2015 Temmuz Anneleri

Migrenim vardi zaten costu iki gundr.mutfaga adimimi atmmla lavaboya kosmm bir oldu.ew bna ole kptu kokuyo gbi grliyoki esimden bile uzak duruyorum.herif uzuluyo ama napim.ogur ogur oluyorum

Canım iyi düşün iyi şeyler olsun.. Ben inanıyorun ki bebişin seninle kalmaya devam edecek. Dualarım seninle ...

Günaydın anneler. Yataktan kalkanıyorum, ama gazdan ve göğüs hassasiyetinden rahat bi uyku da çwkemiyorum. Bu göğüs hassasiyeti azalmayacak mı? Böyle doğuma kadar tam gaz şişecek mi? :))

valla evde olsam yapardım güzel bir kahvaltı sadece ekmek peynir yiyorum öğlen aşçı ne yaptıysa süt yoğurt yumurta yok napıcam böyle ya et de yiyemez oldum
yediğim zeytin ekmek, galeta, simirt biber, armut, ayva bazen havuç
Bebek gelişimi beni endişelendiriyor açıkcası
yok canım kurtulamıyoruz maalesef ben bulantılardan ağrılardan çok uyuyamadım. Midem berbat

yediğim zeytin ekmek, galeta, simirt biber, armut, ayva bazen havuç
Bebek gelişimi beni endişelendiriyor açıkcası

yok canım kurtulamıyoruz maalesef ben bulantılardan ağrılardan çok uyuyamadım. Midem berbat

Bebek senden beslenir canım emrak etme :) Hamilelikte yediklerimiz aslında kendi vücudumuz için, bebek herşeyin en iyisini alıyor zaten bizim depolardan... Miden bulanmadığı zamanlarda vitaminle desteklemeye çalış...

vitamin haplarını doktorun önerisiyle gece uyku arası kalkıp alıp geri uyuyorum. Yoksa onlarıda çıkartıyorum. Şimdilik durumu iyide ben zayıflıyorum. Annemlerde söylenip duruyorlar yemiyorsun diye.

vitamin haplarını doktorun önerisiyle gece uyku arası kalkıp alıp geri uyuyorum. Yoksa onlarıda çıkartıyorum. Şimdilik durumu iyide ben zayıflıyorum. Annemlerde söylenip duruyorlar yemiyorsun diye.

Vitaminleride alıyorsan bebiş tamamdır ya, sana çözüm bulmak lazım zayıflama diye... Gerçi daha önce de yazmıştım eski bir iş arkadaşım ikinci hamileliğinde 1000 hamilelikten birinde denk gelen bir sendroma yakalanmıştı (rakamı yanlış hatırlıyo olabilirim ama nadir görülen birşeydi işte ), 9 ay boyunca su bile içememişti neredeyse, hep serumlarla geçirdi hamileliği. Bebekte, kendi sağlığıda iyi çok şükür. İnşallah sizinkiler o kadar sürmez ama hamilelik başlı başına mucizevi bir süreç, her sorun bir şekilde aşılıyor eğer o bebek doğacaksa =)

Peygamber Efendimiz (sav) çocuklarla ilgili hadisleri;( 40 tane var bazılarını aldım )
“Kimin çocuğu varsa, onunla çocuklaşsın
Çocuğun ana-babası üzerindeki hakkı, ona iyi bir eğitim ve iyi bir isim vermesidir
“Çocuklarınıza önce ‘lâ ilâhe illallah’ cünlesini öğretiniz.”
“Bir kimse, bir çocuğa, gel sana şunu vereceğim der ve sonra da vermezse, bu (sözü) bir yalandır
“Çocuklarınız size ihsan, hürmet ve itaatte âdil olmalarını istediğiniz gibi, siz de onlar arasında hediyede ve bağışlamada adâlete (eşitliğe) riâyet ediniz.
Kimin kız çocuğu olup da, onu canlı canlı gömmez, ona hakâret etmez ve erkek çocuğunu ona tercih etmezse Allahu Teâlâ o kimseyi Cennet’e kor
Ana-babanın çocuklara olan vazifeleri, onlara yazmayı, yüzmeyi, ok atmayı öğretmeleri ve sağlıklı ve helâl yiyecekler temin etmeleridir.”
Çocuklarınız yedi yaşına gelince onlara namaz kılmalarını söyleyin. On yaşlarına girdiklerinde kılmazlarsa, onları cezalandırın
Eğer bir kimse kızlara değer verdiğinden dolayı eziyet görürse ve onlara iyi davranırsa, onlar Cehennem’e karşı perde olurlar
Kim, üç kız çocuğu bakıp büyütür ve onları güzel terbiye eder; onları evlendirir ve onlara ihsanda bulunursa, onun için cennet vardır.”

slm arkadaşlar günaydın benim kan uyuşmazlığım var ve dün test yaptırdım pozitif çıktı çok korkuyorum bişey olacak diye böle bir durumla karşılaşan varmı acaba ?

Canim doktora gosterdin mi? Ilk bebegin mi? Kan uyusmazliginda ilk bebekte sorun olmuyo genelde ama ameliyat falan mi oldun kan mi aldin disaridan yada dusuk kurtaj sonrasi igne mi olmadin neden pozitif cikti ki
Rh uyumsuzlugu bizde de var ve o gerginlik ayri bi olay insallah bi sorun yoktur canimmm

3 mm den sonrası riskli diye biliyorum ben 2,3 kötü değilki canım allahın izniyle hiçbişey çikmicak dualarımız seninle haber ver bize mutlaka.

Günaydın kizlar canim cok sikkin yone kanamam oldu kaybetmek istemiyorum melegimi Allahim yardimcim olsun cok zor aglamaktan uzulmekten yoruldum dua edin bize anneler ve melekleri

doktorunu aradınmı canım yada daha iyisi hemen gitseydin yanına bir baksın herşey yolundamı diye. kötü düşünme sakın. iyi düşün iyi olsun. dualarımız seninle.

Yok canim gec kalmamissindir bende oyle basladim.Bu arada o akan bir kac damlanin zarari yok.Bazi kutularda benimde oyle cikiyor.Kapagini aciyoruz ucunda damla oluyor.Haftalar cabuk geciyor canim,hayirlisiyla gececek bu gunler.
Insalah oyledir progestani icince de kasiklarimda agrida oluo bazen ha bide kizlar bisey sorcam simdi bende kan pihtlamsi old icin clexane kulaniyorum ama simdi progestanin prospektusine baktim pihti olanlar kesinlikle kullanmasin dio pihti yapar dio anlamadim bu naasil is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…