2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

bebek arabasına karar veren arkadaşlar model yazabilir mi ? birde park yatak almayı düşünüyorum
ama seçenek çok siz neler düşünüyorsunuz?
pazartesi doktor randevum vardı bebekler sat a göre 1 hafta geriden geliyor ama önemli değilmiş
360 gr biri diğeri 380 gr olmuş birde serviks ölçümü yapıldı 36mm miş.
sizlerin nasıl
bu haftalarda?

Selam kizlar simdi hastaneden geliyorum ,ogluslarimin ikiside cok iyiymis masallah, hic durmadan hareket ettikleri icin doktor ablalarini biraz zorladilar :) biri 480 gr digeride 503 gayet iyi dedi...

bana serviks olcumu yapilmadi bu zamana kadar hic..yarinda randevum var belki yarin yaparlar ..kilolari iyi dedi 480-503 gr lar su anda...

Ebebekten aldım joie litetrax. Park yatak almadım. Kendi yatakları geldi bugün. Benimde geriden geliyor maalesef haftaları(

Ebebekten aldım joie litetrax. Park yatak almadım. Kendi yatakları geldi bugün. Benimde geriden geliyor maalesef haftaları(
doktor bir şey olmaz dedi bende kafama takıyordum.e bebek te indirim zamanı bende almak istiyorum inceleyim
senin dediğin markayı.

bana serviks olcumu yapilmadi bu zamana kadar hic..yarinda randevum var belki yarin yaparlar ..kilolari iyi dedi 480-503 gr lar su anda...
randevun varsa mutlaka sen sor doktoruna benim böbreklerime vuran bir ağrı var ayakta duramıyorum yürüyemiyorum
uzun süre yani onun için baktı kasılma varmı diye birde kısalma olmuş mu diye idrar tahlili yapıldı 2 gün sonra sonuç alacağım
yani o ağrının sebebini söylemedi henüz

Bende indirimden aldım arabaları canım. Videosu var youtube da.

Hangi marka aldiniz arabayi. Bide kaca aldiniz acaba. Ben cok detayli bisey olmasin diyorum bu baston arabalarin ikizler icin olani cokmu basit olur acaba fikir verin banadaaaa....

Hmm...benim bu ikinci.ilkinde çıkmamıştı.tatlıda hiç yemiyorum desem yeri ama yinede konuşucam bunu doktorumla.amin canım,cümlemiz için

Joie litetrax aldım. İkiz arabası değil. 2 tane tek aldım. Travel sistem. Bastonu yenidoğana pek önermiyorlar. Kemik gelişimi açısından..

Ufff hala gogus pompasinda kararsiz kaldim birde puset oto koltuklarinda karar sizim pahslisinimi alsam ucuzlardanmi.siz neler aldiniz bu konularda
Bende karar veremiyorum göğüs pompasında avent iyi diyolar medela hastanede kullanılıyor diyolar ama oda çok ses yapıyormuş bilmiyorum valla

Uygun pompalar alsak nolcak var mı tecrübe eden yoksa illa elektrikli mi olsun
İlk zamanlar için sütün gelip gelmeyeceği ya da çocukların emip emmeyeceği belli olmadığından direkt elektirkli almak hiç kullanmama durumuna karşı riskli olur.oğlumda avent manuel kullanmıştım,bunda da yine aynından aldım.eğer sütüm olurda bebeklerde emerse,arada memedeki fazla sütü sağar,poşetlerim.bu işlem için manuel yeterli olur çünkü iyi emen bebekten geriye çok bişey kalmıyor.ha,sütüm var da çocuklar emmiyosa geri gitmemesi için daha yoğun ve tam sağım yapan çiftli elektronik bi pompa alıp hazır varken sağar sağar biberonla verir,birazını da poşetlerim.daha durumlar belirsizken çok para dökmenin espirisi yok.ben böyle tecrübe ettim,şimdide böyle düşünüyorum.

Ben arkalı önlü olanlardan aldım cnm bilindik bir marka değil ama fiyat çok uygundu,park yatakta da aynı şekilde kampanyası vardı 3'lü beşik+yatak+uyku seti olarak 2 tane aldık hepsini gittigidiyor dan. Benim bebişler 3 hafta önce biri 256 diğeri 357 di birisi geç döllendiği için. Haftaya kontrol var inşallah kilo alıp birbirlerine yaklaşmışlardır...

İkisini de ebebekten indirim günlerinde aldık.park yatağı nuna sena park yatak aldık,399 du 278e fln aldık.arabalarını da ayrı ayrı aldık.joie chrome aldık,üzerlerine de joie gemm oto koltuğu aldık.travel sistem gibi değil,ayrı ayrıydılar ama tek elle tık diyeadapte olabiliyor.normal arabasının oturma yeri de çift yönlü kullanılabiliyor.oda yine tek tıkla değiştirilebiliyor.

http://www.babyhome.com.tr/UrunResi...ela-Soft-Cup-Biberon-Kasikli-Biberon-2807.jpg

bu resimdeki canım yanlardan hafif hafif sıkıyorsun damla damla geliyor süt veya mama

Kaşık biberonmu öneriyorlar canım?
evet canım yeni doğan bebeklerde biberona alıştırmayın diyorlar. şırınga ile de beslemek her zaman çok pratik olmuyor. bunu önerenler direkt doktorlar ve yenidoğan hemşireleri. hamilelik eğitiminde konuşmuştum. biraz pahalı ama çok güzel kullanımı da.

benim ayrı ayrı almak gibi bir şansım yok maalesef yanımda kimse olmayacak doğumdan sonra mecburen tek ikiz
arabası almam gerekiyor.

bende uygun bir şey istiyorum zaten herşey çift masraf olacak.hiiçbirşey almadım daha ama artık yavaş yavaş
araştırıp almayı düşünüyorum haftalarına göre iyiymiş canım ağırlıkları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…