok zor hasta çok fazla özel istiyorum ondada böyle şeyleri duyup gördükçe korkuyorum doktor bulamadım daha

bak canım sitenin linki atıyorum. bi incele istersen.
http://www.acibadem.com.tr/danisma/AnlasmaliKurumlar/61/19/sgk

Anlaşmalı Kurumlar (Aile Bahçelievler)
SGKAcil
Beyin Cerrrahisi
Çocuk Hastalıkları
Çocuk Kardiyolojisi
Dâhiliye
Dermatoloji
Doku ve Organ Nakli
Enfeksiyon Hastalıkları
Gastroentroloji
Genel Cerrahi
Göğüs Cerrahisi
Kadın Doğum
Kardiyoloji
KBB
KVC
Nöroloji
Ortopedi
Plastik Cerrrahi
Üroloji

Evet canım sgk anlaşmalı birde
2li tarama testi doktor ücreti falan filan 400 dediler.
Ekstra bir şey çıkarsa fiyat değişebilir dendi. Bende 125 tlye başka hastanede yaptırdım çarşamba günü
Amerikanda sgk geçmiyor diye biliyorum,ben doktor ücretini ayrı ödemiştim sadece teste 172 verdim, acaba direkt test almıyolarda önce doktora muayene mi ettiriyolar bilemedim valla kafalarına göre rakam mı veriyolar acaba

Canım korkma bende daha doğum yapacağım doktoru bulamadım. Şimdi bir tane özelde bir tanede çalıştığım kurumun doktoru var 2 doktorla idare ediyorum. Ama 6. ay gibi doğum yapacağım hastane ve doktoru seçmek istiyorum ama hala araştırma aşamasındayım. Kendi doktorum çok pahalı onda zorunlu olmadıkça istemiyorum. En kötü ihtimal onda yapacağım.

bana hepsini kapsayanı düzenlediler 4 bin tl poliçe fiyatı çıktı sonra bende çoooook dedim 1800 e sadece doğum ve yatarak tedaviyi kapsayanını yaptırdım. seneye yenilerken tekrar araştırırım canım sağol.

ben aynı gün birkaç hastane dolandım. Hatta yazdım hatırlarsınız 250-400 arası istiyorlar diye. Direk test yapmıyorlarmış. Önce doktor görecek onaylayacak ondan sonra alıyorlardı. Birde buradan bir arkadaş avcılarda bir hastane adı söyledi. Ona 100 tl dedikleri testi bana 125 demişlerdi. Acaba herkese farklı bir şey mi söylüyorlar? Birde telefonla bilgi vermiyorlardı. İlla yüzyüze görüşmek lazımmış.

ya bende atakent mi ataşehir mi öyle bi yerle var diye duydum aradım acıbademi anlaşmamız yok dediler dalga mı geçiyor bunlar bizle

acaba bazı branşlarda mı var. belki kadın doğumu kapsamıyordur. şimdi yılbaşında tüm hastaneler zam yapacak. %100 zam yapan yerler bile varmış. yazık gerçekten[/QUOTE]

olabilir canım. ne zam mı hemde yüzde yüz mü yandık kızlar en iyisi evde doğrumak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…