2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Ayni seyleri yasamisiz. Benimde ailede yok, biz sok olduk zaten herkes de cok sasirdi. En yakin babannemin babannesi ikizmis :) oda tek yumurtamiydi cift yumurtamiydi Allah bilir, cunku yasmamis zaten ikizi. Hakkimizda hayirlisi:)
Bizde de bir tek babaannemin varmış ve oda iki kızmış :) Başka hiçbir kız torununda yok :) Bizde çok şaşırdık :)

Aleyna, ecrin yada efsa olabilir. Kur'an da var ikisi ama efsa yı bilmiyorum var mı...

Oglumun ismi Sina, kizlarim olsaydi RANA ve NEVA koymayi dusunuyorduk kismet olmadi, bakalim oglanlara AYAZ var aklimizda ama ikinci yok simdilik bizimde. sende varsa fikir beklerim:)

Kizlarrrr bugun iki minik oglumun daha olacagini ogrendim :) Rabbim saglikli hayirli uzun omurler versin insallah...
Icine dogdugu gibi cikti, aslan gibi ogullarin olsun insallah:)

Oglumun ismi Sina, kizlarim olsaydi RANA ve NEVA koymayi dusunuyorduk kismet olmadi, bakalim oglanlara AYAZ var aklimizda ama ikinci yok simdilik bizimde. sende varsa fikir beklerim:)

Icine dogdugu gibi cikti, aslan gibi ogullarin olsun insallah:)
amin aynen canim ilk icime iki erkek dogmustu ve hep o agir basmisti :)

Merhaba.kızlar 18.haftadayim ama daha hareketlerini hiç hissetmiyorum.çevredekiler de hissetmek gerekirdi gibi hiç mi hissetmiyorsun deyip duruyorlar.siz ne zaman hissettiNiz?bir de sanki iştahım eskisine göre azalmış gibi.ya hissetmeyince bi dahaki kontrole kadar acaba bi şey mi oldu diye düşünüyor insan.

Ben 19 dan sonra hissetmeye basladım canım. Az kalmıs haftaya yada ilk gebeliginse sonraki haftaya buyuk ihtimalle hissedersin diye dusunuyorum. Allah korusun içini ferah tut, saglıkla insallah:)

arkadaşlar mrb ben esımle bır hatadır korunmasız sekılde ilişkiye giriyoruz aşırı derecede adet gıbı sancılarım var ve akıntım var ayrıca adetımede daha 13 gun var sızdede aynı durumları yasayan oldumu ben daha once ılıskıye gırerken hıc boyle bır agrılar yasamamıstım neden boylekı

Bana 2 li test yapıldı ense ölç.normal dendi yarın sonuç alcam..
peki 3 lü 4 lü test falan mecburi mi bu bile beni gerdi

Kizlarrrr bugun iki minik oglumun daha olacagini ogrendim :) Rabbim saglikli hayirli uzun omurler versin insallah...

Gozunaydin canim allah saglikla kucagimiza aldirsin insallah.

kızlar bu bel çevresini ölçüyosunz ya ben de ölctum ama ne işe yarar bilmiyorm bi test mi var benim bilmediğim

canm ben de 20 hafta civarı hissetmiştim doktor normal bir sıkıntı yok dedi. sırf hissetmediğin içinse tedirgin olmana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…