- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 43
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.741
yok canım çok şükür bu güne kadar hep ateş üstünde yattım druma bir ay önce gittim kontrolum bu hafta sonu tabi ben dayanamadım geçen c.tesi kan vercektim muayenede oldum kalbi atıyo şükür rabbime emanet ettim ben hepsi rabbime emanet inş sağlıklı bebişlermiz olacakBnim ki suyu patkadi 19 haftada dusun suyu hicc kskmsnis bebek kupkuru kalmisti hsla cirpiniyodu bnim bebegum ilac yardimiyla dogum yaprirdilar bana allahimm yasatmasin kimseye bm 5 ay boyunca yattim sadece tuvallete gittim ama olmayinnca olmuyo kismeti olan hoplasanda ziplasanda geliyo..cNim bu arads bu gebbeligindr bi sorun var mi
Kira oluNca boşaltmak kolay, bizim. Evde de bir odamızda az da olsa rutubet var, evim 3+1 ama çok ufak, değişiklik yapcaz , rutubetli odamıZ boş ama Bebek odası orayı yapanayız, duvarlara duvar kağıdı yapcam , nem için iyimiş, kiralar çok pahalı malesef kiraya çıkamayız, evinizi satsak yeni alamayız, ev fiyatları uçmuş, artık kendi yağımızda kavrulcaz, buna da şükür idare edcem artık
Arkadaslar bu arada , benşm kuyruk sokumum felaket ötesi ağrıyor , çalışıyorum sandalyede oturduğum içini ama dayanılmaz oluyor . Sizlerden olan varmı ? Bende gebelikten önce hiç olmaZdı,bebekten desem kızım daha Minnacık çok mutsuzum
bırde kapağı acıoumya clexann bı kac damla kendılıgınden cıkıo acaba etkısını yıtıtrmı az da olsa
Canım benşm kontrolüme daha var, sen sorunca yazarmısın? ( pek umudum yok doktorlar normal diyip geçiyorlarbilmiyoruz demiyorlarda
kızlar günlüğümüzde hareketleri hissetmeye başlamış olmalısınız diyor erken değilmi siz hissediyormusunuz ben bişey hissetmiyorum ağrı dışında
Ankara da neden yok basimiz kel mi bizimYaaaa valiliğin duyurusunu gördüm çok mutlu oldum yaşaşın yarın tatilfile:///storage/emulated/0/Android/data/.cliptray/1409739115185.jpg
Canım benimkinide doktorum önermişti o yüzden içim rahat ona güveniyorum domuz katkısı konusunda da beni uyaran oydu.kızlar bu omega-3 te balıklarda biriken ağır metal olayınada dikkat etmek gerekiyor. ben EFA S-1200 kullanıyorum. ağır metal içermediğine dair bir sürü sertifikası var. doktorum tavsiye etmişti bu açıdan. çünkü balıkta dikkat edilmesi gereken en önemli şey buymuş. malum artık denizlerde temiz değil. kutusu 55 tl 45 adet var içinde hergün 1 tane içiyorum.
Canım ben kahvaltı yediğim vakit çiğ olarak tüketiyorum. C vitamini tüketmek lazım portakal suyuda midemi mahfediyor. İnşallah sana da iyi gelir.Direk yesem yesil biberi gene iyi gelir mi acaba atese geldigi an hersey kokmaya basliyor malum
O bende de var zaman zaman kalçama kadar iniyor yürürken zorlanıyorum. Annemler normal dedi ama bilemiyorum.Arkadaslar bu arada , benşm kuyruk sokumum felaket ötesi ağrıyor , çalışıyorum sandalyede oturduğum içini ama dayanılmaz oluyor . Sizlerden olan varmı ? Bende gebelikten önce hiç olmaZdı,bebekten desem kızım daha Minnacık çok mutsuzum
İnşallah güzel olacak her şeyKizlar uzun zamandır bakamiyordum okuyamadim tüm sayfaları herkes ve bebisler iyidir umarım :)) gerçi ben cok mutlu değilim dusunmemeye calisiyorum ama ikili testte ense kalınlığı 2.3mm çıktı yarın kan sonucunu alicam dua edin olur mu bise cikmasin(
canım benim kanama alanlarım ve kanamam çok fazlaydı belki ondanvalla canm ıctım bı saatte etkısını gosterdı ılac
ama bana günde ıkı kere denıldı ben nıe uc ıcmıyırum ya
Sanırım pek çoğumuzda durum aynı bende hala mide bulantısından öğürüyorum ama işteyim.Gecenin bu yarisi bas agrisindan uyuyamamakkmide bulantisi ama kusamamk geniz akintisi usutine. bu gece uzun ve kotuu geciyorr benim icin. (
Korkma canım benim 12. haftaya kadar ara ara oldu. Hiç olmayan arkadaşım 16-17. haftalarda kanama yaşadı. Üzülürsen stres yaparsan daha da kötüleştirirsin. İhlas, Nas, Felak, Ayetel Kürsi, Yasin falan oku bana iyi gelmişti.Günaydın kizlar canim cok sikkin yone kanamam oldu kaybetmek istemiyorum melegimi Allahim yardimcim olsun cok zor aglamaktan uzulmekten yoruldum dua edin bize anneler ve melekleri
3 hafta yattık sonra 4. hafta yine doktor rapor verdi mecburen işe başladım. Öyle sıkıntılı geçirip anne olan çok kişi var dua et sadeceİnşallah tutunmustur 11. Haftaya yani girdik anlamiyorum aslinda rapor aldim bu hafta evdeyim gecen haftada evdeydim hic yormadim bisey yapmadim ama Allahim hayirlisiyla kavusmayi nasip etsin inşallah doktorum kanama artarsa gel demisti sadece ilac dahi vermedi kendim ictim 2 gündür kanamam olmadigi halde acaba progestan tetiklermi of neyse bi kac gun gecsin gidecem tekrar hersey güzel olsun ilk bebegimi 9. Haftada kaybettim kalbi durdu bundan yeniden yasamaktan cok korkuyorum
Ay bende de bas agrisi cok cok fazla Sanki sac derilerimi cekiyor birisiGecenin bu yarisi bas agrisindan uyuyamamakkmide bulantisi ama kusamamk geniz akintisi usutine. bu gece uzun ve kotuu geciyorr benim icin. (
kızlar günlüğümüzde hareketleri hissetmeye başlamış olmalısınız diyor erken değilmi siz hissediyormusunuz ben bişey hissetmiyorum ağrı dışında
Insallah bir sorun olmaz canim benimde ayakta fazla kalinca oluyordu. Artik doktorumu aramiyorum bile kanamam.oldu diye. Artik bitti. Benim annem abime hamile kaldigini 4. Ayda fark etmis oda tekme atmis diyeGünaydın kizlar canim cok sikkin yone kanamam oldu kaybetmek istemiyorum melegimi Allahim yardimcim olsun cok zor aglamaktan uzulmekten yoruldum dua edin bize anneler ve melekleri
hepimiz onların beslenmesiyle kafayı bozduk benim mide geceden beri berbat ve açlıktan karnımdan sesler geliyor bulantıdan tüketemiyorum.Ay bende de bas agrisi cok cok fazla Sanki sac derilerimi cekiyor birisi. Seftali kadar buyukmus yavrusum ama vucuduma neler yapiyor ne buyuk etkileri var. Tam mide bulantim gecti derken simdi gene basladi. Hala yumurta yiyemiyorum kokusu bile kotu sut yok yogurt yok bu bebek ne ile beslenecek
ay sabah sabah yanlış okumuşum haklısın:)Başlamamış diyor canimbende onu ilk okuduğumda başlamış okumuştum ;p Göz görmek istediğini görüyor
hepimiz onların beslenmesiyle kafayı bozduk benim mide geceden beri berbat ve açlıktan karnımdan sesler geliyor bulantıdan tüketemiyorum.Ay bende de bas agrisi cok cok fazla Sanki sac derilerimi cekiyor birisi. Seftali kadar buyukmus yavrusum ama vucuduma neler yapiyor ne buyuk etkileri var. Tam mide bulantim gecti derken simdi gene basladi. Hala yumurta yiyemiyorum kokusu bile kotu sut yok yogurt yok bu bebek ne ile beslenecek
valla evde olsam yapardım güzel bir kahvaltı sadece ekmek peynir yiyorum öğlen aşçı ne yaptıysa süt yoğurt yumurta yok napıcam böyle ya et de yiyemez oldumhepimiz onların beslenmesiyle kafayı bozduk benim mide geceden beri berbat ve açlıktan karnımdan sesler geliyor bulantıdan tüketemiyorum.
ay sabah sabah yanlış okumuşum haklısın:)
Bende dun sabah kustum su kusuyorum. Bazen gece kalkiyorum karnim cok ac . Ama usendigimden kalkip doyurmuyorum karnimi.Mesela simdik kahvalti yapamadim cunku evden degisik koku aldim yiyesim gelmedi. Hayir ben kurtuldum diye seviniyorum gene basa donuyoruz.hepimiz onların beslenmesiyle kafayı bozduk benim mide geceden beri berbat ve açlıktan karnımdan sesler geliyor bulantıdan tüketemiyorum.
Cok sagol canim ewe gdince denicem.hmncanim bir bardak suda bir cay kasigi karbonati erit. pamugu batir.hafif hafif sil. kuruduktan sonra kapat.hic bir yan etkisi yok ve mantar alerji enfeksiyon gibi durumlarda cok etkili ve kasintiyida aliyor rahatlatiyor. allahin izniyle şifa bulursun insallah
valla evde olsam yapardım güzel bir kahvaltı sadece ekmek peynir yiyorum öğlen aşçı ne yaptıysa süt yoğurt yumurta yok napıcam böyle ya et de yiyemez oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?