2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Merhaba ikiz anneleri bende Temmuz annesiyim ama ikiz değil Allah kolaylık versin sağlık versin inş. Topiğinize uğrayım dedim belki mucize olur bendede ikiz çıkar bu haftadan sonra
Kendinize iki kat dikkat edin seçilmiş anneler

Ben alti haftalikken birini duydum ikincisi digerine gore minik oldugundan bir sonraki hafta digerini duydum. Bu hafta duyarsin ins sen de
bugun gıttım cok sukur hersey yolunda arasında 2 gun var ıkızlerımın bırısının ayagı kıpırdıyordu.bıdahakı kontrolum 3 hafta sonra ense kalınlığını olçücek doktorumuz

Mrb arkadaşlar bende inşallah Şubat ortasin da ikizlerime kavusacagim çok heyecanliyiz hazirliklarimizi tamamladık bile yalnız bir eksiğimiz var bebek arabası acaba bana yardımcı olabilir misiniz? Ikinci el cosatto marka kız erkek bebek arabasi satan var mı bildiginiz tanidiginiz lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim...

Tutumluanne diye bir site vardi oraya bak istersen ikinci el esya satiliyor

bende iki gun once ikizlerim kalplerinin attigini gordum..ama perisan durumdayim kasiklarim o kadar agriyorki yuruyemiyorum bulantilar hat safhada hicbisey yiyemiyorum artik mideme iyi gelmiyor hicbisey su bile icemiyorum korkudan coksusuyorum az su icsem cikiyor hemde pasli demir tadinda...oglumdada cok bulantim olmustu 6 ay surmustu cok korkuyorum yine aynisi olacak diye...
kimsenin bu tarz sikayetleri yokmu?ikiz gebeliginiz cokmu rahat geciyor acaba merak ettim?

Canim cok sevindim bebeklerinin kalp atisina.Allah'in izniyle bebeklerin sikica tutunmuslar sana.masallah...ama biraz cektiriyorlar galiba.bende mide bulantisi bazi yemeklerin kokusuna basladi bu hafta.kusma yok.1-2 kez agzima gelir gibi oldu o kadar.bende esas su karnimdaki sislikten ve kabizliktan cekiyorum.sislik ucuncu aya kadar surermis.kabizligi da doguma kadar cekecegim ssnirim.denemedigim sey kalmadi ama nafile ise yaramiyor.bebeklerimiz saglikli dogsunlar da raziyim.

Bugun kontrolum vardi.buyumeleri cok guzelmis.ama yine haftasi degisti.benim her muayenemde bebeklerin haftasi degisiyor.bugun 8+1 cikti buyugu iki gun var aralarinda.gecrn muayenede bir gun vsrdi aralarinda.ayrica yanyana duruyorlarken bugun altalta duruyorlar ve biraz yukari cikmislar.dogums kadar surekli boyle haftasi degisecrk sanirim.

Arkadaşlar geçen haftaki nöbetçi doktor iki kese gördüğünü söylemişti, bu hafta asıl doktoruma gittim 1 kese var dedi. Böyle birşey yaşayanınız var mı??? Doktorun ağzını aramak için dedimki, doktor hanım 2. siyah boşluk nedir yandaki,o sizin mesaneniz dedi.

sagol canim ama benimki inanilmaz zor geciyor ..birde ilgilenmem gereken kucuk.oglum var biliyorsun cok zor gunler geciriyorum..ogluma 10 gundur yemek yapamiyorum arkadasim getiriyor 3 gundur..elim ayagim tutarken muhtac oldum resmen Allahim kimseye yasatmasin

ben izlemedim neler anlatti?seker testi icin.mecburen yaptiklari sey degilmi o?
yani şekerin çok zararlı olduğınu, gebelerin şeker yüklemesini boşu boşuna yaptırdığını söledi . vücut o kadar şekeri alınca bebeğin erken doğum ve ölüm riski varmış ,o bebek o şekerle neye dönüyor haberleri yok diyor...şekerimiz varmı diye yapılıyomuş sanırım görümcemde anlatmıştı bana yaptırma diye gereksiz buluyor canan karatay .. siz şekerden uzak durun diyor ..bn gebe olduğumu öğreneli zaten şekerli gıdalardan karbonhidratlardan uzağım ükür inşallah canımda çekmeden böle gidebilirim

canım yaa kendiliğinden kayıp mı oldu acaba ,kuzenmn de ilk ikizdi dr. biri düşebilr gelişmio düşmezsede iğneyle düşürmemiz gerek demiş. 10. haftada gittiğinde kendiliğinden kaybolmuş birisi bebeğin... zaten her ikiz gebelik ikiz olarak sonuçlanmaz diyolar bnm en büyük korkum bn ikiz olduğunu sölemyrm kimseye aile biliyo sadece ..inşallah bişey olmamıştır ama sanırım biridi yok olmuş kanamn fln oldumu hiç.deseydin ya doktora ikzdi diye

B
Benimde cok kafam karisti dogrusu mantikli geldi soyledikleri ama dr illa yapilacak dersede yaptiricaz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…