- 2 Nisan 2012
- 21
- 15
- 38
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.361
Bende de bel ağrısı var felaket derecede sabah yataktan kalkamıyorum ağrı içinde kıvranıyorumKızlar bel ağrılarından şikayetçi olan varmiiii ??? Ben gece yatağa bi yatıyorum uyuyamiorumm çok benim agriyorr ya, gunduzde ağrıyor ama gece daha siddettliiiii....
Alis veris yapacak moralmi var bende yavvvbiraz alışveriş yap internetten iyi geliyor :)
canım bak çok üzülme Allah ne nasip ettiyse o olucak hiçbirimizin bebeğinini garantisi yok.Benim risk çok düşük çıktı ama dr.um kendi dedi %100 özürlü olmayacak diyemem bunu öğrenemk istiyosan amniyosentez yapılır o da düşük tehlikesi içeriyo dedi ben de bişey olsa da aldırmayı düşünmüyom gerek yok dedim.2-3 hafta önce bana yeni bi öğrenci geldi haftada 1-2 gün 1 saat fln annesiyle kayılıcak derslerime çocuk down sendrolmu ben de o zaman daha ikili tarama yaptırmamaıştım Allahım dedim acaba bu bi işaret mi?Annesşyle dertleştim hamilleikte testlerde risk düşük çıkmış doğumda bile emin olmamaışlar downlı olduğuna sonra kan testinden anlaşılmış ama çok tatlı bi çocuk maşallah..Hiçbirimiizin garantisi yok canım bu kadar yıpratma kendini lütfenBosuna da uzulsek biz anneler ana yuregi iste canindan bi parca olunca onun kılına zarar gelsin istemio insn ama haklida olabilirsin gercekten bosami uzuluyoruz acaba ay nebilim ya aklim kafam carsamba pazarı gibi oldu iyice
tercih meselesi problem varsa bile şimdiden bilmemek daha iyi bana göre, bazı insanlarda bilmek isterler, birde sağlamken sıkıntı var denilenler var o zaman hepten kötü bebekler düşündüğümüz üzüldüğümüz herşeyi hissediyorlarBosuna da uzulsek biz anneler ana yuregi iste canindan bi parca olunca onun kılına zarar gelsin istemio insn ama haklida olabilirsin gercekten bosami uzuluyoruz acaba ay nebilim ya aklim kafam carsamba pazarı gibi oldu iyice
Amin cnmsüper canım ne güzel evlilik, bebek heyecanı bir arada. Ben o çin takvimi işlerine pek inanmıyorum, tutanda vardır elbet ama zaten ihtimal %50Allah gönlüne göre versin, sen daha doğrusunu hissediyorsundur çin takviminden
ben hiçbi şey hissedemiyorum
Bu bebek zaten bana allahımın bir mucizesi bir lütfu. Eşimde problem olduğu için bize tüp bebek dışında şansınız yok dendi. Ama allahım nasip etti, inşallah hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günü de görürüz
Bende aynı şekilde cnm.Rabbim neyı hayırlı görürse kabulum zaten.benimki merak birde hanı Allah korusun bir rahatsızlığı varsa anne karnında tedavisi olacaksa onu öğrenip yaptırmak olur.o tarz ürünleri kullanmak sakıncalı diye biliyorum bence de kullanmamalısın, doğal bir çözüm var mı bilmiyorum ama özelden yazıcam sana bazı öneriler..
her halukarda bebeği aldırmayı düşünmüyorum problem varsa allah korusun bunu şu anda bilmemin bi anlamı yok üzülüp bebeğimide etkilemek istemem zaten sonuçlar çok da garanti
Ense kalinligi fazla cikti canim bu ayin 20 sinde amniyosentez yapilcak iste hayirlisiylaBaskentlim senin risk yüksek mi çıktı? Benim kuzenimin eşinin bebeğine kesinlikle zeka özürlü demiş dr birde üzerine senin asla sağlam bebeğin olamaz demiş, bir tane bebeği var zaten bırak zeka özürlüyü çocuk aşırı derecede zeki, komşumuzun gelininede bir kolu yok demiş iki üç farklı dr ama bebek sapasağlam, yine komşumuzun kızıma down sendromu dediler hiç bşy yok, görümcem orta yaşta bir bebek doğurmuş onada karnındayken amniyosentez bile yapıp riskli demişler o çocukta normalden daha akıllı
Valla hic bisey kullanmiyorum ben canim ne kullanirsan kullan catlayasi varsa catliyo zaten:)bir de kizlar, karniniz icin catlak kremi kullaniyor musunuz?
ne kullaniyorsunuz ve hangi siklikla suruyosunuz?
Banyo sonralari zeytinyagi suruyorum.Doktorum onerdi.Zeytinyagi,bebe yagi veya badem yagi kullan dedi.bir de kizlar, karniniz icin catlak kremi kullaniyor musunuz?
ne kullaniyorsunuz ve hangi siklikla suruyosunuz?
Aynen canim down sendromunun hicbir ilaci yok.Çatlak kremi bende kullanmıyorum önceki hamileliğimde de kullanmadım çok az çatlağım var, bence de çatlayacaksanız hertürlü çatlıyor malesef
ikili test sonucunda bebeğe müdahele edilemez öyle bir teknoloji yok tıpta :) ancak gebelik sonlandırılır
inş güzel sonuçlar alırsın için rahat eder :)Ense kalinligi fazla cikti canim bu ayin 20 sinde amniyosentez yapilcak iste hayirlisiyla
olmuyormuş tatlım bende bundan sonra yaptırmayı düşünüyorum sordum eşin izniyle birlikte birşey imzalatıyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?