Bizde de bir tek babaannemin varmış ve oda iki kızmış :) Başka hiçbir kız torununda yok :) Bizde çok şaşırdık :)Ayni seyleri yasamisiz. Benimde ailede yok, biz sok olduk zaten herkes de cok sasirdi. En yakin babannemin babannesi ikizmis :) oda tek yumurtamiydi cift yumurtamiydi Allah bilir, cunku yasmamis zaten ikizi. Hakkimizda hayirlisi:)
Aleyna, ecrin yada efsa olabilir. Kur'an da var ikisi ama efsa yı bilmiyorum var mı...Hayırlı olsun oğluşların canım :) Benim ikisi kız.Kız isimlerim hazırdı demişsin sakıncası yoka söyler misin bana fikir olsun :) Biri hazır diğerini bulamıyorum :) Biri Serra olacak nasipse diğerini bulamıyorum :)
Hadi bakalım gözün aydın:) sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...Kizlarrrr bugun iki minik oglumun daha olacagini ogrendim :) Rabbim saglikli hayirli uzun omurler versin insallah...
Aleynanin anlami uzerine olsun demek. Gecen biri bu ismin uygun olmadigini soyledi. Tabii siz bilirsinizAleyna, ecrin yada efsa olabilir. Kur'an da var ikisi ama efsa yı bilmiyorum var mı...
Oglumun ismi Sina, kizlarim olsaydi RANA ve NEVA koymayi dusunuyorduk kismet olmadi, bakalim oglanlara AYAZ var aklimizda ama ikinci yok simdilik bizimde. sende varsa fikir beklerim:)Hayırlı olsun oğluşların canım :) Benim ikisi kız.Kız isimlerim hazırdı demişsin sakıncası yoka söyler misin bana fikir olsun :) Biri hazır diğerini bulamıyorum :) Biri Serra olacak nasipse diğerini bulamıyorum :)
Icine dogdugu gibi cikti, aslan gibi ogullarin olsun insallah:)Kizlarrrr bugun iki minik oglumun daha olacagini ogrendim :) Rabbim saglikli hayirli uzun omurler versin insallah...
ay canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almak analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah...Kizlarrrr bugun iki minik oglumun daha olacagini ogrendim :) Rabbim saglikli hayirli uzun omurler versin insallah...
Ben anlamını bilmiyorum, sadece öyle isim çok var sadece fikrimi söyledim uyumlu da olabilir diye...Aleynanin anlami uzerine olsun demek. Gecen biri bu ismin uygun olmadigini soyledi. Tabii siz bilirsiniz
amin canim insallah...ay canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almak analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah...
amin aynen canim ilk icime iki erkek dogmustu ve hep o agir basmisti :)Oglumun ismi Sina, kizlarim olsaydi RANA ve NEVA koymayi dusunuyorduk kismet olmadi, bakalim oglanlara AYAZ var aklimizda ama ikinci yok simdilik bizimde. sende varsa fikir beklerim:)
Icine dogdugu gibi cikti, aslan gibi ogullarin olsun insallah:)
sagol canim amin insallah...Hadi bakalım gözün aydın:) sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...
Ben 19 dan sonra hissetmeye basladım canım. Az kalmıs haftaya yada ilk gebeliginse sonraki haftaya buyuk ihtimalle hissedersin diye dusunuyorum. Allah korusun içini ferah tut, saglıkla insallah:)Merhaba.kızlar 18.haftadayim ama daha hareketlerini hiç hissetmiyorum.çevredekiler de hissetmek gerekirdi gibi hiç mi hissetmiyorsun deyip duruyorlar.siz ne zaman hissettiNiz?bir de sanki iştahım eskisine göre azalmış gibi.ya hissetmeyince bi dahaki kontrole kadar acaba bi şey mi oldu diye düşünüyor insan.
canm ben de 20 hafta civarı hissetmiştim doktor normal bir sıkıntı yok dedi. sırf hissetmediğin içinse tedirgin olmana gerek yokMerhaba.kızlar 18.haftadayim ama daha hareketlerini hiç hissetmiyorum.çevredekiler de hissetmek gerekirdi gibi hiç mi hissetmiyorsun deyip duruyorlar.siz ne zaman hissettiNiz?bir de sanki iştahım eskisine göre azalmış gibi.ya hissetmeyince bi dahaki kontrole kadar acaba bi şey mi oldu diye düşünüyor insan.
yo canım test değil o ne kadar büyüdüğümüzü karşılaştırıyoruz sadece :))kızlar bu bel çevresini ölçüyosunz ya ben de ölctum ama ne işe yarar bilmiyorm bi test mi var benim bilmediğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?