- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.421
bende bunu sağda hissediyorum ama dr a sormadım ne tarafta diye :) belki bende yanlış hissediyorumdogrudur genelde oyle derler ama ne bilim.ben bunu solumda hissediyordum.dr sagda deyince sasirmistim.bi dahaki gidisimde tam ortaya yerlesmisti.hayirlisi artik
Ilkinde cikmiyo canim hemen ikincilerde follos olmus icerisi hemen cikiyor:) merak etme senin var daha cikmasina:)karınlar büyümeye başladımı ki ya benim daha çıkmadı
aynen ilkinde hiç belli değili biraz kilo mu aldın diyolardı :) şimdi resmen ortadaIlkinde cikmiyo canim hemen ikincilerde follos olmus icerisi hemen cikiyor:) merak etme senin var daha cikmasina:)
Hamilelik öncesi de rahim gerideydi sonradan olmadı.Benim kontrolüm 16ocakk ozaman gider gitmez sorucamm çünkü felaket bir ağrı bu sanki kütlese rahatlicam gibi ama kütlicek bişidee yokk çok garip.. rahmin hamilelikkten sonramı öyle olduu senin
Canim maalesef bu isin neyediginle hic alakasi yok ben bu sefer kizimda yedigim hicbirseyi yiyemiyorum hamileligim tamamen farkli bende eTE]
himm.hayirlisi valla.diyom ya bazi yonleriyle benziyo bazi yonlrriyle de cok farkli.benimde aklim karisik oldugu icin sizlere sordum.nasipte ne varsa hayirlisi olsun.
Anladım cnm peki ilaç verdimii ağrılar için hiç? ??Hamilelik öncesi de rahim gerideydi sonradan olmadı.
Maya alemsin :)Oyle demeyin, guzel gunler bizi bekliyor:) bebisler geliyor bebisleeer!!!!! Hemen internette bebek resimlerine kiyafetlerine filan bakin moraliniz duzelecek kizlar:)
iyi aksamlar kizlar. ya su cinsiyet konusu herkeste oldugu gibi bende de merak konusu.ricam hadi bi tahmin yurutun olmaz mi? kizimda 6ay tatli yemedim.ilk kirmizi eti sirin ettim.tursu yedim.yemegim etli olsun herseyi yedim.ama sabahlari felaket bulantim vardi kahvalti hic yiyemedim.simdi ise et turu herseuden tiksindim.hamile oldugumu henuz bilmiyordum etli yemek yaparken kokusundan midem bulanmisti.balik tavuk sulu salcali yemeklerden tiksondim.ama tatli tursu aci bsharatli tuzlu tuketiyorum.kahvalti olmasa acim resmen.zeytin peynir bal yiyom.kizimda yumurtadsn tiksindim bunda da yiyemiyorum.ne bilim benzer yonude var farkli yonude.kafam coj karisik.yardimci olun.enaxindan fikirlerinize ihtiyacim var bi kac fikir verin.ha bi de bunda oyle aman aman bi bulantim yok et kokusu duymazsam
Kızlar zeytinyagini sürdükten sonra tekrar yikaniyor musunuz? Yagli yağlı nasil olur bilemedim ki
Yok canim yikanirsan anlami kalmazki :) Zaten hemen emiliyor,krem surmussun gibi yumusacik oluyor.Kızlar zeytinyagini sürdükten sonra tekrar yikaniyor musunuz? Yagli yağlı nasil olur bilemedim ki
Cnm merhaba sağda solda olduklarını nasıl hissediyorsunuz?kizimi 3bucuk aylikken hissettim sagimdaydi.buda sagdaydi ortaya yerlrsmis simdi. sanki ara ara hareket hissediyom.henuzerken ama ne bikiyim tuhaf bi pitirdi oluyo
bende öyle canım karnı çıkan varmı ki ne zaman çıkıyor acaba benim zaten göbeğim var:)Günaydın kizlar bende zeytinyagi baslamak istiyorum ama erken sanki biraz ben normaldede kiloluyum belli olmuyo daha benimki gobegimi gecene kadar 6 aylik olur heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?