2015 Temmuz Anneleri

bi heves gidip lierac aldım ama o kadar çok üşeniyorum ki hiç süremiyorum
al benden de o kadar benim lieracım da aynen duruyo 1 kere sürdüm sadece.Daha ne kaşınma var ne büyüme göğüslerde,göbekte erken diye düşünüyorum daha kendim için

Canım benşm kontrolüme daha var, sen sorunca yazarmısın? ( pek umudum yok doktorlar normal diyip geçiyorlar bilmiyoruz demiyorlarda

Canım sordum bugün doktora ama konu kendisinin pek ilgisini çekmedi:) hamilelikte çok normal olacak tabi dedi ve simit önerdi. ben bi deneyeyim diyorum. medikallerde satılıyormuş internette de varmış.

iyi aksamlar kizlar. ya su cinsiyet konusu herkeste oldugu gibi bende de merak konusu.ricam hadi bi tahmin yurutun olmaz mi? kizimda 6ay tatli yemedim.ilk kirmizi eti sirin ettim.tursu yedim.yemegim etli olsun herseyi yedim.ama sabahlari felaket bulantim vardi kahvalti hic yiyemedim.simdi ise et turu herseuden tiksindim.hamile oldugumu henuz bilmiyordum etli yemek yaparken kokusundan midem bulanmisti.balik tavuk sulu salcali yemeklerden tiksondim.ama tatli tursu aci bsharatli tuzlu tuketiyorum.kahvalti olmasa acim resmen.zeytin peynir bal yiyom.kizimda yumurtadsn tiksindim bunda da yiyemiyorum.ne bilim benzer yonude var farkli yonude.kafam coj karisik.yardimci olun.enaxindan fikirlerinize ihtiyacim var bi kac fikir verin.ha bi de bunda oyle aman aman bi bulantim yok et kokusu duymazsam

Bence yediklerimizle hiç alakası yok canım mecburen tarihi bekleyeceğiz :) ben oğlumda hiç tatlı yiyemedim hep ekşi şeyler canım istiyordu herkes kızın olacsk dedi ama oğlum oldu, şimdi yine ekşi şeyler çok tüketiyorum ama cinsiyeti hakkında hiç bi fikrim yok, oğlumu sağ tarafta hissetmiştim bu da sağ tarafta, kızlat solda erkekler sağda olur diye birşey duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum :) hissediyor musun ya da öncekini hatırlıyor musun?

ha bide benim minik geriden geliyo.dr tahmini dogumuma 10 agustos dedi.sezeryan benim.muhtemelen temmuzda dogarim

Yediklerimizi paylasmayalim arkadaslar hepimiz hamileyiz alan alamayan olabilir itina gosterelim bunu ilk baslarda konusmustuk
Canım sordum bugün doktora ama konu kendisinin pek ilgisini çekmedi:) hamilelikte çok normal olacak tabi dedi ve simit önerdi. ben bi deneyeyim diyorum. medikallerde satılıyormuş internette de varmış.
demiştim ya canım kesin bişi demez , illaki bir sebebi varda işte tıp herşeyi bilmiyor, uzanıyorm bol bol

kizimi 3bucuk aylikken hissettim sagimdaydi.buda sagdaydi ortaya yerlrsmis simdi. sanki ara ara hareket hissediyom.henuzerken ama ne bikiyim tuhaf bi pitirdi oluyo

kizimi 3bucuk aylikken hissettim sagimdaydi.buda sagdaydi ortaya yerlrsmis simdi. sanki ara ara hareket hissediyom.henuzerken ama ne bikiyim tuhaf bi pitirdi oluyo
O zaman benim tezimde çürümüş oldu erkek sağda kız solda demiştim ya :)) en iyisi beklemek

Canim maalesef bu isin neyediginle hic alakasi yok ben bu sefer kizimda yedigim hicbirseyi yiyemiyorum hamileligim tamamen farkli bende erkek olduguna emindim kiz cikti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…