2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Bulanti durumu ben de farklilik gisteriyor bir gun huc bir sey yiklen baska gun su bile icemez oluyorum ama bulantim olunca oh be demek ki benimleler diye seviniyorum da 12. 16. Haftalar arasinda duxeliyirmus dr oyle dedi bana
benım bulantım yok acaba 12. haftadan sonra başlarmı kı.kusmak cok kotu ben bu yasıma kadar hep mıde bulantısından korkmusumdur

herkese kocaman selamlar
arkadaşlar ben mart ayında doğum yapacaklar arasındayım
ama yardıma ihtiyacım olduğu için sizlerede yazıyorum
ocak ayında ALANYA ya taşınıyorum
bana orada önerebileceğiniz bir doktor varsa lütfen yazın
benim için çok önemli
hepinize kolay huzurlu gebelikler diliyorum

slm arkadaşım
bende aynen senin gibiydim
resmen hayattan soğumuştum
ee nede olsa aç insan mutsuz insan.
doktorum hemen icabına baktı
ilacın adı onzyd 4 ml
fiyatı 40 lira sigorta karşılamıyor %100 yan etkisiz bir ilaç
eğer çok zorlanıyorsan doktoruna danış ve kullan
benim resmen hayatımı kurtardı

Cok sagol canim. Yarin da devam ederse doktoru arayip sorucam. Bugun ise giidemedim sirf bu yuzden. Uyuyarak unutmaya calisiyorum. Patates, nane limon, kraker vs. hep gecici cozumler. Bir saat surmuyo etkisi.

bayanlar bebekleri için bişey ler alan varmı ? ben cok sabırsızlanıyorum almak ıcın

bayanlar bebekleri için bişey ler alan varmı ? ben cok sabırsızlanıyorum almak ıcın

Ben birkac parca birsey aldim canim.biraz heves biraz da maddiyattan.yani her ay biraz biraz para arttirip birseyler alacagim.biriktirmeye calissam birikmiyor harcaniyor.bu sekilde doguma kadar ivir zivir esyalarini bitirsem buyuk parcalar da doguma yakin alirim dedim.zaten belli bir zamandan sonra cok dolasacak halim de kalmayacak nasil olsa.

hayırlı olsun bebişlerin canım benimde tüp bebek Allah kucağımıza almayı nasıp etsın

Aminnn insallah dogana kadar tedirgin olucam sanirim rabbim devamini getirsin insallah yarin yekrar doktora gidicem sanirim testlere baslanicak bikere daha godiyim bebislerim iyilermi merak ediyo insan :)

Bugun corap aldum bebislere biri erkek biri kiz dusunerek ama daha kucuk kesenin yasatip yasamadigini bilmiyom rabbim hayitli saglikli yasatsin ins....yarin kotrolum var rabbim guzel haberker almami nasip etsin..,.

bende öyle düşünüyorum belkı 3 ay sonra gezıcek halım kalmıycak sımdıden baslasam cık erken olurmu dıyede endıselıyım

bende öyle düşünüyorum belkı 3 ay sonra gezıcek halım kalmıycak sımdıden baslasam cık erken olurmu dıyede endıselıyım

Aslinda iyi degil bu kadar erken almak.ama ikiz olunca mecbur kaldim.Allah korusun bir aksilik olsa aldiklarim daha da heveslenmemi sagliyor.kiyafetlere bakip bakip aglamak istemiyorum.ama diyorum ki bir taraftan da kiyafet almasam daha mi az uzulecegim.bu sure icinde insan ister istemez kaptiriyor kendini.ne bileyim ben yine de aliyorum para arttirdikca.Allahim korusun bebislerimizi...

Amin canim ALlaha emanet yavrularimiz.

Kizlar mide bulantisini doktoruma sordum zofer 4mg'lik tanbleti sabah aksam kullanabilirsin dedi ama prospektusunde hamilelerde kullanilabilirligi kanitlanmamistir diye yaziyor. Aranizda bu ilaci kullanan oldu mu?

Kizlar birde bisey sorcam buyuk kesede canlanmis bebek kalp sesini duydum dakikada 200 bi biraz fazla geldi bana sizun bilginiz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…