- 4 Aralık 2011
- 443
- 165
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.801
İnan bu anlattigin bile iyi geldi kulagima aksam evde olmak ne guzel benim nobetler 24 saat ve hastanede hicbirsey yiyemiyorum devamli cikariyorum artik gece uykusuzluk da eklenince aglayasim geliyor insanlar da o kadar kaba oluyorlar ki bazen ve ustelik tatil haberleri geliyor arada bi tek bize yok tabii biz de memuruuz biz de hamileyiiz diye haykirasim geliyorHavalar berbat , kar durmadı , sabah işe gelirken ayağımı burktum, Her taraf çamur su,birde sağolsun araba sürenler üstüme çamur sıçrattı ne anlayışdız insanlar var, hamile olup çalışmak ölüm gibi, evde olanlara nasıl özeniyorum , erkenden kalk bir ton insala uğraş, halsizlikten başım dönüyor çok zaman, evde olanlar karın kışın ve gebeliğin tadını çıkarsın, ben akşam yorgun argun yemek pişiriyorum birde, eşimde daha geç geliyor bemden çünkü
Benim biraz lekelenmrm var kahverengi akinti m var o bni biraz korkutuyo bide coraspin kullaniyoruum sen kullaniyomusunn cannimyok canım çok şükür bu güne kadar hep ateş üstünde yattım druma bir ay önce gittim kontrolum bu hafta sonu tabi ben dayanamadım geçen c.tesi kan vercektim muayenede oldum kalbi atıyo şükür rabbime emanet ettim ben hepsi rabbime emanet inş sağlıklı bebişlermiz olacak
İnşallah gerçi eskisine nazaran çok iyiyim ama artık bulantılar aralıksız eskiden kusuyordum hastaneye gidiyordum serum iğne duruyordu ama artık oda fayda etmiyor. Gerçi çok şükür bir haftadan uzun bir süre oldu hala acile gitmedim
yok canım bişey kullanmıyorum folik asit dısında kan pıhtılaşması için mi o canım.kahve rengi leke tehlikeli değil demişti dr bana ama dikkat et artarsa ara dr unuBenim biraz lekelenmrm var kahverengi akinti m var o bni biraz korkutuyo bide coraspin kullaniyoruum sen kullaniyomusunn cannim
hahah ama yazım hatası var ya herkes oyle anlamış zaten baksana:) basta ben de oyle okumustum bayagi heyecanlanmistim ama dikkatli bakarsan hissetmeye baslamamis olmalisiniz diyor sadece bazi istisnalar hissedebiliyormus :) oylebi yazmislar ki ben de kosarak esime gidip harekeyleri hissedecekmisiim diye bagirmistim sonra ikinci kez okuyunca cok guldum ama
Coraspin lekelenme yapabiliyormus.İgnede kullaniyor musun?Benim biraz lekelenmrm var kahverengi akinti m var o bni biraz korkutuyo bide coraspin kullaniyoruum sen kullaniyomusunn cannim
Allah cc kolaylik versin :)Nasılsınız kızlar
Ben dün küçük kızıma tuvalet eğitimi vermeye karar verdim birkere bile lazımlığa yapmadı hep altına yaptı
Ya tutuyo resmen 3-4 saat yapmıyo sonra tam lazımlıktan kaldırıyorum o arada yapıyo.
ben yaptırmadım drum bişey demedi c.tesi kontrolüm başka dr gitmiştim o aldırmayacaksan gerek yok dedi bilmiyorum allah korusun asla düşünmem karar veremedim yaptırmayagünaydın herkese 2 li testleriniz yaptırdınızmı
aslında 13. hafta bitti doktor 16- 17 haftaya kadar belki sürecek dedi.1-2 haftaya gecer umarim 12 haftanı sürüyorsun belki 13 bitince bir anda kaybolur
kaç gün geçti ilaç biteli bende kullanıştım 10 gün sonra gelmiştiYardımınıza ihtiyacım var!!!En son regl günü 15 kasım.aralıkta hiç olmadım.Doktora gittim söktürücü verdi.Kullandım tık yok.
dr gittin mi canım neden duyamadın ne dedi drkızlar 11+6 haftalık hamile olupda bebeğinin kalp atışlarını duymayan var mı ? ben daha duyamadım ya sinirlerim çok bozuldu
kaç gün geçti ilaç biteli bende kullanıştım 10 gün sonra gelmişti
bugün yarın gelir canım sitres yapma ada çayı iç bir bardak oda işe yarıyorGeçen hafta salı günü gittim doktora aynı gün ilaca başladım.bugün tam bir hafta oluyor
Yok canim sadece hap aliyorum hergun bi tanee ondan mi acaba lekelenmeCoraspin lekelenme yapabiliyormus.İgnede kullaniyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?