2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

canım 3 cm olması gerekıyormuş benımkı 2.5 -2cm arasına düşmüş

aynen canım bı gelsek o haftara gercı ben 34 haftayı gorsem sevınçten aglarımm

bana da şurup yazdı şu ufak ufak şişelerde tek içmelik olanlardan mı?
onun da tadından tiksindim iki haftadır vişnelisini içiyorum karamelliyi mi denesem bir de diyorum
İsmi ne şurubun?dr uma direkt isim vereyim.hiç aromalı bağırsak şurubu duymamıştımiyi fikirmiş,diğerleri gress yağ gibi

bence artık yavaş yavaş almaya başla canım ya sonra çok sıkışıyor. ben 20. haftada başladım ona rağmen bitmiyor bir türlü...
Böyle sabırlı insanlara da hayranım yanihayatta bekleyemezdim o kadar.öyleki şuan alışveriş merkezlerinden ve bebek mağazası gezmekten böğkk geldi dün de iki üç mağaza gezdik,ne ben alalım diyorum,ne bizmkinde heves kalmadı...öööyle bakıp bakıp çıkıyoruz

senindemi erken dogum riskin var canim?

az önce eve cıktım e yatıs verdı.belkı doğum 3-4 hafta ıcınde olabılır dedı çok üzülüyorum

Allah korusun canim.cok gecmis olsun.moralini yuksek tutmaya calis durumlari ciddi olan kimler kimler 35-36-37leri gordu.benim de biri asagidaymis mesela progesteron basladi doktor.tekrar yatmaya basladim ama umutluyum en azindan 34 u gorecegiz insallah diyorum ve dua ediyorum.senin icin de edecegim.

]Kızlar bu kan yapıcı haplar delirtiyo beniafedersiniz tuvalete beton döküyorum sanki,sert,taş gibi büyük abdestim.bu kadar kabızlık ve ıkınmak zorunda kalmak bir gebe için hiç iyi şeyler değil.meyveden geri gelmiyorum,yoğurt,yeşillik,bol su,kuruyemiş vs herşeyi bolca tüketiyorum ama çare yok.bu konuda dr undan farklı bir öneri almış olan yada kendince çözüm üretmiş olan varmı?[/QUOTE]

Ben neler cektim kabizliktan.en sonunda magnesie calcinee saba toz diye bir tozda buldum careyi.doktor bir arkasim onermisti.onun doktor olan hamile bir arkadasina amerikadaki doktoru onermis.gittim kendi doktoruma da sordum kullanabilirsin hatta kasilman olursa ona da iyi gelir dedi.gebelikte de b grubunda.bir olcek kullaniyorum hergun.ama ilkinde yarim olcekle basla kullanirsan.kendi bunyene gore uygun dozu ayarlamis olursun.ne olur ne olmaz ishal etmesin diye dedim.ben simdi bir olcek hergun aksam yemeginden sonra iciyorum.dene istersen.

Bu hafta 25. Haftamda yani gittim doktora yaptirmadi.konusu bile gecmedi.bir daha ki randevum 3 hafta sonra yani 28.hafta yaptirir mi bilmiyorum.sadece kan testlerinde aclik sekerine baktilar hep normalin altinda cikti.bunla mi alakali bilmiyorum ya da belki 28.hafta yaptiracak.soylemezse de bu sefer gittigimde ben sorarim.

bence artık yavaş yavaş almaya başla canım ya sonra çok sıkışıyor. ben 20. haftada başladım ona rağmen bitmiyor bir türlü...
Almaya korkuyorum çevremde kötü örnekler oldu rahmim zaten dardı t sekilli..28.haftadan sonra alayım diyorum allah korusun sonra çok çok üzülürüm gördükçe inş.kimse yasamaz ..

canım 3 cm olması gerekıyormuş benımkı 2.5 -2cm arasına düşmüş
Haftana göre iyi ama sanırım bol bol yatıcan benim 4tü 3.2 ye düştü ısrarla dikiş istiyorum doktorum kesinlikle normal dedi risk olsa söyler sanırım riskli gebelik uzmanı çünkü..
ama 24.haftadan sonra atılamıyo bu konuda kafam karışık 2doktor da nırmal diyo inanmam lazım..

Her sey aldın demek ki sen peki nevresim yastık yatak pike emzik vb.şeylerde tavsiyen ne özellikle yatak pamuk alıcaz sanırım..

Her sey aldın demek ki sen peki nevresim yastık yatak pike emzik vb.şeylerde tavsiyen ne özellikle yatak pamuk alıcaz sanırım..
Nevresim olarak uyku seti aldım ben,birer tane yataklarına,bide park yatsk için.park yatağınkini ebebekten almıştık,lulibaby mi öyle bi markası vardı.bakarım olmazsa.kış için battaniyelerini merinosun baby serisinden aldım,yün battaniye.gerek olurmu bilmiyorum ama aldık.uyku setlerini burada butik bi mağaza var,bebek mobilyası satan.aynı zamanda babyhome urünlerini satıyor.%100 pamuk vs diye ve kumaşına desenine bayılarak aldık.aynı takımın kirli torbasını ve perde kanatlarını da aldım.pike henüz almadım.yazın doğduklarında park yatakta yatacaklar nasipse,penye battaniyelere sığınıcam.pikeside kusur kalsın :)) yataklarını ben patk yatak için visco aldım,bazı arkadaşlar önerilmediğini söylediler ama zaten çok uzun kullanmıcam bende.normal odalarındaki yataklarıda tam ortopedik yatak aldık.emzik biberon vs de avent aldım,tarak,tırnak bakımı,banyo süngeri,hastane çıkışları vs için chiccoyu seçtim,bakım ürünlerini bübchen marka aldım.sen sor ben sayim anacım

Sen oda yaptın orda beşikler mi var kendi odana da park yatak aldın doğru mu anladım :) ya ben craft park yatak alıcam yatak odamda yer var 1yıl kalırlar bizle sonra işe başlarım ve odalarını ayırırım zaten 3yasına kadar odalarında park yatakla yatarlarmış sonra genç odası artık alırım farklı cinsse ayırırım odaları..biri kız da diğeri açmıyo içime erkek doğuyo ama..

Almaya korkuyorum çevremde kötü örnekler oldu rahmim zaten dardı t sekilli..28.haftadan sonra alayım diyorum allah korusun sonra çok çok üzülürüm gördükçe inş.kimse yasamaz ..
bende senin gibi düşünüyorum sonradan üzülürüm diyorum bende daha almadım sadece bakıyorum şu an
liste yapıyorum 28.haftadan sonra Allah nasip ederse almaya başlıcam

Pikelerini 35 tl ye English Home dan aldim, hem organik hem de yumusacik, kesinlikle tavsiye ederim. Yaz icin cok kullanisli olacak mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…