2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

kıyamam yaa gönlünün dilediğince bir naz bile yapamıyorsun desene

ne almayı düşünüyorsun peki?
araştırdınmı ben cok kararsızım bu konuda
ben de çok kararsızım ama deneyeceğim eğer arabama sığarsa peg perego düşünüyorum yan yana ikiz arabalarında en çok içime sinen diyebilirim
http://www.babymall.com.tr/PPR-130034JU47PX4/peg-perego-aria-twin-ikiz-bebek-arabasi-chocolat.html
bir de bastonlar var tabi. eğer baston alırsam da chicco alırım sanırım. onlar da çok kullanışlı çok az yer kaplıyor yine arabamı düşünerek onunla ilgili git gel yaşıyorum
http://www.babymall.com.tr/CHC-79311220/chicco-echo-baston-ikiz-bebek-arabasi-coal.html

örnek olarak linkler de var canım.

kıyamam yaa gönlünün dilediğince bir naz bile yapamıyorsun desene
Yok kız,zaten tarzım değildir beceremem ki.eğreti durur bendeama hadi yapayım desemde çok bi kredim yok sanırım,öyle tahmin ediyorum.söylensem,eee sen istedin derse diyorum

Kızlar,bugün kaç kez çişe gittim bilmiyorum.böbreklerimde ve yan boşluklarımda müthiş bir ağrı,acıma hissi var.bu kaburgaya baskı yapmaları olabilirmi?böyle mi başlıyo acaba? Vücudumda ödem,şiş kalmadı,çiş,çiş diye.yada böbreklerdemi bi sıkıntı varki acaba?fikri olan varmı?

Marka model ne canım asansöre sığıyo mu
Bizim binanın asansörüne sığıyor ama asansör kaç kişilik şu an hatırlamıyorum, sayıyı hatırlasaydım yazardım sana referans olurdu. Yarın unutmazsam bakim asansörün kişi sayısına söylim sana. Ama şöyle söylim çok küçük dört kişilik felan asansöre sığmaz onun dışında her asansöre sığar bence. Marka modelide yazıyorum linke tıklayınca çıkacaktır hemen. http://m.n11.com/jane-power-twin-pro-koos-travel-set-r17-P45040685#

Peki arabada bebekler için oto koltuğu-ana kucağı kullanmayı düşünüyor musun canım? Bide yanyana olanlar için her kapıdan geçmeyebiliyor diye duymuştum, aklı da bulunsun eğer evin asansörlüyse onuda göz önünde bulundur içine sığıp sığmadığına emin ol derim

canım ben de sürekli gidiyorum ama hem mesanem daraldı hem de çok su içiyorum ondan. doktorum 3 lt nin altına düşme dedi. senin su içmende bir değişiklik yoksa bir sor doktora istersen.

ana kucaklarını ayrıca alacağım canım onlarsız olmaz zaten. ama ortalama 6 ay falan kullanacağım için çok pahalı bir şey düşünmüyorum. sonra oto koltuğuna geçerler muhtemelen.
evimin asansörü baya büyük canım yük asansörü de var ayrıca. tabi enine bakmak gerek almadan ama çok sıkıntı olmaz sanırm.

Anladım ben alırken en çok ana kucaklarının hem arabamda hem bebek arabasında kullanılıyor olmasına dikkat etmiştim.çünkğ arabada zar zor uyumuş sakinleşmiş çocuğu ana kucağından bebek arabasına veya bebek arabasından ana kucağına koy yerleştir olmasın istedim.

canım ben de sürekli gidiyorum ama hem mesanem daraldı hem de çok su içiyorum ondan. doktorum 3 lt nin altına düşme dedi. senin su içmende bir değişiklik yoksa bir sor doktora istersen.
Su içmemde değişiklik yok,bol içiyodum zaten,yine öyleyim.hani tuvalete gittiğimde de gıdım gıdım yapıyo olsam mesanem daraldı,her damlada sıkışıp gidiyorum diycem ama o da değil,her seferinde bayağı böyle dolu dolu yapıyorum.çok köyü bi gece geçirdim.4 kez tuvalete kalktım.ve dediğim gibi boşluklarım ve sol kaburgamın altında bi ağrı var sürekli.üşütecek bişeyde olmadı.hergünkü gibi evdeyim.anlamıyorum...yarın gideyim dr a en iyisi

der mi yaa o kadar sıkıntıya katlanmışsın etmişsin. ah bu erkekler
Öyle tabi.ara da bi laf çarpıtıyorum zaten,ulen bunda bile işin en zevkli kısmı sizin.kadında bi problem olmasa bile onca iğne ilaç hormon,anesteziyle işlem vs bide olursa gebelik aşaması vs herşey bize patlıyo.hamdolsun,Rabbim öyle bi düzen yaratmışki zaten kadınıda buna göre donatmış her bakımdan.muhteşem varlıklarız kesinlikle.kadın erkek eşitliği yoktur,kadın her bakımdan daima üstündür erkeğe göre bence.burunları aksa oturup ağlamadıkları kalıyo.bizim çektiğimizi bi gün çekemezlerdi kesinlikle.

evet o da mantıklı ama o tür travel system birtek arkalı önlülerde var ikiz arabalarında ben yan yana istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…