2015 Temmuz Anneleri

İnşallah gerçi eskisine nazaran çok iyiyim ama artık bulantılar aralıksız eskiden kusuyordum hastaneye gidiyordum serum iğne duruyordu ama artık oda fayda etmiyor. Gerçi çok şükür bir haftadan uzun bir süre oldu hala acile gitmedim

Ne demek canim her daim nasilsin grip gectimi ?

Yok kuzum nirdeee sabah 1 kasik limon suyu ictim yakti biraz ara ara yapabilirsem ne alaa baska hicbisey yapamiom
Geccek illa benle kalmicak ya su bulantiyi azdirmasa cekmesi bisiy diil ofs
Bu bulanti kusmayi Allah dusmanima vermesinn

Kiranın ne
kiranın ne olduğunu çok iyi bilirim canım, ev sahiplerini asla tatmin edemezsin hep çok uygundur evleri, hele de emekli olup geçimlerini evlerinden sağlıyorlarsa , biz güç bela aldık evimizi eski bir yapı ama kafam rahat temzilerken bişi yaparken çok mutlu oluyorum. Kapısını pencereleri falan değiştik,birde şu odayı hallerdesek uUn zaman gider bize , Allah olmayan herkese başını sokacak bir ev almayı nasip etsina

Yok kuzum nirdeee sabah 1 kasik limon suyu ictim yakti biraz ara ara yapabilirsem ne alaa baska hicbisey yapamiom
Geccek illa benle kalmicak ya su bulantiyi azdirmasa cekmesi bisiy diil ofs
Bu bulanti kusmayi Allah dusmanima vermesinn

Haklisin bende hala cekiyorum. Tam bitti diyorum basa donuyoruz . Anacigim 5 cocugu nasil yapmis gidip ayaklarini opecegim

Havalar berbat , kar durmadı , sabah işe gelirken ayağımı burktum, Her taraf çamur su,birde sağolsun araba sürenler üstüme çamur sıçrattı ne anlayışdız insanlar var, hamile olup çalışmak ölüm gibi, evde olanlara nasıl özeniyorum , erkenden kalk bir ton insala uğraş, halsizlikten başım dönüyor çok zaman, evde olanlar karın kışın ve gebeliğin tadını çıkarsın, ben akşam yorgun argun yemek pişiriyorum birde, eşimde daha geç geliyor bemden çünkü

slm arkadaşlar günaydın benim kan uyuşmazlığım var ve dün test yaptırdım pozitif çıktı çok korkuyorum bişey olacak diye böle bir durumla karşılaşan varmı acaba ?
Bildigim kadariyla sadece anti D antikor yapip takip ediyorlar ama korkacak birsey yok tum uyusmazligi olanlarin ikinci bebekten itibaren pozitif ciktigi halde kac tane bebekleri oluyor sadece sonucu en kisa zamanda doktoruna goster ve kanama falan olursa hic beklemeden git doktora onun disinda gonlunu ferah tut

aynı durumdayız canım. birde özelde çalışınca insana daha çok koyuyor. devlette çalışan arkadaşların izinlerinde gözümüz yok ama bizde riskli gruptayız bizede bugün izin verilebilir ama özel sektör işte. kar kıyamet geleceksin hamileysen hamilesin. benimde her gün yemek derdim var. eşim masayı topluyor ama yine makineye yerleştir et derken bizde akşam saat 10a geliyor. ben zaten 8e doğru evdeyim. kendimi hiç dinlememiş hissediyorum. 7de evden çıkıp 10a kadar resmen bi koşuşturma içindeyim

kızlar günlüğümüzde hareketleri hissetmeye başlamış olmalısınız diyor erken değilmi siz hissediyormusunuz ben bişey hissetmiyorum ağrı dışında
:) basta ben de oyle okumustum bayagi heyecanlanmistim ama dikkatli bakarsan hissetmeye baslamamis olmalisiniz diyor sadece bazi istisnalar hissedebiliyormus :) oylebi yazmislar ki ben de kosarak esime gidip harekeyleri hissedecekmisiim diye bagirmistim sonra ikinci kez okuyunca cok guldum ama

şimdi birde suriyelilere rahatça pahalıya kiraya veriyor ya seni hiç gözü görmüyor bile. istanbulda cevahir alışveriş merkezinin önünde taksicilr boş olduğu halde türk oldu mu almıyor müşterim var diyor. maalesef para için insalık adına bir çok şeyden vazgeçen kişiler var. ev kendi evin istediğin gibi düzenlersin zamanla.Allah huzurla oturmayı nasip etsin. bizde bir ev almıştık aslında ama benim işime 2 saat mesafede bizde ordan aldığımız kirala bu evin kirasını detekliyoruz canım. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Günaydın kizlar canim cok sikkin yone kanamam oldu kaybetmek istemiyorum melegimi Allahim yardimcim olsun cok zor aglamaktan uzulmekten yoruldum dua edin bize anneler ve melekleri
Canim cok gecmis olsun.Doktorun yine progestan vermedi mi?Bir baska doktora gorunsen igne yapar belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…