2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

yandık ozaman bende zor içerım kaclık yuklee yapıldı sana?
limonata gibi olan iyi yine..birde portakalli var ben onu icmistim tatlisiz duramayan, tatli muptelasi olan ben onu icerken cigerlerim bogazim yandi tutustu resmen...o kadar agir sekerli yani...bu sefer limonlu icerim yukleme yapilirsa...

limonata gibi olan iyi yine..birde portakalli var ben onu icmistim tatlisiz duramayan, tatli muptelasi olan ben onu icerken cigerlerim bogazim yandi tutustu resmen...o kadar agir sekerli yani...bu sefer limonlu icerim yukleme yapilirsa...
bana hiç sormadılar direkt limonlu yaptılar canım. bir de 50lik yapıldı bana belki senin aldığın dozaj da daha yüksek olabilir

bana hiç sormadılar direkt limonlu yaptılar canım. bir de 50lik yapıldı bana belki senin aldığın dozaj da daha yüksek olabilir
bana sordular limonlumu portakallimi diye..bende portakalli portakal suyuna benzer digeri eksidir diye onu sectim :) bin pisman oldum tabi...dozu ne kadardi hatirlamiyorum ama bir kere yapilmisti ve yuksek cikmayinca dahada yapmadilar...

bana sordular limonlumu portakallimi diye..bende portakalli portakal suyuna benzer digeri eksidir diye onu sectim :) bin pisman oldum tabi...dozu ne kadardi hatirlamiyorum ama bir kere yapilmisti ve yuksek cikmayinca dahada yapmadilar...
anladım canım. işte bazı doktorlar da direkt 75lik yapıyormuş tekrar tekrar yapmayayım diye ondan dedim.

Neden istiyorlar bu şeker yüklemesini anlamış değilimgerekllğine nasıl karar veriliyor?dünya sağlık örgütünde böyle bi rutin yok.genetik yatkınlık,annenin şeker seviyesi,tansiyon vb gibi bazı gerekçeler aranıyor.oysa bizde her gebeye rutin uygulanıyor.sonuçları,bebek ve doğumu üzerindeki tesirlerine bakılmıyor bence.büyük konuşmayayım ama bu kez aynı tuzağa düşmicem,yaptırmayı düşünmüyorum.kobaya çevirdiler bu ülkenin insanlarını.

aslında yurtdışında da yapılıyor. avrupa ve amerikada. ama biraz da canan karataydan ötürü bizde insanların kafası bulanmış durumda. en azından önce kan testiyle bakın veya düşük doz uygulayın denilebilir. direkt yüksek doz uygulatmak yerine. ben zaten benimkinin düşük çıkacağını biliyordum ama benimkine de bakıldı ama en düşük doz 50lik o uygulandı. bir arkadaşımda da önce kana bakıldı. değerleri çok yüksek çıkınca yükleme yapıldı.

Vayy limonlu portakallida var yani tecrubeli hamilelik baska oluyor

Aynen,kadın konuşup duruyor.mecburen ister istemez insan terddüt ediyor.erken doğum nedeni diyor şeker yüklemesi.bakıyorum,sadece kendi kardeşlerimde benle beraber 7 doğum oldu,hiç biri dmiyadında değil.hepsi 2-3 hatta 4 hafta erken.artı bebeğin birey olarak ileride şeker hastası olması ihtimali çok yüksek oluyomuş.tabi bunun doğruluğunu şimdiden bilmek zor belki ama ihtimal dahide olsa insan göze almak istemiyor.olmazsa olmaz bi test değil bence.oğlumda o testi yaptırdığımda hatırlamıyorum kaçlık yükleme yapılmıştı ama o gün kendime gelemiştim,baygınlık gelmişti resmen.iğrençti

Kızlar, bu gaz ve şişkinlik konusunda herhangi bir tıbbi destek alan,doktor önerisi olan varmı?özellikle akşamları ya da çok ayakta kaldığımda,gezerken fln gerginlikten,şişkinlikten çatlayacak gibi oluyorum.karnıma dokunduğumda davul gibi gergin oluyo.nefesim tıkanıyo.bi lokma yesem bi tencere yemiş gibi tıkanıyorum.sabah tartımla akşam tartım arasında 3 kg fazla çıkıyo.gaz deseniz artık sırtıma ateşle yaklaşma diye tabela asıcam gazman gibi geziyorum resmen ve yinede rahatlamıyorum.şöyle aralıksız beş dk gaz çıkarsam anca sinicek gibi bağırsaklarım.çıkmıyo da bide.karnımda dolanıp duruyo.geçen sefer dr a bahsettiğimde buna ikiz gebeliğin neden olduğu şeklinde açıklamar yaptı ama herhangi bir öneride bulunmadı.gaz korkusundan süt içmiyorum resmen

Seker yüklemesi ben de istemiyorum ama doktorum 50 lik yaptir dedi.
Onu dinlemeyip karşıma almakta istemiyorum ne yapıcam bilemiyorum.
Cals d 3 iciyorum o bile cok tatlı geliyor bana.

Seker yüklemesi ben de istemiyorum ama doktorum 50 lik yaptir dedi.
Onu dinlemeyip karşıma almakta istemiyorum ne yapıcam bilemiyorum.
Cals d 3 iciyorum o bile cok tatlı geliyor bana.

Merhaba ben de şuan 31haftalık ikiz hamileyim bir ay kadar önce 100 gr la yaptırdım önceki doğumlarımda da yaptırmıştım , bir zararını görmedim yükleme sırasında sıkıntılı oluyor baş dönmesi mide bulantısı gibi sonuçta şekerinizin yükselme durumu varsa tedbirli olamak gerekiyor bunu da bakmadan bilemiyoruz

Kızlar, bu gaz ve şişkinlik konusunda herhangi bir tıbbi destek alan,doktor önerisi olan varmı?özellikle akşamları ya da çok ayakta kaldığımda,gezerken fln gerginlikten,şişkinlikten çatlayacak gibi oluyorum.karnıma dokunduğumda davul gibi gergin oluyo.nefesim tıkanıyo.bi lokma yesem bi tencere yemiş gibi tıkanıyorum.sabah tartımla akşam tartım arasında 3 kg fazla çıkıyo.gaz deseniz artık sırtıma ateşle yaklaşma diye tabela asıcam gazman gibi geziyorum resmen ve yinede rahatlamıyorum.şöyle aralıksız beş dk gaz çıkarsam anca sinicek gibi bağırsaklarım.çıkmıyo da bide.karnımda dolanıp duruyo.geçen sefer dr a bahsettiğimde buna ikiz gebeliğin neden olduğu şeklinde açıklamar yaptı ama herhangi bir öneride bulunmadı.gaz korkusundan süt içmiyorum resmen

omertcan canim ayni durumdayiz maalesef doktorum bol.bol gun kurusu yiyebilirsin dedi birde bitkisel laxa fiber diye bi toz yazdi onu da ben cok duzenli kullanamiyorum ilik veya sicak suyun icine karistirilmasi lazim belki o yuzden faydasini pek goremedim laxa fiber i doktoruna istersen sor

9+4 oldum bugün ikizlerime kızlar haftaya Salı günü 3 saatlik sehirdisina çıkmam gerekiyor doktorumu arayıp soracagim sizce bi sıkıntı olur mu

Bunu yaptırmayan bi akrabamın bebeği karnında öldü 3 gün kala sezaryene sebep hamilelik şekeri yani dünyada olmaması beni ilgilendirmiyo bunu mutlaka isticem doktorların keyfi yaptığını sanmıyorum ..

Canan karatay yüzünden ölen biri var şu an mahkemeye verildi o kişinin ailesi tarafından kadın kanal kanal dolaşıp şov yapıyo oturup kendini nr zaman geliştiriyo acaba :) ben inanmıyorum ona ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…