- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.381
canım çok üzüldümm inan çok geçmiş olsun inşallah bu gebeliğin öyle olmaz bir an evvel biter benim tiksintiler neredeyse hiç kalmadı şükür sadece ağzımdaki buruk tat varKizlar bulantilari geri gelen var mi ben yine serum takiyom çok kötüyüm bulantim azalmisti korkum yine 9 ay boyunca olmasi diğer gebeligimde doğumdan bir gün önce kustugumu hatirliyorum biktim bu serumlardan
Hayirli olsun canim, iki kiz annesi olacaksin cok sanslisin, tabi kendimden biliyorum.Biz de iki kiz kardesiz ve benim de iki kizim var, herseyde destek olurlar birbirlerine...Kizlaaaaar doktor aradi simdi dunyalar benim oldu:) test sonuclari temiz , cok iyi cikmis!!! Birdeeeee istedigim oldu kizimiz olacak! Allahim o kadar mutluyum ki:) esim belki biraz uzulecek o ikinciyi erkek bekliyordu ama ben hep kiz istiyordum icten ice:) coook mutluyum cooook!
Canim benim önceki iki dogumdan yeterince catlagim var zaten ama bu sefer cok erken kasinmaya basladi karnim. o yüzden dustan sonra Body lotion sürüyorum, günlük. ne kadar faydasi olur bilmiyorum ama kasinti kesildi en azindan.bir de kizlar, karniniz icin catlak kremi kullaniyor musunuz?
ne kullaniyorsunuz ve hangi siklikla suruyosunuz?
benimde zaman zaman geri geliyor ama senin kadar değil yemek yiyebiliyorumKizlar bulantilari geri gelen var mi ben yine serum takiyom çok kötüyüm bulantim azalmisti korkum yine 9 ay boyunca olmasi diğer gebeligimde doğumdan bir gün önce kustugumu hatirliyorum biktim bu serumlardan
Kizlar bulantilari geri gelen var mi ben yine serum takiyom çok kötüyüm bulantim azalmisti korkum yine 9 ay boyunca olmasi diğer gebeligimde doğumdan bir gün önce kustugumu hatirliyorum biktim bu serumlardan
Cnm ben babe kullanıyorum hergun bir kere suruyorum.usenırsem 1 gun arayla :) karnımın derisini rahatlatıyor.suanlık memnunumbir de kizlar, karniniz icin catlak kremi kullaniyor musunuz?
Bi ara iyi oldum ama yine cok fenayim dr seruma uc tane ilac katti bulanti icin ona ragmen kusmam siddetli su ictim oda cikti zaten su bile midemi bulandiriyoAyyy ne dion bacim sen yaaa
Azaldi sora bidaha mi arttiii anooommm
benimde azaldi serumsuzum 10 gun oldu bida baslarsa yandimmm
Benim kontrolüm 16ocakk ozaman gider gitmez sorucamm çünkü felaket bir ağrı bu sanki kütlese rahatlicam gibi ama kütlicek bişidee yokk çok garip.. rahmin hamilelikkten sonramı öyle olduu seninBende de bel ağrısı var felaket derecede sabah yataktan kalkamıyorum ağrı içinde kıvranıyorumdoktora söyledin mi ne dedi. Benim rahim geriye dönük ondan ağrı yapıyor dedi .
aynen yaa benim yan komşum orda hemşire o söylüyor bize zaten. yönetim 15 dakikada bir hasta bakıp çıkarın diyormuş. randevuları 15 dakka arayla veriyoruz diyo. yetişmesse noolcak diyorum o zaman bir sonraki hasta sarkıyo diyo. zaten ben her gittiğimde bekliyorum. hiç tam vaktinde girmedim. ama bodrum da yaşıyorum ve başka alternatifim yok. bodrum şartlarında en iyi ve en teşekküllü hastane burası. doktorumda yine kötünün iyisi. bodrum şartlarında bulabileceğimin en iyisi. bunların hepsi tecrübeyle sabit. çünkü bu benim 4. hamileliğim daha önce 3 tane düşüğüm var. hepsindede farklı doktorlara gittim ve denedim. hepsinden boyumun ölçüsünü aldım. dediğim gibi bu doktorum ve hastane bodrum şartlarında kötünün iyisi. el mahkum yani...
Yumurtayı eldivenle kırma fikri güzelmiş yapıcam:) ama yeşillikleri 10 dakikadan fazla sirkeli suda bekletince vitaminleri uçuyormuşRabbim gonlunden geceni versin hayirlisiyla :) Bu arada canim bende virus yok ama ben ete,sebzeye,yumurtaya eldivenle dokunuyorum.Eczaneden al ameliyat eldiveni,yumurta kirarken bile eldivenle kir.Yesillikleri en az 1 saat sirkeli suda beklet.Ben boyle yapiyorum icim rahat ediyor :)
Yediklerimizi paylasmayalim arkadaslar hepimiz hamileyiz alan alamayan olabilir itina gosterelim bunu ilk baslarda konusmustukhosbulduk arkadaslar, o kadar cok alinti yaptim ama alintilarim gitti
ikili testlerin net bir garantisi yokmus.ancak anne karnindan amniyon sivisindan ornek alindiginda belli oluyomus diye okumustum,bir de ayrintili ultrason varmis,23. haftada mi ne bakiliyormus..orda daha netmis bebisisallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebisleri..
ben de bugun biraz evi toplayim dedim,azicik agir kaldirdim,isallah kotu bisey olmaz
cok kirli evim yaa,temizlesem de kirleniyo hemencok halsizim bu aralar, simdiden boyle olursa bebis gelince ayvayi yedim diyorum
kizlar beslenme konusunda takip ettiginiz bi liste var mi? evdeyken 2 ogun yiyorum..isteyken 3 ogun yiyorum.ara ogun yemek de aklima gelincebirbirimize destek olsak yeme konusunda,yediklerimizi paylassak nasil olur acaba?
ben biraz geri sayfalara gideyim,yavas yavas alintilayayim
canım başka yerlerde de yaptırdın mı ? Ultrasondan ultrasona değişiyor lütfen gitmediysen git, sonra aynı çıkarsa yaptırEnse kalinligi fazla cikti canim bu ayin 20 sinde amniyosentez yapilcak iste hayirlisiyla
dr um bana bugun hamileleiğin en keyifli dilimine giriyorsun,hamile olduğunu bile unutacaksın dedi
umarım hepimiz böyle hissederiz:)
Yok canim gitmez yarim saat beklet.Senin icin mikrobun kirilmasi daha onemli.Ben hep oyle yaparim.Kan testlerimde vitamin degerlerim normal cikti :) Eldiven kullanmazsam esime kirdiriyorum :) Ya esini kullan ya da eldivenYumurtayı eldivenle kırma fikri güzelmiş yapıcam:) ama yeşillikleri 10 dakikadan fazla sirkeli suda bekletince vitaminleri uçuyormuş
Benimki 7 aylik gibi :)karınlar büyümeye başladımı ki ya benim daha çıkmadı
bir de kizlar, karniniz icin catlak kremi kullaniyor musunuz?
Cok gecmis olsun canim umarim ciddi birsey degildir.benim eşim halı saha maçında oynarken göğsünde batma hissetmiş.
hemen pimpiriklendi doktora gitti. doktorda efor testi istedi. dün efora ve ekg'ya girdi.
doktor hemen anjiyo olman gerek dedi. öyle moralim bozuk ki
bir hafta içinde olsan iyi olur dedi. biz Tekirdağ'da oturuyoruz İstanbul Cerrahpaşa'da tanıdık bir Kardiyoloji Prof. var yarın ona gidecek eşim. yani bende gitmek istiyorum evde duramam ama kv sen hasta olursun falan diyor gitmemi istemiyorlar.
ya hemen yarın ameliyata alırlarsa ne yaparım ben. evde hayatta duramam ki. ne olur dua edin bizim için kızlar
Benimki 7 aylik gibi :)
Yok canim gitmez yarim saat beklet.Senin icin mikrobun kirilmasi daha onemli.Ben hep oyle yaparim.Kan testlerimde vitamin degerlerim normal cikti :) Eldiven kullanmazsam esime kirdiriyorum :) Ya esini kullan ya da eldiven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?