- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
aynen öyle canım valla çocuk gibilerAynını bi kadın bi erkeğe yapsa kıyamet kopardı heralde düşünsene ay ne cins bu erkekler ya,pek bi kıymetliler.bunlar kız olaymış demek yandıydık
o kesin canım bedensel acıya karşı çilelere karşı dirençleri çok düşük biz çile çekmeye yaratılmışızÖyle tabi.ara da bi laf çarpıtıyorum zaten,ulen bunda bile işin en zevkli kısmı sizin.kadında bi problem olmasa bile onca iğne ilaç hormon,anesteziyle işlem vs bide olursa gebelik aşaması vs herşey bize patlıyo.hamdolsun,Rabbim öyle bi düzen yaratmışki zaten kadınıda buna göre donatmış her bakımdan.muhteşem varlıklarız kesinlikle.kadın erkek eşitliği yoktur,kadın her bakımdan daima üstündür erkeğe göre bence.burunları aksa oturup ağlamadıkları kalıyo.bizim çektiğimizi bi gün çekemezlerdi kesinlikle.
Biz de durum firaz farklı.yeni bir bebeğe,tedaviye,yeni masraflara adamı zorla ikna ettiğim ve herşeyi göğüsleyebileceğime inandırdığım için erkekliğime laf gelmesin diye çok fazla hamile tribi yapamıyorum maalesefarada bi bunalım atakları geçirip duygusala bağlamak dışında tabi
kızlar bu süt sağma makinası illa gereklimi..sütümüz yetmeyebilir belki.zaten izinli olup evde olacagız.kendimizin emzirmesi yetmezmi..bi arkadaş benimkini al kaynat kullan baktın çok lazım oldu alırsın kendine dedi..yorumlarınızı bekliyorum.
yok deneme zaten canım erken doğumu tetikliyor. nasıl çekiyor bacağında :))
bir de masaj ayarı ve belirli hız ayarları varmış sanırım aventteBen aventi baslarda denemistim gogsumde meraktan.gogsumun ucunu oynatiyor hsfif cekme hissi veriyor basinci hissediyorsun ama kiyaslayamiyorum bebegin emmesine gore nasil ya da siddeti ne olmali ne ksdar olunca sut guzel cikar bilemiyorum.
güzelmiş araba benimde hoşuma gitti takip etmek lazım indirime girince alınabilinir.ben de çok kararsızım ama deneyeceğim eğer arabama sığarsa peg perego düşünüyorum yan yana ikiz arabalarında en çok içime sinen diyebilirim
http://www.babymall.com.tr/PPR-130034JU47PX4/peg-perego-aria-twin-ikiz-bebek-arabasi-chocolat.html
bir de bastonlar var tabi. eğer baston alırsam da chicco alırım sanırım. onlar da çok kullanışlı çok az yer kaplıyor yine arabamı düşünerek onunla ilgili git gel yaşıyorum
http://www.babymall.com.tr/CHC-79311220/chicco-echo-baston-ikiz-bebek-arabasi-coal.html
örnek olarak linkler de var canım.
fikri olan benim çünki çok çektim halada çekiyorum aynen böbreklere ve yanlara vuran ağrım vardı ve hala varKızlar,bugün kaç kez çişe gittim bilmiyorum.böbreklerimde ve yan boşluklarımda müthiş bir ağrı,acıma hissi var.bu kaburgaya baskı yapmaları olabilirmi?böyle mi başlıyo acaba?Vücudumda ödem,şiş kalmadı,çiş,çiş diye.yada böbreklerdemi bi sıkıntı varki acaba?fikri olan varmı?
güzelmiş araba benimde hoşuma gitti takip etmek lazım indirime girince alınabilinir.
Sağol canım,teşekkür ederim.sanada çok geçmiş olsunfikri olan benim çünki çok çektim halada çekiyorum aynen böbreklere ve yanlara vuran ağrım vardı ve hala var
doktora gittim pazartesi günü anlattım böbreklere baktı büyüme varmı diye yokmuş birde idrar tahlili yaptı
temiz cıktı neden ağrıyor diye sordum bebeklerin büyümesinden dolayı baskı yapabilirmiş oda ağrı şeklinde
yansırmış korkma canım ama genede doktoruna danış idrar tahlilli yapsın
Cok cekiyorr :))yok deneme zaten canım erken doğumu tetikliyor. nasıl çekiyor bacağında :))
Bizde de ayni hatta ben onun triplerini cekiyorum bu halimle.arada hayatimizi kisitliyor diye mizmizlaniyor.sesimi cikarmiyorum tamamen benim istegim israrim ve bana kiyamamasi icin yaptirdik tup bebegi.ama diyorum dogunca cok seveceksin o zaman da ben kucagina vermeyecegim surundurecegim seni biraz:)
Çilekeş gacılar kulübüo kesin canım bedensel acıya karşı çilelere karşı dirençleri çok düşük biz çile çekmeye yaratılmışız
canım bende bir haftadır oldu o karnımın şekli değişti resmen bebeler yer değiştirdi sanırım haftaya gidince göreceğiz inşallah...kızlar bugün karnım hep bir tarafa toplanıyor bu haftalarda olup aynısı olan varmı?
sadece tek taraf geriliyor ve bombeleşiyor korktum yaa
yok adam huy yapıyor göğsüne ellenince kıyameti koparıyor çok kıymetli göğüsleri var sorma
bendede oluyor bazen ve artık dısardan bellı oluyor hareketlerıcanım bende bir haftadır oldu o karnımın şekli değişti resmen bebeler yer değiştirdi sanırım haftaya gidince göreceğiz inşallah...
evet ama işin ilginç yanı eşim hala yakalayamadı o hareketleri beni kandırıyorsun diyorbendede oluyor bazen ve artık dısardan bellı oluyor hareketlerı
Aynı valla tek değilmiş bizim ki çıldırtıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?