Aynen esim elini koyunca hareket duruyor.sadece 1 kisi hissedebildi hareketlerievet ama işin ilginç yanı eşim hala yakalayamadı o hareketleri beni kandırıyorsun diyor
evet cnm bendede olmustu feci bir gerilme ve aci hissiyle beraber..bebekler yanyanaydi biri yukari cikip yatay sekle gecmis :)kızlar bugün karnım hep bir tarafa toplanıyor bu haftalarda olup aynısı olan varmı?
sadece tek taraf geriliyor ve bombeleşiyor korktum yaa
Bizim 4 kişilik ama artık aşağıda kapıcı dairesine koyarım kitlerim eve çıkarmam..tek başıma gezdiricem cunku inş..Bizim binanın asansörüne sığıyor ama asansör kaç kişilik şu an hatırlamıyorum, sayıyı hatırlasaydım yazardım sana referans olurdu. Yarın unutmazsam bakim asansörün kişi sayısına söylim sana. Ama şöyle söylim çok küçük dört kişilik felan asansöre sığmaz onun dışında her asansöre sığar bence. Marka modelide yazıyorum linke tıklayınca çıkacaktır hemen. http://m.n11.com/jane-power-twin-pro-koos-travel-set-r17-P45040685#
Aynı şeyi bende yaşıyorum:)) belirli bir enerjiyi sıcaklığı hissediyorlar bence. Sestende etkileniyor olabilirler. Çünkü kocam borazan sesiyle kızlar diye sesleniyor:))Kizlar benimde esim elini karnima koyunca kipir kipirlarken duruyorlar, tam cekiyor geri basliyorlar ,sanki hissedip oyun oynuyorlar gibi :)
adamcağız bir yakalayamadı ya geçen ilk defa bir tane hisseder gibi oldu onu da beğenmedi bu kadar mı yani diyeKizlar benimde esim elini karnima koyunca kipir kipirlarken duruyorlar, tam cekiyor geri basliyorlar ,sanki hissedip oyun oynuyorlar gibi :)
Aynı şeyi bende yaşıyorum:)) belirli bir enerjiyi sıcaklığı hissediyorlar bence. Sestende etkileniyor olabilirler. Çünkü kocam borazan sesiyle kızlar diye sesleniyor:))
haha o zaman korkudan hazir ola geciyolardir :))Aynı şeyi bende yaşıyorum:)) belirli bir enerjiyi sıcaklığı hissediyorlar bence. Sestende etkileniyor olabilirler. Çünkü kocam borazan sesiyle kızlar diye sesleniyor:))
ne yapalim olanla yetinicen deseydin :) birdahaki ay daha iyi hissederler bence...adamcağız bir yakalayamadı ya geçen ilk defa bir tane hisseder gibi oldu onu da beğenmedi bu kadar mı yani diye
gecmis olsun canim ilk defa duydum rahim daralmasini...Dun de n beri hasranede yatiyorum rahim daralmasi varmis erken dofum tehtidinden.ciger gelistirici igne oldum iki kur.serumlar igne ler yoruldum
Aaa,çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifalar versin.ne demekmiş rahim daralması?ilk kez duyuyorum.üstelik henüz çok erken senin içinDun de n beri hasranede yatiyorum rahim daralmasi varmis erken dofum tehtidinden.ciger gelistirici igne oldum iki kur.serumlar igne ler yoruldum
benimkinin de elleri çok sıcak oluyor bir de o elleriyle bir bastırıyor çocuklar neye uğradıklarını şaşırıyorlar duruveriyorlarAyy ne güldüm,ilahi bizimkininde boy 2 metre nerdeyse,elleri karnım kadar.elini koyunca çocuklara ağırlık biniyo bence,ondan kımıldayamıyolsr diyorum
yok ya hissedemez o umudu kestim benne yapalim olanla yetinicen deseydin :) birdahaki ay daha iyi hissederler bence...
ay canım çok geçmiş olsun. peki ne oldu şimdi ne durumdasın?Dun de n beri hasranede yatiyorum rahim daralmasi varmis erken dofum tehtidinden.ciger gelistirici igne oldum iki kur.serumlar igne ler yoruldum
benimkinin de elleri çok sıcak oluyor bir de o elleriyle bir bastırıyor çocuklar neye uğradıklarını şaşırıyorlar duruveriyorlar
evet canım rahım daralması yanı rahım ıncelmesıymıss bende cok uzuldumgecmis olsun canim ilk defa duydum rahim daralmasini...
az önce eve cıktım e yatıs verdı.belkı doğum 3-4 hafta ıcınde olabılır dedıay canım çok geçmiş olsun. peki ne oldu şimdi ne durumdasın?
daralma incelme demekmıs.evet hafta olarak cok erken bebeklerın en azından 1500gr bulması gerekmısAaa,çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifalar versin.ne demekmiş rahim daralması?ilk kez duyuyorum.üstelik henüz çok erken senin içintelaş etme,sakin ol.bol bol dinlen,iyi gelecektir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?