benım bulantım yok acaba 12. haftadan sonra başlarmı kı.kusmak cok kotu ben bu yasıma kadar hep mıde bulantısından korkmusumdurBulanti durumu ben de farklilik gisteriyor bir gun huc bir sey yiklen baska gun su bile icemez oluyorum ama bulantim olunca oh be demek ki benimleler diye seviniyorum da 12. 16. Haftalar arasinda duxeliyirmus dr oyle dedi bana
Kizlar bulanti durumlatiniz nasil? Gecen hafta sabahlari hafif oluyordu ama ozellikle son iki gundur 24 saat hic gecmeyen bir bulantim var.Kusmuyorum ama yorgun düştüm resmen. Birsey de yiyemiyorum
Bulanti yasayanlar nasil cozum buldu bu soruna? Hep böyle devam edecek diye çok korkuyorum
Cok sagol canim. Yarin da devam ederse doktoru arayip sorucam. Bugun ise giidemedim sirf bu yuzden. Uyuyarak unutmaya calisiyorum. Patates, nane limon, kraker vs. hep gecici cozumler. Bir saat surmuyo etkisi.slm arkadaşım
bende aynen senin gibiydim
resmen hayattan soğumuştum
ee nede olsa aç insan mutsuz insan.
doktorum hemen icabına baktı
ilacın adı onzyd 4 ml
fiyatı 40 lira sigorta karşılamıyor %100 yan etkisiz bir ilaç
eğer çok zorlanıyorsan doktoruna danış ve kullan
benim resmen hayatımı kurtardı
bayanlar bebekleri için bişey ler alan varmı ? ben cok sabırsızlanıyorum almak ıcın
bende öyle düşünüyorum belkı 3 ay sonra gezıcek halım kalmıycak sımdıden baslasam cık erken olurmu dıyede endıselıyımBen birkac parca birsey aldim canim.biraz heves biraz da maddiyattan.yani her ay biraz biraz para arttirip birseyler alacagim.biriktirmeye calissam birikmiyor harcaniyor.bu sekilde doguma kadar ivir zivir esyalarini bitirsem buyuk parcalar da doguma yakin alirim dedim.zaten belli bir zamandan sonra cok dolasacak halim de kalmayacak nasil olsa.
bende öyle düşünüyorum belkı 3 ay sonra gezıcek halım kalmıycak sımdıden baslasam cık erken olurmu dıyede endıselıyım
Amin canim ALlaha emanet yavrularimiz.Aslinda iyi degil bu kadar erken almak.ama ikiz olunca mecbur kaldim.Allah korusun bir aksilik olsa aldiklarim daha da heveslenmemi sagliyor.kiyafetlere bakip bakip aglamak istemiyorum.ama diyorum ki bir taraftan da kiyafet almasam daha mi az uzulecegim.bu sure icinde insan ister istemez kaptiriyor kendini.ne bileyim ben yine de aliyorum para arttirdikca.Allahim korusun bebislerimizi...
9un icindeyim canim benim ya Rabbim yardimcin olsun senin baya zor geciyor benim de bir kanama sonra baska sey kafaya takacak bir sey buluyorum mutlakakac haftalik hamilesin canim ? keske benimde bulantilarin bitse
Baslamaz artik bence masaallah suphanaallah halsizlesmiyirsundur ne guzelbenım bulantım yok acaba 12. haftadan sonra başlarmı kı.kusmak cok kotu ben bu yasıma kadar hep mıde bulantısından korkmusumdur
Cok sukur Allahima canim halsizlik yok ama cok bel agrim oluyor canim.ben cekerim diyorum onlar iyi olsunlar saglikla dunya ya gelsinlerBaslamaz artik bence masaallah suphanaallah halsizlesmiyirsundur ne guzel
hakkinda hayirlisi olsun canim kac haftalikti peki?Kizlar ikiz gebeligim birinin erimesiyle teke dustu....uzuldum ama digeri canli saglikli bu yeter bana hayirlisi.
120/160 arasi olmasi gerekiyor diye biliyordum bende...Kizlar birde bisey sorcam buyuk kesede canlanmis bebek kalp sesini duydum dakikada 200 bi biraz fazla geldi bana sizun bilginiz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?