- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.441
Benim ilk bastan beri hiç olmadı çok şükürgünaydın kızlar
bana son günlerde kahverengi akıntılar geliyor aranızda böyle bişey yaşayan varmı doktora sordugumda ilk 3 ayda olsa ilaç verirdim ama şimdi bi anlamı yok dedi bugunde baya gelmiş yine
bende öyle canım karnı çıkan varmı ki ne zaman çıkıyor acaba benim zaten göbeğim var:)
canım şimdiki hamileliğin benim hamileliğime benziyor. kırmızı et görmek istemiyorum canım sadece tavuk eti istiyor bu haftaya kadar çiğ balığın önünden bile geçemiyordum bugun canım ızgara balık çekti ve ilk defa yedim ama çok rahatsız etti bulantılarım geçmişti balığı yedim bulantıdan başıma ağrılar girdi.
meyveler yiyorum canım en çok portakal suyu istiyor. acı baharatlı ve aşırı tuzlu şeyler tüketebiliyorum. zeytin yiyorsan erkektir derler zeytini çok güzel giyiyorum. senin belirtilerinde erkek gibi benim bebik erkek allah gönlüne göre versin canım.
Allah allah cok ilginc ya o neymiş ki öleHanımlar akşam yatağa girdim uyumak için ama yatağa girdiğim gibi karnimdan bebeğin tekme attigina dair hem duyulacak kadar ses vardı hemde güçlü vuruyordu. Pozisyonumuda degistirdiysem de bi kırk elli saniye kadar sürdü. Tedirgin oldum randevuma daha iki hafta var bu durumu yaşayan varmı lütfen paylaşın. Yani duvara vurursun ya hem ses hem vurdugun belli olur onun gibi bir şey
biz yaptırcaz valla allahım bunları korusun ama başka çocuk istemiyoruzHade yaaa zictik desene
Günaydın kizlar bende zeytinyagi baslamak istiyorum ama erken sanki biraz ben normaldede kiloluyum belli olmuyo daha benimki gobegimi gecene kadar 6 aylik olur heralde :)
tamam canım çok geçmiş olsun ...kendine dikkat et...
bendede hafif lekenlemeler olmuştu özellikle yürüyüş yapınca filan...
bugun dr sordum artık lekelenmem olmuyor yürüyüş yapabilirimiyim 4 kilo aldım dedim...görünürde bir sıkıntı yok ama yürüme riske atma dedi
Canım bende kiloluyum ama benim göğüsler fena büyüdü ve gerildi, ben Mustela kullanmaya başladım öncelikli olarak nemlendirme ve bakım yapsın diye. Eczanede 3 al 2 öde vardı, 2 tane vücut için olanından aldım 1 tane de göğüs için olanından ilk 2 gün sabah akşam sürdüm şimdi sadece akşamlara geçtim ve bu bile farkettirdi, kuruluğum kalmadı. 6. aydan sonra Lierac alıcam sanırım.
ohooo ben neredeyse doğuma gidecekmişim 7-9 aylıkmışım gibi oldum bileGünaydın hanımlar. Karnım büyüdü benimde şimdiden. Hamileye benzemeye başladım
günaydınnn
bembeyaz heryer çok güzelde yağmaya dewam ediyor...
bugun yine tatil
3 gündür evde yatıştayım...akşam midem iflas etmek üzereydi kararlıyım bugun az öz yiyeceğim çok karıştırmayacağım...
akşam yatarke eşime diyorumki ben hala açım,ama önce midem boşalmalı yer yok.doldurup tekrar boşaltmalı sonra yeniden yemeli diyorum bakakaldı:)
o kadar iştahım açıkkki anlatamam...Allahtan mide bi yerde dur diyor her istediğimi yiyemiyorum..
Günaydın arkadaşlar dün ikili teste girdim 12+3 te doktor bacak arası Boşluk var cinsiyeti kız dedi. Sizce doğruluk Payı var midir?
aşerdiğim bişey yok ki:)ya benım bulantım azaldı ama hala yedıklerımı zevk almayarak yıyorumm..bi aşerseydımde hamılelıgın tadına varsaydımeşimde bişeye aşerde gidip bulayım dıyor..hahah,diyorum bu karda kışta heyecan arıyorsun galıbaaa
11 hafta bile dr lar biliyor aslında...ama tabi her zaman yanılma payı var...Günaydın arkadaşlar dün ikili teste girdim 12+3 te doktor bacak arası Boşluk var cinsiyeti kız dedi. Sizce doğruluk Payı var midir?
günaydınnn
bembeyaz heryer çok güzelde yağmaya dewam ediyor...
bugun yine tatil
3 gündür evde yatıştayım...akşam midem iflas etmek üzereydi kararlıyım bugun az öz yiyeceğim çok karıştırmayacağım...
akşam yatarke eşime diyorumki ben hala açım,ama önce midem boşalmalı yer yok.doldurup tekrar boşaltmalı sonra yeniden yemeli diyorum bakakaldı:)
o kadar iştahım açıkkki anlatamam...Allahtan mide bi yerde dur diyor her istediğimi yiyemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?