2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Bende karar veremiyorum göğüs pompasında avent iyi diyolar medela hastanede kullanılıyor diyolar ama oda çok ses yapıyormuş bilmiyorum valla
ben aldım bugun avent eve gelınce denedım hemen pek ses cıkarmıyor.şimdi sırada bebek odamız kaldı

Aynen bende sık sık beni anlamıyorsun cümlesi kurar oldum:)
Biz de durum firaz farklı.yeni bir bebeğe,tedaviye,yeni masraflara adamı zorla ikna ettiğim ve herşeyi göğüsleyebileceğime inandırdığım için erkekliğime laf gelmesin diye çok fazla hamile tribi yapamıyorum maalesef arada bi bunalım atakları geçirip duygusala bağlamak dışında tabi

kızlar bu süt sağma makinası illa gereklimi..sütümüz yetmeyebilir belki.zaten izinli olup evde olacagız.kendimizin emzirmesi yetmezmi..bi arkadaş benimkini al kaynat kullan baktın çok lazım oldu alırsın kendine dedi..yorumlarınızı bekliyorum.

Kesinlikle o arkadaşına katılıyorum, benim vardı ilk kızımda baya bi kullanmıştım, ama ikizkerde bir kere kullandım o da süt kanallarım tıkanmıştı açılsın diye o kadar, inanın biri bırakıyor biri emiyor biriktiripde sağacak kadar umarım sürünüz olur ama olmazsa hayal kırıklığına uğramayın. Alacağınız markayı modeli mağazayı belirleyin hazır dursun, doğumdan sonra ihtiyacınızın olduğunu düşünürseniz bi yakınınızdan rica edin bi koşu alıp gelsin derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…