günaydın bayanlar.kabızlık için bişeyler kulanan varmı acaba bende şimdi boyle sorun başladıda
günaydın canım ben hamileliğin başından beri tedbir amaçlı her sabah kalktığımda 3-4 tane kuru kayısı yiyorum üzerine bol su içiyorum ALLAH'a şükür ciddi kabızlık yaşamadım kullandığım kan ilacının kabızlık etkisi var beni çok etkilemedi....günaydın bayanlar.kabızlık için bişeyler kulanan varmı acaba bende şimdi boyle sorun başladıda
günaydın bayanlar.kabızlık için bişeyler kulanan varmı acaba bende şimdi boyle sorun başladıda
onu bilmiyorum canm bana doktor sadece bu kadar söyledi bende sormadım acıkcası.2 doktor söyledi aynı seyi...Cok sagol canim haftalardir anlam veremiyordum en azindan biliyorum simdi.ama nasil besliyor ki kist bebegi acaba.
cnm ben kayısı incir ve kuru erik hosafı içtim zeytinyaglı bol salata yedim hatta yuzuyodu yagın içinde ama işe yaradı bol su bide....kızlar cok tesekkur ederımhepınıze
merhabalar ozel anne adaylariBende de var kabizlik hareketsizlikten galiba
sicak suya bir iki kuru kayisi koyup suyunu iciyor kayisilari yiyorum ama pek de ise yaramiyor.
Kizlar kac kiloyla hamile kaldiniz?
Kacinci haftaniz ve su an kac kilosunuz??
Ben 62 ile hamile kalmistim ama bulanti ve kusmalardan su an 59.4 kiloyum 9.haftamdayim...
Deniycem canim tesekkurlermerhabalar ozel anne adaylari
ben de Rabbim nasib ederse nisan sonu mayis basi gibi alacam kuzulari. Galiba en haftasi ileri olan benim tum sayfalari okumadim aralardan baktim.
Kabizlik icin tavsiyem mutlaka hergun bir kivi yiyin. Yiyebiliyorsaniz bir de portakal ya da mandalina. Kayisidan daha etkili. Deneyin derim
baya zayifmissin cnm boyun kac?merhaba. 46 kiloyla hamile kaldım. 11. haftam 47.5 kiloyum.
canates nasil oldun canim? kanaman durdumu?
Benimde oyle,ikisi arasinda 4 gun var :)Merhaba arkadaşlar,ben doğal yollarla hamile kaldım, bu ilk hamileliğim ve dün İKİZ olduğunu öğrendim,şoktayım.
Bir bebeğin kalp atışını duyduk (6+2 yim) diğeri net değil kesede, 2 hafta sonra göreceğiz o zaman netleşir yüzde 80 ikiz dedi.
Kızlar sizlerde de böyle mi oldu yani bebeklerden diğeri daha mı geç görülebiliyor??
Alanya'da yasiyordum,İstanbul'a gelin geldim ama abimin hanimi yazin orda dogum yapti.Bende yanlarindaydim hatta refakatci kaldim.Anadolu hastanesi Mahmut beydi doktoru.Sahane bir hastane,sahane bir doktor.Tavsiye ederim.herkese kocaman selamlar
arkadaşlar ben mart ayında doğum yapacaklar arasındayım
ama yardıma ihtiyacım olduğu için sizlerede yazıyorum
ocak ayında ALANYA ya taşınıyorum
bana orada önerebileceğiniz bir doktor varsa lütfen yazın
benim için çok önemli
hepinize kolay huzurlu gebelikler diliyorum
Ben dogal yolla kaldim canim.Babaannemde ve iki kuzenimde var.Kismet isi bu :) Allah gonlune gore versin.Herkese merhaba.kısmetse 2015 ağustos annesi olacak.daha doktore gitmedik
5 haftalık olacaz.adetten sonra ilk gün beta hcg 537 çıktı.şimdi siz sorum şu?
normal yolla ikiz gebe kalan var mı?
Benim ailemde ikiz çok.kardeşkerim dayım teyze tarafından var.sizce ikiz şansı ne kadardır.bu 2 nci çocuğum olacak inşallah.cevaplarınızı bekliyorum
Allah yardımcınız olsun sğsalim karından kucağa inşallah
79la kaldim su an 82yim.Boyum 1.56 nasil olcak bilmiyorum :)Kizlar kac kiloyla hamile kaldiniz?
Kacinci haftaniz ve su an kac kilosunuz??
Ben 62 ile hamile kalmistim ama bulanti ve kusmalardan su an 59.4 kiloyum 9.haftamdayim...
sorma bulantilar benide mahvetti bende 3 kilo verdim..sabahlari cok frnayim ozellikle bazi gunler oglenleri biraz iyi olsamda genelde hep bulantili kusmali grciyor...agzimda pasli demir tadi var..ictigim su bile cikiyor cikan suyun tadi kokusu pasli du gibi ayniEvet durdu kanama iki gunde bir proluton igne oluyorum ve hala ise gitmiyorum hep yatıyorum doktora gittigimizde ikuside cok iyiydi ama şükürler olsun.
yalniz hala rahimde kanli bir bolge var insallah dagilir 22sinde yeniden gidecegiz ama bebeklere zarar verecek yerde degilmis
bunundisinda uc kilo verdim kokular fena hersey kokuyor ve agzimda metal tadi gibi bi tat.ve miidem de yanma. Allahtan bulanti yok. Sen nasilsin ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?