Cevabin icin cok tesekkurler canim,ayni durumdayiz demekki.renkli ultrasona neden giriyorsun detayliyi da yaptiracakmisin?benim ikinci de israrla gostermiyor,tek cift farketmez tabiki saglikli olsunlar da.ama tek plasentada dedigin gibi sorunlar olabiliyor allah korusun bebeklerden birbirine kan transferi olabiliyor dusuk bir ihtimal tabi.insan korkuyor.allah yavrularimizi korusun sag salim saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin.bana da dr renkliye girersin kan akimlarina bakariz dedi.gelisimleri basa bas gidiyor cok sukur iki gun fark var.
kızlar siz cinsiyetleri ne zaman gördünüz ?? bende çok merak ediyorum ama benimkiler altlı üstlü yatıyodu yüz yüze üsteki aşağı doğru yatıyo sanırım onu görmekte zor olcak dönene kadarr hayırlısı artık saglıla doğsunlarda
Allah korusun canim insallah hersey yolundadir allah bebeklerini sana bagislasin.bende ayruntilidan once ogrenemicem digerini galiba.ogrensem ben de basliycam alisverise yavas yavas.bana doppler kan akimini renkli gosteriyor dedi detayli ultrason ise herseyini gosteririyor dedi.Canim.renkli ultrason dedigim zaten detayli dopler oluyo heralde 21.haftada yaptir demisti doktor. Perinatolog yapicak. Biz hicbir test yaptirmadigimiz icin allah korusun bisey varsa da simdi ogrenicez. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza aldirsin insallah. bende alisveris yapmak icin cinsiyetlerinin netlesmesini bekliyorum bakalim.
benimkiler sagli sollu.soldakine 13.hafta erkege benziyor dedi dun kesin erkek dedi.sagdaki 11. Hafta kiz gibi dedi ama sonra hic gostermedi.soldakini bilmiyoruz yani.hayirlisi.kızlar siz cinsiyetleri ne zaman gördünüz ?? bende çok merak ediyorum ama benimkiler altlı üstlü yatıyodu yüz yüze üsteki aşağı doğru yatıyo sanırım onu görmekte zor olcak dönene kadarr hayırlısı artık saglıla doğsunlarda
netten pijama aldım ben canım brissine diye bir sitede baya uygun fiyatlılar vardı. sen de bak istersen. göğüs pompası daha almadım ama ameda medela ve avent en iyileri anladığım kadarıylaarkadaşlar netten pijama takımı alan varmı ve elektrıklı gögus pompası aldınızmı hangı marka önerıyosunuz ?
kızlar siz cinsiyetleri ne zaman gördünüz ?? bende çok merak ediyorum ama benimkiler altlı üstlü yatıyodu yüz yüze üsteki aşağı doğru yatıyo sanırım onu görmekte zor olcak dönene kadarr hayırlısı artık saglıla doğsunlarda
Canim.benimkilerde once alt ust yatiyolardi. 14.haftada usttekini gorduk erkek. Alttakini kiza benzetti doktor ama net bisey demedi. Ikinci gittigimde ustteki net bi sekilde erkek oldugu belliydi alttaki biraz asagida kaliyodu yine kiz gibi duruyo ama goremiyorum dedi. 3 hafta once baska bi doktora gittim kafa capina bakarak ikiside erkek dedi. Benim c.tesi detayli ultrasonum var orda netlesecek insallah bakalim.
Bu arada alt ust duran bebekler yavas yavas yer degistirmeye baslamis ve nerdeyse yan yana gibi capraz durumdalar suan alt ust degiller yani :)
biz cinsiyetlerini 12. haftada ikili tarama sırasında öğrenmiştik. doktor %90 bi kız bi erkek demişti. ondan 2 hafta sonra da kesin netleşti....
merhaba benim bebişlerimin cinsiyetleri gecen hafta belli olduç hayırlısıyla biri kız bir erkek.. tüm yavrularımız sağlıkla gelsinler işallahne güzell erkenden bişiler söylenmiş size.bana hiç bişi demedi uyuz doktor sordum henüz söylemiyoruz gibi bişi dedi.sanki söylese ne değişecek ya işte.14 haftaydı ozaman. bakalım artık ay başına gidince bişi diycek artık görürse. ikizlerim altlı üstlü yatıyo kuzularr demek ki büyüdükçe yanyanaya geçiş yapıyolar.benimkiler tek yumurta ikizleri ayrı .ayrı olunca cinsiyetler farklı olması yüksek oranmış ama hayırlısı.
merhaba benim bebişlerimin cinsiyetleri gecen hafta belli olduç hayırlısıyla biri kız bir erkek.. tüm yavrularımız sağlıkla gelsinler işallah
netten pijama aldım ben canım brissine diye bir sitede baya uygun fiyatlılar vardı. sen de bak istersen. göğüs pompası daha almadım ama ameda medela ve avent en iyileri anladığım kadarıyla
o siteye baktım. gerçekten hem güzel hem uygunlar. ama seçemedim. hep sevdiğim renkler. fazla seçenek de iyi olmuyo bazen
Gunaydin canim simdi doktordan ciktim bende iki oglum olacagi netlesti kiz umudum suya dustu :) detayli ultrason yapildi ve sukur bir sorunlari gorunmuyor insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimizGunayd in temmuz anneleri
Ben de baktım o siteye sadeçe small beden var lohusa ve hamile olan gecelik pijamalarda beden yok yada stokda ürün yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?