slm kızlar bende aranıza katılabilir miyim kısmetse bende temmuz ikiz annesi olcam ve cok mutluyum bugun kalp atıslarını duydum...allah herkese nasıp etsın
benimde tedaviden felaket sisti karnim ama yiyip icememekten ve kusmaktan dumduz oldu..fakat su icemedigim icin karnim bembeyaz kavladi.kremde surmuyorum surmem lazim ve ilerde bol su sart yoksa catlamadik yerim kalmaz...Kizlar karniniz sismeye basladi mi?benim zaten tedaviden dolayi siskinligim vardi.2 gundur karnim daha sis geliyor mahvoldum gerginliginden.haftalardir cok gergindim simdi daha da artti.3-5 ay sonra ne yaparim ben.gunde kac kez krem-yag suruyorum derisi esnesin de rahatlayayim diye.
Allah kucagına almayıda nasıp etsın ınşşslm kızlar bende aranıza katılabilir miyim kısmetse bende temmuz ikiz annesi olcam ve cok mutluyum bugun kalp atıslarını duydum...allah herkese nasıp etsın
Merhaba, eski sayfaları okurken dikkatimi çekti. Yazmadan edemedim. Bakırköy Ethica İncirli Hastanesi ne gidiyorum. Doktorum Ali Paşa Oskay. Tecrübeli bir doktor. Memnunum şimdilik :)Kizlar istanbuda Yasayanlara soruyorum hangi doktora gidiyorsunuz ben hala tup bebek merkezime devam ediyorum ama muayene ucreti 325 doktor degistirsem mi artik diye dusunuyorum en azindan digum yapabilecegim bir hastanede devam etsen mi bilemiyorum ya
hoşgeldın canım aramıza hayırlı olsun bebişlerinslm kızlar bende aranıza katılabilir miyim kısmetse bende temmuz ikiz annesi olcam ve cok mutluyum bugun kalp atıslarını duydum...allah herkese nasıp etsın
akcaa hosgeldin insallah saglikla kucagina alirsin bebislerini kac haftaliksin
amin arkadslar cümlemize nasip etsin.saglıla kucagımıza alırız bebişleri ins.hoşgeldin. allahım sağlıkla kavuştursun inşallah...
hosbulduk canlarımm..canım 7 haftalık bugun.slm kızlar bende aranıza katılabilir miyim kısmetse bende temmuz ikiz annesi olcam ve cok mutluyum bugun kalp atıslarını duydum...allah herkese nasıp etsın
akcaa hosgeldin insallah saglikla kucagina alirsin bebislerini kac haftaliksin
benim daha simdiden sişti.anlamadım.ikiz oldugundanmı bilmiyorm.bu arada ne kremi kullanıyosunKizlar karniniz sismeye basladi mi?benim zaten tedaviden dolayi siskinligim vardi.2 gundur karnim daha sis geliyor mahvoldum gerginliginden.haftalardir cok gergindim simdi daha da artti.3-5 ay sonra ne yaparim ben.gunde kac kez krem-yag suruyorum derisi esnesin de rahatlayayim diye.
Biraz badem yagi.ozellikle banyodan cikinca bol suruyorum.aralarda da zeytinyagli kremi var arkonun inu suruyorum.su anki surmemin nedeni catlak olusmamasi icin degil gobek derim biraz esnesin de rahatlayayim diye.benim ki tup bebek.tedaviden dolayi butun yumurtalarimiz uyariliyor.doktora gittigimde ultrasonda doktor keselerimi zor buluyordu bir ara yumurtalarin sisliginden.bu aralar biraz daha karnim buyudu yumurta mi bebek mi karar veremedim.benim daha simdiden sişti.anlamadım.ikiz oldugundanmı bilmiyorm.bu arada ne kremi kullanıyosun
canim bulantin yoktu dimi?birde kilo aldinmi hic ondan olmasin sakin?Biraz badem yagi.ozellikle banyodan cikinca bol suruyorum.aralarda da zeytinyagli kremi var arkonun inu suruyorum.su anki surmemin nedeni catlak olusmamasi icin degil gobek derim biraz esnesin de rahatlayayim diye.benim ki tup bebek.tedaviden dolayi butun yumurtalarimiz uyariliyor.doktora gittigimde ultrasonda doktor keselerimi zor buluyordu bir ara yumurtalarin sisliginden.bu aralar biraz daha karnim buyudu yumurta mi bebek mi karar veremedim.
canim bulantin yoktu dimi?birde kilo aldinmi hic ondan olmasin sakin?
Cok tesekkur ederim Anadoludayim bakirkoy baya uzak olur. İlgine cok tesekkurlerMerhaba, eski sayfaları okurken dikkatimi çekti. Yazmadan edemedim. Bakırköy Ethica İncirli Hastanesi ne gidiyorum. Doktorum Ali Paşa Oskay. Tecrübeli bir doktor. Memnunum şimdilik :)
Cnm bende ürolojiye gitmiştim böbreğini ağrıdı şişme olmuş o zaman dediki yumurtalar aşırı uyarildigindan kist oluşmuş birçok dedi.ama korkma onlar bebegi besliyor dedi kendiliğinden sonradan kayboluyor dedi yani onlar kistdir cnm.Biraz badem yagi.ozellikle banyodan cikinca bol suruyorum.aralarda da zeytinyagli kremi var arkonun inu suruyorum.su anki surmemin nedeni catlak olusmamasi icin degil gobek derim biraz esnesin de rahatlayayim diye.benim ki tup bebek.tedaviden dolayi butun yumurtalarimiz uyariliyor.doktora gittigimde ultrasonda doktor keselerimi zor buluyordu bir ara yumurtalarin sisliginden.bu aralar biraz daha karnim buyudu yumurta mi bebek mi karar veremedim.
C
Cnm bende ürolojiye gitmiştim böbreğini ağrıdı şişme olmuş o zaman dediki yumurtalar aşırı uyarildigindan kist oluşmuş birçok dedi.ama korkma onlar bebegi besliyor dedi kendiliğinden sonradan kayboluyor dedi yani onlar kistdir cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?