2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

benim ilk gebelik canım. ama o kadar sıkntılı geçiriyorum ki birdaha yapmak için ciddi bir cesarete ihtiyacım var. her şeyin hayırlısı, sağlıkla doğsunlar da şu an tek duam o...
bende de var o çatladım çatlayacağım gerginliği. evdeyken yağlanıp duruyorum zaten ama dışarı çıkınca problem. bir iki saat geçince başlıyorum gerilmelere. çantama da nemlendirici koydum bazen tuvalete kaçıp sürüyorum ufaktan ben de kafayı yedim galiba

Ben de nemlendirici krem sürüyorım bazen cevredekiler aaa olur mu zararlı diyo zaten milletin yorumlarından gına geldi bana kimseye karışmam ben bi de damdan düşenin halinden düşen anlar düşmeyenler yorum yapınca sinir oluyorum..

valla yedik canim yaa :) gecen ruyamda catladigini gordum nasil uzuldum.daha 5 aylikken boyleyse 4 ay daha genisler cogalir berbat olur diyordum..sabah uyandim hemen karnima baktim :)

aman herkesin dediğini dinlememek lazım. biz de asit sürmğyoruz neticede nemlendirici yani. ağzı olan konuşuyor, aklı olmayanın bile fikri var. keşke bu fikirler gerçekten mantıklı olsa da ihtiyaç olduğunda yardımımıza yetişse...

valla yedik canim yaa :) gecen ruyamda catladigini gordum nasil uzuldum.daha 5 aylikken boyleyse 4 ay daha genisler cogalir berbat olur diyordum..sabah uyandim hemen karnima baktim :)
ya kabus işte
ben de geçen gün üçüz doğuruyormuşum sonra arkasından bir de dördüz doğuruyormuşum. allahım nasıl bir kabustu. süt vermeye çalışıyorum ama sütüm peynir oluyor falan anlatınca saçma ve komik ama ilk uyandığımda baya bir korkarak uyanmıştım. zaten iki gıdım uykum var onda da kabus görünce ne dinlenebiliyorum ne kendşme gelebiliyorum...

sorma canim yaa zaten uyuyamiyoruzbide kabuslar eklenince...sonrada bebekler doguncanobetlese aglarlar uyuyamayiz...en iyisi biz birkac sene uykuyu unutalim :)

sorma canim yaa zaten uyuyamiyoruzbide kabuslar eklenince...sonrada bebekler doguncanobetlese aglarlar uyuyamayiz...en iyisi biz birkac sene uykuyu unutalim :)
aynen öyle canım unuttum ben şimdiden çünkü şu an için bile bir çözüm bulamıyorum bebekler gelince hiç mümkün değil...

Öyle bişey okumuştum burda başka forumda, kız bebeklerin kafa yapısı daha yuvarlak ve kibar oluyormuş erkeklerin ki oval falan diyorlardı ondandır cnm

herkese merhabalar naılsınız bakalım göbekler büyüyor mu ? :) benim şimdiden 5 aylık kadar bir göbeğim var krem falan kullanmıyorum kızımda kullandım ama yinede baya baya çatladı bi arkadaşım krem kullanmadığı halde çatlamadı sanırım bu vücut ile ilgili bir durum çatlayacağı varsa çatlıyor

düşük tehlikemden dolayı alışverişe çıkacağımı düşünmüyorum zaten cinsiyetler belli olana kadar iyice ağırlaşırım hiç çıkamam bu yüzden intetnetten alışveriş apmayı düşünüyorum uygun ve güvenilir bildiğiniz siteleri paylaşırsanız sev,nirim

Selam canım ya dur hemen ne ağırlaşması 16.haftada belli okur cıkar yaparsın alışverişini :) benim karnım azcık belli oldu gibi eski giysilerim yetiyo henüz..
markafoni ve trendyolda topikler açılıyo bakabilirsin alışveriş için...ben 26.haftaya dek inş.çalışcam erkenden koyvermek zihnen yoruyo 12.haftada rahatlarsın inş..

Kızlar uyku ne zaman azalıyo yani huzursuz geceler mi başlıcak ben çok şükür 10saat uyuyorum aralıksız acaba siz 15.haftada nasıldınız

Gunaydinlar hepimiz icin saglikli guzel bir hafta olur insallah,ne guzel cinsiyetlerin cogu netlesmis bizimki hala belli degil persembe kontrolumuz var.bikac gundur kasiklarimda gaz sikismasi gibi sanci var ama gaz degil, bazen yururken bacaklarima dogru vuruyor sizde de oluyor mu arkadaslar,hepinize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…