- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.761
Migrenim vardi zaten costu iki gundr.mutfaga adimimi atmmla lavaboya kosmm bir oldu.ew bna ole kptu kokuyo gbi grliyoki esimden bile uzak duruyorum.herif uzuluyo ama napim.ogur ogur oluyorumAy bende de bas agrisi cok cok fazla Sanki sac derilerimi cekiyor birisi. Seftali kadar buyukmus yavrusum ama vucuduma neler yapiyor ne buyuk etkileri var. Tam mide bulantim gecti derken simdi gene basladi. Hala yumurta yiyemiyorum kokusu bile kotu sut yok yogurt yok bu bebek ne ile beslenecek
İnşallah tutunmustur 11. Haftaya yani girdik anlamiyorum aslinda rapor aldim bu hafta evdeyim gecen haftada evdeydim hic yormadim bisey yapmadim ama Allahim hayirlisiyla kavusmayi nasip etsin inşallah doktorum kanama artarsa gel demisti sadece ilac dahi vermedi kendim ictim 2 gündür kanamam olmadigi halde acaba progestan tetiklermi of neyse bi kac gun gecsin gidecem tekrar hersey güzel olsun ilk bebegimi 9. Haftada kaybettim kalbi durdu bundan yeniden yasamaktan cok korkuyorum
yediğim zeytin ekmek, galeta, simirt biber, armut, ayva bazen havuçvalla evde olsam yapardım güzel bir kahvaltı sadece ekmek peynir yiyorum öğlen aşçı ne yaptıysa süt yoğurt yumurta yok napıcam böyle ya et de yiyemez oldum
yok canım kurtulamıyoruz maalesef ben bulantılardan ağrılardan çok uyuyamadım. Midem berbatBende dun sabah kustum su kusuyorum. Bazen gece kalkiyorum karnim cok ac . Ama usendigimden kalkip doyurmuyorum karnimi.Mesela simdik kahvalti yapamadim cunku evden degisik koku aldim yiyesim gelmedi. Hayir ben kurtuldum diye seviniyorum gene basa donuyoruz.ne olacak bu memleketin hali diye aglayasim var
yediğim zeytin ekmek, galeta, simirt biber, armut, ayva bazen havuç
Bebek gelişimi beni endişelendiriyor açıkcası
yok canım kurtulamıyoruz maalesef ben bulantılardan ağrılardan çok uyuyamadım. Midem berbat
onlara yazık zaten kıyamam ne çekiyorlar elimizdenMigrenim vardi zaten costu iki gundr.mutfaga adimimi atmmla lavaboya kosmm bir oldu.ew bna ole kptu kokuyo gbi grliyoki esimden bile uzak duruyorum.herif uzuluyo ama napim.ogur ogur oluyorum
vitamin haplarını doktorun önerisiyle gece uyku arası kalkıp alıp geri uyuyorum. Yoksa onlarıda çıkartıyorum. Şimdilik durumu iyide ben zayıflıyorum. Annemlerde söylenip duruyorlar yemiyorsun diye.Bebek senden beslenir canım emrak etme :) Hamilelikte yediklerimiz aslında kendi vücudumuz için, bebek herşeyin en iyisini alıyor zaten bizim depolardan... Miden bulanmadığı zamanlarda vitaminle desteklemeye çalış...
vitamin haplarını doktorun önerisiyle gece uyku arası kalkıp alıp geri uyuyorum. Yoksa onlarıda çıkartıyorum. Şimdilik durumu iyide ben zayıflıyorum. Annemlerde söylenip duruyorlar yemiyorsun diye.
slm arkadaşlar günaydın benim kan uyuşmazlığım var ve dün test yaptırdım pozitif çıktı çok korkuyorum bişey olacak diye böle bir durumla karşılaşan varmı acaba ?
teşekkür ederim okuyunca duygulandım bilmediklerimde çokmuş. mesela yüzme ve ok çok farklı geldi elbette efendimiz söylediğine göre faydası çoktur. iki kurs çıktı şimdidendnz_06 güzel paylaşım, teşekkürler
düşük risk çıktı canım çok sükür.bu arada dr. 3 hafta rapor verdi sonra da yarıyıl tatili giriyo 5 hafta yatiş var bana
Kizlar uzun zamandır bakamiyordum okuyamadim tüm sayfaları herkes ve bebisler iyidir umarım :)) gerçi ben cok mutlu değilim dusunmemeye calisiyorum ama ikili testte ense kalınlığı 2.3mm çıktı yarın kan sonucunu alicam dua edin olur mu bise cikmasin(
Günaydın kizlar canim cok sikkin yone kanamam oldu kaybetmek istemiyorum melegimi Allahim yardimcim olsun cok zor aglamaktan uzulmekten yoruldum dua edin bize anneler ve melekleri
Dr bana ilac olarak gynaferon bir de decavit verdi. Siz neler kullanihorsunuz bu haftada? Bir de omega 3 kullanabilirsin dedi ama oneride bulunmadı var mi tavsiye si olan?
Decavite bende başladım cnm.
Çok büyük ama hap. Yutmakta zorlanıyorum :)
Insalah oyledir progestani icince de kasiklarimda agrida oluo bazen ha bide kizlar bisey sorcam simdi bende kan pihtlamsi old icin clexane kulaniyorum ama simdi progestanin prospektusine baktim pihti olanlar kesinlikle kullanmasin dio pihti yapar dio anlamadim bu naasil isYok canim gec kalmamissindir bende oyle basladim.Bu arada o akan bir kac damlanin zarari yok.Bazi kutularda benimde oyle cikiyor.Kapagini aciyoruz ucunda damla oluyor.Haftalar cabuk geciyor canim,hayirlisiyla gececek bu gunler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?