2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

canım keşke beklemesen de gitsen doktoruna ya. biliyorum yurtdışında daha farklı sizin bu randevu işleri ama yine de senin bu durumun çok özel bir de Allah korusun daha ciddi bir şey olmasın.

canım çok geçmiş olsun, crinone da yapmış olabilir o da ne lanet bir ilaç ya sevemedim bir türlü...

canım çok geçmiş olsun, crinone da yapmış olabilir o da ne lanet bir ilaç ya sevemedim bir türlü...
Tesekkurler canim evet o da olabilir.mantar ondan oldu diye dusunuyorum.kizimda da olmustum cok siddetli.crinone gonduzleri az az gelirdi en fazla birer kasik,gece beni uykudan uyandiracak yogunlukta hic gelmezdi.ondan cok korktum.akinti da degil bildigin renksiz kokusuz su.crinonede gunduz geldigi gibi ama cook fazlaydi.neyseki dr artik birak dedi yerine progestan kullanicam

canım keşke beklemesen de gitsen doktoruna ya. biliyorum yurtdışında daha farklı sizin bu randevu işleri ama yine de senin bu durumun çok özel bir de Allah korusun daha ciddi bir şey olmasın.
canim tekrarlarsa giderim zaten acile...birde bugun hasta oldum 3 gundur sesim kisikti bugunde sabah bir kalktim bogazimda feci bir agri ,burnumda akiyor..yine yarinda ayni olursam giderim artik doktora...ama bir kere daha boyle olmustu balli limonlu suyla 2 gunde gecmisti yine deniyorum bakalim...
doktora hemen gitmememin bir sebebide ogluma bakicak kimse yok hani hastanede kalmam gerekir esimde yanimda olursa cocuk ortada kalir o sebeplede hemen gitmedim gecici biseydir diye dusundum...

ya tansiyon ya seker canim teat verir doktor onda cikar artik...

evet canım senin durumun çok zor ama sonuçta daha kötü şeyler olmasındansa zamanında gitmen daha iyi doktora en kötü oğlunuzu da alırsınız yanınızda durur yapacak bir şey yoksa başka...

Bende de zaman zaman benzer şikayetler oluyor, o zaman olctugumde tansiyonumun 9-5,5 çıktığını görüyorum. Susuz kalınca olduğunu düşünüyorum ben. Su içip dinlenince yükseliyor. Yine de öğrenince yazarsan sevinirim.

canim tansiyon aletim bozuldu bir turlu gidip yenisini alamadim...ama boyle olurum diye zaten yanimda hep su ve seker tasiyorum hicbir fayda etmiyor anlamadim gitti ogrenince yazarim canim...

dr hala şeker yüklemesı yaptırmadı haftaya cumartesı randevum cok gec kalmazmıyım acaba

dr hala şeker yüklemesı yaptırmadı haftaya cumartesı randevum cok gec kalmazmıyım acaba
Arkadasım 6.ay bitince yapıldı bence geç kalmazsın..

Kızlar herkese sorum su magnezyum verilmedi bana sizce niye şart mı hepiniz içiyo musunuz rahme mi iyi geliyo lütfen cavaplar mısınız bi de mesela pruloton vurulan çok mu sürekli

Canım magnezyum kramp girerse veriliyor.ilk hamileliğimde sonlara doğru geceleri bacaklarmdaki kramp acısıyla uyanıyordum acamıyordum bir sure o yüzden vermişti Dr um geçti.diğerini bilmiyorum.

canım magnezyum genelde kramplar olduğunu söylediğinde doktoruna öyle veriyor. bana da kalsiyum ve magnezyum içeren bir ilaç verdi. hafif güzel bir ilaç. kramplarım baya baya azaldı. bir de kalsiyum çok alsak da sütle falan hamilelik döneminde ister istemez kaynaklardan yiyor bebekler sonra dişler çürüyor ya da ileri yaşta kemik erimesi oluyor. o yüzden onu da içeren bir şey alabilirsin.

Sag ol canım doktora söylicem..

Nasil gecti zormuydu.kimisi cok zorlaniyormus icmekte
yani şöyle aslında tadı kötü bir limonata gibiydi. ama ben hamileliğimin başından beri doğru düzgün tatlı bir şey yemediğimden bana iğrenç geldi. zor tuttum kendimi kusmamak için ama idare ettim bir şekilde...

Çok geçmiş olsun canım,bol sıvı tüketmek gerekiyormuş,bol sıvı tüket ve sırtüstü veya sağ tarafına yatmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…