- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
yok canim degisiklik olmazda zaten iki pipiyide net gorduk :) olursa mucize olur yani :) ...senin ilk gebeligindi dimi baska cocuk yok? belki birdahaki kiz olur...benim bir tane daha oglum var biliyorsun o yuzden bu dogumdan sonra kapatirim artik hamilelik defterini...hayirli evlat olsunlar yeter...
evet gerilme olayi feci zaten gerildikce ne yemek yemek ne su icmek istiyor insan...birde bazen gerilirken oyle aciyorki catladi galiba diyip acip acip bakiyorum psikolojim bozuldu valla...
yok canim degisiklik olmazda zaten iki pipiyide net gorduk :) olursa mucize olur yani :) ...senin ilk gebeligindi dimi baska cocuk yok? belki birdahaki kiz olur...benim bir tane daha oglum var biliyorsun o yuzden bu dogumdan sonra kapatirim artik hamilelik defterini...hayirli evlat olsunlar yeter...
evet gerilme olayi feci zaten gerildikce ne yemek yemek ne su icmek istiyor insan...birde bazen gerilirken oyle aciyorki catladi galiba diyip acip acip bakiyorum psikolojim bozuldu valla...
Gunaydin canim hayirli sabahlar. Tecrubeli anne oldugun icin bilgin vardir belki :) benim bebeklerin biri kesin erkekti digeri kiza benziyor denildi 3 defa ama net gorunmesi. En son baska bir doktora gitmek zorunda kaldim adam kafa yapisina bakarak ikisininde erkek oldugunu soyledi. Benim icimde hala kiz umudu var. Renkli ultrasona girene kadarda sanirom onanamiycam ikisininde erkek olduguna.anlayamadigim su bebrklrrin kafa yapilarindan cinsiyetleri anlasilirmi ki ???
Benim 1 i kız diğerini söylemedi henüz..yok canım bnmkiler de erkek. bu sene erkek senesi resmen. papatyalp doğuma gitti o ancak kendini toparlayınca yazar bundan sonra. inşallah sağlıkla kucağına almıştır bebeklerini...
Ben de nemlendirici krem sürüyorım bazen cevredekiler aaa olur mu zararlı diyo zaten milletin yorumlarından gına geldi bana kimseye karışmam ben bi de damdan düşenin halinden düşen anlar düşmeyenler yorum yapınca sinir oluyorum..benim ilk gebelik canım. ama o kadar sıkntılı geçiriyorum ki birdaha yapmak için ciddi bir cesarete ihtiyacım var. her şeyin hayırlısı, sağlıkla doğsunlar da şu an tek duam o...
bende de var o çatladım çatlayacağım gerginliği. evdeyken yağlanıp duruyorum zaten ama dışarı çıkınca problem. bir iki saat geçince başlıyorum gerilmelere. çantama da nemlendirici koydum bazen tuvalete kaçıp sürüyorumufaktan ben de kafayı yedim galiba
valla yedik canim yaa :) gecen ruyamda catladigini gordum nasil uzuldum.daha 5 aylikken boyleyse 4 ay daha genisler cogalir berbat olur diyordum..sabah uyandim hemen karnima baktim :)benim ilk gebelik canım. ama o kadar sıkntılı geçiriyorum ki birdaha yapmak için ciddi bir cesarete ihtiyacım var. her şeyin hayırlısı, sağlıkla doğsunlar da şu an tek duam o...
bende de var o çatladım çatlayacağım gerginliği. evdeyken yağlanıp duruyorum zaten ama dışarı çıkınca problem. bir iki saat geçince başlıyorum gerilmelere. çantama da nemlendirici koydum bazen tuvalete kaçıp sürüyorumufaktan ben de kafayı yedim galiba
Ben de nemlendirici krem sürüyorım bazen cevredekiler aaa olur mu zararlı diyo zaten milletin yorumlarından gına geldi bana kimseye karışmam ben bi de damdan düşenin halinden düşen anlar düşmeyenler yorum yapınca sinir oluyorum..
ya kabus iştevalla yedik canim yaa :) gecen ruyamda catladigini gordum nasil uzuldum.daha 5 aylikken boyleyse 4 ay daha genisler cogalir berbat olur diyordum..sabah uyandim hemen karnima baktim :)
sorma canim yaa zaten uyuyamiyoruzbide kabuslar eklenince...sonrada bebekler doguncanobetlese aglarlar uyuyamayiz...en iyisi biz birkac sene uykuyu unutalim :)ya kabus işte
ben de geçen gün üçüz doğuruyormuşum sonra arkasından bir de dördüz doğuruyormuşum. allahım nasıl bir kabustu. süt vermeye çalışıyorum ama sütüm peynir oluyor falan anlatınca saçma ve komik ama ilk uyandığımda baya bir korkarak uyanmıştım. zaten iki gıdım uykum var onda da kabus görünce ne dinlenebiliyorum ne kendşme gelebiliyorum...
aynen öyle canım unuttum ben şimdiden çünkü şu an için bile bir çözüm bulamıyorum bebekler gelince hiç mümkün değil...sorma canim yaa zaten uyuyamiyoruzbide kabuslar eklenince...sonrada bebekler doguncanobetlese aglarlar uyuyamayiz...en iyisi biz birkac sene uykuyu unutalim :)
aynen ben de patlayacak gibiyim canımDun gidip gordum yine ogluslarimi 600 er gr olmuslar.ben ise 9 aylik gibi oldum simdiden
Selam canım ya dur hemen ne ağırlaşması 16.haftada belli okur cıkar yaparsın alışverişini :) benim karnım azcık belli oldu gibi eski giysilerim yetiyo henüz..herkese merhabalar naılsınız bakalım göbekler büyüyor mu ? :) benim şimdiden 5 aylık kadar bir göbeğim var krem falan kullanmıyorum kızımda kullandım ama yinede baya baya çatladı bi arkadaşım krem kullanmadığı halde çatlamadı sanırım bu vücut ile ilgili bir durum çatlayacağı varsa çatlıyor
düşük tehlikemden dolayı alışverişe çıkacağımı düşünmüyorum zaten cinsiyetler belli olana kadar iyice ağırlaşırım hiç çıkamam bu yüzden intetnetten alışveriş apmayı düşünüyorum uygun ve güvenilir bildiğiniz siteleri paylaşırsanız sev,nirim
Kızlar uyku ne zaman azalıyo yani huzursuz geceler mi başlıcak ben çok şükür 10saat uyuyorum aralıksız acaba siz 15.haftada nasıldınızsorma canim yaa zaten uyuyamiyoruzbide kabuslar eklenince...sonrada bebekler doguncanobetlese aglarlar uyuyamayiz...en iyisi biz birkac sene uykuyu unutalim :)
20 civarı azaldı ama fiziksel sıkıntılardan ötürü nefes alamama vb yüzünden...Kızlar uyku ne zaman azalıyo yani huzursuz geceler mi başlıcak ben çok şükür 10saat uyuyorum aralıksız acaba siz 15.haftada nasıldınız
canım ikili temiz cıkınca 3 lüye ya da 4 lüye gerek yok dedi benim doktorum.yani bence yaptırma bosa masraf.Amin canım inş.. ya 2li testim temiz 3lü test sart mı sen yaptırdın mı
benim ikisi de kız prensesnlerim benim aşklarımevet kizlar azinlikta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?