18. haftada ayrıntılıda kesinleşti canım.Ondan önce hep bacaklarını kapatıyorlardı kızlarım :)kızlar siz cinsiyetleri ne zaman gördünüz ?? bende çok merak ediyorum ama benimkiler altlı üstlü yatıyodu yüz yüze üsteki aşağı doğru yatıyo sanırım onu görmekte zor olcak dönene kadarr hayırlısı artık saglıla doğsunlarda
Hayırlı olsun canım :) Gözün aydın.merhaba benim bebişlerimin cinsiyetleri gecen hafta belli olduç hayırlısıyla biri kız bir erkek.. tüm yavrularımız sağlıkla gelsinler işallah
Hayırlı olsun canım.Gözün aydın.Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşaAllah :)Gunaydin canim simdi doktordan ciktim bende iki oglum olacagi netlesti kiz umudum suya dustu :) detayli ultrason yapildi ve sukur bir sorunlari gorunmuyor insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz
hayirli olsun canimiyi olmalarina da sevindim.olsun rabbim insallah saglikli eylesin de cinsiyet onemli degil.insallah 3. Kiz olurGunaydin canim simdi doktordan ciktim bende iki oglum olacagi netlesti kiz umudum suya dustu :) detayli ultrason yapildi ve sukur bir sorunlari gorunmuyor insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz
benım gıbı ıkı oğlusun olucak yanı ne mutlu Allah kucagına almayı nasıp etsınGunaydin canim simdi doktordan ciktim bende iki oglum olacagi netlesti kiz umudum suya dustu :) detayli ultrason yapildi ve sukur bir sorunlari gorunmuyor insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz
amin canım inş.benım gıbı ıkı oğlusun olucak yanı ne mutlu Allah kucagına almayı nasıp etsin
Insallah canim yaaa renkli resmine bakip.bakip.duruyorum zaten hala inanamiyorum bu nasil bir mucize boyelee allahim bu saatten sonra yokluklarini gostermesin insallah sahlikla alalim.kucagimiza hepimiz
ben bir kırmızı aldım bir de pudra rengi. kırmızı sevmem ama kanama fala olursa koyu renk bulunsun diye aldım. bir de bir sefer giyilecek şeyler çok da para bayılma taraftarı değilim...o siteye baktım. gerçekten hem güzel hem uygunlar. ama seçemedim. hep sevdiğim renkler. fazla seçenek de iyi olmuyo bazen
vardı ya ben aldığımda m ve l de vardı. hatta ben bir m bir l söyledim her ihtimale karşı diye...Ben de baktım o siteye sadeçe small beden var lohusa ve hamile olan gecelik pijamalarda beden yok yada stokda ürün yok
Kizlar sezeryanda (eger sezeryan olursa ) cok kanama olmuyor merak etmeyin...normal dogumda hasta bezi kullanmak gerekirken sezeryan sonrasi klasik pedler yeterli oluyor tecrubeyle sabittirben bir kırmızı aldım bir de pudra rengi. kırmızı sevmem ama kanama fala olursa koyu renk bulunsun diye aldım. bir de bir sefer giyilecek şeyler çok da para bayılma taraftarı değilim...
anladım canım. ben yine her ihtimale karşı hasta bezi aldım. bir arkadaşımda biraz kanama olmuş. bakalım bizimki nasıl olacak...Kizlar sezeryanda (eger sezeryan olursa ) cok kanama olmuyor merak etmeyin...normal dogumda hasta bezi kullanmak gerekirken sezeryan sonrasi klasik pedler yeterli oluyor tecrubeyle sabittir
Bende hasta bezi almiycam yataga yaymak icin bez ortulerden aldim bide normal pedlerden aldimanladım canım. ben yine her ihtimale karşı hasta bezi aldım. bir arkadaşımda biraz kanama olmuş. bakalım bizimki nasıl olacak...
Bende hasta bezi almiycam yataga yaymak icin bez ortulerden aldim bide normal pedlerden aldim
biraz oluyor zaten canim ama adet kanamasi kadar falan o kadar bile yok hatta...ama onlem almak iyidir tabi :)anladım canım. ben yine her ihtimale karşı hasta bezi aldım. bir arkadaşımda biraz kanama olmuş. bakalım bizimki nasıl olacak...
Gunaydin canim benim dr da birlesmis gibi duruyor plasentalar dedi ayrintilida ne gorunur bilmiyorum.ne guzel ayrintiliyi da atlattin darisi doguma.plasentalar tek bile olsa allah korusun aralarinda kan alisverisi olsa belli olurdu ayrintilida senin adina cok sevindim.darisi basima.masallah barekallah kilolarida cok iyi.kolay gelsin.ecrennnn gunaydin canim. sanirim cift yumurta ikizi olucak doktor plasentalar birlesmis gibi duruyor dedi. 2 ayri kese var 2 ayri plasenta var gibi duruyor dedi. Ama %100 dogru ditemem herzaman yanilma payimiz cardir dedi.. dogunca gorucez insallah. Biri 385 digeri 355 gr olmuslar. Benimle ayni haftalarda olan arkadaslar siin bebislerin agirliklari ne kadar bilginiz varmi....
evet canim yaaa benim de cok az olmustu cok sasirmistim gunluk pedle gecirdim o gunleri 40 gun bile surmemisti.Kizlar sezeryanda (eger sezeryan olursa ) cok kanama olmuyor merak etmeyin...normal dogumda hasta bezi kullanmak gerekirken sezeryan sonrasi klasik pedler yeterli oluyor tecrubeyle sabittir
Canım o kişiden kişiye göre değişiyor.Yengemde sezeryan oldu,hasta bezi bile zor yetti,2 tane koyuyorduk.15 gün kadarda sürdü kanaması.Kizlar sezeryanda (eger sezeryan olursa ) cok kanama olmuyor merak etmeyin...normal dogumda hasta bezi kullanmak gerekirken sezeryan sonrasi klasik pedler yeterli oluyor tecrubeyle sabittir
kac kilo aldin simdiye kadar canim?kızlar bu arada ne yiyorsunuz diye soranlara şu sayfada örnek yeme tablosu ve yazısı var
http://bebekyapimbakimonarim.kadinlarkulubu.com.tr/2013/01/arzunun-hamilelik-gunlugu-25-hafta.html
gerçi ben kendi adıma bu kadar çok şey yiyemiyorum ama temel olarak örnek alınabilir diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?