- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.401
benim karnımda kocaman 5 aylık desem inanır insanlarkarınlar büyümeye başladımı ki ya benim daha çıkmadı
Canımbaşka yerlerde
canım başka yerlerde de yaptırdın mı ? Ultrasondan ultrasona değişiyor lütfen gitmediysen git, baska yere gittim sinira ulaştığı icin yapmadi ama sonucu gosterdim amniyosentezi onerdi
Inssinş güzel sonuçlar alırsın için rahat eder :)
bir de kizlar, karniniz icin catlak kremi kullaniyor musunuz?
ne kullaniyorsunuz ve hangi siklikla suruyosunuz?
Oyle demeyin, guzel gunler bizi bekliyor:) bebisler geliyor bebisleeer!!!!! Hemen internette bebek resimlerine kiyafetlerine filan bakin moraliniz duzelecek kizlar:)Kyifli gunler bizi terketti galiba
al benden de o kadar benim lieracım da aynen duruyo 1 kere sürdüm sadece.Daha ne kaşınma var ne büyüme göğüslerde,göbekte erken diye düşünüyorum daha kendim içinbi heves gidip lierac aldım ama o kadar çok üşeniyorum ki hiç süremiyorum
Sor bakalim canim soyler belki? Bazilari 16. Haftayi bekliyor israrlaevet ya bende öyle biliyordum kuzenim oğlunda çirkinleşmiş bakalım haftaya kaldı kontrolum dr hafta sonu yok söylermi ki ya 13 bitcek
evt canım öyleymiş malesef daha doğrusu kişiden kişiye değişiyormuş.basenler,göğüsler,kalça vssbu kremlerden göğüslere de mi sürmek gerekiyor? göğüsler de mi çatlıyor! inanamadım
Vallahi gogusler, kalca , popo, dizleri bile catlayan var o yuzden boyundan asagisin suruyorsun pehlivan gibi canim:) neresi catlayacagi hic belli olmuyor cunkubu kremlerden göğüslere de mi sürmek gerekiyor? göğüsler de mi çatlıyor! inanamadım
Canım benşm kontrolüme daha var, sen sorunca yazarmısın? ( pek umudum yok doktorlar normal diyip geçiyorlarbilmiyoruz demiyorlarda
Bence yediklerimizle hiç alakası yok canım mecburen tarihi bekleyeceğiz :) ben oğlumda hiç tatlı yiyemedim hep ekşi şeyler canım istiyordu herkes kızın olacsk dedi ama oğlum oldu, şimdi yine ekşi şeyler çok tüketiyorum ama cinsiyeti hakkında hiç bi fikrim yok, oğlumu sağ tarafta hissetmiştim bu da sağ tarafta, kızlat solda erkekler sağda olur diye birşey duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum :) hissediyor musun ya da öncekini hatırlıyor musun?iyi aksamlar kizlar. ya su cinsiyet konusu herkeste oldugu gibi bende de merak konusu.ricam hadi bi tahmin yurutun olmaz mi? kizimda 6ay tatli yemedim.ilk kirmizi eti sirin ettim.tursu yedim.yemegim etli olsun herseyi yedim.ama sabahlari felaket bulantim vardi kahvalti hic yiyemedim.simdi ise et turu herseuden tiksindim.hamile oldugumu henuz bilmiyordum etli yemek yaparken kokusundan midem bulanmisti.balik tavuk sulu salcali yemeklerden tiksondim.ama tatli tursu aci bsharatli tuzlu tuketiyorum.kahvalti olmasa acim resmen.zeytin peynir bal yiyom.kizimda yumurtadsn tiksindim bunda da yiyemiyorum.ne bilim benzer yonude var farkli yonude.kafam coj karisik.yardimci olun.enaxindan fikirlerinize ihtiyacim var bi kac fikir verin.ha bi de bunda oyle aman aman bi bulantim yok et kokusu duymazsam
Sen en iyisi doktoruna sor canim biz ne desek bos simdi.üzerinde doğal içeriği falan yazıyo diye acaba bişey olmaz mı dedim ama her doğal yazanda doğal olmuyoki
Yediklerimizi paylasmayalim arkadaslar hepimiz hamileyiz alan alamayan olabilir itina gosterelim bunu ilk baslarda konusmustuk
demiştim ya canım kesin bişi demez , illaki bir sebebi varda işte tıp herşeyi bilmiyor, uzanıyorm bol bolCanım sordum bugün doktora ama konu kendisinin pek ilgisini çekmedi:) hamilelikte çok normal olacak tabi dedi ve simit önerdi. ben bi deneyeyim diyorum. medikallerde satılıyormuş internette de varmış.
Bence yediklerimizle hiç alakası yok canım mecburen tarihi bekleyeceğiz :) ben oğlumda hiç tatlı yiyemedim hep ekşi şeyler canım istiyordu herkes kızın olacsk dedi ama oğlum oldu, şimdi yine ekşi şeyler çok tüketiyorum ama cinsiyeti hakkında hiç bi fikrim yok, oğlumu sağ tarafta hissetmiştim bu da sağ tarafta, kızlat solda erkekler sağda olur diye birşey duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum :) hissediyor musun ya da öncekini hatırlıyor musun?
O zaman benim tezimde çürümüş oldu erkek sağda kız solda demiştim ya :)) en iyisi beklemekkizimi 3bucuk aylikken hissettim sagimdaydi.buda sagdaydi ortaya yerlrsmis simdi. sanki ara ara hareket hissediyom.henuzerken ama ne bikiyim tuhaf bi pitirdi oluyo
O zaman benim tezimde çürümüş oldu erkek sağda kız solda demiştim ya :)) en iyisi beklemek
Canim maalesef bu isin neyediginle hic alakasi yok ben bu sefer kizimda yedigim hicbirseyi yiyemiyorum hamileligim tamamen farkli bende erkek olduguna emindim kiz cikti:)iyi aksamlar kizlar. ya su cinsiyet konusu herkeste oldugu gibi bende de merak konusu.ricam hadi bi tahmin yurutun olmaz mi? kizimda 6ay tatli yemedim.ilk kirmizi eti sirin ettim.tursu yedim.yemegim etli olsun herseyi yedim.ama sabahlari felaket bulantim vardi kahvalti hic yiyemedim.simdi ise et turu herseuden tiksindim.hamile oldugumu henuz bilmiyordum etli yemek yaparken kokusundan midem bulanmisti.balik tavuk sulu salcali yemeklerden tiksondim.ama tatli tursu aci bsharatli tuzlu tuketiyorum.kahvalti olmasa acim resmen.zeytin peynir bal yiyom.kizimda yumurtadsn tiksindim bunda da yiyemiyorum.ne bilim benzer yonude var farkli yonude.kafam coj karisik.yardimci olun.enaxindan fikirlerinize ihtiyacim var bi kac fikir verin.ha bi de bunda oyle aman aman bi bulantim yok et kokusu duymazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?