canım anı defterı ama ben hamılelıkten berı olan onlar ıcın guzel olayları yazıyorum.gunluk gıbı.yakın kısıler dogumda yazdıktan sonra bende o gunlugu gecırıcem .suanda yazmıyorum o deftere cunku kımse okumasın dıye:)ne güzel olmuş defter. benim de sklıma geliyor ama yazarlar mı insanlar bilmiyorum.bizim düğünde vardı defterimiz sadece 3 kişi yazmıştı. o yüzden hiç uğraşmayayım mı diyorum...
daha isimlere ben de karar veremedim. ben beğeniyorum eşim kusur buluyor habire... bir de erkeklere isim bulmak daha zor bence...
ben bugune kadar toplam 5-6 kilo civari aldim canim ama ne aldiysam bu iki ayda aldim oncesinde hicbisey almamistim...bende oglumda 13 kilo almistim bunuda 15 le atlatabilsem iyi diyorum ama kilo alis hizim beni korkutmaya basladi...bebeklerde kilo almaya baslayinca iki kati fazla alicam cunku Allah sonumu hayir etsin..daha simdiden cok zorlanmaya basladim yururken cunku...sen kac kilo aldin canim? abur cubur hamurisi yemememe ragmen ben de tedavi dahil 5 kilo aldim tedaviye 44 le basladim bitince 45 simdi 49 kusur.haftada yarim kilo civari aliyorum.bu da beni korkutuyor.gerci annem yanimda kizim cok hareketli bize bakiyor is yaptirmiyor hareketsizlikten de aliyorum galiba.kizimda 17 almistim
Kaan ve Kerem eger degismezse :)oğullarıma anı defterı hazırlıyorum kafaları ve ısımlerı kaldı keşke ismi netleştirebilsek artık.
siz oğlunuza ne isim düşündünüz?
anladım canım o da güzelmiş. ileride duygulanarak okurlar kuzular...canım anı defterı ama ben hamılelıkten berı olan onlar ıcın guzel olayları yazıyorum.gunluk gıbı.yakın kısıler dogumda yazdıktan sonra bende o gunlugu gecırıcem .suanda yazmıyorum o deftere cunku kımse okumasın dıye:)
güzelmiş isimler maşallah isimlerıyle uzun saglıklı ömurler ınşKaan ve Kerem eger degismezse :)
amin canim hepimizin evlatlarina insallah...güzelmiş isimler maşallah isimlerıyle uzun saglıklı ömurler ınş
sanada günaydın canımHerkese gunaydin... Guzel bir gun olsun hepimiz icin...
evet bu cok guzel bır hedıye olucagını düşündüm kuzularım için.anladım canım o da güzelmiş. ileride duygulanarak okurlar kuzular...
Gecmis olsun canim ihmal etme git dr a.Kizlar 3 gundur kendimi hic iyi hissetmiyorum...dun ve onceki gun oglumu okula birakip donerken fenalastim..elim ayagim tutmadi havanin soguk olmasina ragmen boncuk boncuk ter oldu yuzum...elim kolum uyustu ,gozum karardi ,kulaklarim cinladi cok acayip oldum... sansima bir kadin yardima geldi hastanede ebeymis o da...hemen hasranede gitmem gerektigini ambulans cagiracagini soyledi ama cok onemli bir randevum vardi gidemem simdi saati yaklasti dedim zaten daha iyiydim...ama bu ara bu cok sik olmaya basladi bu fenalik tansiyon dusuklugu durumu...haftaya doktorda randevum var soyluycem...
ama bileniniz vardir belki gebelik sekeriyle alakali olabilirmi? sekeri olan varmi aramizda buna benzer sikayerlermi oluyor acaba? daha testi yaptirmadim haftaya recete yazar doktorum...
160 cm canim evet zayifim.simdi 49 kusur deyim.44 mü??boyun kaç senin canım? aşırı zayıf gibi geldin bana
insallah saglikli bir sekilde kilo aliriz canim ben dikkat ettigim halde aliyorum seker falan olmasin diye,hareketsizlikten galiba,bi arkadasim ikiz gebelikte 8 kilo almisti ben tek bebekte 17 almistim.biz cok alanlardaniz galiba.bakalim son haftalarda kac olucaz.rabbim cumlemize ve evlatlarimiza saglik versinben bugune kadar toplam 5-6 kilo civari aldim canim ama ne aldiysam bu iki ayda aldim oncesinde hicbisey almamistim...bende oglumda 13 kilo almistim bunuda 15 le atlatabilsem iyi diyorum ama kilo alis hizim beni korkutmaya basladi...bebeklerde kilo almaya baslayinca iki kati fazla alicam cunku Allah sonumu hayir etsin..daha simdiden cok zorlanmaya basladim yururken cunku...
cok gecmis olsun canim bende korktum okurken..Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi...Merhaba arkadaslar dun gece su gibi akinti oldu nerdeyse elimin tamamina yakin ic camasirimi ve pijamami islatti uykuda farkettim uyandim sabah dr a gittik.mantar varmis ,bebekler de sulari da iyiymis cok sukur bebeklerin suyu degilmis akinti birikmis o gelmistir dedi.crinone jeli ve gliforu kes dedi progestan hapi verdi 8 nisana da ayrintili ultrason randevusunu verdi kendisi yapacak ayni zamanda perinatoloji uzmani(riskli gebelik) .bundan 2 hafta sonra tekrar ayrintili bakacakmis.bu arada diger bebegimiz kiz mis.bir erkek bir kiz olacak rabbim nasip ederse.kan ve idrar testleri de yapildi ona gore ilac verecek mantaricin.vajen kulturu de aldi.herkese kolay gelsin rabbim bebeklerimizi korusun sagliklakucagimiza almayi nasip etsin.korkularkayiplar yasatmasin.
insallah canim ben dikkat etmedim hic..baslarda cok kilo kaybim oldu bulanti ve kusmalardan dolayi ondan dolayi takmadim kiloya..ama artik dikkat etmem lazim eger etseydim zaten en fazla 2-3 kilo almistim simdiye kadar...onemli olan bebekleri iyi besleyebilmek zaten ...160 cm canim evet zayifim.simdi 49 kusur deyim.
insallah saglikli bir sekilde kilo aliriz canim ben dikkat ettigim halde aliyorum seker falan olmasin diye,hareketsizlikten galiba,bi arkadasim ikiz gebelikte 8 kilo almisti ben tek bebekte 17 almistim.biz cok alanlardaniz galiba.bakalim son haftalarda kac olucaz.rabbim cumlemize ve evlatlarimiza saglik versin
sagol canim gidicem haftaya insallah tekrarlamaz bir daha...cok sık olmasi baya canimi sıkmaya basladi cunku...Gecmis olsun canim ihmal etme git dr a.
Sagolasin canim benim amin dr a gorunene kadar omrumden omur gitti allah bebeklerimizi korusun
Sagolasin amin canim,insan cok korkuyor.cok gecmis olsun canim bende korktum okurken..Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi...
Aynen canim bebisler iyi kilo alsin da ben takmiyorum.hatta sirf onlar alsin diye gerekli seyleri yiyorum kendi sevdigim yiyeceklere sira gelmiyor.insallah canim ben dikkat etmedim hic..baslarda cok kilo kaybim oldu bulanti ve kusmalardan dolayi ondan dolayi takmadim kiloya..ama artik dikkat etmem lazim eger etseydim zaten en fazla 2-3 kilo almistim simdiye kadar...onemli olan bebekleri iyi besleyebilmek zaten ...
aman canim sen de cok dikkat et nerde ne olacagi belli olmuyor allah korusun seni de bebebeklerini de tansiyon olabilir mi?sagol canim gidicem haftaya insallah tekrarlamaz bir daha...cok sık olmasi baya canimi sıkmaya basladi cunku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?