- 22 Aralık 2014
- 263
- 155
- 53
Evet canim. Hic beklemedigim bir durumdu. Yasim da 35. Sinirda yakalandik. Olsun rabbim saglik vrsin, hepimizinkine.Tesekkur ederım. Benımde ıkıncı gebelıgım, 5 yasında oglum var bunlarda oglan:) Kız olursa diye yolu cıktık. Yuce rabbim iki erkek daha verdi:) Hayırlısı. tek yumurta ıkızı olması ıhtımalı 35 yas sonrası ıkıncı kez gebe kalma ıle artıyormus bılıyor muydunuz? :)
ölçtüm canım 92,5 benimkisi de. :)evet canim 20. haftamda gobek capi 91 cm ve 66 kiloyum... :)
senin haftana gelince heralde 94 olur dedim o yuzden sordum sanada :)
canım başınız sağolsun, Allah sizlere sabır versin... Mekanı cennet olsun...Iyi geceler arkadaslar dun annem vefat etti uzuntuden bir ara tansiyonum 17.5 cikti sonra indi kekendiliginden yarim saatsaatte.yarin dr gidicez bisey olmusmudur ki
Benim de 35 :)Evet canim. Hic beklemedigim bir durumdu. Yasim da 35. Sinirda yakalandik. Olsun rabbim saglik vrsin, hepimizinkine.
Kızlar benimki 104 cm oldu bile. Yakında top gibi yuvarlanıcam sanırımölçtüm canım 92,5 benimkisi de. :)
Sizde sinirda yakalanmissiniz demek ki. Benim aklimin ucundan bile gecmiyordu ikiz, ihtimal bile vermiyordum. Yakin ailede ikiz yok. Herkes sok oldu. Vardir Rabbimin bi bildigi.Benim de 35 :)
ama bu ölçüyü baz almamak gerek bence herkesin boyu başlangıç kilosu normal zamandaki yağ kas oranı farklı. bana göre ben de yuvarlanacağım ölçü küçük görünse de ben şimdiden çok zorlanıyorum...Kızlar benimki 104 cm oldu bile. Yakında top gibi yuvarlanıcam sanırım
Iyi geceler arkadaslar dun annem vefat etti uzuntuden bir ara tansiyonum 17.5 cikti sonra indi kekendiliginden yarim saatsaatte.yarin dr gidicez bisey olmusmudur ki
ooo ben sana yetismisim bile baksanaölçtüm canım 92,5 benimkisi de. :)
baslangic kilosu onemli canim...mesela ben zaten kilolu degildim basta kusmalardan dolayida cok zayiflayinca karnim resmen içeri kaçmisti :) ama ne olduysa 4. aydan sonra oldu aniden firladi resmen..;dedim demekki basta kilom ideal kilomun ustunde olsaydi yanmistimKızlar benimki 104 cm oldu bile. Yakında top gibi yuvarlanıcam sanırım
Ayni seyleri yasamisiz. Benimde ailede yok, biz sok olduk zaten herkes de cok sasirdi. En yakin babannemin babannesi ikizmis :) oda tek yumurtamiydi cift yumurtamiydi Allah bilir, cunku yasmamis zaten ikizi. Hakkimizda hayirlisi:)Sizde sinirda yakalanmissiniz demek ki. Benim aklimin ucundan bile gecmiyordu ikiz, ihtimal bile vermiyordum. Yakin ailede ikiz yok. Herkes sok oldu. Vardir Rabbimin bi bildigi.
basın saolsun canm mekanı cennet olsun.hastamıydı annen?Iyi geceler arkadaslar dun annem vefat etti uzuntuden bir ara tansiyonum 17.5 cikti sonra indi kekendiliginden yarim saatsaatte.yarin dr gidicez bisey olmusmudur ki
ama bu ölçüyü baz almamak gerek bence herkesin boyu başlangıç kilosu normal zamandaki yağ kas oranı farklı. bana göre ben de yuvarlanacağım ölçü küçük görünse de ben şimdiden çok zorlanıyorum...
baslangic kilosu onemli canim...mesela ben zaten kilolu degildim basta kusmalardan dolayida cok zayiflayinca karnim resmen içeri kaçmisti :) ama ne olduysa 4. aydan sonra oldu aniden firladi resmen..;dedim demekki basta kilom ideal kilomun ustunde olsaydi yanmistim
Iyi geceler arkadaslar dun annem vefat etti uzuntuden bir ara tansiyonum 17.5 cikti sonra indi kekendiliginden yarim saatsaatte.yarin dr gidicez bisey olmusmudur ki
Allah rahmet eylesin canım yattığı yer cennet olsun inşaallahIyi geceler arkadaslar dun annem vefat etti uzuntuden bir ara tansiyonum 17.5 cikti sonra indi kekendiliginden yarim saatsaatte.yarin dr gidicez bisey olmusmudur ki
ben normalde ince yapılıyım boyum normal canım ama karın mide falan hiç yoktur bende bir de hep spor yaptığım için kas oranım yüksek onunla alakalı olabilir. ona rağmen kilo aldım hamileliğin başından beri 8 kilo almışım. ilk üç ay hep yatmamın dezavantajı oldu tabi. bakalım bundan sonra ne olacağımooo ben sana yetismisim bile baksanaseninki bence gayet minyon
anladım canım. tabi bel ölçüsü de etkiliyor olabilir. ben dediğim gibi ince yapılıyım belim falan inceciktir. bir de hep spor yaptığımdan kas oranım yüksek vücut birden bırakmıyor kendini. ama bunun da dezavantajı var belim çok ince olduğundan fazla yük binince çok fazla bel ağrım oluyor. hareketlerime falan sürekli dikkat etmem gerekiyor çok hassas hemen bıçak saplanıyormuş gibi ağrılar yaşayabiliyorum...Benim baslangic kilom normal ama belim cok ince degildir zaten 70-72 filan. olcerken oda katildigi icin buyuk cikiyordur belkide. Gecen haftalarda 101 filandim birden 104 oldum belli belirsiz catlaklarda basladi maalesef. Birkac cesit krem ve yag kullanmistim, karnimda isilik gibi kipkirmizi birseyler cikti, acayip kasiniyordu, geceleri bile uyutmadi beni kasinti. Neyseki kan degerlerim normal cikti, cilt doktoru bir merhem yazdi eczaneye yaptirdim 2 kere kullandim gecirdi Allaha sukur. Ama catlardan kacisim yok sanirim cildim cok kuru. Su da icem kremde sursem farketmiyor. Annemde de var zaten catlak. Hayirlisi bakalim.
Canım çok üzüldüm,başın sağ olsunIyi geceler arkadaslar dun annem vefat etti uzuntuden bir ara tansiyonum 17.5 cikti sonra indi kekendiliginden yarim saatsaatte.yarin dr gidicez bisey olmusmudur ki
Hayırlı olsun oğluşların canım :) Benim ikisi kız.Kız isimlerim hazırdı demişsin sakıncası yoka söyler misin bana fikir olsun :) Biri hazır diğerini bulamıyorum :) Biri Serra olacak nasipse diğerini bulamıyorum :)Tesekkur ederım. Benımde ıkıncı gebelıgım, 5 yasında oglum var bunlarda oglan:) Kız olursa diye yolu cıktık. Yuce rabbim iki erkek daha verdi:) Hayırlısı. tek yumurta ıkızı olması ıhtımalı 35 yas sonrası ıkıncı kez gebe kalma ıle artıyormus bılıyor muydunuz? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?