- 7 Kasım 2014
- 247
- 147
- 53
- 45
Anladım cnm ben önce onla başladım sonra ferrum'a geçtim ama doktor bişey demedi, neyse artıkdemir ilacı olarak ferrum fort mu kullanıyosunuz cnm? ben onu kullanıyorum ama aç karnına yazmıyor yemekle birlikte yada yemekten sonra yazıyor...
Gynoferro sanirim ilacin adi seker pembesi rengi var canim. Tatli bisey doktor sabah ac karnina diye soylemisti zaten
yani olabilir ama ben hep ishal eğilimindeyimdir hayatımda kabız olmamıştım o ilacı kullanana kadar. gyno ferro kullandım. doktor da normalde devam et diyordu ben çok zorlanınca tamam bırak dedi.
belki seninki farklı bir ilaçtır.
yerim ben onları Allahım esirgesin bende iyiyim cok sükür progestanı bire düşürdüm artık hissediyorum bende Allahıma sukurler olsun ufak ufak birşeyler aldım dayanamadım :).cok öptüm sizi...Allaha emanet olunSagol bitanem.sen nasilsin bebis nasil.ben bugun kuzenime gittim.kalplerine bakildi.masallah iyi cikti yaramazlar birbirini tekmeleyip duruyordu:) saatlerce izleyip izleyip aglayabilirim...
canim birkac gundur kendimi cok yorgun hissediyorum birde midem bulanmaya basladi tekrardancanım nerelerdesin çok göremiyorum seni bugünlerde
Benimki de bu ilaç kabızlık yoktu da bu sabah feci ishal oldum bu mu yaptı anlamadım..demir ilacı olarak ferrum fort mu kullanıyosunuz cnm? ben onu kullanıyorum ama aç karnına yazmıyor yemekle birlikte yada yemekten sonra yazıyor...
Gynoferro sanirim ilacin adi seker pembesi rengi var canim. Tatli bisey doktor sabah ac karnina diye soylemisti zaten
Temizlik yapmayın kızlar fazla...benim eşim süpürüyo ben ortalık topluyorum sadece ..normalde çok titizdim ama artık halim yokcanim birkac gundur kendimi cok yorgun hissediyorum birde midem bulanmaya basladi tekrardansu icmem lazim ama ictikce kusasim geliyor ...birde alisveris temizlik hep arka arkaya geldi bugunlerde vakit bulamadim pek...beni merak ettigin icin tesekkurler ...
senin bebislerin cinsiyetlerini sormusmuydum ben daha once? simdi aklima geldi bir kiz bir erkekmi demistin yoksa o baskasimiydi?
Maşallah canım doktoru da seçtin mi ben öznur hanıma basladım doğuşa adanaya da devam.. öznur hanım çok iyi..2li testim temiz çıktı şükür..
Amin canım inş.. ya 2li testim temiz 3lü test sart mı sen yaptırdın mıBende forum yasamda sultan hanim ve tip fak.de filiz hanim ikisine gidecegim.arada kuzenime de giderim.insallah hersey yolunda gider de kucaklarimiza sagsalim aliriz kuzucuklarimizi.
canim esim yardim ediyor ama isten yorgun geldugi icin kisitli su anda.dinlene dinlene yapiyorum yinede yoruluyorum...Temizlik yapmayın kızlar fazla...benim eşim süpürüyo ben ortalık topluyorum sadece ..normalde çok titizdim ama artık halim yok
çok geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyisindir. tuzlu bastıracak şeyler falan yesen. su konusunda ben de sıkıntılıyım bir gün güzel içiyorum diğer gün içemiyorum bir de karnım çok gerildi gerildikçe içmem de etkileniyor...canim birkac gundur kendimi cok yorgun hissediyorum birde midem bulanmaya basladi tekrardansu icmem lazim ama ictikce kusasim geliyor ...birde alisveris temizlik hep arka arkaya geldi bugunlerde vakit bulamadim pek...beni merak ettigin icin tesekkurler ...
senin bebislerin cinsiyetlerini sormusmuydum ben daha once? simdi aklima geldi bir kiz bir erkekmi demistin yoksa o baskasimiydi?
Evet benimkiler kiz. Papatyayi ben de merak ediyorum yaa.melina1983 seninkiler kız degilmiydi? ben yanlıs hatırlıyorum sanırım. Bu durumda Candanote, Sine_sin, Benim ve senin ikiside erkek yani. Erkekler cogunlukta sanki bir tek neryukseldi'ninkiler kız galiba. Bu arada papatyalpten ses yok mu hayırlısıyla dogurmustur insallah.
Amin canım inş.. ya 2li testim temiz 3lü test sart mı sen yaptırdın mı
yok canim degisiklik olmazda zaten iki pipiyide net gorduk :) olursa mucize olur yani :) ...senin ilk gebeligindi dimi baska cocuk yok? belki birdahaki kiz olur...benim bir tane daha oglum var biliyorsun o yuzden bu dogumdan sonra kapatirim artik hamilelik defterini...hayirli evlat olsunlar yeter...çok geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyisindir. tuzlu bastıracak şeyler falan yesen. su konusunda ben de sıkıntılıyım bir gün güzel içiyorum diğer gün içemiyorum bir de karnım çok gerildi gerildikçe içmem de etkileniyor...
benim bebekler erkek canım. sen de seninkiler de erkek olacak demiştin değil mi en son belli olduğunda bir değişiklik yok değil mi?
evet kizlar azinlikta :)melina1983 seninkiler kız degilmiydi? ben yanlıs hatırlıyorum sanırım. Bu durumda Candanote, Sine_sin, Benim ve senin ikiside erkek yani. Erkekler cogunlukta sanki bir tek neryukseldi'ninkiler kız galiba. Bu arada papatyalpten ses yok mu hayırlısıyla dogurmustur insallah.
yok canım bnmkiler de erkek. bu sene erkek senesi resmen. papatyalp doğuma gitti o ancak kendini toparlayınca yazar bundan sonra. inşallah sağlıkla kucağına almıştır bebeklerini...melina1983 seninkiler kız degilmiydi? ben yanlıs hatırlıyorum sanırım. Bu durumda Candanote, Sine_sin, Benim ve senin ikiside erkek yani. Erkekler cogunlukta sanki bir tek neryukseldi'ninkiler kız galiba. Bu arada papatyalpten ses yok mu hayırlısıyla dogurmustur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?