- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.341
Bende de cok akinti oluyor.Normalmis.Koku yoksa.inşallah sağlıklı şekilde alırız kucağımıza tşkrler yorumlar için ..ben bebeğimi kız hissediyorum ilk haftalar biraz mide bulantısı kusma vardı ama şimdi iyiyim normalim hatta bu kadar normallik normalmi onuda bilmiyorum .. bi sorum olcak çok akıntım var normalmi bu tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
inşallah sağlıklı şekilde alırız kucağımıza tşkrler yorumlar için ..ben bebeğimi kız hissediyorum ilk haftalar biraz mide bulantısı kusma vardı ama şimdi iyiyim normalim hatta bu kadar normallik normalmi onuda bilmiyorum .. bi sorum olcak çok akıntım var normalmi bu tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Netten buldum tarifini :) Yapamadigim yerde sana danisirim ama :)))
cnm benımde akıntım var doktor kasıntı koku varmı diye sordu yok dıyınce doğumdan sonra devam ederse tedavi ederiz.suanda gebelikte tedavi uygun olmaz dedi.canım benim de akıntım çok oluyo. ama rengi beyaz dışı ve kokulu olursa sıkıntı dedi doktorum. günde 1 kez kullanmam için numismed diye bi yıkama jeli verdi. mantara karşı koruyucu olurmuş. gebelikte mantar çok olurmuş. kısacası akıntı normal benim bildiğim kadarıyla
İnşallah canım, allah gönlüne göre versin cinsiyetiAy inşallah cnm hayırlısıyla bende ogrenırım.iyice heyecanlandım şimdi:)
inşallah sağlıklı şekilde alırız kucağımıza tşkrler yorumlar için ..ben bebeğimi kız hissediyorum ilk haftalar biraz mide bulantısı kusma vardı ama şimdi iyiyim normalim hatta bu kadar normallik normalmi onuda bilmiyorum .. bi sorum olcak çok akıntım var normalmi bu tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Cnm benımde ilk bebegım birde ben yeni evliyim:) 3,5 aylık evliyim haftaya 12 haftalık olacak bebek.benim Çın takviminde hep kız çıkıyor ama bana erkek gibi geliyor çünkü bizim bebek ovulasyon tarihindeki ilişkiden sonra oldu.ovulasyon tarihinde ilişkiye gırmemıstık.ınternetten okuduğum kadarıyla ovulasyon tarihinde tam girilen ilişkide kız olurmuş.birde karnım yayvan oldu güzelleştim.tabı bunlar hep benim yorumlarım.bende kız erkek olsun fark etmez hayırlısı olsun istiyorum.sen ne hissediyorsun cnm?İnşallah canım, allah gönlüne göre versin cinsiyetine hissediyorsun? çoooook heyecanlı
benim doktor yorum yapmadı, aslında gördü ama söylemedi anladım bunu
kontrolüm pazartesi inşallah söyler o gün. Benim ilk bebek olduğu için bir önemi yok gerçi ama merak ediyorum, daha kolay hayal kurabilmek gözümde canlandırabilmek için
çok geçmiş olsun allah şifa versin inş korktuğun gibi olmaz canım, yine erken haberiniz olmuş allahtan öyle düşün ya önemsemeyip hiç gitmeseydibenim eşim halı saha maçında oynarken göğsünde batma hissetmiş.
hemen pimpiriklendi doktora gitti. doktorda efor testi istedi. dün efora ve ekg'ya girdi.
doktor hemen anjiyo olman gerek dedi. öyle moralim bozuk ki
bir hafta içinde olsan iyi olur dedi. biz Tekirdağ'da oturuyoruz İstanbul Cerrahpaşa'da tanıdık bir Kardiyoloji Prof. var yarın ona gidecek eşim. yani bende gitmek istiyorum evde duramam ama kv sen hasta olursun falan diyor gitmemi istemiyorlar.
ya hemen yarın ameliyata alırlarsa ne yaparım ben. evde hayatta duramam ki. ne olur dua edin bizim için kızlar
bence sürmemelisin bitkisel olduğuna inanmıyorum öyle olsa bile bitkilerde saplığa zararlı olabilirler,sıcak havlu koyabilirsin yada su termosu olabilikızlar ben bu ara çok yatıyorum malum ondan mıdır nedir boynum belim tutuluyo sürekli.vicks in zararlı olduğunu okudum bu topikte ben bu tür tutulmalar için ersağın masaj kremini kullanıyodum yoğun mentollu bişey çok rahatlatıyodu güya bitkiselmiş ama sizce zararı olur mu bunun da gebelikte?sürdüğüm bölgeyi üşütüyo gibi oluyo mentolden dolayı öyle bişey
bana da radyoloji uzmanı bakacak dedi ben ikili test yaptırmadımBenim doktorum radyolojıde bakılacagını söyledi.bir tek bende mı böyle.bende ozel hastaneye gidiyorum ama.
akıntılar normal, vajina yoluna yabancı şeyler girme ihtimaline karşı sürekli dezenfekte ediliyor öyle düşün temiz tutmak için:) ilk bebeğimde de vardo şimdi de var akıntım, rengi yeşil yada kötü bi renk değilse kokusu kötü değilse sorun yok, mantarı engellemek içinde sık sık çamaşır değiştiriyorum ben, nemli kalmasını engellersek mantar da olmayız :)inşallah sağlıklı şekilde alırız kucağımıza tşkrler yorumlar için ..ben bebeğimi kız hissediyorum ilk haftalar biraz mide bulantısı kusma vardı ama şimdi iyiyim normalim hatta bu kadar normallik normalmi onuda bilmiyorum .. bi sorum olcak çok akıntım var normalmi bu tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Cnm neden yaptırmadın kı?çok geçmiş olsun allah şifa versin inş korktuğun gibi olmaz canım, yine erken haberiniz olmuş allahtan öyle düşün ya önemsemeyip hiç gitmeseydi
bence sürmemelisin bitkisel olduğuna inanmıyorum öyle olsa bile bitkilerde saplığa zararlı olabilirler,sıcak havlu koyabilirsin yada su termosu olabili
bana da radyoloji uzmanı bakacak dedi ben ikili test yaptırmadım
akıntılar normal, vajina yoluna yabancı şeyler girme ihtimaline karşı sürekli dezenfekte ediliyor öyle düşün temiz tutmak için:) ilk bebeğimde de vardo şimdi de var akıntım, rengi yeşil yada kötü bi renk değilse kokusu kötü değilse sorun yok, mantarı engellemek içinde sık sık çamaşır değiştiriyorum ben, nemli kalmasını engellersek mantar da olmayız :)
Cnm öyle sprey falan kullanma.kimyasal onlar.Hanımlar şimdi utanarak bişey sorcam ? ben yaklaşık 7 aylık evliyim ve o günden beri ilişkilerimde dayanılmaz bi acı çekiyorum acıdan dolayıda sıkıyorum kendimi 2 aylık evliyken doktora çıktım bu yüzden bişey yok kendini sıkıyosun dedi acım olmasa neden sıkayımki neyse sprey verdi ben sprey sayesinde acıdan kurtuldum kullanmaya başladıktan 2 ay sonrada hamile kaldım doktor ilk 10 hafta ilişki yasak dedi ama sonrasındaki ilişkimdede mahvoldum spreyi sıksam tehlikesi var mı bilmiyorum bu şekilde olan var mı ? varsa acı çekmekten nasıl kurtuldu?
üzerinde doğal içeriği falan yazıyo diye acaba bişey olmaz mı dedim ama her doğal yazanda doğal olmuyokiCnm öyle sprey falan kullanma.kimyasal onlar.
Him tamam canim yok ipi kirmam,benim buldugum tariftede oyle anlatmis.Geri donus sirasindan sonra trabzan kafes yapiliyor.Bakayim bi deneyeyimde nasil bir sey cikaracagim ortayaSeve seve yardım ederim. Yalnız beyaz ipi kırmıyoruz hiç, renkli sıra ve beyaz trabzanlı sıra düz olucak, tek sıra ters oluyor böylece o da kalplerin arasındaki ikili trabzanların olduğu geri dönüş sırası. Bunu kimse yazmamış her sırada ipi koparıcaktım ki böyle bir çözüm buldum. Örnek böyle tam gösteriyor kendini.
Cnm benımde ilk bebegım birde ben yeni evliyim:) 3,5 aylık evliyim haftaya 12 haftalık olacak bebek.benim Çın takviminde hep kız çıkıyor ama bana erkek gibi geliyor çünkü bizim bebek ovulasyon tarihindeki ilişkiden sonra oldu.ovulasyon tarihinde ilişkiye gırmemıstık.ınternetten okuduğum kadarıyla ovulasyon tarihinde tam girilen ilişkide kız olurmuş.birde karnım yayvan oldu güzelleştim.tabı bunlar hep benim yorumlarım.bende kız erkek olsun fark etmez hayırlısı olsun istiyorum.sen ne hissediyorsun cnm?
Canim onu en iyisi doktoruna sor.Biz ne desek icine sinmeyecek :)Hanımlar şimdi utanarak bişey sorcam ? ben yaklaşık 7 aylık evliyim ve o günden beri ilişkilerimde dayanılmaz bi acı çekiyorum acıdan dolayıda sıkıyorum kendimi 2 aylık evliyken doktora çıktım bu yüzden bişey yok kendini sıkıyosun dedi acım olmasa neden sıkayımki neyse sprey verdi ben sprey sayesinde acıdan kurtuldum kullanmaya başladıktan 2 ay sonrada hamile kaldım doktor ilk 10 hafta ilişki yasak dedi ama sonrasındaki ilişkimdede mahvoldum spreyi sıksam tehlikesi var mı bilmiyorum bu şekilde olan var mı ? varsa acı çekmekten nasıl kurtuldu?
Beni doktorum 2 haftada bir randevuya cagrıyor.senin kontrollerin ne zamanda bir cnm?
çok geçmiş olsun allah şifa versin inş korktuğun gibi olmaz canım, yine erken haberiniz olmuş allahtan öyle düşün ya önemsemeyip hiç gitmeseydi
sorsam alttan muayene etmek isticek onuda istemiyorum zor kadın olmak yaw Allah yardımcımız olsun :)Canim onu en iyisi doktoruna sor.Biz ne desek icine sinmeyecek :)
olmuyormuş tatlım bende bundan sonra yaptırmayı düşünüyorum sordum eşin izniyle birlikte birşey imzalatıyorlarmışKizima kiz kardes ne guzel can yoldasi olur amma esim ve ailesi cokkk erkek istioo
gebeliklerim cok zor gecio kiz olursa esim 3.ye niyetli beni dusuncesi bile komaya sokuyo o yuzden erkek olur insallah saglikli sihhatli ne diyimmm Rabbim halimi benden daha ii bilioo
eşten habersiz kordonlari baglatabilioz mu be bilen war mi
o tarz ürünleri kullanmak sakıncalı diye biliyorum bence de kullanmamalısın, doğal bir çözüm var mı bilmiyorum ama özelden yazıcam sana bazı öneriler..Hanımlar şimdi utanarak bişey sorcam ? ben yaklaşık 7 aylık evliyim ve o günden beri ilişkilerimde dayanılmaz bi acı çekiyorum acıdan dolayıda sıkıyorum kendimi 2 aylık evliyken doktora çıktım bu yüzden bişey yok kendini sıkıyosun dedi acım olmasa neden sıkayımki neyse sprey verdi ben sprey sayesinde acıdan kurtuldum kullanmaya başladıktan 2 ay sonrada hamile kaldım doktor ilk 10 hafta ilişki yasak dedi ama sonrasındaki ilişkimdede mahvoldum spreyi sıksam tehlikesi var mı bilmiyorum bu şekilde olan var mı ? varsa acı çekmekten nasıl kurtuldu?
her halukarda bebeği aldırmayı düşünmüyorum problem varsa allah korusun bunu şu anda bilmemin bi anlamı yok üzülüp bebeğimide etkilemek istemem zaten sonuçlar çok da garantiCnm neden yaptırmadın kı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?