Sagol canim gecti cok sukur balli limonlu ilik su ve bol su ile atlattim ili gunde...sola yatiyorum zaten rahatsiz olunca doktorda oyle soyledi....Çok geçmiş olsun canım,bol sıvı tüketmek gerekiyormuş,bol sıvı tüket ve sırtüstü veya sağ tarafına yatmamaya çalış
Aynen canım bende o yüzden örnek verdim.Biz hazırlıklı olalımda.İnşaAllah yoğun kanamamız olmaz ama olursada hazırlıklı oluruz :)Cikarmislardir muhakkak.Alaninda en iyi doktorlardan biri gerceklestirdi ameliyatini.Dedigim gibi bu kisiden kisiye bunyeden bunyeye gore degisen bir sey.Mesela dusuklerde de simdiye kadar max 45 gun felan kanama duymussundur.Ben iki dusuk yasadim biri 75 gun biri 65 gun surdu.Ben sezeryanda kanama oldugunu bile bilmiyordum yengemi gorene kadar :)
Bende sezeryan olup ciddi kanamasi olan kimseyle karsilasmadim. Hepsi normal adet kanamasi gibi oldugunu soylemislerdi. ama dedigin gibi bunyeden bunyeye degisiyo olabilir durum. O yuzden hazirlikli olmak lazim aslinda. Cantamizda hazir bulunsunsa varsin kullanilmasin. Rezil olmaktan iyidir...
Biliyorum canım yoğunluğunu söylediğini.Ben bazı şeylerin bünyeden bünyeye göre değiştiğini örneklemek için o örneği verdim.canim ben suresiyke alakali dememistim yogunluguyla alakali demistim aslinda neyse...onunki cok yogunmus demekki...
Çok güzeller canım,isimleriyle yaşasınlar inşaAllah :)Kaan ve Kerem eger degismezse :)
Geçmiş olsun canım.Cinsiyetlerde hayırlı olsun,gözün aydın :)Merhaba arkadaslar dun gece su gibi akinti oldu nerdeyse elimin tamamina yakin ic camasirimi ve pijamami islatti uykuda farkettim uyandim sabah dr a gittik.mantar varmis ,bebekler de sulari da iyiymis cok sukur bebeklerin suyu degilmis akinti birikmis o gelmistir dedi.crinone jeli ve gliforu kes dedi progestan hapi verdi 8 nisana da ayrintili ultrason randevusunu verdi kendisi yapacak ayni zamanda perinatoloji uzmani(riskli gebelik) .bundan 2 hafta sonra tekrar ayrintili bakacakmis.bu arada diger bebegimiz kiz mis.bir erkek bir kiz olacak rabbim nasip ederse.kan ve idrar testleri de yapildi ona gore ilac verecek mantaricin.vajen kulturu de aldi.herkese kolay gelsin rabbim bebeklerimizi korusun sagliklakucagimiza almayi nasip etsin.korkularkayiplar yasatmasin.
Canım çok geçmiş olsunKizlar 3 gundur kendimi hic iyi hissetmiyorum...dun ve onceki gun oglumu okula birakip donerken fenalastim..elim ayagim tutmadi havanin soguk olmasina ragmen boncuk boncuk ter oldu yuzum...elim kolum uyustu ,gozum karardi ,kulaklarim cinladi cok acayip oldum... sansima bir kadin yardima geldi hastanede ebeymis o da...hemen hasranede gitmem gerektigini ambulans cagiracagini soyledi ama cok onemli bir randevum vardi gidemem simdi saati yaklasti dedim zaten daha iyiydim...ama bu ara bu cok sik olmaya basladi bu fenalik tansiyon dusuklugu durumu...haftaya doktorda randevum var soyluycem...
ama bileniniz vardir belki gebelik sekeriyle alakali olabilirmi? sekeri olan varmi aramizda buna benzer sikayerlermi oluyor acaba? daha testi yaptirmadim haftaya recete yazar doktorum...
Canım benim bacaklarımda kasılmalar oluyordu.Doktorum magnezyum vermek yerine bol bol muz ye dedi.Muzda bol magnezyum var.Eğer geçmezse ilaç yazarım dedi.Çok şükür muz bana iyi geldi.O yüzden ilaç kullanmıyorum.Günde en az 2 tane muz yiyorum.Arkadasım 6.ay bitince yapıldı bence geç kalmazsın..
Kızlar herkese sorum su magnezyum verilmedi bana sizce niye şart mı hepiniz içiyo musunuz rahme mi iyi geliyo lütfen cavaplar mısınız bi de mesela pruloton vurulan çok mu sürekli
Tesekkur ederim canim amiiinnn.hepimizin bebekleri insallah...Çok güzeller canım,isimleriyle yaşasınlar inşaAllah :)
Sanirim tansiyonla alakali canim cunku dun arkadasa gittim asansorde yine fena oldum eve girdim su icip kendime geldim.kendimi biraz daha hissetmeme ragmen tansiyonum 10 cikti olctugumuzde..demekki baya dusuyor...Canım çok geçmiş olsunBenim şekerim hep sınırda çıkıyor ama henüz yükleme yapılmadı.Ama bu tür şeyler hiç yaşamadım.Doktoruna git canım bir baksınlar belki tansiyonda olabilir.Rabbim şifa versin.
yandık ozaman bende zor içerım kaclık yuklee yapıldı sana?yani şöyle aslında tadı kötü bir limonata gibiydi. ama ben hamileliğimin başından beri doğru düzgün tatlı bir şey yemediğimden bana iğrenç geldi. zor tuttum kendimi kusmamak için ama idare ettim bir şekilde...
gecmıs olsun canım dıkkat et kendne.sık sık ölç tansıyonunuSanirim tansiyonla alakali canim cunku dun arkadasa gittim asansorde yine fena oldum eve girdim su icip kendime geldim.kendimi biraz daha hissetmeme ragmen tansiyonum 10 cikti olctugumuzde..demekki baya dusuyor...
Dikkat et canım yaSanirim tansiyonla alakali canim cunku dun arkadasa gittim asansorde yine fena oldum eve girdim su icip kendime geldim.kendimi biraz daha hissetmeme ragmen tansiyonum 10 cikti olctugumuzde..demekki baya dusuyor...
fazla değil canım 50 lik yapıldı zaten onda sorun çıkarsa arttırıyorlarmış. çok şükür benim iyi çıktı. ama çok içinde büyütme yanına kolonya falan al her ihtimale karşı bulanırsan onu koklarsın...yandık ozaman bende zor içerım kaclık yuklee yapıldı sana?
Sagol canim daha dikkatliyim artik...gecmıs olsun canım dıkkat et kendne.sık sık ölç tansıyonunu
Sagol canim dikkat ediyorum artik cantamda mutlaka biseyler var artik...Dikkat et canım yaSık sık ölç tansiyonunu ve çantanda hep tuzlu kraker bulundur.
tesekkurler canım önerılerını dıkkate alıcamfazla değil canım 50 lik yapıldı zaten onda sorun çıkarsa arttırıyorlarmış. çok şükür benim iyi çıktı. ama çok içinde büyütme yanına kolonya falan al her ihtimale karşı bulanırsan onu koklarsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?