canım 3 cm olması gerekıyormuş benımkı 2.5 -2cm arasına düşmüşÇok geçmiş olsun canım yanş rahim agzın incelmiş öyle mi kaç cm e düşlmüş peki ayrıca üzülme 30 31 haftada doğup çok iyi olan bebekler var hem kimse bilemez evde yat belki 35 i bile görürsün dua et 28 haftayı gecen bebekler yaşıyır çok şükür ben de bu korkularla iç içeyim..
aynen canım bı gelsek o haftara gercı ben 34 haftayı gorsem sevınçten aglarımmAnanasın çelişkili oldugunu biliyorum kimi ye diyo kimi yeme diyo ben çelişki varsa kaçıyorum muz rahmi kuvvetlendiriyo herkes hemfikir muz yenilse daha iyi tabi o da kabız yapabiliyooo ayyy ne zor işimiz 36 haftayı görsek kurtulsak ..
inşallah canım her şey yoluna girer çabaların sonuç verir...evde ıstıraht bodundayım korkuda var ınş hersey ıyı olurr
amın canım inşşinşallah canım her şey yoluna girer çabaların sonuç verir...
İsmi ne şurubun?dr uma direkt isim vereyim.hiç aromalı bağırsak şurubu duymamıştımbana da şurup yazdı şu ufak ufak şişelerde tek içmelik olanlardan mı?
onun da tadından tiksindim iki haftadır vişnelisini içiyorum karamelliyi mi denesem bir de diyorum
Böyle sabırlı insanlara da hayranım yanibence artık yavaş yavaş almaya başla canım ya sonra çok sıkışıyor. ben 20. haftada başladım ona rağmen bitmiyor bir türlü...
senindemi erken dogum riskin var canim?Ahh o erken doğum riski olmasaydı güle oynaya geçirirdim günlerimi şimdi korku filmi gibiyim dün bebek giysilerinde çok heveslendim sonra bıraktım gözlerim doldu dedim eskiden hamile değilim diye ağlar alamazdım şimdi korkudan..
az önce eve cıktım e yatıs verdı.belkı doğum 3-4 hafta ıcınde olabılır dedıçok üzülüyorum
Arkadaslar şu şeker testini yaptirmayan doktor varmidir acaba?hani gerek gormedikleri suphelenmedikleri icin hastasina hic yaptirmayan?(yuklemeyi demiyorum yalniz sadece test)
benden hala boyle bir ter yaptirmami istemedi doktorum.her ay recete yaziyor bircok test istiyor ama o yok..birdahaki randevumda 28 haftalikken ,gec olmuyormu biraz? arkadasima 6. ayinda yaptirmisti doktoru seker cikinca dikkat etmisti o da ...bende tatliya cok duskunum varsada bilmiyorsam onlem almiyorsam cok kotu olur...Varmi benim kadar gec yaptiran yada hala yaptirmamis olan?
duphaloc adı canım.bana da şurup yazdı şu ufak ufak şişelerde tek içmelik olanlardan mı?
onun da tadından tiksindim iki haftadır vişnelisini içiyorum karamelliyi mi denesem bir de diyorum
Almaya korkuyorum çevremde kötü örnekler oldu rahmim zaten dardı t sekilli..28.haftadan sonra alayım diyorum allah korusun sonra çok çok üzülürüm gördükçe inş.kimse yasamaz ..bence artık yavaş yavaş almaya başla canım ya sonra çok sıkışıyor. ben 20. haftada başladım ona rağmen bitmiyor bir türlü...
Haftana göre iyi ama sanırım bol bol yatıcan benim 4tü 3.2 ye düştü ısrarla dikiş istiyorum doktorum kesinlikle normal dedi risk olsa söyler sanırım riskli gebelik uzmanı çünkü..canım 3 cm olması gerekıyormuş benımkı 2.5 -2cm arasına düşmüş
Gittiğim doktorlara göre yok ama ben doktor gibiyim teşhisimi koydum inş.olmaz öyle bi şey ...senindemi erken dogum riskin var canim?
Her sey aldın demek ki sen peki nevresim yastık yatak pike emzik vb.şeylerde tavsiyen ne özellikle yatak pamuk alıcaz sanırım..Böyle sabırlı insanlara da hayranım yanihayatta bekleyemezdim o kadar.öyleki şuan alışveriş merkezlerinden ve bebek mağazası gezmekten böğkk geldi dün de iki üç mağaza gezdik,ne ben alalım diyorum,ne bizmkinde heves kalmadı...öööyle bakıp bakıp çıkıyoruz
Nevresim olarak uyku seti aldım ben,birer tane yataklarına,bide park yatsk için.park yatağınkini ebebekten almıştık,lulibaby mi öyle bi markası vardı.bakarım olmazsa.kış için battaniyelerini merinosun baby serisinden aldım,yün battaniye.gerek olurmu bilmiyorum ama aldık.uyku setlerini burada butik bi mağaza var,bebek mobilyası satan.aynı zamanda babyhome urünlerini satıyor.%100 pamuk vs diye ve kumaşına desenine bayılarak aldık.aynı takımın kirli torbasını ve perde kanatlarını da aldım.pike henüz almadım.yazın doğduklarında park yatakta yatacaklar nasipse,penye battaniyelere sığınıcam.pikeside kusur kalsın :)) yataklarını ben patk yatak için visco aldım,bazı arkadaşlar önerilmediğini söylediler ama zaten çok uzun kullanmıcam bende.normal odalarındaki yataklarıda tam ortopedik yatak aldık.emzik biberon vs de avent aldım,tarak,tırnak bakımı,banyo süngeri,hastane çıkışları vs için chiccoyu seçtim,bakım ürünlerini bübchen marka aldım.sen sor ben sayim anacımHer sey aldın demek ki sen peki nevresim yastık yatak pike emzik vb.şeylerde tavsiyen ne özellikle yatak pamuk alıcaz sanırım..
Sen oda yaptın orda beşikler mi var kendi odana da park yatak aldın doğru mu anladım :) ya ben craft park yatak alıcam yatak odamda yer var 1yıl kalırlar bizle sonra işe başlarım ve odalarını ayırırım zaten 3yasına kadar odalarında park yatakla yatarlarmış sonra genç odası artık alırım farklı cinsse ayırırım odaları..biri kız da diğeri açmıyo içime erkek doğuyo ama..Nevresim olarak uyku seti aldım ben,birer tane yataklarına,bide park yatsk için.park yatağınkini ebebekten almıştık,lulibaby mi öyle bi markası vardı.bakarım olmazsa.kış için battaniyelerini merinosun baby serisinden aldım,yün battaniye.gerek olurmu bilmiyorum ama aldık.uyku setlerini burada butik bi mağaza var,bebek mobilyası satan.aynı zamanda babyhome urünlerini satıyor.%100 pamuk vs diye ve kumaşına desenine bayılarak aldık.aynı takımın kirli torbasını ve perde kanatlarını da aldım.pike henüz almadım.yazın doğduklarında park yatakta yatacaklar nasipse,penye battaniyelere sığınıcam.pikeside kusur kalsın :)) yataklarını ben patk yatak için visco aldım,bazı arkadaşlar önerilmediğini söylediler ama zaten çok uzun kullanmıcam bende.normal odalarındaki yataklarıda tam ortopedik yatak aldık.emzik biberon vs de avent aldım,tarak,tırnak bakımı,banyo süngeri,hastane çıkışları vs için chiccoyu seçtim,bakım ürünlerini bübchen marka aldım.sen sor ben sayim anacım
bende senin gibi düşünüyorum sonradan üzülürüm diyorum bende daha almadım sadece bakıyorum şu anAlmaya korkuyorum çevremde kötü örnekler oldu rahmim zaten dardı t sekilli..28.haftadan sonra alayım diyorum allah korusun sonra çok çok üzülürüm gördükçe inş.kimse yasamaz ..
çok geçmiş olsun nasıl anlaşıldı peki daralma olduğuDun de n beri hasranede yatiyorum rahim daralmasi varmis erken dofum tehtidinden.ciger gelistirici igne oldum iki kur.serumlar igne ler yoruldum
Pikelerini 35 tl ye English Home dan aldim, hem organik hem de yumusacik, kesinlikle tavsiye ederim. Yaz icin cok kullanisli olacak mutlaka.Nevresim olarak uyku seti aldım ben,birer tane yataklarına,bide park yatsk için.park yatağınkini ebebekten almıştık,lulibaby mi öyle bi markası vardı.bakarım olmazsa.kış için battaniyelerini merinosun baby serisinden aldım,yün battaniye.gerek olurmu bilmiyorum ama aldık.uyku setlerini burada butik bi mağaza var,bebek mobilyası satan.aynı zamanda babyhome urünlerini satıyor.%100 pamuk vs diye ve kumaşına desenine bayılarak aldık.aynı takımın kirli torbasını ve perde kanatlarını da aldım.pike henüz almadım.yazın doğduklarında park yatakta yatacaklar nasipse,penye battaniyelere sığınıcam.pikeside kusur kalsın :)) yataklarını ben patk yatak için visco aldım,bazı arkadaşlar önerilmediğini söylediler ama zaten çok uzun kullanmıcam bende.normal odalarındaki yataklarıda tam ortopedik yatak aldık.emzik biberon vs de avent aldım,tarak,tırnak bakımı,banyo süngeri,hastane çıkışları vs için chiccoyu seçtim,bakım ürünlerini bübchen marka aldım.sen sor ben sayim anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?