2015 Temmuz Anneleri

İnan bu anlattigin bile iyi geldi kulagima aksam evde olmak ne guzel benim nobetler 24 saat ve hastanede hicbirsey yiyemiyorum devamli cikariyorum artik gece uykusuzluk da eklenince aglayasim geliyor insanlar da o kadar kaba oluyorlar ki bazen ve ustelik tatil haberleri geliyor arada bi tek bize yok tabii biz de memuruuz biz de hamileyiiz diye haykirasim geliyor

Benim biraz lekelenmrm var kahverengi akinti m var o bni biraz korkutuyo bide coraspin kullaniyoruum sen kullaniyomusunn cannim

Nasılsınız kızlar
Ben dün küçük kızıma tuvalet eğitimi vermeye karar verdim birkere bile lazımlığa yapmadı hep altına yaptı
Ya tutuyo resmen 3-4 saat yapmıyo sonra tam lazımlıktan kaldırıyorum o arada yapıyo.

1-2 haftaya gecer umarim 12 haftanı sürüyorsun belki 13 bitince bir anda kaybolur

Kizlar cinsiyetleriimiz nezaman beli olur doktorunuz hic bi fikir verdimi size merak ediyorum cokk

Benim biraz lekelenmrm var kahverengi akinti m var o bni biraz korkutuyo bide coraspin kullaniyoruum sen kullaniyomusunn cannim
yok canım bişey kullanmıyorum folik asit dısında kan pıhtılaşması için mi o canım.kahve rengi leke tehlikeli değil demişti dr bana ama dikkat et artarsa ara dr unu

hahah ama yazım hatası var ya herkes oyle anlamış zaten baksana

günaydın herkese 2 li testleriniz yaptırdınızmı
ben yaptırmadım drum bişey demedi c.tesi kontrolüm başka dr gitmiştim o aldırmayacaksan gerek yok dedi bilmiyorum allah korusun asla düşünmem karar veremedim yaptırmaya

Yardımınıza ihtiyacım var!!!En son regl günü 15 kasım.aralıkta hiç olmadım.Doktora gittim söktürücü verdi.Kullandım tık yok.

kızlar 11+6 haftalık hamile olupda bebeğinin kalp atışlarını duymayan var mı ? ben daha duyamadım ya sinirlerim çok bozuldu

merhaba kızlar nasılsınız.
bir gün uğramayınca bir bakıyorum sayfalar almış başını gitmiş.
kimseyi takip edemiyorum.
bu kadar kalabalık bir topik olunca tabi böyle ilerlemeside normal ama hiç bir paylaşımdan yararlanamıyorum malesef
dün 2li tarama sonuçlarım çıktı her şey normal görünüyor.
bir dahaki randevumuz 7 şubatta. umarım o zaman cinsiyet öğreniriz.

bu arada geçen hafta pazartesi gününden beri sabahları baş ağrısıyla uyanıyorum.
aranızda benim gibi bir problem yaşayan var mı?

Oleyyy oleyyyyy yupppi Ankara kar tatili hamilelerde var bu listede. Bosuna demiyorlar hamilelerin duasi kabul olur nasil uykuya ihtiyacim vardii nasilltarih 6-7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…