2015 Temmuz Anneleri

Kızlar bel ağrılarından şikayetçi olan varmiiii ??? Ben gece yatağa bi yatıyorum uyuyamiorumm çok benim agriyorr ya, gunduzde ağrıyor ama gece daha siddettliiiii....
Bende de bel ağrısı var felaket derecede sabah yataktan kalkamıyorum ağrı içinde kıvranıyorum doktora söyledin mi ne dedi. Benim rahim geriye dönük ondan ağrı yapıyor dedi .

Testler garanti değil yazacaktım :) problem bar denilip sapasağlam doğan birsürü bebel gördüö bazen anneler boşuna üzülüyor, ama 20.haftadan sonra yapılan ayrıntılı ultrasonu yaptırmıştım bunda da yaptırıcam inş iç organlara bakıldığı için o daha önemli

Bosuna da uzulsek biz anneler ana yuregi iste canindan bi parca olunca onun kılına zarar gelsin istemio insn ama haklida olabilirsin gercekten bosami uzuluyoruz acaba ay nebilim ya aklim kafam carsamba pazarı gibi oldu iyice

Bosuna da uzulsek biz anneler ana yuregi iste canindan bi parca olunca onun kılına zarar gelsin istemio insn ama haklida olabilirsin gercekten bosami uzuluyoruz acaba ay nebilim ya aklim kafam carsamba pazarı gibi oldu iyice
canım bak çok üzülme Allah ne nasip ettiyse o olucak hiçbirimizin bebeğinini garantisi yok.Benim risk çok düşük çıktı ama dr.um kendi dedi %100 özürlü olmayacak diyemem bunu öğrenemk istiyosan amniyosentez yapılır o da düşük tehlikesi içeriyo dedi ben de bişey olsa da aldırmayı düşünmüyom gerek yok dedim.2-3 hafta önce bana yeni bi öğrenci geldi haftada 1-2 gün 1 saat fln annesiyle kayılıcak derslerime çocuk down sendrolmu ben de o zaman daha ikili tarama yaptırmamaıştım Allahım dedim acaba bu bi işaret mi?Annesşyle dertleştim hamilleikte testlerde risk düşük çıkmış doğumda bile emin olmamaışlar downlı olduğuna sonra kan testinden anlaşılmış ama çok tatlı bi çocuk maşallah..Hiçbirimiizin garantisi yok canım bu kadar yıpratma kendini lütfen

tercih meselesi problem varsa bile şimdiden bilmemek daha iyi bana göre, bazı insanlarda bilmek isterler, birde sağlamken sıkıntı var denilenler var o zaman hepten kötü bebekler düşündüğümüz üzüldüğümüz herşeyi hissediyorlar

Amin cnm

hosbulduk arkadaslar, o kadar cok alinti yaptim ama alintilarim gitti
ikili testlerin net bir garantisi yokmus.ancak anne karnindan amniyon sivisindan ornek alindiginda belli oluyomus diye okumustum,bir de ayrintili ultrason varmis,23. haftada mi ne bakiliyormus..orda daha netmis bebisisallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebisleri..
ben de bugun biraz evi toplayim dedim,azicik agir kaldirdim,isallah kotu bisey olmaz
cok kirli evim yaa,temizlesem de kirleniyo hemencok halsizim bu aralar, simdiden boyle olursa bebis gelince ayvayi yedim diyorum
kizlar beslenme konusunda takip ettiginiz bi liste var mi? evdeyken 2 ogun yiyorum..isteyken 3 ogun yiyorum.ara ogun yemek de aklima gelincebirbirimize destek olsak yeme konusunda,yediklerimizi paylassak nasil olur acaba?
ben biraz geri sayfalara gideyim,yavas yavas alintilayayim

Tartisilmasi gereken bi konu kizlar bi laf varya neylerse rabbim guzel eyler die allah buyuktur bende dahil yipratmayalim kendimizi

Baskentlim senin risk yüksek mi çıktı? Benim kuzenimin eşinin bebeğine kesinlikle zeka özürlü demiş dr birde üzerine senin asla sağlam bebeğin olamaz demiş, bir tane bebeği var zaten bırak zeka özürlüyü çocuk aşırı derecede zeki, komşumuzun gelininede bir kolu yok demiş iki üç farklı dr ama bebek sapasağlam, yine komşumuzun kızıma down sendromu dediler hiç bşy yok, görümcem orta yaşta bir bebek doğurmuş onada karnındayken amniyosentez bile yapıp riskli demişler o çocukta normalden daha akıllı

Bende aynı şekilde cnm.Rabbim neyı hayırlı görürse kabulum zaten.benimki merak birde hanı Allah korusun bir rahatsızlığı varsa anne karnında tedavisi olacaksa onu öğrenip yaptırmak olur.

bir de kizlar, karniniz icin catlak kremi kullaniyor musunuz?
ne kullaniyorsunuz ve hangi siklikla suruyosunuz?

Ense kalinligi fazla cikti canim bu ayin 20 sinde amniyosentez yapilcak iste hayirlisiyla

Çatlak kremi bende kullanmıyorum önceki hamileliğimde de kullanmadım çok az çatlağım var, bence de çatlayacaksanız hertürlü çatlıyor malesef

ikili test sonucunda bebeğe müdahele edilemez öyle bir teknoloji yok tıpta :) ancak gebelik sonlandırılır

Aynen canim down sendromunun hicbir ilaci yok.

Kizlar bulantilari geri gelen var mi ben yine serum takiyom çok kötüyüm bulantim azalmisti korkum yine 9 ay boyunca olmasi diğer gebeligimde doğumdan bir gün önce kustugumu hatirliyorum biktim bu serumlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…