B
Benimde cok kafam karisti dogrusu mantikli geldi soyledikleri ama dr illa yapilacak dersede yaptiricaz tabi
Canim bizim turk dr kabul etmeyince nabicaz diretince dr busefer ilgiyi keser diye geliyor aklimaKim ne derse
Kim ne derse Desin yPtirmayin. Cok cok zararli anneyede ozellikle bebege de. Insulininizi olcturun trigliseridi olcturun d vitamini alin seker ekmek pilav makarna un tuz yemeyin hic bisey olmaz arkadaslar..bunu saglik bakanligida kabul edecek goreceksiniz dunya kabul ediyor cunku..
Canim bendede yok mide bulantisi falan belim agriyor benimde 3 hafta sonra gidicem dr ense kalinlugini olcucek 2li test yapilmiycakKızlar merhaba 6+2 ikizlere gebeyim ama bende hiç bulantı,kusma yok sadece bazen belim ağrıyor ara arada kasığım, üstüne üstlük afedersiniz ishalim 2 gündür morelimde çöküş var nedendir bilmiyorum sizce bunlar normal mi benim gibi hisseden benim gibi olan varmı ?
ahh canim yaa cok gecmis olsun baya kanaman olmus sebep soylemedilermi?banada olabilir demisti sebep soylemeden...Benim üçüncü defa cok yogun kanamam oldu size anlatamam yerlere akti bir an da kocaman parcalar geldi.
kesin düştü diye dusundum bu defa. Ama ikisinin de kalbi atiyordu. Kesin en az 10 gun yatmam gerekiyor yani kanama cok da korkutmasin olabiliyormus..
allah yardim etsin hepmizin bebeklerini korusun inşallah
B
Benimde cok kafam karisti dogrusu mantikli geldi soyledikleri ama dr illa yapilacak dersede yaptiricaz tabi
Kızlar merhaba 6+2 ikizlere gebeyim ama bende hiç bulantı,kusma yok sadece bazen belim ağrıyor ara arada kasığım, üstüne üstlük afedersiniz ishalim 2 gündür morelimde çöküş var nedendir bilmiyorum sizce bunlar normal mi benim gibi hisseden benim gibi olan varmı ?
Benimde hiç bulantım baş dönmem hatta hiçbir belirtim yok sadece uykum var. Ne agrı ne kanama ne akıntı hiçbir şey yok
Merhaba kizlar nasilsiniz? Ben seker yuklemesi de ikili testi de yaptirmak istemiyorum buyuk konusmak da istemiyorum ama bunun icin ilgilenemyecek doktora ben zaten gitmem degistirirm diyorum. Bulantilarim azaldi azalinca panik yaptim ya her seyden tedirgin oluyorum. Bu arada bende de kasik agrisi var bel agrisi da var. Randevum persembe bugun dokuzuncu haftaya girdik masaallah randevu gunlerini sabirsizlikla bekliyorum. Allah hepimize saglikla ve kolaylikla tamamlamayi nasip etsin. C candanote haline cok uzuldum arkadasim Rabbim guc kuvvet versin yardimcin olsun
canım dr degıstırırım dıyorsunda zaten 20 haftadan sonra yapılıyor bu şeker yuklemesı o haftaya kadar dr senı takıp edıcek o haftadan sonra dr degıstırırsen senın hakkında bır bılgısı olmuycak zaten senı tam tanıyamadan dogumun gelıcek oda bıraz mantıksız gelıyor.. işimiz zor Allah yardımcımız olsunMerhaba kizlar nasilsiniz? Ben seker yuklemesi de ikili testi de yaptirmak istemiyorum buyuk konusmak da istemiyorum ama bunun icin ilgilenemyecek doktora ben zaten gitmem degistirirm diyorum. Bulantilarim azaldi azalinca panik yaptim ya her seyden tedirgin oluyorum. Bu arada bende de kasik agrisi var bel agrisi da var. Randevum persembe bugun dokuzuncu haftaya girdik masaallah randevu gunlerini sabirsizlikla bekliyorum. Allah hepimize saglikla ve kolaylikla tamamlamayi nasip etsin. C candanote haline cok uzuldum arkadasim Rabbim guc kuvvet versin yardimcin olsun
aman canim dikkat et kendine iylesirsin insallah en kisa zamanda...Kizlar dunden beri nezleyim gittikce siddetleniyor.nirmal zamanda hasta olmayan ben bu halde bir de hastalik cikti.doktorum sadece limonla bal diyor.ilac almadan nasil gecer ki bu.internetten okudugum kadariyla plesanta yoluyla bebege de gecermis virus.insallah bebeklerim etkilenmezler.tedirgun oldum iyice.
c vıtamını depola sureklı portakal greyfurt lımon sık içKizlar dunden beri nezleyim gittikce siddetleniyor.nirmal zamanda hasta olmayan ben bu halde bir de hastalik cikti.doktorum sadece limonla bal diyor.ilac almadan nasil gecer ki bu.internetten okudugum kadariyla plesanta yoluyla bebege de gecermis virus.insallah bebeklerim etkilenmezler.tedirgun oldum iyice.
İciyorum canim surekli.umarim yakinda etkisini gosterir burnum simdiden yara oldu.zaten surekli yatiyordum doktorum yeni yeni dolasmaya basla demisti bu sefer hastaliktan yatiyorum.Allah daha beterini gostermesin.buna da sukur.c vıtamını depola sureklı portakal greyfurt lımon sık iç
Merhaba kizlar nasilsiniz? Ben seker yuklemesi de ikili testi de yaptirmak istemiyorum buyuk konusmak da istemiyorum ama bunun icin ilgilenemyecek doktora ben zaten gitmem degistirirm diyorum. Bulantilarim azaldi azalinca panik yaptim ya her seyden tedirgin oluyorum. Bu arada bende de kasik agrisi var bel agrisi da var. Randevum persembe bugun dokuzuncu haftaya girdik masaallah randevu gunlerini sabirsizlikla bekliyorum. Allah hepimize saglikla ve kolaylikla tamamlamayi nasip etsin. C candanote haline cok uzuldum arkadasim Rabbim guc kuvvet versin yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?