- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
benim de aynı canım tek tek alma şansım yok ikiz arabası bakmaya mecburumbenim ayrı ayrı almak gibi bir şansım yok maalesef yanımda kimse olmayacak doğumdan sonra mecburen tek ikiz
arabası almam gerekiyor.
ben sonunda aldım bugun avent marka elektrıklıbenim de hala karar veremediğim iki konu canım. ama sanırım puset olarak yan yana baston pusetlerden alacağım. chicco nun var fena değil. göğüs pompası da hala muallakta...
ben aldım bugun avent eve gelınce denedım hemen pek ses cıkarmıyor.şimdi sırada bebek odamız kaldıBende karar veremiyorum göğüs pompasında avent iyi diyolar medela hastanede kullanılıyor diyolar ama oda çok ses yapıyormuş bilmiyorum valla
Hayırlı olsun canım. Avent'in hangi markası elektrikli mi bizde araştırıyoruz da,fiyatlarda uçuk birazben aldım bugun avent eve gelınce denedım hemen pek ses cıkarmıyor.şimdi sırada bebek odamız kaldı
güle güle kullan canım. keşke bir de deneme imkanımız olsa nasıl olduğunu çok merak ediyorum...ben sonunda aldım bugun avent marka elektrıklı
evet canım elektrıklı 239 tl aldım bıraz pahalı ama oğullarım için değer dedım :)Hayırlı olsun canım. Avent'in hangi markası elektrikli mi bizde araştırıyoruz da,fiyatlarda uçuk biraz
ahh keşke ben bacağıma tutup calıstırdım nasıl cekıyorr :) goguste sakıncalı dedıklerı ıcın orda denemedım :)güle güle kullan canım. keşke bir de deneme imkanımız olsa nasıl olduğunu çok merak ediyorum...
Bugece rüyamda bebeklerim doğmuş ve emziriyodumgüle güle kullan canım. keşke bir de deneme imkanımız olsa nasıl olduğunu çok merak ediyorum...
Eşinin göğsünde deneseydin,hem biraz empati de olurdu onun içinahh keşke ben bacağıma tutup calıstırdım nasıl cekıyorr :) goguste sakıncalı dedıklerı ıcın orda denemedım :)
ne almayı düşünüyorsun peki?benim de aynı canım tek tek alma şansım yok ikiz arabası bakmaya mecburum
İlahi beni güldürdün:)) sen çok yaşa emi:))Eşinin göğsünde deneseydin,hem biraz empati de olurdu onun için
Ayy insan psikopata bağlıyo ister istemezİlahi beni güldürdün:)) sen çok yaşa emi:))
Tabi canım her şey onlar için zaten:) tekrar hayırlı olsun bol süt olsun:)evet canım elektrıklı 239 tl aldım bıraz pahalı ama oğullarım için değer dedım :)
Aynen bende sık sık beni anlamıyorsun cümlesi kurar oldum:)Ayy insan psikopata bağlıyo ister istemez
Biz de durum firaz farklı.yeni bir bebeğe,tedaviye,yeni masraflara adamı zorla ikna ettiğim ve herşeyi göğüsleyebileceğime inandırdığım için erkekliğime laf gelmesin diye çok fazla hamile tribi yapamıyorum maalesefAynen bende sık sık beni anlamıyorsun cümlesi kurar oldum:)
Arkadaşlar ben ikiz arabamdan çok memnunum şimdilik, biraz pahalı ama kullanışlı, tek tek değilde ikiz arabası almayı düşünenlere tavsiye ederim.ne almayı düşünüyorsun peki?
araştırdınmı ben cok kararsızım bu konuda
Kesinlikle o arkadaşına katılıyorum, benim vardı ilk kızımda baya bi kullanmıştım, ama ikizkerde bir kere kullandım o da süt kanallarım tıkanmıştı açılsın diye o kadar, inanın biri bırakıyor biri emiyor biriktiripde sağacak kadar umarım sürünüz olur ama olmazsa hayal kırıklığına uğramayın. Alacağınız markayı modeli mağazayı belirleyin hazır dursun, doğumdan sonra ihtiyacınızın olduğunu düşünürseniz bi yakınınızdan rica edin bi koşu alıp gelsin derim ben.kızlar bu süt sağma makinası illa gereklimi..sütümüz yetmeyebilir belki.zaten izinli olup evde olacagız.kendimizin emzirmesi yetmezmi..bi arkadaş benimkini al kaynat kullan baktın çok lazım oldu alırsın kendine dedi..yorumlarınızı bekliyorum.
Marka model ne canım asansöre sığıyo muArkadaşlar ben ikiz arabamdan çok memnunum şimdilik, biraz pahalı ama kullanışlı, tek tek değilde ikiz arabası almayı düşünenlere tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?