- 27 Eylül 2011
- 881
- 451
- 158
Kizlarrrr bugun iki minik oglumun daha olacagini ogrendim :) Rabbim saglikli hayirli uzun omurler versin insallah...
sagol canim amin..senin bebislerin cinsiyetleri neydi?Masallah.Allah zamaninda saglikli hayirli dogumlar nasip etsin canim.
amiiinn sende ogrendinmi cinsiyetlerini canim? :)Kizlarrrr bugun iki minik oglumun daha olacagini ogrendim :) Rabbim saglikli hayirli uzun omurler versin insallah...
Gozunaydin canim allah saglikla kucagimiza aldirsin insallah.
eee kac cikti peki gobus? :)kızlar bu bel çevresini ölçüyosunz ya ben de ölctum ama ne işe yarar bilmiyorm bi test mi var benim bilmediğim
Merhaba.kızlar 18.haftadayim ama daha hareketlerini hiç hissetmiyorum.çevredekiler de hissetmek gerekirdi gibi hiç mi hissetmiyorsun deyip duruyorlar.siz ne zaman hissettiNiz?bir de sanki iştahım eskisine göre azalmış gibi.ya hissetmeyince bi dahaki kontrole kadar acaba bi şey mi oldu diye düşünüyor insan.
ben de yaptırmadım çoğul gebeliklerde sağlıklı bir sonuç vermiyor diye doktorlar gereksiz buluyor. ikizler için en detaylı şey ayrıntılı ultrason...Kızlar iyi akşamlar bende 17haftalık ikizlerime hamileyim size sorum şu ikili ve üçlü tarama testi yaptırdınız mı? Yani bana doktor çoğul gebeliklerde yapılmıyor dedi kafam karıştı size sorayım dedim....
Yapilmiyormus normalde ama dr bana ikili test yaptiKızlar iyi akşamlar bende 17haftalık ikizlerime hamileyim size sorum şu ikili ve üçlü tarama testi yaptırdınız mı? Yani bana doktor çoğul gebeliklerde yapılmıyor dedi kafam karıştı size sorayım dedim....
canım benim gözün aydın öpüyorum seni ve melekleri:)1 haftadir bebislerin hareketini cok net hissediyorum.artik ikisi birden hemde.dun yine hareket ediyordu biri o sirada annem elini karnima koydu ve tekmeyi yedi eline:) yani hafif hafif disardan da hissedilmeye baslandi.simdi biri duruyor oburu hareket ediyor.Allahima sukurler olsun bu duyguyu yasattigi icin.
Yapcak bi şey yok gibi canım malesef ..ben limonlu marulla durdurmuştum..inş.12.haftanda azalır bitkinliğe de hazır ol..Arkadaşlar 1 haftadır kötüydüm iyice kötülestim doktorum serum taktı 2 tane biraz daha iyi geldi bulantıma emedur iyi gelmiyo en son çare premesis denemeye başladım elden ayaktan kesildim birsey yiyemiyorum herseyden tiksindim biran önce geçsin istiyorum yoksa her gun serum yicem premesis iyi gelen varmı bu arada ikizlere hamilehamileymisin sonunda çıktı ultrasonda biri 6 biri 7 haftalık yavrularim bana yardım edin kızlarnapıcam bilimiyorum bulantıya karşı...
Kac hastaliksin canim.cok zor kusmakValla cok halsiz kaldım zaten napıcam bilmiyorum birseyde mi yemez insantam kusuyim diyorum artık gaz gibi çıkıyo anlamadım gitti ya yemek yeme hallerimi özledimm
canım benim gözün aydın öpüyorum seni ve melekleri:)
yok tek :)Sizin ucuz mü bebekleriniz....
Devrim ben magvital kullanıyorum kamplara iyi geldi ayrıca bebeğimize de bebeklerimize de cok faydalı magnezyum..
Hergün cok düzenli içmiyorum su an ama 24. Haftadan sonra düzenli günde bir tane içeceğim.
Ben kalsiyum iciyorum su an günde bir tane Calcimax d ancak bunun muadili var mı soracağım bana cok tatlı geliyor bu..
Birde günde iki tane ferrro denol ...Demir hapi iciyorum o yüzden ağzımda hep kötü bir tat ve kabizlik ve kapkara kaka...
Bu kabizlik en zoru tabi beraberinde şişkinlik bunu geçiremedim hiç bı sekilde...
Napalim buna da cok sukur....
Benim de yapılmadı tam net bir sonuç alınmadığından çoğu doktor yaptırmıyor...Kızlar iyi akşamlar bende 17haftalık ikizlerime hamileyim size sorum şu ikili ve üçlü tarama testi yaptırdınız mı? Yani bana doktor çoğul gebeliklerde yapılmıyor dedi kafam karıştı size sorayım dedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?