2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

İkizlerin yataklarını yerleştirmekte zor oluyor. Benim çocuk odam biraz küçük. Biraz daraşmalık oldu ama. Çok şekerler:))
aman oda geniş olsa da fark etmiyor canım. benim oda geniş ama öyle mi koyalım böyle mi koyalım yok birbirine mi baksın yok öyle mi olsun diye baya bir düşündük...

iste bende onu diyorum ...benim kanda aclik kan sekerinede bakilmadi daha hic ilginc degilmi?

C candanote canım benimde henüz hiçbir değerime bakılmadı ama ben cuma günü kontrole gidicem belki o zaman baktırır. Sen yaklaşık 1 ay sonra mı gideceksin tekrar kontrole senle hemen hemen haftalarımız aynı.

Aynen canım maaşımın çok azını harcıyorum topluca biriksin artık listeyi yapar eşimle çıkarım 26.hafta civarı..bazı şeyleri netten söylerim..

büyütmüşsün göbeği canım belli artık hamile olduğun çok tatlı maşallah :)
ankarada da kesik elektrik ne kadar sürecek bilmiyorum da. tam da bebeklerin kıyafetlerini ütü işine girmiştik
Trabzondada yokmuş,babam söyledi.hayret bişey ya... Göbeğim değirmen gibi :))

türkiye genelinde kesilmiş zaten tam rezillik. bizde jeneratör var ama ne olur ne olmaz diye çok yüklenmek de istemiyorum. inşallah gelir artık yaa...
Öyleymiş evet.geldi allahtan.ya bakanlıkta şokta beklenen ve tesbit edilebilen bi durum değilmiş.o kadar saat ülkede internet,erişim,ulaşım,üretim hepsi durdu.fiber saldırı fln da deniyor

Bu da bizim gobisimiz ama resim ters cikti.

masallah diyelim oncelikle bende senden biraz fazlayim sanirim :). Toplamda kac kilo aldin canim baya zayiftin heralde hamile kaldiginda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…