2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

arkadaşlar ben de varım demeyı okadar çok istiyorumki.10 gün önce keseleri gördük elh.ama benim kan değeri ikizlere göre çok düşük.mesela adetimi geçtikten 1 hafta sonra 167 idi..4 gün sonra 776 oldu..iki gün sonrada 1500 oldu..2000lerdeyken doktor iki kese gördü yanyana..ikizde olabilir kan pıhtısıda olup düşebilir dedi ama elh.benim kanamam olmadı..iki gün sonra doktora gidecegiz ozman durumu öğreneceğiz ama merak içindeyim acaba kandeğeri bukadar düşük olup ikiz olabilirmi.yada kan pıhtısımıdır.

Allah gonlune gore versin canim.gec tutunmus olabilirler cunku 9 haftada gozukuyosun sadece kese gozukmus daha yeni tutunmuslardir

Kizlar cok tedirginim ya bulantim bitti acikma hissi yok yani hamileler gibi acikmiyorum sık sık insaallah bebeklerim iyidir. Persembe kontrolum gittigimde yazarim yine size. Dua edin bana. İnsaallah gereksiz evham yapiyorumdur.

Merhabalar arkadaslar,
Bende 4. Tup bebek denemede ikizlerime hamileyim cok sukur. Suan 6+6 yiz. 4 haftalikken iki kesemizi gormustuk. 3 gun once de ikisininde kalp atislarini duyduk.
Belirti olarak bugune kadar sadece hafif kasiklarda hassasiyet oldu bugun de yemek yedikten sonra hafif bulanti gibi bisey. Genel olarak pek bi sorun yasamiyorum cok sukur. Insallah rabbim kucagimiza almayi nasip etsin sorunsuz sonuna kadar devam etsin tek temennim bu.

Kizlar cok tedirginim ya bulantim bitti acikma hissi yok yani hamileler gibi acikmiyorum sık sık insaallah bebeklerim iyidir. Persembe kontrolum gittigimde yazarim yine size. Dua edin bana. İnsaallah gereksiz evham yapiyorumdur.

Canim benim de acikma halim yok.ve midem bulanmadi.herkeste ayni belirtiler olmuyor merak etme.bu kadar zaman evhamla nasil gecer sakin ol.Allah yardimcimiz olsun...

inşallah bebektir ve sağlıkla kucağına alırsın ikisini de...

Amin. inşallah sağlıkla kucağına alırsın...

Canim benim de acikma halim yok.ve midem bulanmadi.herkeste ayni belirtiler olmuyor merak etme.bu kadar zaman evhamla nasil gecer sakin ol.Allah yardimcimiz olsun...
Yaaaa size yazdim mide bulantisi basladi tekrar :) tam psikopata bagladim ben Allah sonumu hayir etsin bulantima sevindim valla zor bulduk boyle evhamlaniyoruz iste dedigin gibi Rabbim yardimcimiz olsun

Hayirli olsun cok sevindim insaallah saglikla tamamlansin

Allah gonlundekini nasip etsin ins. Bana da ikizlerimden biri icin dusebilir demisti ama elhamdulillah bir sey olmadi darisi sana olsun ins

hayırlı olsun bebişlerin canım benimde tüp bebek Allah kucağımıza almayı nasıp etsın

Kizlar bulanti durumlatiniz nasil? Gecen hafta sabahlari hafif oluyordu ama ozellikle son iki gundur 24 saat hic gecmeyen bir bulantim var.Kusmuyorum ama yorgun düştüm resmen. Birsey de yiyemiyorum
Bulanti yasayanlar nasil cozum buldu bu soruna? Hep böyle devam edecek diye çok korkuyorum

Bugun yine kan gordum her gunumde bir aksiyon var saglikla tamamlariz insaallah ne diyeyim artik

Benimde ise giderken uc defa kanamam oldu birinde hele ambulans cagiracaktik nerdeyse parca parca pihtilar geldi yerlere kadar akti ped yetmedi. Dustuler kesin diye dusunduk ama yinede doktora gittik hemen
ikisinin de kalbi atiyordu cok sukur ki.
o gunden beri hep yatıyorum kanamam yok cok şükürler olsun
yani cok korkma ve dinlen. Allah bebeklerimizi korusun hepimize saglikla tasima gucu versin..

Aman bir sey olmasin insaallah bir daha da gormezsin insaallah cocuk sahibi olmak zordu simdi de cok zor butun yasafiklariniza degsin insaallah

Bulanti durumu ben de farklilik gisteriyor bir gun huc bir sey yiklen baska gun su bile icemez oluyorum ama bulantim olunca oh be demek ki benimleler diye seviniyorum da 12. 16. Haftalar arasinda duxeliyirmus dr oyle dedi bana

aynen 2 haftadir harap oldum kusmaktan perisanim. ne yiyebiliyorum ne icebiliyorum..aklina gelebilecek herseyden tiksindim deterjan kokulari,bulasik sabunu,el sabunu ,sampuanlar,yemek kokusu kahve kokusu...sabahlari ozellikle mahfoluyorum cogu zaman gunum aglamakla geciyor insallah uzun surmez dayanilacak gibi degil cozumde bulamadim

kac haftalik hamilesin canim ? keske benimde bulantilarin bitse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…