2015 Temmuz Anneleri

yok canım çok şükür bu güne kadar hep ateş üstünde yattım druma bir ay önce gittim kontrolum bu hafta sonu tabi ben dayanamadım geçen c.tesi kan vercektim muayenede oldum kalbi atıyo şükür rabbime emanet ettim ben hepsi rabbime emanet inş sağlıklı bebişlermiz olacak

kızlar günlüğümüzde hareketleri hissetmeye başlamış olmalısınız diyor erken değilmi siz hissediyormusunuz ben bişey hissetmiyorum ağrı dışında

evet kiralar neredeyse 2 katına çıkmış durumda. birde depozito emlakçı taşınma parası derken uçuyor. bebeği rutubet olmayan bir odaya alırsın. öbür odanıda tertemiz badana yaptırır öyle taktırırsın duvar kağıdını.kendi evin varken kiralarda uğraşma zaten.belki bunu satar başka bir ev alırsınız ilerde

benim arada ağrırdı kuyruk sokumum ama 2 haftadır gece yatakta dönerken bile ağrıyor. bazen pantalonumu filan zor giyiyorum. sonra geçiyor.

bırde kapağı acıoumya clexann bı kac damla kendılıgınden cıkıo acaba etkısını yıtıtrmı az da olsa

o görülen damlalar çok küçük mitarlar senin yaptığın kısmın işini görür canım. merak etme

Canım benşm kontrolüme daha var, sen sorunca yazarmısın? ( pek umudum yok doktorlar normal diyip geçiyorlar bilmiyoruz demiyorlarda

Tamam canim benim doktor randevum yarin mutlaka soracagim
Ama anladim galiba ne oldugunu, ben eskiden dik otururdum bilgisayar karsisinda agirlik popomun yanlarina biniyor, simdi birazcik gobek cikinca bebis rahat etsin diye kaykilarak oturuyorum hop gobegi yukarda tutabilmek icin ve fermuar aciyorum
Agirlik da galiba kuyruk sokumuna biniyor
Sen de boyle yapiyor olabilir misin? Bana mantikli geldi:)

kızlar günlüğümüzde hareketleri hissetmeye başlamış olmalısınız diyor erken değilmi siz hissediyormusunuz ben bişey hissetmiyorum ağrı dışında

başlamamış diyor canım. daha kasları güçsüz bebeişlerinn

Canım benimkinide doktorum önermişti o yüzden içim rahat ona güveniyorum domuz katkısı konusunda da beni uyaran oydu.
Direk yesem yesil biberi gene iyi gelir mi acaba atese geldigi an hersey kokmaya basliyor malum
Canım ben kahvaltı yediğim vakit çiğ olarak tüketiyorum. C vitamini tüketmek lazım portakal suyuda midemi mahfediyor. İnşallah sana da iyi gelir.
O bende de var zaman zaman kalçama kadar iniyor yürürken zorlanıyorum. Annemler normal dedi ama bilemiyorum.
İnşallah güzel olacak her şey
valla canm ıctım bı saatte etkısını gosterdı ılac
ama bana günde ıkı kere denıldı ben nıe uc ıcmıyırum ya
canım benim kanama alanlarım ve kanamam çok fazlaydı belki ondan
Hatta iğne bile fazlaca yapıldı
Gecenin bu yarisi bas agrisindan uyuyamamakk mide bulantisi ama kusamamk geniz akintisi usutine. bu gece uzun ve kotuu geciyorr benim icin.(
Sanırım pek çoğumuzda durum aynı bende hala mide bulantısından öğürüyorum ama işteyim.
Günaydın kizlar canim cok sikkin yone kanamam oldu kaybetmek istemiyorum melegimi Allahim yardimcim olsun cok zor aglamaktan uzulmekten yoruldum dua edin bize anneler ve melekleri
Korkma canım benim 12. haftaya kadar ara ara oldu. Hiç olmayan arkadaşım 16-17. haftalarda kanama yaşadı. Üzülürsen stres yaparsan daha da kötüleştirirsin. İhlas, Nas, Felak, Ayetel Kürsi, Yasin falan oku bana iyi gelmişti.
3 hafta yattık sonra 4. hafta yine doktor rapor verdi mecburen işe başladım. Öyle sıkıntılı geçirip anne olan çok kişi var dua et sadece

Gecenin bu yarisi bas agrisindan uyuyamamakk mide bulantisi ama kusamamk geniz akintisi usutine. bu gece uzun ve kotuu geciyorr benim icin.(
Ay bende de bas agrisi cok cok fazla Sanki sac derilerimi cekiyor birisi . Seftali kadar buyukmus yavrusum ama vucuduma neler yapiyor ne buyuk etkileri var. Tam mide bulantim gecti derken simdi gene basladi. Hala yumurta yiyemiyorum kokusu bile kotu sut yok yogurt yok bu bebek ne ile beslenecek

Başlamamış diyor canim bende onu ilk okuduğumda başlamış okumuştum ;p Göz görmek istediğini görüyor

Günaydın kizlar canim cok sikkin yone kanamam oldu kaybetmek istemiyorum melegimi Allahim yardimcim olsun cok zor aglamaktan uzulmekten yoruldum dua edin bize anneler ve melekleri
Insallah bir sorun olmaz canim benimde ayakta fazla kalinca oluyordu. Artik doktorumu aramiyorum bile kanamam.oldu diye. Artik bitti. Benim annem abime hamile kaldigini 4. Ayda fark etmis oda tekme atmis diye nasil diyeceksin o zamana kadar adet gorur gibi kanamasi olmus. Rabbim bebeginide senide korusun insallah

hepimiz onların beslenmesiyle kafayı bozduk benim mide geceden beri berbat ve açlıktan karnımdan sesler geliyor bulantıdan tüketemiyorum.

hepimiz onların beslenmesiyle kafayı bozduk benim mide geceden beri berbat ve açlıktan karnımdan sesler geliyor bulantıdan tüketemiyorum.

ilk hamililiklerde kanama olabiliyormuş kızlar aahim ufak benim kuzende öyleydi doğurdu

valla evde olsam yapardım güzel bir kahvaltı sadece ekmek peynir yiyorum öğlen aşçı ne yaptıysa süt yoğurt yumurta yok napıcam böyle ya et de yiyemez oldum

ay sabah sabah yanlış okumuşum haklısın:)

Bende öyle okumuştum diyorum yaaaa =) artık başlasalar hiç fena olmaz gerçiiiiii, ama ben kilolu olduğumdan bebişimle aramda bir sürüsünden yağ katmanı var sanırsam ben anca 22.-23. haftada falan hissedicemmmm :/

Bende dun sabah kustum su kusuyorum. Bazen gece kalkiyorum karnim cok ac . Ama usendigimden kalkip doyurmuyorum karnimi.Mesela simdik kahvalti yapamadim cunku evden degisik koku aldim yiyesim gelmedi. Hayir ben kurtuldum diye seviniyorum gene basa donuyoruz. ne olacak bu memleketin hali diye aglayasim var

Cok sagol canim ewe gdince denicem.hmn

Icell 84 çok üzüldüm geçmiş olsun. ALLAH bebeğini sana bagislasin. Umutsuz olma kötü düşünme iyi düşün iyi oldun canım

valla evde olsam yapardım güzel bir kahvaltı sadece ekmek peynir yiyorum öğlen aşçı ne yaptıysa süt yoğurt yumurta yok napıcam böyle ya et de yiyemez oldum

ben birde yemek önerisi veriyim o zaman Kinoa diye birşey var, tahıl benzeri bugur gibi. Çok çok faydalı olduğu söyleniyor özellikle hamilelikte. Diyet listelerinde fln da geçtiğinden kalori olarakta düşük olduğunu varsayıyorum... Yabancı kaynaklarda özellikle hamilelikteki yararlarındanda bahsediliyor ama Türkçe bulabildiğim kaynaklarda daha genel bilgi var. İnternette satılıyormuş, ben migrostan aldım. Bulgur pilavı yapar gibi yapıp yedim dün akşam, sağlıklı beslendim diye huzurlu uyudum... (Kimsenin canının çekeceğini sanmadığım bir tat, o yüzden rahatça yazdım)

http://www.tavsiyeediyorum.com/makale_9029.htm
http://www.bebeksayfasi.com/aile-2/diyet-ve-beslenme/kinoa-yemenin-faydalari.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…