2015 Temmuz Anneleri

günaydın kızlar
bana son günlerde kahverengi akıntılar geliyor aranızda böyle bişey yaşayan varmı doktora sordugumda ilk 3 ayda olsa ilaç verirdim ama şimdi bi anlamı yok dedi bugunde baya gelmiş yine

Gunaydin ikili testimizi olduk ense kalinligi 1.7 cikti haftasinin 5 gun onunde ilerliyo ama bence makinede bisey vardi cunku1 2 kisi de daha onde cikti hersey guzel dedi ama cok kisa bakti icime hic sinmedi ..zaten bnm icin kantahlili sonucu onemli ayrintili kendi dr um bakicak ..nub teorisine gore erkek diye yorumladi forumdaki kizlar

günaydın kızlar
bana son günlerde kahverengi akıntılar geliyor aranızda böyle bişey yaşayan varmı doktora sordugumda ilk 3 ayda olsa ilaç verirdim ama şimdi bi anlamı yok dedi bugunde baya gelmiş yine
Benim ilk bastan beri hiç olmadı çok şükür
Canım sana tavsiyem kahvaltını yap güzelce ayagının altına yastık koy basında dik olsun y

Hanımlar akşam yatağa girdim uyumak için ama yatağa girdiğim gibi karnimdan bebeğin tekme attigina dair hem duyulacak kadar ses vardı hemde güçlü vuruyordu. Pozisyonumuda degistirdiysem de bi kırk elli saniye kadar sürdü. Tedirgin oldum randevuma daha iki hafta var bu durumu yaşayan varmı lütfen paylaşın. Yani duvara vurursun ya hem ses hem vurdugun belli olur onun gibi bir şey

Bebeğim daha üç buçuk aylık bunu yapacak kuvvete sahipmi bilmiyorum acaba bebegimin kalbimi durdu yada hickiriyormuydu anlamadim

Kızlar bunun yemekle gerçekten alakası yok benimkide erkek olacak ama ben kırmızı etide, balığıda gayet kolay yiyorum. Ekşide yiyorum bolca tatlıda (hatta tatlıyı biraz azaltmaya çalışıyorum yoksa doğuma yuvarlanarak fln gidicem ) :) Ama mesela zeytini hamile kalmadan öncede sevmezdim hala da sevmiyorum... Allah herkesin gönlüne göre versin tabii ki ama bu hurafeleri biliyor olmak psikolojik olarakta etkiliyor gibime geliyor :)

Allah allah cok ilginc ya o neymiş ki öle

Günaydın kizlar bende zeytinyagi baslamak istiyorum ama erken sanki biraz ben normaldede kiloluyum belli olmuyo daha benimki gobegimi gecene kadar 6 aylik olur heralde :)

Canım bende kiloluyum ama benim göğüsler fena büyüdü ve gerildi, ben Mustela kullanmaya başladım öncelikli olarak nemlendirme ve bakım yapsın diye. Eczanede 3 al 2 öde vardı, 2 tane vücut için olanından aldım 1 tane de göğüs için olanından ilk 2 gün sabah akşam sürdüm şimdi sadece akşamlara geçtim ve bu bile farkettirdi, kuruluğum kalmadı. 6. aydan sonra Lierac alıcam sanırım.

yürüyüş bi tarafa ben işten eve gidince elimi kaldırcak hal bulamıyorum,yemek işini halletsem benım ıcın en buyuk aktıvıtedır:)))

kızlarrrssssss günaydınnnnnnnnnnnn...bende yağlan yağlannn yuvarlan modundayım...zeytınyagına bırde e vıtamını alıp kattım,banyodan sonra onu sürüyorum,akşamlarıda göğüslerime lıeracı.....valla göğüslerim 5-10 beden büyüdü sanırımdaha sımdıden boyleyse sonradan nasıl olcak cok korkuyurmmm:)))

günaydınnn
bembeyaz heryer çok güzelde yağmaya dewam ediyor...
bugun yine tatil
3 gündür evde yatıştayım...akşam midem iflas etmek üzereydi kararlıyım bugun az öz yiyeceğim çok karıştırmayacağım...
akşam yatarke eşime diyorumki ben hala açım,ama önce midem boşalmalı yer yok.doldurup tekrar boşaltmalı sonra yeniden yemeli diyorum bakakaldı:)
o kadar iştahım açıkkki anlatamam...Allahtan mide bi yerde dur diyor her istediğimi yiyemiyorum..

Günaydın arkadaşlar dün ikili teste girdim 12+3 te doktor bacak arası Boşluk var cinsiyeti kız dedi. Sizce doğruluk Payı var midir?

ya benım bulantım azaldı ama hala yedıklerımı zevk almayarak yıyorumm..bi aşerseydımde hamılelıgın tadına varsaydım eşimde bişeye aşerde gidip bulayım dıyor..hahah,diyorum bu karda kışta heyecan arıyorsun galıbaaa

Günaydın arkadaşlar dün ikili teste girdim 12+3 te doktor bacak arası Boşluk var cinsiyeti kız dedi. Sizce doğruluk Payı var midir?

gunaydın cnm,normal ultrasonla boyle bişeyı gormesı bence cok zor,3 boyutlu renklı ultrasonla baktıysa olabılır..

aşerdiğim bişey yok ki:)
taştan yumuşak herşeyi yiyebilirim seçmiyorum

bende istiom yaaaaa
miz miz miz darlandimmm bok bogaz olup herseyi yutmak istiom zewkleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…