2015 Temmuz Anneleri

Bende de cok akinti oluyor.Normalmis.Koku yoksa.

canım benim de akıntım çok oluyo. ama rengi beyaz dışı ve kokulu olursa sıkıntı dedi doktorum. günde 1 kez kullanmam için numismed diye bi yıkama jeli verdi. mantara karşı koruyucu olurmuş. gebelikte mantar çok olurmuş. kısacası akıntı normal benim bildiğim kadarıyla

Netten buldum tarifini :) Yapamadigim yerde sana danisirim ama :)))

Seve seve yardım ederim. Yalnız beyaz ipi kırmıyoruz hiç, renkli sıra ve beyaz trabzanlı sıra düz olucak, tek sıra ters oluyor böylece o da kalplerin arasındaki ikili trabzanların olduğu geri dönüş sırası. Bunu kimse yazmamış her sırada ipi koparıcaktım ki böyle bir çözüm buldum. Örnek böyle tam gösteriyor kendini.

cnm benımde akıntım var doktor kasıntı koku varmı diye sordu yok dıyınce doğumdan sonra devam ederse tedavi ederiz.suanda gebelikte tedavi uygun olmaz dedi.

Ay inşallah cnm hayırlısıyla bende ogrenırım.iyice heyecanlandım şimdi:)
İnşallah canım, allah gönlüne göre versin cinsiyeti ne hissediyorsun? çoooook heyecanlı
benim doktor yorum yapmadı, aslında gördü ama söylemedi anladım bunu
kontrolüm pazartesi inşallah söyler o gün. Benim ilk bebek olduğu için bir önemi yok gerçi ama merak ediyorum, daha kolay hayal kurabilmek gözümde canlandırabilmek için

Benim de çok fazla akıntım var, normalde de olurdu da hamilelikte de çoğalıyormuş, eşin dostun ve internetin yalancısıyım:)

Cnm benımde ilk bebegım birde ben yeni evliyim:) 3,5 aylık evliyim haftaya 12 haftalık olacak bebek.benim Çın takviminde hep kız çıkıyor ama bana erkek gibi geliyor çünkü bizim bebek ovulasyon tarihindeki ilişkiden sonra oldu.ovulasyon tarihinde ilişkiye gırmemıstık.ınternetten okuduğum kadarıyla ovulasyon tarihinde tam girilen ilişkide kız olurmuş.birde karnım yayvan oldu güzelleştim.tabı bunlar hep benim yorumlarım.bende kız erkek olsun fark etmez hayırlısı olsun istiyorum.sen ne hissediyorsun cnm?

çok geçmiş olsun allah şifa versin inş korktuğun gibi olmaz canım, yine erken haberiniz olmuş allahtan öyle düşün ya önemsemeyip hiç gitmeseydi

bence sürmemelisin bitkisel olduğuna inanmıyorum öyle olsa bile bitkilerde saplığa zararlı olabilirler,sıcak havlu koyabilirsin yada su termosu olabili

Benim doktorum radyolojıde bakılacagını söyledi.bir tek bende mı böyle.bende ozel hastaneye gidiyorum ama.
bana da radyoloji uzmanı bakacak dedi ben ikili test yaptırmadım

akıntılar normal, vajina yoluna yabancı şeyler girme ihtimaline karşı sürekli dezenfekte ediliyor öyle düşün temiz tutmak için:) ilk bebeğimde de vardo şimdi de var akıntım, rengi yeşil yada kötü bi renk değilse kokusu kötü değilse sorun yok, mantarı engellemek içinde sık sık çamaşır değiştiriyorum ben, nemli kalmasını engellersek mantar da olmayız :)

Hanımlar şimdi utanarak bişey sorcam ? ben yaklaşık 7 aylık evliyim ve o günden beri ilişkilerimde dayanılmaz bi acı çekiyorum acıdan dolayıda sıkıyorum kendimi 2 aylık evliyken doktora çıktım bu yüzden bişey yok kendini sıkıyosun dedi acım olmasa neden sıkayımki neyse sprey verdi ben sprey sayesinde acıdan kurtuldum kullanmaya başladıktan 2 ay sonrada hamile kaldım doktor ilk 10 hafta ilişki yasak dedi ama sonrasındaki ilişkimdede mahvoldum spreyi sıksam tehlikesi var mı bilmiyorum bu şekilde olan var mı ? varsa acı çekmekten nasıl kurtuldu?

Cnm neden yaptırmadın kı?

Cnm öyle sprey falan kullanma.kimyasal onlar.

Him tamam canim yok ipi kirmam,benim buldugum tariftede oyle anlatmis.Geri donus sirasindan sonra trabzan kafes yapiliyor.Bakayim bi deneyeyimde nasil bir sey cikaracagim ortaya

süper canım ne güzel evlilik, bebek heyecanı bir arada. Ben o çin takvimi işlerine pek inanmıyorum, tutanda vardır elbet ama zaten ihtimal %50 Allah gönlüne göre versin, sen daha doğrusunu hissediyorsundur çin takviminden
ben hiçbi şey hissedemiyorum
Bu bebek zaten bana allahımın bir mucizesi bir lütfu. Eşimde problem olduğu için bize tüp bebek dışında şansınız yok dendi. Ama allahım nasip etti, inşallah hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günü de görürüz

Canim onu en iyisi doktoruna sor.Biz ne desek icine sinmeyecek :)

Beni doktorum 2 haftada bir randevuya cagrıyor.senin kontrollerin ne zamanda bir cnm?

beni neredeyse 5 haftada bir çağırıyor. kontrol falan yok bizde.

çok geçmiş olsun allah şifa versin inş korktuğun gibi olmaz canım, yine erken haberiniz olmuş allahtan öyle düşün ya önemsemeyip hiç gitmeseydi

teşekkürler canım.. yarın artık öğreneceğiz neler olacağını.

olmuyormuş tatlım bende bundan sonra yaptırmayı düşünüyorum sordum eşin izniyle birlikte birşey imzalatıyorlarmış

Kızlar bel ağrılarından şikayetçi olan varmiiii ??? Ben gece yatağa bi yatıyorum uyuyamiorumm çok benim agriyorr ya, gunduzde ağrıyor ama gece daha siddettliiiii....

o tarz ürünleri kullanmak sakıncalı diye biliyorum bence de kullanmamalısın, doğal bir çözüm var mı bilmiyorum ama özelden yazıcam sana bazı öneriler..

Cnm neden yaptırmadın kı?
her halukarda bebeği aldırmayı düşünmüyorum problem varsa allah korusun bunu şu anda bilmemin bi anlamı yok üzülüp bebeğimide etkilemek istemem zaten sonuçlar çok da garanti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…