2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

o kesin canım bedensel acıya karşı çilelere karşı dirençleri çok düşük biz çile çekmeye yaratılmışız

Bizde de ayni hatta ben onun triplerini cekiyorum bu halimle.arada hayatimizi kisitliyor diye mizmizlaniyor.sesimi cikarmiyorum tamamen benim istegim israrim ve bana kiyamamasi icin yaptirdik tup bebegi.ama diyorum dogunca cok seveceksin o zaman da ben kucagina vermeyecegim surundurecegim seni biraz:)

Ben aventinkini kuzenimden aldim o cok memnundu.ben de sterilizasyon makinesine koyup tum parcalarini o sekilde kullanacagim.ikisi ayni anda aciksa ve birlikte de emziremiyorsak sagdigimizi veririz birine digerini de emziririz.ya da insallah o kadar olur da sutun cogalmasi icin bebek emdikten sonra sut varsa goguste hala bosaltmak gerekiyormus diye okudum.bence kaynattiktan sonra kullanabilirsin.

yok deneme zaten canım erken doğumu tetikliyor. nasıl çekiyor bacağında :))

Ben aventi baslarda denemistim gogsumde meraktan.gogsumun ucunu oynatiyor hsfif cekme hissi veriyor basinci hissediyorsun ama kiyaslayamiyorum bebegin emmesine gore nasil ya da siddeti ne olmali ne ksdar olunca sut guzel cikar bilemiyorum.

Ben aventinkini kuzenimden aldim o cok memnundu.ben de sterilizasyon makinesine koyup tum parcalarini o sekilde kullanacagim.ikisi ayni anda aciksa ve birlikte de emziremiyorsak sagdigimizi veririz birine digerini de emziririz.ya da insallah o kadar olur da sutun cogalmasi icin bebek emdikten sonra sut varsa goguste hala bosaltmak gerekiyormus diye okudum.bence kaynattiktan sonra kullanabilirsin.

Canim millet bir cocuga sut bulamiyo biz iki cocuga acaba yettirebilecekmiyiz bilmiyorum. iki cocuk doyarmi mamaya ihtiyac duyulurmu diye tedirgin oluyorum acikcasi. insallah bol bol sut olsun da sagma makinesine ihtiyac duyalim yeterki :)

Ben aventi baslarda denemistim gogsumde meraktan.gogsumun ucunu oynatiyor hsfif cekme hissi veriyor basinci hissediyorsun ama kiyaslayamiyorum bebegin emmesine gore nasil ya da siddeti ne olmali ne ksdar olunca sut guzel cikar bilemiyorum.
bir de masaj ayarı ve belirli hız ayarları varmış sanırım aventte

güzelmiş araba benimde hoşuma gitti takip etmek lazım indirime girince alınabilinir.

fikri olan benim çünki çok çektim halada çekiyorum aynen böbreklere ve yanlara vuran ağrım vardı ve hala var
doktora gittim pazartesi günü anlattım böbreklere baktı büyüme varmı diye yokmuş birde idrar tahlili yaptı
temiz cıktı neden ağrıyor diye sordum bebeklerin büyümesinden dolayı baskı yapabilirmiş oda ağrı şeklinde
yansırmış korkma canım ama genede doktoruna danış idrar tahlilli yapsın

Sağol canım,teşekkür ederim.sanada çok geçmiş olsun

Bizimkide öyle,beni sürekli kısıtlanacağım şeyleri hatırlatarak bunalıma sokmaya çalışıyo.merak ettiğim seyahat etmek istediğim terler için artık çok zor fln diyip sinir ediyo beni ama yılmıycam.doğunca kucağına vermiyim dicem ama iki taneler,mecbur onun eline bakıcam yine

kızlar bugün karnım hep bir tarafa toplanıyor bu haftalarda olup aynısı olan varmı?
sadece tek taraf geriliyor ve bombeleşiyor korktum yaa

kızlar bugün karnım hep bir tarafa toplanıyor bu haftalarda olup aynısı olan varmı?
sadece tek taraf geriliyor ve bombeleşiyor korktum yaa
canım bende bir haftadır oldu o karnımın şekli değişti resmen bebeler yer değiştirdi sanırım haftaya gidince göreceğiz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…