- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.461
aşerdiğim bişey yok ki:)
taştan yumuşak herşeyi yiyebilirim seçmiyorum
bende istiom yaaaaa
miz miz miz darlandimmm bok bogaz olup herseyi yutmak istiom zewkleee
yürüyüş bi tarafa ben işten eve gidince elimi kaldırcak hal bulamıyorum,yemek işini halletsem benım ıcın en buyuk aktıvıtedır:)))
kızlarrrssssss günaydınnnnnnnnnnnn...bende yağlan yağlannn yuvarlan modundayım...zeytınyagına bırde e vıtamını alıp kattım,banyodan sonra onu sürüyorum,akşamlarıda göğüslerime lıeracı.....valla göğüslerim 5-10 beden büyüdü sanırım daha sımdıden boyleyse sonradan nasıl olcak cok korkuyurmmm:)))
aşerdiğim bişey yok ki:)
taştan yumuşak herşeyi yiyebilirim seçmiyorum
Bende sözde 3 ayım bitince düzenli yürüyüş yapacaktım, Dün itibarı ile 14. hafta bitti ve ben sadece 1 kez o da 20-25 dk yüzmek dışında hiçbirşey yapmadım... Hep yorgunum hep bahanem var :O Ben şimdiden 4 kg aldım bu arada :/ Hamile kalmadan önce rejime başlamıştım 3 kg fln vermiştim onu hemen geri alıp üstünede 1 kg ekledim hakkımda hayırlısı...
Pazartesi yine gidicem kontrole ( 2 hafta doldu tutmayın beni) en azından geçen seferkinden 1 kg fln eksik çıksaydım moral olsayd diye bu hafta dikkat ederim demiştim o da yalan oldu...
al benden de o kadar :)ohooo ben neredeyse doğuma gidecekmişim 7-9 aylıkmışım gibi oldum bile
Günaydın arkadaşlar dün ikili teste girdim 12+3 te doktor bacak arası Boşluk var cinsiyeti kız dedi. Sizce doğruluk Payı var midir?
yutamicaksin izin vermiyiciğim hahaaahahahahabende istiom yaaaaa
miz miz miz darlandimmm bok bogaz olup herseyi yutmak istiom zewkleee
Günaydın arkadaşlar dün ikili teste girdim 12+3 te doktor bacak arası Boşluk var cinsiyeti kız dedi. Sizce doğruluk Payı var midir?
süt şart değil cnm , ayran yogurt peynir , tüketebilirsin ,, kızıma hamileyken son ayımda süt içebilmiştim o da pötibör bisküviyle beraber ,,kızlar bir de bişi sorucam,ben ufaklıkdan beri ağzıma hiç süt koyamıyorum,onun yerine ayran içiyorum bol boll..yerıne gecer sanırım,doktora sorulcak lısteme eklıyım bakkovacak artık benı gittiğimde kesın,bı sayfa sorulcak lıstesı oldu:))
süt şart değil cnm , ayran yogurt peynir , tüketebilirsin ,, kızıma hamileyken son ayımda süt içebilmiştim o da pötibör bisküviyle beraber ,,hatta benim sayemde pötibör bisküvi modası gelmişti herkes yiyordu
sen bizim yerimizede ye canım ... bende az biraz kahvaltı yaptım şimdi dolanıyorum evin içinde bulantım azaldı ama sabah fena çarpıyor
kızlar bir de bişi sorucam,ben ufaklıkdan beri ağzıma hiç süt koyamıyorum,onun yerine ayran içiyorum bol boll..yerıne gecer sanırım,doktora sorulcak lısteme eklıyım bakkovacak artık benı gittiğimde kesın,bı sayfa sorulcak lıstesı oldu:))
8. 9. haftaya göre daha iyiyiz tabi şükürler olsunnn ,, evet azaldı cnm az kaldı geçecek inşallah , sonunda zafer bizim olacakkKuzum benimde azaliyo bulanti yaa sukur gitsin geri gelmesinnn tamamen gecip birde agzimizin tadi yerine geldi miydiii
Ben boyle deyince millet hic kusmuom saniomus gunde 3 - 4 e dustu ben ona sukrediyom haberleri yok
hele sabahhlariii uyyyy dehsettt oluyoosu grip meselesi de gecse insallah daha ii olcam
Bende sözde 3 ayım bitince düzenli yürüyüş yapacaktım, Dün itibarı ile 14. hafta bitti ve ben sadece 1 kez o da 20-25 dk yüzmek dışında hiçbirşey yapmadım... Hep yorgunum hep bahanem var :O Ben şimdiden 4 kg aldım bu arada :/ Hamile kalmadan önce rejime başlamıştım 3 kg fln vermiştim onu hemen geri alıp üstünede 1 kg ekledim hakkımda hayırlısı...
Pazartesi yine gidicem kontrole ( 2 hafta doldu tutmayın beni) en azından geçen seferkinden 1 kg fln eksik çıksaydım moral olsayd diye bu hafta dikkat ederim demiştim o da yalan oldu...
üzülme cnm ,, bebek senden alacağını alıyor zateniçim rahatladı vallahiii,süt içmeyince kendımı suclu gıbı hıssedıyorum çünkü..
ben şu an 2. şişe gaviscon bitirmek üzereyim ,, gerçi o şuruptanda tiksindim , vücut onada alıştıGebeligin ozellikle son 3 ayinda mide yanmalariyla boguscaz kimisine süt cok ii geliomus gunde iki kutu süt icen arkadaslarim vardi hafiften soguk cok ii gelio diolardi yada sarapcilar gibi elinde gaviscon sisesiyle gezinicezzayy zavalli mide ne cekio be!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?