2015 Temmuz Anneleri

Kizlar bulantilari geri gelen var mi ben yine serum takiyom çok kötüyüm bulantim azalmisti korkum yine 9 ay boyunca olmasi diğer gebeligimde doğumdan bir gün önce kustugumu hatirliyorum biktim bu serumlardan
canım çok üzüldümm inan çok geçmiş olsun inşallah bu gebeliğin öyle olmaz bir an evvel biter benim tiksintiler neredeyse hiç kalmadı şükür sadece ağzımdaki buruk tat var

Hayirli olsun canim, iki kiz annesi olacaksin cok sanslisin, tabi kendimden biliyorum.Biz de iki kiz kardesiz ve benim de iki kizim var, herseyde destek olurlar birbirlerine...
bir de kizlar, karniniz icin catlak kremi kullaniyor musunuz?
ne kullaniyorsunuz ve hangi siklikla suruyosunuz?
Canim benim önceki iki dogumdan yeterince catlagim var zaten ama bu sefer cok erken kasinmaya basladi karnim. o yüzden dustan sonra Body lotion sürüyorum, günlük. ne kadar faydasi olur bilmiyorum ama kasinti kesildi en azindan.

Kizlar bulantilari geri gelen var mi ben yine serum takiyom çok kötüyüm bulantim azalmisti korkum yine 9 ay boyunca olmasi diğer gebeligimde doğumdan bir gün önce kustugumu hatirliyorum biktim bu serumlardan
benimde zaman zaman geri geliyor ama senin kadar değil yemek yiyebiliyorum

Ayyy ne dion bacim sen yaaa
Azaldi sora bidaha mi arttiii anooommm
benimde azaldi serumsuzum 10 gun oldu bida baslarsa yandimmm

Ayyy ne dion bacim sen yaaa
Azaldi sora bidaha mi arttiii anooommm
benimde azaldi serumsuzum 10 gun oldu bida baslarsa yandimmm
Bi ara iyi oldum ama yine cok fenayim dr seruma uc tane ilac katti bulanti icin ona ragmen kusmam siddetli su ictim oda cikti zaten su bile midemi bulandiriyo

Bende de bel ağrısı var felaket derecede sabah yataktan kalkamıyorum ağrı içinde kıvranıyorum doktora söyledin mi ne dedi. Benim rahim geriye dönük ondan ağrı yapıyor dedi .
Benim kontrolüm 16ocakk ozaman gider gitmez sorucamm çünkü felaket bir ağrı bu sanki kütlese rahatlicam gibi ama kütlicek bişidee yokk çok garip.. rahmin hamilelikkten sonramı öyle olduu senin

yapacak bişey yok o zaman aynen devam:) bebişinin sağlığıyla ilgili takibi düzgün yapsınlar da ekstra ilgi eksik kalsın napalım.

Yumurtayı eldivenle kırma fikri güzelmiş yapıcam:) ama yeşillikleri 10 dakikadan fazla sirkeli suda bekletince vitaminleri uçuyormuş

Yediklerimizi paylasmayalim arkadaslar hepimiz hamileyiz alan alamayan olabilir itina gosterelim bunu ilk baslarda konusmustuk

dr um bana bugun hamileleiğin en keyifli dilimine giriyorsun,hamile olduğunu bile unutacaksın dedi
umarım hepimiz böyle hissederiz:)

Ben de akşam doktordaydım bu hafta bulantıların artık son haftası dedi:)
ikili test sonucumuz da güzel çıktı çok rahatladık, kan verdik. ikili testin bir de devam testi varmış 14. haftadan sonra yapılan (ikinci trimester diye geçiyormuş adı)
cinsiyet öğrenemedik göstermedi, kocam erkek istiyor biraz yüzü asıldı öğrenemeyince şapşal kocam

Yumurtayı eldivenle kırma fikri güzelmiş yapıcam:) ama yeşillikleri 10 dakikadan fazla sirkeli suda bekletince vitaminleri uçuyormuş
Yok canim gitmez yarim saat beklet.Senin icin mikrobun kirilmasi daha onemli.Ben hep oyle yaparim.Kan testlerimde vitamin degerlerim normal cikti :) Eldiven kullanmazsam esime kirdiriyorum :) Ya esini kullan ya da eldiven

bir de kizlar, karniniz icin catlak kremi kullaniyor musunuz?
ne kullaniyorsunuz ve hangi siklikla suruyosunuz?

Ben dusta bebe yagi sürüyorum birde palmers catlak kremi almistm kakao yagi özlü bir krem cok güzel nemlendiriyor gercekten onu kullaniyorum. Benm karnim ve gögüslerim erkenden büyüdügü icin hergün kullanmaya özen gösteriyorum. Bazen nemsiz hissedersem gece de sürüyorum insallah catlak olmazz

Cok gecmis olsun canim umarim ciddi birsey degildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…