daha 12 haftam var nolucak acaba ozamn halımız.ben sanırım artık dısarı cıkamıycam pek gezemıyorum son bır hamle yapıp carsıdan alıncakları bıtırmem lazım evdede haftaya ustalar olucak cocuk odasını buyutucez sonra mobılya yerleştırme derken dogum gelıcek bıle cok heyecanlanıyorumaynen ben de patlayacak gibiyim canım
Canim kisiden kisiye degisir belki bu ama sen 18-19 haft civarinda hazirlikli ol...iki bebek oldugu icin sanirim yatakta saga sola donmekte zorlanma nefes almakta zorlanma oluyor..birde sindirim problemi var bende aksam azda yesem perisan oluyorum hic acikmiyorum sanki artik...Kızlar uyku ne zaman azalıyo yani huzursuz geceler mi başlıcak ben çok şükür 10saat uyuyorum aralıksız acaba siz 15.haftada nasıldınız
ben daha mobilyaları alamadım herhalde iki üç haftaya ancak alırız ama az çok kafamda bir şeyler netleşti. dışarı çıkıyorum ama aniden sancı girebiliyor ya da habire oturup dinlenmem gerekiyor. bu nefes alma sıkıntım yüzünden bir lokma bile yemek istemiyorum sanki yediğim her şey nefes borumu tıkıyordaha 12 haftam var nolucak acaba ozamn halımız.ben sanırım artık dısarı cıkamıycam pek gezemıyorum son bır hamle yapıp carsıdan alıncakları bıtırmem lazım evdede haftaya ustalar olucak cocuk odasını buyutucez sonra mobılya yerleştırme derken dogum gelıcek bıle cok heyecanlanıyorum
Sindirim sorunu bende de var cok kötü o hiç geçmicek gibi az yemek gerekiyo..Canim kisiden kisiye degisir belki bu ama sen 18-19 haft civarinda hazirlikli ol...iki bebek oldugu icin sanirim yatakta saga sola donmekte zorlanma nefes almakta zorlanma oluyor..birde sindirim problemi var bende aksam azda yesem perisan oluyorum hic acikmiyorum sanki artik...
Yok cok erken cikmadi ama 3-4 hafta icinde gozle gorulur sekilde birden buyudu...yinede herkes tek saniyor simdilik :)Sindirim sorunu bende de var cok kötü o hiç geçmicek gibi az yemek gerekiyo..
karnınız erken çıktı mı peki bende hala karın yok gibi bi şey artık çıksa da sevinsem..
mevsim geçişinden olabilir benim de bademciğim şişmiş. sabahları daha belirgin akşama azalıyor. yumuşatıcı bir şeyler iç bir de vitaminli şeyler ye boğazını çok zorlayacak şeyler yeme. ben geçen haftalarda çok zorladım kendimi ondan da olabilir bünye bunaldı artık isyan bayrağını çekti napsın...Merhaba kızlar, birkaç gündür boğazımda bir gıcık var sabahları sesim değişik uyanıyorum akşama doğru düzeliyor, benim gibi olan var mı? normal mi ki?
Hayırlı olsun canım,gözün aydın :)Kizlarrrr bugun iki minik oglumun daha olacagini ogrendim :) Rabbim saglikli hayirli uzun omurler versin insallah...
Canım anlamları önemli.Kuranda geçiyor diye her isim konulmaz.Mesela Aleyna bir şeyin üstüne demek anlamsız.Ecrin ücret demek anlamız.Efsa büyü demek anlamı kötü.İsimlere karar verdik sanırım :) Biri Serra biride Sare olacak inşaAllah teyzesi :)Aleyna, ecrin yada efsa olabilir. Kur'an da var ikisi ama efsa yı bilmiyorum var mı...
Çok güzelmiş Rana ve Neva :) Serra ve Sare'de karar kıldık sanırım bizde canım.Ayazın yanına Rüzgar olabilir :) Poyraz olabilir :) Rabbim hayırlı evlat etsin cümlemizinkini :)Oglumun ismi Sina, kizlarim olsaydi RANA ve NEVA koymayi dusunuyorduk kismet olmadi, bakalim oglanlara AYAZ var aklimizda ama ikinci yok simdilik bizimde. sende varsa fikir beklerim:)
Icine dogdugu gibi cikti, aslan gibi ogullarin olsun insallah:)
Hayırlı olsun canım.Ben yaptırmadım.Doktorum ikizlerde doğru sonuç vermediğini söyledi.Ayrıntılı ultrasona girdim.Kızlar iyi akşamlar bende 17haftalık ikizlerime hamileyim size sorum şu ikili ve üçlü tarama testi yaptırdınız mı? Yani bana doktor çoğul gebeliklerde yapılmıyor dedi kafam karıştı size sorayım dedim....
Hayırlı olsun canım.Rabbim şifa versinArkadaşlar 1 haftadır kötüydüm iyice kötülestim doktorum serum taktı 2 tane biraz daha iyi geldi bulantıma emedur iyi gelmiyo en son çare premesis denemeye başladım elden ayaktan kesildim birsey yiyemiyorum herseyden tiksindim biran önce geçsin istiyorum yoksa her gun serum yicem premesis iyi gelen varmı bu arada ikizlere hamilehamileymisin sonunda çıktı ultrasonda biri 6 biri 7 haftalık yavrularim bana yardım edin kızlarnapıcam bilimiyorum bulantıya karşı...
Benimde öyleydi aralarında 1 hafta vardı.Şimdi 20 haftalığız küçük büyüğü yakaladı.Eşit çıkıyorlar :)Biri 6 haftalık biri 7 haftalık
Benimkilerde kız :)melina1983 seninkiler kız degilmiydi? ben yanlıs hatırlıyorum sanırım. Bu durumda Candanote, Sine_sin, Benim ve senin ikiside erkek yani. Erkekler cogunlukta sanki bir tek neryukseldi'ninkiler kız galiba. Bu arada papatyalpten ses yok mu hayırlısıyla dogurmustur insallah.
benim göbeğimin resmini çekeyimde gör :) haftama göre koca bir göbeğim varSelam canım ya dur hemen ne ağırlaşması 16.haftada belli okur cıkar yaparsın alışverişini :) benim karnım azcık belli oldu gibi eski giysilerim yetiyo henüz..
markafoni ve trendyolda topikler açılıyo bakabilirsin alışveriş için...ben 26.haftaya dek inş.çalışcam erkenden koyvermek zihnen yoruyo 12.haftada rahatlarsın inş..
MaşaAllah paşalara :) Bende öyleyim canım ama doktor normal çünkü sen tekil gebeliklerin 7. ayı gibisin dedi.Dun gidip gordum yine ogluslarimi 600 er gr olmuslar.ben ise 9 aylik gibi oldum simdiden
Anladım cnm başka bişey olmasın da geçici şeyler önemli değil, bu arada sana da geçmiş olsun...mevsim geçişinden olabilir benim de bademciğim şişmiş. sabahları daha belirgin akşama azalıyor. yumuşatıcı bir şeyler iç bir de vitaminli şeyler ye boğazını çok zorlayacak şeyler yeme. ben geçen haftalarda çok zorladım kendimi ondan da olabilir bünye bunaldı artık isyan bayrağını çekti napsın...
Ya canım benim henüz yok kendimi kandırıyorum bazen ama yok gibi..benim göbeğimin resmini çekeyimde gör :) haftama göre koca bir göbeğim var
ben sanırım sürekli yatmaktan iyice hantallaştım ilerki haftaları düşünemiyorum ne halde olacağımı yavaştan kısa mesafeli yürüyüş düşünüyorum evin çevresinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?