2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

demir ilacı olarak ferrum fort mu kullanıyosunuz cnm? ben onu kullanıyorum ama aç karnına yazmıyor yemekle birlikte yada yemekten sonra yazıyor...

Gynoferro sanirim ilacin adi seker pembesi rengi var canim. Tatli bisey doktor sabah ac karnina diye soylemisti zaten

Anladım cnm ben önce onla başladım sonra ferrum'a geçtim ama doktor bişey demedi, neyse artık

yo benimki de aynı ilaç. bidaha başlayınca belli olur. kullanınca tekrar ishal olursam ondandır. olmazsam başka suçlu aricaz artık..

Benim ilacım ferro sanol duodenal
Belki ilaçların yan etkileri farklidir
Demir ilaçlarının ve Demir iceren besinlerin sut ve sut ürünleri ile alınması emilimini azaltıyor
En az iki saat ara ile yenilmelidir.

Ornegin ispanakla yogurt yemek cok yanlıştır ((yıllarca öyle yedik hala da cok severim aslında)
İspanakla limonlu salata yemek gerekir c vitamini emilimini artırıyor
Et'le yogurt yemek te yanlış bol limonlu salata yenmeli etin yanında..

Cocuklara yumurta ile portakal suyu verilmesi de cok faydalı..

Sagol bitanem.sen nasilsin bebis nasil.ben bugun kuzenime gittim.kalplerine bakildi.masallah iyi cikti yaramazlar birbirini tekmeleyip duruyordu:) saatlerce izleyip izleyip aglayabilirim...
yerim ben onları Allahım esirgesin bende iyiyim cok sükür progestanı bire düşürdüm artık hissediyorum bende Allahıma sukurler olsun ufak ufak birşeyler aldım dayanamadım :).cok öptüm sizi...Allaha emanet olun

canım nerelerdesin çok göremiyorum seni bugünlerde
canim birkac gundur kendimi cok yorgun hissediyorum birde midem bulanmaya basladi tekrardan su icmem lazim ama ictikce kusasim geliyor ...birde alisveris temizlik hep arka arkaya geldi bugunlerde vakit bulamadim pek...beni merak ettigin icin tesekkurler ...
senin bebislerin cinsiyetlerini sormusmuydum ben daha once? simdi aklima geldi bir kiz bir erkekmi demistin yoksa o baskasimiydi?

Benimki de bu ilaç kabızlık yoktu da bu sabah feci ishal oldum bu mu yaptı anlamadım..

Bana 2li test yapıldı donuç dün çıktı risk cok cok az istediğimiz gibi yaştan dolayı risk kısmında az dedi..3lü 4lü vb gerek yok dedi..
cevremde de 3lü şart diyolar dinlemicek kimseyi.stres yapmicam boşa ama 2li testi temiz çıkana 3lü yapıyolar mı ki

Temizlik yapmayın kızlar fazla...benim eşim süpürüyo ben ortalık topluyorum sadece ..normalde çok titizdim ama artık halim yok

Maşallah canım doktoru da seçtin mi ben öznur hanıma basladım doğuşa adanaya da devam.. öznur hanım çok iyi..2li testim temiz çıktı şükür..

Bende forum yasamda sultan hanim ve tip fak.de filiz hanim ikisine gidecegim.arada kuzenime de giderim.insallah hersey yolunda gider de kucaklarimiza sagsalim aliriz kuzucuklarimizi.

çok geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyisindir. tuzlu bastıracak şeyler falan yesen. su konusunda ben de sıkıntılıyım bir gün güzel içiyorum diğer gün içemiyorum bir de karnım çok gerildi gerildikçe içmem de etkileniyor...
benim bebekler erkek canım. sen de seninkiler de erkek olacak demiştin değil mi en son belli olduğunda bir değişiklik yok değil mi?

melina1983 seninkiler kız degilmiydi? ben yanlıs hatırlıyorum sanırım. Bu durumda Candanote, Sine_sin, Benim ve senin ikiside erkek yani. Erkekler cogunlukta sanki bir tek neryukseldi'ninkiler kız galiba. Bu arada papatyalpten ses yok mu hayırlısıyla dogurmustur insallah.

Evet benimkiler kiz. Papatyayi ben de merak ediyorum yaa.

yok canim degisiklik olmazda zaten iki pipiyide net gorduk :) olursa mucize olur yani :) ...senin ilk gebeligindi dimi baska cocuk yok? belki birdahaki kiz olur...benim bir tane daha oglum var biliyorsun o yuzden bu dogumdan sonra kapatirim artik hamilelik defterini...hayirli evlat olsunlar yeter...
evet gerilme olayi feci zaten gerildikce ne yemek yemek ne su icmek istiyor insan... birde bazen gerilirken oyle aciyorki catladi galiba diyip acip acip bakiyorum psikolojim bozuldu valla...

evet kizlar azinlikta :)

yok canım bnmkiler de erkek. bu sene erkek senesi resmen. papatyalp doğuma gitti o ancak kendini toparlayınca yazar bundan sonra. inşallah sağlıkla kucağına almıştır bebeklerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…