2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

slm kızlar bende aranıza katılabilir miyim kısmetse bende temmuz ikiz annesi olcam ve cok mutluyum bugun kalp atıslarını duydum...allah herkese nasıp etsın

Kizlar karniniz sismeye basladi mi?benim zaten tedaviden dolayi siskinligim vardi.2 gundur karnim daha sis geliyor mahvoldum gerginliginden.haftalardir cok gergindim simdi daha da artti.3-5 ay sonra ne yaparim ben.gunde kac kez krem-yag suruyorum derisi esnesin de rahatlayayim diye.

benimde tedaviden felaket sisti karnim ama yiyip icememekten ve kusmaktan dumduz oldu..fakat su icemedigim icin karnim bembeyaz kavladi.kremde surmuyorum surmem lazim ve ilerde bol su sart yoksa catlamadik yerim kalmaz...

Merhaba, eski sayfaları okurken dikkatimi çekti. Yazmadan edemedim. Bakırköy Ethica İncirli Hastanesi ne gidiyorum. Doktorum Ali Paşa Oskay. Tecrübeli bir doktor. Memnunum şimdilik :)

slm kızlar bende aranıza katılabilir miyim kısmetse bende temmuz ikiz annesi olcam ve cok mutluyum bugun kalp atıslarını duydum...allah herkese nasıp etsın

akcaa hosgeldin insallah saglikla kucagina alirsin bebislerini kac haftaliksin

hoşgeldın canım aramıza hayırlı olsun bebişlerin

ben takibimi medipol koşuyolunda sürdürüyorum. muayene sgklıya 75 tl...ilk muayene hastane ve doktor değerlendirmem olumlu..Doktor cep telefonu da verdi, ihtiyaç halinde aramam için.

hosbulduk canlarımm..canım 7 haftalık bugun.

benim daha simdiden sişti.anlamadım.ikiz oldugundanmı bilmiyorm.bu arada ne kremi kullanıyosun

benim daha simdiden sişti.anlamadım.ikiz oldugundanmı bilmiyorm.bu arada ne kremi kullanıyosun
Biraz badem yagi.ozellikle banyodan cikinca bol suruyorum.aralarda da zeytinyagli kremi var arkonun inu suruyorum.su anki surmemin nedeni catlak olusmamasi icin degil gobek derim biraz esnesin de rahatlayayim diye.benim ki tup bebek.tedaviden dolayi butun yumurtalarimiz uyariliyor.doktora gittigimde ultrasonda doktor keselerimi zor buluyordu bir ara yumurtalarin sisliginden.bu aralar biraz daha karnim buyudu yumurta mi bebek mi karar veremedim.

canim bulantin yoktu dimi?birde kilo aldinmi hic ondan olmasin sakin?

canim bulantin yoktu dimi?birde kilo aldinmi hic ondan olmasin sakin?

Canim bulantim olmadi.sadece bazi yemeklerde piserken agir geliyor kokusu.kilo surekli yattigim icin pek birsey yiyemememe ragmen 4.5 kilo almis gorunuyorum tartida.ama bunun hepsi kilo mu su mu topladim bilmiyorum.sadece yumurtalarim hala buyukler.

C
Cnm bende ürolojiye gitmiştim böbreğini ağrıdı şişme olmuş o zaman dediki yumurtalar aşırı uyarildigindan kist oluşmuş birçok dedi.ama korkma onlar bebegi besliyor dedi kendiliğinden sonradan kayboluyor dedi yani onlar kistdir cnm.

Herkese merhaba.kısmetse 2015 ağustos annesi olacak.daha doktore gitmedik
5 haftalık olacaz.adetten sonra ilk gün beta hcg 537 çıktı.şimdi siz sorum şu?
normal yolla ikiz gebe kalan var mı?
Benim ailemde ikiz çok.kardeşkerim dayım teyze tarafından var.sizce ikiz şansı ne kadardır.bu 2 nci çocuğum olacak inşallah.cevaplarınızı bekliyorum
Allah yardımcınız olsun sğsalim karından kucağa inşallah

Cok sagol canim haftalardir anlam veremiyordum en azindan biliyorum simdi.ama nasil besliyor ki kist bebegi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…