2015 Temmuz Anneleri

dogrudur genelde oyle derler ama ne bilim.ben bunu solumda hissediyordum.dr sagda deyince sasirmistim.bi dahaki gidisimde tam ortaya yerlesmisti.hayirlisi artik
bende bunu sağda hissediyorum ama dr a sormadım ne tarafta diye :) belki bende yanlış hissediyorum

kim ne istiyorsa Rabbim hayirli bi sekikde nasip etsin.ben kizimi cok seviyorum.hani kolay kolay hamilelik dusunmem.her iki meyvenin tadini bileyim istiyorum.dogrusu esimde oglu olsun istiyor.belli etmemeye calisiyo ama ben hissediyorum.bakalim artik hersey kismet...

Kızlar zeytinyagini sürdükten sonra tekrar yikaniyor musunuz? Yagli yağlı nasil olur bilemedim ki

QUOTE="zeycan18, post: 38737977, member: 454648"]Kızlar zeytinyagini sürdükten sonra tekrar yikaniyor musunuz? Yagli yağlı nasil olur bilemedim ki[/QUOTE]
Hemen emiyor canim merak etme

canım şimdiki hamileliğin benim hamileliğime benziyor. kırmızı et görmek istemiyorum canım sadece tavuk eti istiyor bu haftaya kadar çiğ balığın önünden bile geçemiyordum bugun canım ızgara balık çekti ve ilk defa yedim ama çok rahatsız etti bulantılarım geçmişti balığı yedim bulantıdan başıma ağrılar girdi.
meyveler yiyorum canım en çok portakal suyu istiyor. acı baharatlı ve aşırı tuzlu şeyler tüketebiliyorum. zeytin yiyorsan erkektir derler zeytini çok güzel giyiyorum. senin belirtilerinde erkek gibi benim bebik erkek allah gönlüne göre versin canım.

Günaydın kizlar bende zeytinyagi baslamak istiyorum ama erken sanki biraz ben normaldede kiloluyum belli olmuyo daha benimki gobegimi gecene kadar 6 aylik olur heralde :)

Ben bu hafta 5 gün yillik izin aldim guyaaaaa ulan bosa gitti sinir oldum hergün idari izin yaptilarr beee bugunde tatil talihin boylesine ..

Günaydın kizlar bende zeytinyagi baslamak istiyorum ama erken sanki biraz ben normaldede kiloluyum belli olmuyo daha benimki gobegimi gecene kadar 6 aylik olur heralde :)
bende öyle canım karnı çıkan varmı ki ne zaman çıkıyor acaba benim zaten göbeğim var:)

OTE="ciftekuzu, post: 38740253, member: 518213"]Ben bu hafta 5 gün yillik izin aldim guyaaaaa ulan bosa gitti sinir oldum hergün idari izin yaptilarr beee bugunde tatil talihin boylesine .. [/QUOTE]
Kiz Ne kadar sanslisin ayni ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…