2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

ikili yaptırdım iyi çıkınca 3 Luye gerek duyması doktor çoğu kişi yaptırmiyor Rabbim sağlık versin bebeklerimize

Geçmiş olsun cnm benim bulantım pek olmadı şansliydim ondan ama olan arkadaşlar da sabretmekten başka bişey yapamadı. Hafif ve tuzlu grissini beyaz leblebi yiyebilirsin 8. Haftaya kadar dayan sonra azalıyor cnm bende kustum çok ama hiç takmadim sonuçta bunların olacağını biliyoruz ve dayanmaktan başka yapcak bişey yok allah kolaylik versin

Demir hapının ishal yaptığını sanmıyorum. Herkesi kabizlik yapıyor.ishal olmayı cok ama cok istiyorum nasil besleniyorsun ishalin beslenme alışkanlığına bağlı olabilir. Çorba falan hergün icer msin neler yiyorsun genellikle

Bende demir ilacini iki tane iciyordum simdi bire dusurdum.doktor demedi ben kendim dusurdum cunku kan degerlerim iyiydi ve cok rahatsiz ediyordu kabizlik.simdi daha iyiyim.onun yerine bol pekmez siyah uzum kurusu yani kan yapan herseyden bol bol yiyorum.kalsiyumun da bebegi buyuttugunu okumustum o yuzden ben gunde 3-4 bardak sut iciyorum bol bol peynir yiyorum.bugun kontrol vardi kardiyolojide kalplerine de baktirdim kan verdim hersey masallah cok iyi cikti.kabizlik falan herseye deger bu sonuclari alip bebisleri tepik atarken gormek:)Allahim hepimizin bebislerini korusun.

demir hapı feci kabız yapıyor ya. bence başka bir sebebi vardır. hatta benim iç organlarımı öyle rahatsız etti ki ondan ötürü bıraktım ben...

çorba değil de su çok içiyorum. ama demiri bıraktığımdan beri ishalim kesildi. beslenmemde bi değişiklik yok. yine başlayınca anlarım suçlu o mu değil mi diye.

Ben hiç kabız olmadım demir hapı içiyorum düzenli her gün salatalık marul roka tereotu yiyorum çok iyi yıkayarak tabi..

Sagol bitanem.sen nasilsin bebis nasil.ben bugun kuzenime gittim.kalplerine bakildi.masallah iyi cikti yaramazlar birbirini tekmeleyip duruyordu:) saatlerce izleyip izleyip aglayabilirim...
Maşallah canım doktoru da seçtin mi ben öznur hanıma basladım doğuşa adanaya da devam.. öznur hanım çok iyi..2li testim temiz çıktı şükür..

Demir hapını sabah aç içiyrum acaba kaç dakika sonra bi şeyler yemeliyiz ben 45 dak.sonra yiyorum mecbur iş yerinde

Demir hapını sabah aç içiyrum acaba kaç dakika sonra bi şeyler yemeliyiz ben 45 dak.sonra yiyorum mecbur iş yerinde

canim bende ise gitmeden once sabah ac karnina iciyorum ve nerdeyse bir saati geciyor biseyler yemem belli bir saati oldugunu dusunmuyorum yemek icin. Sonucta onemli olan ac karnina icmek diye dusunuyorum.

bilemedim ki. belki bünyeye göre farkediyodur.
yani olabilir ama ben hep ishal eğilimindeyimdir hayatımda kabız olmamıştım o ilacı kullanana kadar. gyno ferro kullandım. doktor da normalde devam et diyordu ben çok zorlanınca tamam bırak dedi.
belki seninki farklı bir ilaçtır.

demir ilacı olarak ferrum fort mu kullanıyosunuz cnm? ben onu kullanıyorum ama aç karnına yazmıyor yemekle birlikte yada yemekten sonra yazıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…