2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Canım o kişiden kişiye göre değişiyor.Yengemde sezeryan oldu,hasta bezi bile zor yetti,2 tane koyuyorduk.15 gün kadarda sürdü kanaması.
onun icindeki kani karnina bastirip cikarmamislarmiki? hic duymamistim bu kadar cok olani sezeryanda...

evet iste genelde boyle olur..benimde 35 gun falan surmustu sanirim...

8 kilo aldım canım. ama bu bile çok geriyor beni. çok rahatsızım...
sorma canim yaa her aldigimiz kilo daha cok agirlastiriyor ve hareketlerimizi kisitliyor...zaten karnim catlayacak gibi oluyor yemek sonrasi hele helede aksamlari her yemek sonrasi azda yesem perisanim...birde oglum gidip gelip abur cuburlari koyuyor onumuze oturup yiyor ister istemez yiyorum bende..bu ara aldim basimi gittim tek olsam yemem brlkide cunku kendi canim isteyipte alip yemem hic hep o yerken yiyorum yakicak beni oglum valla ona uymamam lazim :)

onun icindeki kani karnina bastirip cikarmamislarmiki? hic duymamistim bu kadar cok olani sezeryanda...
Cikarmislardir muhakkak.Alaninda en iyi doktorlardan biri gerceklestirdi ameliyatini.Dedigim gibi bu kisiden kisiye bunyeden bunyeye gore degisen bir sey.Mesela dusuklerde de simdiye kadar max 45 gun felan kanama duymussundur.Ben iki dusuk yasadim biri 75 gun biri 65 gun surdu.Ben sezeryanda kanama oldugunu bile bilmiyordum yengemi gorene kadar :)

Cikarmislardir muhakkak.Alaninda en iyi doktorlardan biri gerceklestirdi ameliyatini.Dedigim gibi bu kisiden kisiye bunyeden bunyeye gore degisen bir sey.Mesela dusuklerde de simdiye kadar max 45 gun felan kanama duymussundur.Ben iki dusuk yasadim biri 75 gun biri 65 gun surdu.Ben sezeryanda kanama oldugunu bile bilmiyordum yengemi gorene kadar :)

Bende sezeryan olup ciddi kanamasi olan kimseyle karsilasmadim. Hepsi normal adet kanamasi gibi oldugunu soylemislerdi. ama dedigin gibi bunyeden bunyeye degisiyo olabilir durum. O yuzden hazirlikli olmak lazim aslinda. Cantamizda hazir bulunsunsa varsin kullanilmasin. Rezil olmaktan iyidir...

işte ben de o durumdayım kaç haftadır geçmiyor bir türlü... bazen saat öğleden sonra 3 ten sonra bir şey yemiyorum çünkü çok kötü oluyorum. bir de hayatında kabız nedir bilmeyen ben neredeyse sebzeden bile kabız olur hale geldim. abur cubur neredeyse hiç yemiyorum bir de yesem ne olacağım düşünemiyorum....

canim ben suresiyke alakali dememistim yogunluguyla alakali demistim aslinda neyse...onunki cok yogunmus demekki...

sen kac kilo aldin canim? abur cubur hamurisi yemememe ragmen ben de tedavi dahil 5 kilo aldim tedaviye 44 le basladim bitince 45 simdi 49 kusur.haftada yarim kilo civari aliyorum.bu da beni korkutuyor.gerci annem yanimda kizim cok hareketli bize bakiyor is yaptirmiyor hareketsizlikten de aliyorum galiba.kizimda 17 almistim

44 mü?? boyun kaç senin canım? aşırı zayıf gibi geldin bana

oğullarıma anı defterı hazırlıyorum kafaları ve ısımlerı kaldı keşke ismi netleştirebilsek artık.
siz oğlunuza ne isim düşündünüz?

Eklentiler

• 11063201_858804817514583_2111523431_n.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 59
oğullarıma anı defterı hazırlıyorum kafaları ve ısımlerı kaldı keşke ismi netleştirebilsek artık.
siz oğlunuza ne isim düşündünüz?
ne güzel olmuş defter. benim de sklıma geliyor ama yazarlar mı insanlar bilmiyorum.bizim düğünde vardı defterimiz sadece 3 kişi yazmıştı. o yüzden hiç uğraşmayayım mı diyorum...
daha isimlere ben de karar veremedim. ben beğeniyorum eşim kusur buluyor habire... bir de erkeklere isim bulmak daha zor bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…