2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Evet canim. Hic beklemedigim bir durumdu. Yasim da 35. Sinirda yakalandik. Olsun rabbim saglik vrsin, hepimizinkine.

Kızlar benimki 104 cm oldu bile. Yakında top gibi yuvarlanıcam sanırım
ama bu ölçüyü baz almamak gerek bence herkesin boyu başlangıç kilosu normal zamandaki yağ kas oranı farklı. bana göre ben de yuvarlanacağım ölçü küçük görünse de ben şimdiden çok zorlanıyorum...

Iyi geceler arkadaslar dun annem vefat etti uzuntuden bir ara tansiyonum 17.5 cikti sonra indi kekendiliginden yarim saatsaatte.yarin dr gidicez bisey olmusmudur ki

Allah rahmet eylesin canim.Allah sabir versin.cok uzuldum.bebeklerine birsey olmamistir icini rahat tut.Allah'a emanet olsunlar.

Kızlar benimki 104 cm oldu bile. Yakında top gibi yuvarlanıcam sanırım
baslangic kilosu onemli canim...mesela ben zaten kilolu degildim basta kusmalardan dolayida cok zayiflayinca karnim resmen içeri kaçmisti :) ama ne olduysa 4. aydan sonra oldu aniden firladi resmen..;dedim demekki basta kilom ideal kilomun ustunde olsaydi yanmistim

Sizde sinirda yakalanmissiniz demek ki. Benim aklimin ucundan bile gecmiyordu ikiz, ihtimal bile vermiyordum. Yakin ailede ikiz yok. Herkes sok oldu. Vardir Rabbimin bi bildigi.
Ayni seyleri yasamisiz. Benimde ailede yok, biz sok olduk zaten herkes de cok sasirdi. En yakin babannemin babannesi ikizmis :) oda tek yumurtamiydi cift yumurtamiydi Allah bilir, cunku yasmamis zaten ikizi. Hakkimizda hayirlisi:)

Iyi geceler arkadaslar dun annem vefat etti uzuntuden bir ara tansiyonum 17.5 cikti sonra indi kekendiliginden yarim saatsaatte.yarin dr gidicez bisey olmusmudur ki
basın saolsun canm mekanı cennet olsun.hastamıydı annen?

Benim baslangic kilom normal ama belim cok ince degildir zaten 70-72 filan. olcerken oda katildigi icin buyuk cikiyordur belkide. Gecen haftalarda 101 filandim birden 104 oldum belli belirsiz catlaklarda basladi maalesef. Birkac cesit krem ve yag kullanmistim, karnimda isilik gibi kipkirmizi birseyler cikti, acayip kasiniyordu, geceleri bile uyutmadi beni kasinti. Neyseki kan degerlerim normal cikti, cilt doktoru bir merhem yazdi eczaneye yaptirdim 2 kere kullandim gecirdi Allaha sukur. Ama catlardan kacisim yok sanirim cildim cok kuru. Su da icem kremde sursem farketmiyor. Annemde de var zaten catlak. Hayirlisi bakalim.

Canım Allah sabır versin ...
Cok cok zordur...
Hayatta sevinç üzüntü hep icice..
Allah'a emanet olsun bebeklerin ....

ooo ben sana yetismisim bile baksana seninki bence gayet minyon
ben normalde ince yapılıyım boyum normal canım ama karın mide falan hiç yoktur bende bir de hep spor yaptığım için kas oranım yüksek onunla alakalı olabilir. ona rağmen kilo aldım hamileliğin başından beri 8 kilo almışım. ilk üç ay hep yatmamın dezavantajı oldu tabi. bakalım bundan sonra ne olacağım

anladım canım. tabi bel ölçüsü de etkiliyor olabilir. ben dediğim gibi ince yapılıyım belim falan inceciktir. bir de hep spor yaptığımdan kas oranım yüksek vücut birden bırakmıyor kendini. ama bunun da dezavantajı var belim çok ince olduğundan fazla yük binince çok fazla bel ağrım oluyor. hareketlerime falan sürekli dikkat etmem gerekiyor çok hassas hemen bıçak saplanıyormuş gibi ağrılar yaşayabiliyorum...
benim annemde çatlak olmamış ama bende olur gibi geliyor. daha önceki yıllarda kilo alıp verdiğim dönemlerde yan taraflarımda çatlaklar oluşmuştu. dikkat etmeyince oluyor işte. bazen dikkat etsen de oluyor. elimizden geleni yapalım da sonrası artık elimizde olmayan sebeplerden olur...

Hayırlı olsun oğluşların canım :) Benim ikisi kız.Kız isimlerim hazırdı demişsin sakıncası yoka söyler misin bana fikir olsun :) Biri hazır diğerini bulamıyorum :) Biri Serra olacak nasipse diğerini bulamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…