2015 Temmuz Anneleri

Doktora gittim bgn cvs koryon villus yapalim sana dedi bebegin ayida durumuda musait dedi kan verdim oncesi kan onucu orantılı cikarsa yarin yapicaklar ama cok korkuyorum daha once yaptiran varmi? Bisi soleyin kizlar aklimi yicem

bak buarda böyle yazıyor ya arayınca anlaşmamız yok diyorlar

Doktora gittim bgn cvs koryon villus yapalim sana dedi bebegin ayida durumuda musait dedi kan verdim oncesi kan onucu orantılı cikarsa yarin yapicaklar ama cok korkuyorum daha once yaptiran varmi? Bisi soleyin kizlar aklimi yicem

ilk defa duydum canım allah şifa versin dualarımız seninle bak göreceksin hiç bir şey çıkmayacak

acaba bazı branşlarda mı var. belki kadın doğumu kapsamıyordur. şimdi yılbaşında tüm hastaneler zam yapacak. %100 zam yapan yerler bile varmış. yazık gerçekten

olabilir canım. ne zam mı hemde yüzde yüz mü yandık kızlar en iyisi evde doğrumak [/QUOTE]
Evde nasıl yapacağız? Biz kendi gölgemizden korkuyoruz kuzulara bir şey olacak diye

Nadirende olsa anne ölümü olabiliomus:*(((

ya canım bak şimdi okuma bakim internette yazanları sende aynı benim gibisin anne ölümüde ne demek sene oluyor 2015 ona bakarsan ben kürtaja girmeden önce anne ölümleri olabiliyormuşta yok tam kürtajın ortasında çığlıkla uyanıyormuşsunda bilmem ne inanma öyle şeylere önce sen güçlü olacaksın ki bebeğinde senden güç alsın

Bahcesehir acibademde uyduruk bi enjeksiyona 25 lira verdim beee daha kapisindan gecmem ayak basti parasi alirlar diyee
Eşim acillik olmada ne istersen alayım diyor.
Tek bir serum takılması için 80 doktor 87 serum ücreti ödedik doğanda hemde 1 ay boyunca birkaç kez 2 özel hastane aasında mekik dokuduk maalesef 15 günden önce gidilince indirim yapmışlardı ama ne kadar hatırlamıyorum. Biz bilmediğimizden devamlı fazla fazla ödedik

canım dışarıdan gidince daha fazla para istiyorlar atıyorum ben kolandaki bi kadın doğumcuya devam etseydim bana 350tl fiyat verirlerdi ama başka doktor yönlendirdiği için fiyat 390tl çok saçma değil mi yapılan aynı işlem sonuçta sen avcılarda hangi hastaneden fiyat aldın anadolu mu?

Sadece ytarak ve dogumaa testler ve muayene ucretini kapsamaz evet dedigin gibi duzenletirsin nasilsa bu hamileligin kacmishayirlisi olsun canim belkide boyle olsaydi hamile olmazdin herseyde bir hayir vardir boyle dusunelim

Internetten okumadimki doktorun verdigi bilgilendirme kagidinin arkasinda yaziyor organ yaralanmasi Nadirende olsa anne ölümü 2 3 hafta icinde bebek kayibi gibi riskler die aklimi yicem ya gozumde gözyaşı kalmadi

Sadece ytarak ve dogumaa testler ve muayene ucretini kapsamaz evet dedigin gibi duzenletirsin nasilsa bu hamileligin kacmishayirlisi olsun canim belkide boyle olsaydi hamile olmazdin herseyde bir hayir vardir boyle dusunelim

bana zaten başka doktor senin çocuğun olmaz boşuna uğraşma git direk tüp bebek yap dedi bende zaten olmaz sigorta yaptırım 1 sene sonra hamile kalırım dedim hamile kalamıcam diye korunmuyordukta süpriz yaptı bebeğim hayırlısı böyleymiş bakalım :)

Internetten okumadimki doktorun verdigi bilgilendirme kagidinin arkasinda yaziyor organ yaralanmasi Nadirende olsa anne ölümü 2 3 hafta icinde bebek kayibi gibi riskler die aklimi yicem ya gozumde gözyaşı kalmadi

canım ona bakarsan sezeryana kürtaja herhangi bi ameliyata girmeden önce önüne bir kağıt veriyorlar onun içinde neleryazıyor biliyor musun ölüm kalıcı hasar vs herşeyi kabul ettiğine dair imza atıyorsun her işlemin bi tehlikesi var sen güzel düşün üzme kendini ağlaman neyi değiştirecek daha çok bebeğini telef ediyorsun yazık yavruya

Ola
Olabilir canim, doktorun once enseyi olcmesi gerekiyor ayni gun kan vereceksin diyolar baska doktorun olcumunumkabul etmedikleri doktorada muayene ettiriuolardir, ayrica kafalarina gore rakam verdilerinide dusunuyorum ben de bahceli evler medicalparkta gebelik testi yaptirmak icin gittim doktor ucreti almamizmlazim ya da sgksiz yapabiliriz dediler her halukarda 100 kisir oluyodu, ozel degil mi sonicta hepsi para almaya bakiyorlar

anadolu 150 dedi ve ekstra bir şeyler çıkabilir dedi.
onun yakınlarında doğa hospital 125 tlye yaptım.

Puhahah caniiii o kuzular benim evlatlarima itafen yazildi bi keree anaamm ac kurt senii
onlarda yenir kız böyle alırım ben onları sessiz böyle bağırdığında bi allahın kulu duymucak hani öyle bi yere götürürüm TOTİŞLERİNDEN GÖBÜŞLERİNMDEN O TOMBİK KOLLARINDAN ıISIRIR ISIRIR BIRAKIRIM İSTEDİKLERİ kaDAR BAĞIRSINLAR ağzın sulandı gözüm döndü

Aynen canim ben boyle seylere cok inanirim o yuzden hep hayirlisi diyelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…