2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

kızlar bugün karnım hep bir tarafa toplanıyor bu haftalarda olup aynısı olan varmı?
sadece tek taraf geriliyor ve bombeleşiyor korktum yaa
evet cnm bendede olmustu feci bir gerilme ve aci hissiyle beraber..bebekler yanyanaydi biri yukari cikip yatay sekle gecmis :)

Bizim 4 kişilik ama artık aşağıda kapıcı dairesine koyarım kitlerim eve çıkarmam..tek başıma gezdiricem cunku inş..

Kizlar benimde esim elini karnima koyunca kipir kipirlarken duruyorlar, tam cekiyor geri basliyorlar ,sanki hissedip oyun oynuyorlar gibi :)
Aynı şeyi bende yaşıyorum:)) belirli bir enerjiyi sıcaklığı hissediyorlar bence. Sestende etkileniyor olabilirler. Çünkü kocam borazan sesiyle kızlar diye sesleniyor:))

Aynı şeyi bende yaşıyorum:)) belirli bir enerjiyi sıcaklığı hissediyorlar bence. Sestende etkileniyor olabilirler. Çünkü kocam borazan sesiyle kızlar diye sesleniyor:))
Ayy ne güldüm,ilahibizimkininde boy 2 metre nerdeyse,elleri karnım kadar.elini koyunca çocuklara ağırlık biniyo bence,ondan kımıldayamıyolsr diyorum

Dun de n beri hasranede yatiyorum rahim daralmasi varmis erken dofum tehtidinden.ciger gelistirici igne oldum iki kur.serumlar igne ler yoruldum

Dun de n beri hasranede yatiyorum rahim daralmasi varmis erken dofum tehtidinden.ciger gelistirici igne oldum iki kur.serumlar igne ler yoruldum

Gecmis olsun canim allaha emanet ol insallah. Biran once iyi olman dilegiyle..

Aaa,çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifalar versin.ne demekmiş rahim daralması?ilk kez duyuyorum.üstelik henüz çok erken senin için telaş etme,sakin ol.bol bol dinlen,iyi gelecektir inşallah.

Ayy ne güldüm,ilahibizimkininde boy 2 metre nerdeyse,elleri karnım kadar.elini koyunca çocuklara ağırlık biniyo bence,ondan kımıldayamıyolsr diyorum
benimkinin de elleri çok sıcak oluyor bir de o elleriyle bir bastırıyor çocuklar neye uğradıklarını şaşırıyorlar duruveriyorlar

Aaa,çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifalar versin.ne demekmiş rahim daralması?ilk kez duyuyorum.üstelik henüz çok erken senin için telaş etme,sakin ol.bol bol dinlen,iyi gelecektir inşallah.
daralma incelme demekmıs.evet hafta olarak cok erken bebeklerın en azından 1500gr bulması gerekmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…