2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Çok geçmiş olsun canım,bol sıvı tüketmek gerekiyormuş,bol sıvı tüket ve sırtüstü veya sağ tarafına yatmamaya çalış
Sagol canim gecti cok sukur balli limonlu ilik su ve bol su ile atlattim ili gunde...sola yatiyorum zaten rahatsiz olunca doktorda oyle soyledi....

Aynen canım bende o yüzden örnek verdim.Biz hazırlıklı olalımda.İnşaAllah yoğun kanamamız olmaz ama olursada hazırlıklı oluruz :)

canim ben suresiyke alakali dememistim yogunluguyla alakali demistim aslinda neyse...onunki cok yogunmus demekki...
Biliyorum canım yoğunluğunu söylediğini.Ben bazı şeylerin bünyeden bünyeye göre değiştiğini örneklemek için o örneği verdim.
Aslında biz önlemimizi alalımda.İnşaAllah fazla kanama yaşamayız ama çantamızda da hasta bezimiz bulunsun.

Geçmiş olsun canım.Cinsiyetlerde hayırlı olsun,gözün aydın :)

Canım çok geçmiş olsun Benim şekerim hep sınırda çıkıyor ama henüz yükleme yapılmadı.Ama bu tür şeyler hiç yaşamadım.Doktoruna git canım bir baksınlar belki tansiyonda olabilir.Rabbim şifa versin.

Canım benim bacaklarımda kasılmalar oluyordu.Doktorum magnezyum vermek yerine bol bol muz ye dedi.Muzda bol magnezyum var.Eğer geçmezse ilaç yazarım dedi.Çok şükür muz bana iyi geldi.O yüzden ilaç kullanmıyorum.Günde en az 2 tane muz yiyorum.

Sanirim tansiyonla alakali canim cunku dun arkadasa gittim asansorde yine fena oldum eve girdim su icip kendime geldim.kendimi biraz daha hissetmeme ragmen tansiyonum 10 cikti olctugumuzde..demekki baya dusuyor...

yandık ozaman bende zor içerım kaclık yuklee yapıldı sana?

Sanirim tansiyonla alakali canim cunku dun arkadasa gittim asansorde yine fena oldum eve girdim su icip kendime geldim.kendimi biraz daha hissetmeme ragmen tansiyonum 10 cikti olctugumuzde..demekki baya dusuyor...
gecmıs olsun canım dıkkat et kendne.sık sık ölç tansıyonunu

Dikkat et canım ya Sık sık ölç tansiyonunu ve çantanda hep tuzlu kraker bulundur.

yandık ozaman bende zor içerım kaclık yuklee yapıldı sana?
fazla değil canım 50 lik yapıldı zaten onda sorun çıkarsa arttırıyorlarmış. çok şükür benim iyi çıktı. ama çok içinde büyütme yanına kolonya falan al her ihtimale karşı bulanırsan onu koklarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…