2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

daralma incelme demekmıs.evet hafta olarak cok erken bebeklerın en azından 1500gr bulması gerekmıs
Hiç öyle şeyleri düşünme canım,sağlığına,istirahatine ve beslenmene çok daha dikkat ederek bu süreci atlatırsın bence.1500 değil 2500 doğarlar inşallah.ananasın bebeklerin tutunma ve rahmin kalınlığı konusunda çok faydalarını duymuştum.tüp bebektede başarıyo çok arttırdığı söylenir.meyve neticede,zararı olmaz faydası olur.imkanın varsa bol bol ye.Rabbim şifalar versin tekrardan.wc dışında kımıldama yerinden bence.

Kızlar bu kan yapıcı haplar delirtiyo beniafedersiniz tuvalete beton döküyorum sanki,sert,taş gibi büyük abdestim.bu kadar kabızlık ve ıkınmak zorunda kalmak bir gebe için hiç iyi şeyler değil.meyveden geri gelmiyorum,yoğurt,yeşillik,bol su,kuruyemiş vs herşeyi bolca tüketiyorum ama çare yok.bu konuda dr undan farklı bir öneri almış olan yada kendince çözüm üretmiş olan varmı?

hayiiiirrr ananas ve kabak cekirdegi rahimde kasilmaya sebep oluyormus sakinnn...fazlasi daha fazla zarar tabi...

hayiiiirrr ananas ve kabak cekirdegi rahimde kasilmaya sebep oluyormus sakinnn...fazlasi daha fazla zarar tabi...
"Ananasın gebeliğe faydaları oldukça fazladır. A, B, C vitaminleri, emir, kalsiyum, potasyum, magnezyum mineralleri içeren ananas, kalorisi hem çok düşük hem de yarıdan fazlası su olan bir meyvedir. Düzenli olarak hamilelikte ananas yemek anne adayının sağlığına olumlu etkiler göstermektedir. Cildin pürüzsüzleşmesinde, saç ve tırnakların güçlenmesinde, gözlerin daha iyi görmesinde etkisi bulunan ananas, aynı zamanda kanser hastalıklarının riskini de düşürmektedir.

Gebelikte ananas yemenin faydaları başında özellikle de şişliklerin giderilmesi ve oluşma riski bulunan iltihapların ciddi oranda azalması gelir. Rahmi sağlamlaştırır,fetusa önemli vitamin desteği sağlar.bağışıklık sistemini güçlendiren ananas kabızlığı da birebir çözüm olmakta ve kabızlığı önlenmektedir. İçinde bulunan vitamin ve mineraller sayesinde gebelik boyunca annenin kaybettiği besin maddelerini geri kazanmasını sağlar."

Bi dr sitesinden alıntı bu.muadil bi çok sîtedede aynı bilgiler var.sizin söylediğinizi destekleyen bi bilgi bulamadım açıkcası.herneyse, benimki iyi niyetli bir öneriydi.doğrusunu kişinin kendisi ve hekimi bilir.bu şekilde bilgi kalabalığından başka bişey olmuyor.

niye bu kadar abarttin anlamadim herkes bildigini paylasiyor burda...bende kadinlar kulubunde okudum tup bebek sonrasi rahimde kasilmaya sebep oldugunu...ayriyeten hamilelikte her meyvenin faydasi vardir elbet ama yukarida dikkat ettiysen fazlasi zarar dedim...tup bebekten sonra degil once rahim kalinlasmasi icin oneriliyor ananas bir arkadasima transfer sonrasi yemeyi kes demisti doktoru.sen istedigin kadar yiyebilirsin tabiki ben arkadasa fikir verdigin icin bir zarari olmasin zaten erken dogum riski var diye bildigimi duydugumu paylastim ....evet buyrun dogumu baslatmak icin oneriler kisminda yenmesi gereken meyveler : http://bebekveben.com/dogumu-baslatmak-icin-dogal-yontemler/

Son düzenleme:
az önce eve cıktım e yatıs verdı.belkı doğum 3-4 hafta ıcınde olabılır dedı çok üzülüyorum
canım ya dua ettim sana. inşallah 1500-2000 gr lardan aşağı doğum yapmazsın. sen hep yat dinlen. dünya yansa umrunda olmasın. seninle ilgilenecek kimse var mı?

hadi yaa ananas yiyelim o zaman sürekli :) iyiymiş

ay ben de aynı dertten muzdarip olduğum için bir çözüm var mı bilmiyorum ama doktora gittiğimde onu da soracağım...

Arkadaslar şu şeker testini yaptirmayan doktor varmidir acaba?hani gerek gormedikleri suphelenmedikleri icin hastasina hic yaptirmayan?(yuklemeyi demiyorum yalniz sadece test)
benden hala boyle bir ter yaptirmami istemedi doktorum.her ay recete yaziyor bircok test istiyor ama o yok..birdahaki randevumda 28 haftalikken ,gec olmuyormu biraz? arkadasima 6. ayinda yaptirmisti doktoru seker cikinca dikkat etmisti o da ...bende tatliya cok duskunum varsada bilmiyorsam onlem almiyorsam cok kotu olur...Varmi benim kadar gec yaptiran yada hala yaptirmamis olan?

Ben bişeyi abartmış değilim,bilakis verdiğiniz bilgiyi önemseyerek merak ettim.bunun adı abartmak değil.çünkü en başından beri bolca tükettiğim bir meyve.ne doktorumdan nede bi başkasından böyle bir uyarı da almadım.bu nedenle de doğal olarak verdiğiniz bilginin doğruluğunu merak ettim.beden rahatsız oldunuz anlamıyorum.kendim yapmadığım bişeyi başkasına önerecek değildim.hem kendim hem öneride bulunduklarım adına konuyu önemsedim.bu birincisi.ikincisiyse,farklı konularda îhtilafa düştüğümüz başka arkadaşlarlada neticede aynı şeyi söyledik hep , doktorların bile kendi aralarında öneri yada uyarıları çelişiyor.bana zencefilden uzak dur düşük nedenidir denirken diğerine üşüttüysen zencefilli bal iç diyen doktor var.dolayısıyla bilgilerin doğruluğunu yada bilimselliğini tartışıp bi karara bağlayacak pozisyonda da olmadığımıza göre daha öncede dediğim gibi karar kişinin kendisi ve hekiminin önerisine kalmıştır.
Ananasın gebeliğe faydaları oldukça fazladır. A, B, C vitaminleri, emir, kalsiyum, potasyum, magnezyum mineralleri içeren ananas, kalorisi hem çok düşük hem de yarıdan fazlası su olan bir meyvedir. Düzenli olarak hamilelikte ananas yemek anne adayının sağlığına olumlu etkiler göstermektedir. Cildin pürüzsüzleşmesinde, saç ve tırnakların güçlenmesinde, gözlerin daha iyi görmesinde etkisi bulunan ananas, aynı zamanda kanser hastalıklarının riskini de düşürmektedir.

Gebelikte ananas yemenin faydaları başında özellikle de şişliklerin giderilmesi ve oluşma riski bulunan iltihapların ciddi oranda azalması gelir. bağışıklık sistemini güçlendiren ananas kabızlığı da birebir çözüm olmakta ve kabızlığı önlenmektedir. İçinde bulunan vitamin ve mineraller sayesinde gebelik boyunca annenin kaybettiği besin maddelerini geri kazanmasını sağlar.

http://bebekveben.com/dogumu-baslatmak-icin-dogal-yontemler/
haklisiniz doktorlar bile celiskiye duserken zaten erken dogum riski olan birine rahim kasilmasina sebep olan bir meyve onermek cok mantikli....

Son düzenleme:
evet ben tup bebek yaptırırken cok yemıstım yıne yemege baslyayım ozamn bılgı için destegın ıcın ck tesekkurler

evet ben tup bebek yaptırırken cok yemıstım yıne yemege baslyayım ozamn bılgı için destegın ıcın ck tesekkurler
Rica ederim canım.de unu da danış tanı istersen,bilmediğimiz farklı bi etkisi olmasın sonra.gerçi bana da o dönem dr im önermişti.Allah şifalar versin tekrardan.sağlık,sıhhat içinde yap doğumunu inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…