2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

aynen ben de patlayacak gibiyim canım
daha 12 haftam var nolucak acaba ozamn halımız.ben sanırım artık dısarı cıkamıycam pek gezemıyorum son bır hamle yapıp carsıdan alıncakları bıtırmem lazım evdede haftaya ustalar olucak cocuk odasını buyutucez sonra mobılya yerleştırme derken dogum gelıcek bıle cok heyecanlanıyorum

daha 12 haftam var nolucak acaba ozamn halımız.ben sanırım artık dısarı cıkamıycam pek gezemıyorum son bır hamle yapıp carsıdan alıncakları bıtırmem lazım evdede haftaya ustalar olucak cocuk odasını buyutucez sonra mobılya yerleştırme derken dogum gelıcek bıle cok heyecanlanıyorum

Allah kolaylik.versin canim zorlama fazla kendini

Kızlar uyku ne zaman azalıyo yani huzursuz geceler mi başlıcak ben çok şükür 10saat uyuyorum aralıksız acaba siz 15.haftada nasıldınız
Canim kisiden kisiye degisir belki bu ama sen 18-19 haft civarinda hazirlikli ol...iki bebek oldugu icin sanirim yatakta saga sola donmekte zorlanma nefes almakta zorlanma oluyor..birde sindirim problemi var bende aksam azda yesem perisan oluyorum hic acikmiyorum sanki artik...

ben daha mobilyaları alamadım herhalde iki üç haftaya ancak alırız ama az çok kafamda bir şeyler netleşti. dışarı çıkıyorum ama aniden sancı girebiliyor ya da habire oturup dinlenmem gerekiyor. bu nefes alma sıkıntım yüzünden bir lokma bile yemek istemiyorum sanki yediğim her şey nefes borumu tıkıyor bir de her şeyi ben düşünüyorum eşim falan sağolsun her şeyi bana bırskmış durumda ancak eleştiriye gelince eleştiri yapıyor. o yüzden sürekli tedirginim ne eksik neyi almadık falan diye... bir de öyle bir dönemdeyiz ki allah korusun aniden bir durum olsa ne çanta var ortada ne kıyafetler yıkanmış ütülenmiş düşündükçe fenalar basıyor...

Sindirim sorunu bende de var cok kötü o hiç geçmicek gibi az yemek gerekiyo..
karnınız erken çıktı mı peki bende hala karın yok gibi bi şey artık çıksa da sevinsem..

Merhaba kızlar, birkaç gündür boğazımda bir gıcık var sabahları sesim değişik uyanıyorum akşama doğru düzeliyor, benim gibi olan var mı? normal mi ki?

Sindirim sorunu bende de var cok kötü o hiç geçmicek gibi az yemek gerekiyo..
karnınız erken çıktı mı peki bende hala karın yok gibi bi şey artık çıksa da sevinsem..
Yok cok erken cikmadi ama 3-4 hafta icinde gozle gorulur sekilde birden buyudu...yinede herkes tek saniyor simdilik :)

Merhaba kızlar, birkaç gündür boğazımda bir gıcık var sabahları sesim değişik uyanıyorum akşama doğru düzeliyor, benim gibi olan var mı? normal mi ki?
mevsim geçişinden olabilir benim de bademciğim şişmiş. sabahları daha belirgin akşama azalıyor. yumuşatıcı bir şeyler iç bir de vitaminli şeyler ye boğazını çok zorlayacak şeyler yeme. ben geçen haftalarda çok zorladım kendimi ondan da olabilir bünye bunaldı artık isyan bayrağını çekti napsın...

Aleyna, ecrin yada efsa olabilir. Kur'an da var ikisi ama efsa yı bilmiyorum var mı...
Canım anlamları önemli.Kuranda geçiyor diye her isim konulmaz.Mesela Aleyna bir şeyin üstüne demek anlamsız.Ecrin ücret demek anlamız.Efsa büyü demek anlamı kötü.İsimlere karar verdik sanırım :) Biri Serra biride Sare olacak inşaAllah teyzesi :)

Oglumun ismi Sina, kizlarim olsaydi RANA ve NEVA koymayi dusunuyorduk kismet olmadi, bakalim oglanlara AYAZ var aklimizda ama ikinci yok simdilik bizimde. sende varsa fikir beklerim:)

Icine dogdugu gibi cikti, aslan gibi ogullarin olsun insallah:)
Çok güzelmiş Rana ve Neva :) Serra ve Sare'de karar kıldık sanırım bizde canım.Ayazın yanına Rüzgar olabilir :) Poyraz olabilir :) Rabbim hayırlı evlat etsin cümlemizinkini :)

Hayırlı olsun canım.Ben yaptırmadım.Doktorum ikizlerde doğru sonuç vermediğini söyledi.Ayrıntılı ultrasona girdim.

Hayırlı olsun canım.Rabbim şifa versin Limonun bulantılara iyi geldiğini duymuştum.

Son düzenleme:
benim göbeğimin resmini çekeyimde gör :) haftama göre koca bir göbeğim var
ben sanırım sürekli yatmaktan iyice hantallaştım ilerki haftaları düşünemiyorum ne halde olacağımı yavaştan kısa mesafeli yürüyüş düşünüyorum evin çevresinde

Anladım cnm başka bişey olmasın da geçici şeyler önemli değil, bu arada sana da geçmiş olsun...

Ya canım benim henüz yok kendimi kandırıyorum bazen ama yok gibi..
bence de bırakma kendini bulantıların azaldıysa eger..cok mu zayıftın acaba cıktı ben zaten tombişim diye çıkmadı belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…