92 çıktı canım boy 158 kilo 60.5 oldum eee nolacak şimdi. Bu aralar sismeye başladım ödem oluyorum resmeneee kac cikti peki gobus? :)
ikili yaptırdım iyi çıkınca 3 Luye gerek duyması doktor çoğu kişi yaptırmiyor Rabbim sağlık versin bebeklerimizeKızlar iyi akşamlar bende 17haftalık ikizlerime hamileyim size sorum şu ikili ve üçlü tarama testi yaptırdınız mı? Yani bana doktor çoğul gebeliklerde yapılmıyor dedi kafam karıştı size sorayım dedim....
Geçmiş olsun cnm benim bulantım pek olmadı şansliydim ondan ama olan arkadaşlar da sabretmekten başka bişey yapamadı. Hafif ve tuzlu grissini beyaz leblebi yiyebilirsin 8. Haftaya kadar dayan sonra azalıyor cnm bende kustum çok ama hiç takmadim sonuçta bunların olacağını biliyoruz ve dayanmaktan başka yapcak bişey yok allah kolaylik versinArkadaşlar 1 haftadır kötüydüm iyice kötülestim doktorum serum taktı 2 tane biraz daha iyi geldi bulantıma emedur iyi gelmiyo en son çare premesis denemeye başladım elden ayaktan kesildim birsey yiyemiyorum herseyden tiksindim biran önce geçsin istiyorum yoksa her gun serum yicem premesis iyi gelen varmı bu arada ikizlere hamilehamileymisin sonunda çıktı ultrasonda biri 6 biri 7 haftalık yavrularim bana yardım edin kızlarnapıcam bilimiyorum bulantıya karşı...
ben de demir hapı kullanıyodum. magvital de kullanıyorum. hep ishaldim. son kontrolde demirim olması gerekenden yüksek çıktı. doktor da bi süre demir hapı kullanma dedi ve ertesi gün ishalim kesildi. ben magnezyum yapıyo sanıyodum ama demirdenmiş.
sagol canim amin..senin bebislerin cinsiyetleri neydi?
Devrim ben magvital kullanıyorum kamplara iyi geldi ayrıca bebeğimize de bebeklerimize de cok faydalı magnezyum..
Hergün cok düzenli içmiyorum su an ama 24. Haftadan sonra düzenli günde bir tane içeceğim.
Ben kalsiyum iciyorum su an günde bir tane Calcimax d ancak bunun muadili var mı soracağım bana cok tatlı geliyor bu..
Birde günde iki tane ferrro denol ...Demir hapi iciyorum o yüzden ağzımda hep kötü bir tat ve kabizlik ve kapkara kaka...
Bu kabizlik en zoru tabi beraberinde şişkinlik bunu geçiremedim hiç bı sekilde...
Napalim buna da cok sukur....
canım benim gözün aydın öpüyorum seni ve melekleri:)
yavas yavas sisiyoruz artik bir ay sonra dahada hizlanir...gobuslerde hep ayni olcude sanirim bu haftalarda :)92 çıktı canım boy 158 kilo 60.5 oldum eee nolacak şimdi. Bu aralar sismeye başladım ödem oluyorum resmen
canım nerelerdesin çok göremiyorum seni bugünlerdeyavas yavas sisiyoruz artik bir ay sonra dahada hizlanir...gobuslerde hep ayni olcude sanirim bu haftalarda :)
demir hapı feci kabız yapıyor ya. bence başka bir sebebi vardır. hatta benim iç organlarımı öyle rahatsız etti ki ondan ötürü bıraktım ben...ben de demir hapı kullanıyodum. magvital de kullanıyorum. hep ishaldim. son kontrolde demirim olması gerekenden yüksek çıktı. doktor da bi süre demir hapı kullanma dedi ve ertesi gün ishalim kesildi. ben magnezyum yapıyo sanıyodum ama demirdenmiş.
demir hapı feci kabız yapıyor ya. bence başka bir sebebi vardır. hatta benim iç organlarımı öyle rahatsız etti ki ondan ötürü bıraktım ben...
Demir hapının ishal yaptığını sanmıyorum. Herkesi kabizlik yapıyor.ishal olmayı cok ama cok istiyorum nasil besleniyorsun ishalin beslenme alışkanlığına bağlı olabilir. Çorba falan hergün icer msin neler yiyorsun genellikle
Ben hiç kabız olmadım demir hapı içiyorum düzenli her gün salatalık marul roka tereotu yiyorum çok iyi yıkayarak tabi..Demir hapının ishal yaptığını sanmıyorum. Herkesi kabizlik yapıyor.ishal olmayı cok ama cok istiyorum nasil besleniyorsun ishalin beslenme alışkanlığına bağlı olabilir. Çorba falan hergün icer msin neler yiyorsun genellikle
Maşallah canım doktoru da seçtin mi ben öznur hanıma basladım doğuşa adanaya da devam.. öznur hanım çok iyi..2li testim temiz çıktı şükür..Sagol bitanem.sen nasilsin bebis nasil.ben bugun kuzenime gittim.kalplerine bakildi.masallah iyi cikti yaramazlar birbirini tekmeleyip duruyordu:) saatlerce izleyip izleyip aglayabilirim...
yani olabilir ama ben hep ishal eğilimindeyimdir hayatımda kabız olmamıştım o ilacı kullanana kadar. gyno ferro kullandım. doktor da normalde devam et diyordu ben çok zorlanınca tamam bırak dedi.bilemedim ki. belki bünyeye göre farkediyodur.
demir ilacı olarak ferrum fort mu kullanıyosunuz cnm? ben onu kullanıyorum ama aç karnına yazmıyor yemekle birlikte yada yemekten sonra yazıyor...Demir hapını sabah aç içiyrum acaba kaç dakika sonra bi şeyler yemeliyiz ben 45 dak.sonra yiyorum mecbur iş yerinde
canim bende ise gitmeden once sabah ac karnina iciyorum ve nerdeyse bir saati geciyor biseyler yemem belli bir saati oldugunu dusunmuyorum yemek icin. Sonucta onemli olan ac karnina icmek diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?