- 14 Kasım 2014
- 187
- 51
- 38
- 41
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.181
bak canım sitenin linki atıyorum. bi incele istersen.
http://www.acibadem.com.tr/danisma/AnlasmaliKurumlar/61/19/sgk
Anlaşmalı Kurumlar (Aile Bahçelievler)
SGKAcil
Beyin Cerrrahisi
Çocuk Hastalıkları
Çocuk Kardiyolojisi
Dâhiliye
Dermatoloji
Doku ve Organ Nakli
Enfeksiyon Hastalıkları
Gastroentroloji
Genel Cerrahi
Göğüs Cerrahisi
Kadın Doğum
Kardiyoloji
KBB
KVC
Nöroloji
Ortopedi
Plastik Cerrrahi
Üroloji
Doktora gittim bgn cvs koryon villus yapalim sana dedi bebegin ayida durumuda musait dedi kan verdim oncesi kan onucu orantılı cikarsa yarin yapicaklar ama cok korkuyorum daha once yaptiran varmi? Bisi soleyin kizlar aklimi yicem
Nadirende olsa anne ölümü olabiliomus:*(((ilk defa duydum canım allah şifa versin dualarımız seninle bak göreceksin hiç bir şey çıkmayacak
Cok kotuyum ya diger adi silims mi ne deniomusNadirende olsa anne ölümü olabiliomus:*(((
Valla acıbademe ben de şaşırdım istda mümkün değil bu fiyat ve uygulamalar
acaba bazı branşlarda mı var. belki kadın doğumu kapsamıyordur. şimdi yılbaşında tüm hastaneler zam yapacak. %100 zam yapan yerler bile varmış. yazık gerçekten
Nadirende olsa anne ölümü olabiliomus:*(((
Eşim acillik olmada ne istersen alayım diyor.Bahcesehir acibademde uyduruk bi enjeksiyona 25 lira verdim beee daha kapisindan gecmem ayak basti parasi alirlar diyee
ben aynı gün birkaç hastane dolandım. Hatta yazdım hatırlarsınız 250-400 arası istiyorlar diye. Direk test yapmıyorlarmış. Önce doktor görecek onaylayacak ondan sonra alıyorlardı. Birde buradan bir arkadaş avcılarda bir hastane adı söyledi. Ona 100 tl dedikleri testi bana 125 demişlerdi. Acaba herkese farklı bir şey mi söylüyorlar? Birde telefonla bilgi vermiyorlardı. İlla yüzyüze görüşmek lazımmış.
Sadece ytarak ve dogumaa testler ve muayene ucretini kapsamaz evet dedigin gibi duzenletirsin nasilsa bu hamileligin kacmishayirlisi olsun canim belkide boyle olsaydi hamile olmazdin herseyde bir hayir vardir boyle dusunelimbana hepsini kapsayanı düzenlediler 4 bin tl poliçe fiyatı çıktı sonra bende çoooook dedim 1800 e sadece doğum ve yatarak tedaviyi kapsayanını yaptırdım. seneye yenilerken tekrar araştırırım canım sağol.
Evde nasıl yapacağız? Biz kendi gölgemizden korkuyoruz kuzulara bir şey olacak diyeolabilir canım. ne zam mı hemde yüzde yüz mü yandık kızlar en iyisi evde doğrumak
Internetten okumadimki doktorun verdigi bilgilendirme kagidinin arkasinda yaziyor organ yaralanmasi Nadirende olsa anne ölümü 2 3 hafta icinde bebek kayibi gibi riskler die aklimi yicem ya gozumde gözyaşı kalmadiya canım bak şimdi okuma bakim internette yazanları sende aynı benim gibisin anne ölümüde ne demek sene oluyor 2015 ona bakarsan ben kürtaja girmeden önce anne ölümleri olabiliyormuşta yok tam kürtajın ortasında çığlıkla uyanıyormuşsunda bilmem ne inanma öyle şeylere önce sen güçlü olacaksın ki bebeğinde senden güç alsın
Sadece ytarak ve dogumaa testler ve muayene ucretini kapsamaz evet dedigin gibi duzenletirsin nasilsa bu hamileligin kacmishayirlisi olsun canim belkide boyle olsaydi hamile olmazdin herseyde bir hayir vardir boyle dusunelim
Internetten okumadimki doktorun verdigi bilgilendirme kagidinin arkasinda yaziyor organ yaralanmasi Nadirende olsa anne ölümü 2 3 hafta icinde bebek kayibi gibi riskler die aklimi yicem ya gozumde gözyaşı kalmadi
Olabilir canim, doktorun once enseyi olcmesi gerekiyor ayni gun kan vereceksin diyolar baska doktorun olcumunumkabul etmedikleri doktorada muayene ettiriuolardir, ayrica kafalarina gore rakam verdilerinide dusunuyorum ben de bahceli evler medicalparkta gebelik testi yaptirmak icin gittim doktor ucreti almamizmlazim ya da sgksiz yapabiliriz dediler her halukarda 100 kisir oluyodu, ozel degil mi sonicta hepsi para almaya bakiyorlarben aynı gün birkaç hastane dolandım. Hatta yazdım hatırlarsınız 250-400 arası istiyorlar diye. Direk test yapmıyorlarmış. Önce doktor görecek onaylayacak ondan sonra alıyorlardı. Birde buradan bir arkadaş avcılarda bir hastane adı söyledi. Ona 100 tl dedikleri testi bana 125 demişlerdi. Acaba herkese farklı bir şey mi söylüyorlar? Birde telefonla bilgi vermiyorlardı. İlla yüzyüze görüşmek lazımmış.
anadolu 150 dedi ve ekstra bir şeyler çıkabilir dedi.canım dışarıdan gidince daha fazla para istiyorlar atıyorum ben kolandaki bi kadın doğumcuya devam etseydim bana 350tl fiyat verirlerdi ama başka doktor yönlendirdiği için fiyat 390tl çok saçma değil mi yapılan aynı işlem sonuçta sen avcılarda hangi hastaneden fiyat aldın anadolu mu?
onlarda yenir kız böyle alırım ben onları sessiz böyle bağırdığında bi allahın kulu duymucak hani öyle bi yere götürürüm TOTİŞLERİNDEN GÖBÜŞLERİNMDEN O TOMBİK KOLLARINDAN ıISIRIR ISIRIR BIRAKIRIM İSTEDİKLERİ kaDAR BAĞIRSINLAR ağzın sulandı gözüm döndüPuhahah caniiii o kuzular benim evlatlarima itafen yazildi bi kereeanaamm ac kurt senii
anadolu 150 dedi ve ekstra bir şeyler çıkabilir dedi.
onun yakınlarında doğa hospital 125 tlye yaptım.
Aynen canim ben boyle seylere cok inanirim o yuzden hep hayirlisi diyelim:)bana zaten başka doktor senin çocuğun olmaz boşuna uğraşma git direk tüp bebek yap dedi bende zaten olmaz sigorta yaptırım 1 sene sonra hamile kalırım dedim hamile kalamıcam diye korunmuyordukta süpriz yaptı bebeğim hayırlısı böyleymiş bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?