2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

günaydın bayanlar.kabızlık için bişeyler kulanan varmı acaba bende şimdi boyle sorun başladıda

Bende de var kabizlik hareketsizlikten galiba
sicak suya bir iki kuru kayisi koyup suyunu iciyor kayisilari yiyorum ama pek de ise yaramiyor.

günaydın bayanlar.kabızlık için bişeyler kulanan varmı acaba bende şimdi boyle sorun başladıda
günaydın canım ben hamileliğin başından beri tedbir amaçlı her sabah kalktığımda 3-4 tane kuru kayısı yiyorum üzerine bol su içiyorum ALLAH'a şükür ciddi kabızlık yaşamadım kullandığım kan ilacının kabızlık etkisi var beni çok etkilemedi....

Canim bende normalde de vardi.hamilelikte bastan beri cok daha artti.bir suru sey denedim en son care incir kaysi erik hosafinin icine zeytinyagi dokuyorum sabah ac karnina onu iciyorum.bu bagirsagimi yumusatmaya yardimci oluyor ama yine de cikmiyor.3-4 gune bir lavmandan 1-2 damla popomun deligine annem uyguluyor.basini yumusatinca gerisi zaten yumusak olunca cikiyor.rezillik yani.doguma kadar da boyle gidecek sanirim.ama yaparsan dikkat et lavmanin cubugunu 1 cm falan itiyorsun iceri.ayni bebeklerin poposuna zeytinyagli pecete iterler ya cok az onun gibi.yoksa lavman kullanmak tehlikeli zaten.benim buldugum tek cozum bu.zaten ishal olmuyorum bu kadar az lavmanla.

Cok sagol canim haftalardir anlam veremiyordum en azindan biliyorum simdi.ama nasil besliyor ki kist bebegi acaba.
onu bilmiyorum canm bana doktor sadece bu kadar söyledi bende sormadım acıkcası.2 doktor söyledi aynı seyi...

Bende de var kabizlik hareketsizlikten galiba
sicak suya bir iki kuru kayisi koyup suyunu iciyor kayisilari yiyorum ama pek de ise yaramiyor.
merhabalar ozel anne adaylari
ben de Rabbim nasib ederse nisan sonu mayis basi gibi alacam kuzulari. Galiba en haftasi ileri olan benim tum sayfalari okumadim aralardan baktim.
Kabizlik icin tavsiyem mutlaka hergun bir kivi yiyin. Yiyebiliyorsaniz bir de portakal ya da mandalina. Kayisidan daha etkili. Deneyin derim

Kizlar kac kiloyla hamile kaldiniz?
Kacinci haftaniz ve su an kac kilosunuz??
Ben 62 ile hamile kalmistim ama bulanti ve kusmalardan su an 59.4 kiloyum 9.haftamdayim...

Deniycem canim tesekkurler

Evet durdu kanama iki gunde bir proluton igne oluyorum ve hala ise gitmiyorum hep yatıyorum doktora gittigimizde ikuside cok iyiydi ama şükürler olsun.
yalniz hala rahimde kanli bir bolge var insallah dagilir 22sinde yeniden gidecegiz ama bebeklere zarar verecek yerde degilmis
bunundisinda uc kilo verdim kokular fena hersey kokuyor ve agzimda metal tadi gibi bi tat.ve miidem de yanma. Allahtan bulanti yok. Sen nasilsin ???

canates nasil oldun canim? kanaman durdumu?

Oncelikle hepinize hayirli olsun.tup bebekle hamile kaldim daha cok yeniyim ama burda gittigim dr once 2 sonra 3kese gordu hepsinde de yolk olusmus ama ucuncusu biraz daha kucuk dedi.ve ben sevinsem mi uzulsem mi bilemiorum.ucuz gebelik cok daha fazla riskli.kendi druma pazartesi gidicem ama ucu duyduktan sonra inanin uykularim kacti.iki embriyo konmustu biri bolunmus.aranizda basta uc kese gorunup de sonra iki olan var mi acaba?

Benimde oyle,ikisi arasinda 4 gun var :)

Alanya'da yasiyordum,İstanbul'a gelin geldim ama abimin hanimi yazin orda dogum yapti.Bende yanlarindaydim hatta refakatci kaldim.Anadolu hastanesi Mahmut beydi doktoru.Sahane bir hastane,sahane bir doktor.Tavsiye ederim.

Ben dogal yolla kaldim canim.Babaannemde ve iki kuzenimde var.Kismet isi bu :) Allah gonlune gore versin.

Selam kizlar,gecmis baya birikmis ama usenmeden okudum :) Artik Rabbimin izniyle kesin aranizdayim cunku bugun ikinci bebisimide gordum,kalp atisinida dinledim cok sukur Rabbime :)

sorma bulantilar benide mahvetti bende 3 kilo verdim..sabahlari cok frnayim ozellikle bazi gunler oglenleri biraz iyi olsamda genelde hep bulantili kusmali grciyor...agzimda pasli demir tadi var..ictigim su bile cikiyor cikan suyun tadi kokusu pasli du gibi ayni kustukca midem bulaniyor...bir gecseydi su bulantilar birde kasiklarim cok agriyor bu aralar ozrllikle yatarken ve yururken...durum bundan ibaret bendede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…