2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

butun eşler bukadar rahat demek kı bende sadece benım eşim rahat sanıyordum.bende dun carsıya cıktım sanırım artık alıncakları bıtırdım benımde bır mobılyam ve halısı kaldı odanın onlarda olunca yıkayıp ütüleyıp yerlesıcek yerlerine

yalnız değilsin canım böyle eşler var ama hepsi böyle değil. benim bazı arkadaşlarımın eşleri o kadar ilgili ki sürekli araştırma yapıp listeler çıkarıyorlar. o kadarını geçtim ama azıcık ilgilense fena olmazdı..
ben de bir mobilya işini halledebilirsem yıkayıp ütüleme işini aradan çıkarmak istiyorum...

merhaba hanımlar bande ikiz bebiş bekliyorum .. ikili ve üçlü testi benim doktorum da net sonuç olmaz dedi. sanırım yapılmıycek. karınım çok büyük değil ama sanırım tekil gebeliğe göre büyük olcekk allahım sağlık versin

Kızlar aranızda tüp bebek tedavisiyle hamile kalan ve elinde ilaçları kalan var mı? Ya da çevresinde elinde ilaçları kalan? 6 kutu Gonal f,16 kutu Merional gerekiyor.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim dün yine serum takıldı inanın serum bittikten sonra yine içim kalktı ağlıycam 1 lokma birsey atamıyorum ağzıma cok düstüm elden ayaktan ögürüp icim kalkıp duruyo zor bir durum biran önce bitsin istiyorumm hicbirsey işlemiyo bana ya napıcam kızlar gerçekten atlatabiliceme inanmıyorum ya sanki hic gecmicek 2 haftada 6 kilo verdim ya ekmek birsey yemiyorum herseyde icim kalkıyo portakal suyu icin dedim direk cıktı cok yoruldum ya benim gibi olan varmıiıı

Canım başka bir topikte bir arkadaşıma 3 ay serum taktılar hiçbir şey yiyemedi ama 3. aydan sonra bulantıları bitti.Şimdi rahat bir hamilelik geçiriyor çok şükür.Bebeklerini düşün,onları ne kadar çok istediğini ve çocuğu olamayanları.İşte o zaman dayanma gücün artar.

ben cok fenaydim burda herkes bilir..evet gercekten cok zor bir durum ve insana hic gecmeyecekmis gibi geliyor..ama benim gecti bak insallah seninde geer 2 aya kadar...
benim 4 aylikken azaldi ve bir iki haftada bitti...artik su bile icemez haldeydim yemeyi gectim suya hasrettim...vucudum pul pul dokuluyordu susuzluktan dusun kusmaktan midemde su dahi kalmamisti kan kustum birkac kez..haftalarca gunde sadee 2-3 muz yiyerek durdum cok zordur bilirim...Allah yardimcin olsun canim insallah uzun surmez...

Kıyamam canım ya valla ne güzel atlattın zorgününü bende atlatsam keşke cok zor ya yemek yemiyorum kusmiyim diye düşün artık serum yiyorum o bile fayda etmiyo Rabbim yardımcımız olsun cok zor cokkk

Canım bende senin gibiydim, herşeyden o kadar çok tiksinmiştim ki hem koku hassasiyetim çok fazlaydı hem bulantım, inanırmısın su bile kokardı bana ve suyun kokusunu alacağım diye temmuz ayında iki hafta yıkanmadığımı bilirim, yiyebileceğim hiç birşey yoktu, en son güçsüzlükten evde bi yerlerde bayılırdım soluğu hastanede alırdık üç gün yatar serum depolatır çıkardık. Sonra doktorum bana zofran hap verdi ondan biraz fayda gördüm. Zofran zydis 8 mg satılıyor ben yarım alırdım 4 mg. Diğer mide bulantı ilaçları fayda etmedi bana. Günde bir kere kullanırdım çocuklara zararı olmasın diye. O hapı alırdım yarım saate etki ederdi sonra patlayana kadar yer içer onunla ertesi güne kadar idare ederdim. Allahtan 16. Haftadan sonra hafifledi ve yavaş yavaş geçti. Doktoruna danış istersen, eğer müsade ederse o hapı dene belki sana da faydası olur...

Benim daha bu hafta sonu cocuk odasinia ustalar giriyor oda disari dogru buyuyecek sonra parkeyici dogalgazci is zor.sonrada oda alincak

Semanur hiiç üzülme geciyo gerçekten banada demişlerdi ama ne zamann vs diyodum benim 14 haftada azalmaya başladı şimdi daha iyiyim herkez canlı cenaze gibisin diyodu

gecmis olsun canim insallah tez zamanda bulantilarin gecer hamileligin tadini cikarirsin.

Gunaydin arkadaslar,bugun dr a gittik ikizlerim de iyiler cok sukur,dr biri kesin erkek dedi,digeri yine gostermedi.plasenta yine tek gozukuyor iki embriyo konuldu.9 ve 11. Haftalarda cift yumurta ikizi dediler,13 ve 16 da tek plasenta gozukuyor keseler ayri.boyle bir durum yasayan var mi plasentalarin birlesmesi gibi.

Gunaydin arkadaslar,bugun dr a gittik ikizlerim de iyiler cok sukur,dr biri kesin erkek dedi,digeri yine gostermedi.plasenta yine tek gozukuyor iki embriyo konuldu.9 ve 11. Haftalarda cift yumurta ikizi dediler,13 ve 16 da tek plasenta gozukuyor keseler ayri.boyle bir durum yasayan var mi plasentalarin birlesmesi gibi.

Canim.banada 2 embriyo transfer edildi. Benim oncesinde plasenta durumuna bakilmadi. Biz hep cift yumurtadir dedik. 14.haftada doktor tek.plasenta var dedi. Internetten arastirdigumda tek plasenta genelde tek yumurta ikizlerinde oluyomus. sonraki dr kontrolumde sordum tekmi ciftmi diye dogana kadar anlayamiycaz dedi ancak cinsiyetler birbirinden farkli.ise yani.biri kiz biri erkek ise buyuk ihtimal cift yumurtadir dedi. Fakat ikiside ayni cinsiyet olursa dogana kadar tekmi cift yumurtami anlayamiycaz dedi. Bebislerimin biri kesin.erkekti. digeri uzun bi sure gostermedi. Kiza cok benzettiler hatta bikac kere kiz denildi simdi erkege venziyor diyorlar. Iki kese tek.plasenta var bendede gorunen. C.tesi renkli ulrtasona giricem insallah ikincisinin de cinsiyeti netlesmis olacak. herhangi bir sorun yasamazsin merak etme canim. Sadece tek plasenta olursa bebeklerden biri daha fazla beslenip digeri daha az beslenebilir kilolarinda biraz fark olur o kadar. Biraz uzun oldu sanirim. :) rabbim hayirlisi ile kucagimiza aldirsin insallah bebislerimizi.

Cevabin icin cok tesekkurler canim,ayni durumdayiz demekki.renkli ultrasona neden giriyorsun detayliyi da yaptiracakmisin?benim ikinci de israrla gostermiyor,tek cift farketmez tabiki saglikli olsunlar da.ama tek plasentada dedigin gibi sorunlar olabiliyor allah korusun bebeklerden birbirine kan transferi olabiliyor dusuk bir ihtimal tabi.insan korkuyor.allah yavrularimizi korusun sag salim saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin.bana da dr renkliye girersin kan akimlarina bakariz dedi.gelisimleri basa bas gidiyor cok sukur iki gun fark var.

Motherlove zibin body yenidogan almıştım iNternetTen. Ürünler geldi fakat diğer aldigim markaların yenidoganlarina göre daha küçükler. Şimdi ben bu zibin body lerin içine iczibin giydirmezsem usuRler. Diğer markaların iç zibin ları bunun içine büyük gelir. Motherlove in da iç zibin satılMiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…