2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

1 haftadir bebislerin hareketini cok net hissediyorum.artik ikisi birden hemde.dun yine hareket ediyordu biri o sirada annem elini karnima koydu ve tekmeyi yedi eline:) yani hafif hafif disardan da hissedilmeye baslandi.simdi biri duruyor oburu hareket ediyor.Allahima sukurler olsun bu duyguyu yasattigi icin.

Kizlarrrr bugun iki minik oglumun daha olacagini ogrendim :) Rabbim saglikli hayirli uzun omurler versin insallah...

Gozunaydin canim allah saglikla kucagimiza aldirsin insallah.
amiiinn sende ogrendinmi cinsiyetlerini canim? :)

Kızlar iyi akşamlar bende 17haftalık ikizlerime hamileyim size sorum şu ikili ve üçlü tarama testi yaptırdınız mı? Yani bana doktor çoğul gebeliklerde yapılmıyor dedi kafam karıştı size sorayım dedim....

canım ben de 20. haftada hissettim. hatta 19. haftada doktora gitmiştim. o da şaşırdı. hissetmen gerekir artık demişti. ama bi hafta sonra başladı benimkiler. önce biri bikaç gün sonra da diğeri. allahın izniyle sen de hissedersin yakında. eli kulağında....

ben de yaptırmadım çoğul gebeliklerde sağlıklı bir sonuç vermiyor diye doktorlar gereksiz buluyor. ikizler için en detaylı şey ayrıntılı ultrason...

Yapilmiyormus normalde ama dr bana ikili test yapti gerekli degil ikizlerde

Devrim ben magvital kullanıyorum kamplara iyi geldi ayrıca bebeğimize de bebeklerimize de cok faydalı magnezyum..
Hergün cok düzenli içmiyorum su an ama 24. Haftadan sonra düzenli günde bir tane içeceğim.
Ben kalsiyum iciyorum su an günde bir tane Calcimax d ancak bunun muadili var mı soracağım bana cok tatlı geliyor bu..
Birde günde iki tane ferrro denol ...Demir hapi iciyorum o yüzden ağzımda hep kötü bir tat ve kabizlik ve kapkara kaka...
Bu kabizlik en zoru tabi beraberinde şişkinlik bunu geçiremedim hiç bı sekilde...
Napalim buna da cok sukur....

Arkadaşlar 1 haftadır kötüydüm iyice kötülestim doktorum serum taktı 2 tane biraz daha iyi geldi bulantıma emedur iyi gelmiyo en son çare premesis denemeye başladım elden ayaktan kesildim birsey yiyemiyorum herseyden tiksindim biran önce geçsin istiyorum yoksa her gun serum yicem premesis iyi gelen varmı bu arada ikizlere hamilehamileymisin sonunda çıktı ultrasonda biri 6 biri 7 haftalık yavrularim bana yardım edin kızlar napıcam bilimiyorum bulantıya karşı...

1 haftadir bebislerin hareketini cok net hissediyorum.artik ikisi birden hemde.dun yine hareket ediyordu biri o sirada annem elini karnima koydu ve tekmeyi yedi eline:) yani hafif hafif disardan da hissedilmeye baslandi.simdi biri duruyor oburu hareket ediyor.Allahima sukurler olsun bu duyguyu yasattigi icin.

Ayyy ne kadar guzeldir yaaa bende hala.gidiklanma seklinde hissediyorum.ve can atiyorum tekmelerini hissetmek icin :)

canım benim gözün aydın öpüyorum seni ve melekleri:)

Yapcak bi şey yok gibi canım malesef ..ben limonlu marulla durdurmuştum..inş.12.haftanda azalır bitkinliğe de hazır ol..

Valla cok halsiz kaldım zaten napıcam bilmiyorum birseyde mi yemez insan tam kusuyim diyorum artık gaz gibi çıkıyo anlamadım gitti ya yemek yeme hallerimi özledimm

ben de demir hapı kullanıyodum. magvital de kullanıyorum. hep ishaldim. son kontrolde demirim olması gerekenden yüksek çıktı. doktor da bi süre demir hapı kullanma dedi ve ertesi gün ishalim kesildi. ben magnezyum yapıyo sanıyodum ama demirdenmiş.

Benim de yapılmadı tam net bir sonuç alınmadığından çoğu doktor yaptırmıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…