- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
inşallah canım sağlıkla hayırlısıyla görelim...Canım ilk eşiğe gelmişsin 28-32-34 devam edecek inşallah. Bende bu haftaları görebileceğimi hiç sanmıyordum. İnşallah Allahın izniyle 36 ları da görelim...
aman oda geniş olsa da fark etmiyor canım. benim oda geniş ama öyle mi koyalım böyle mi koyalım yok birbirine mi baksın yok öyle mi olsun diye baya bir düşündük...İkizlerin yataklarını yerleştirmekte zor oluyor. Benim çocuk odam biraz küçük. Biraz daraşmalık oldu ama. Çok şekerler:))
büyütmüşsün göbeği canım belli artık hamile olduğun çok tatlı maşallah :)Eki Görüntüle 1475664 Eki Görüntüle 1475667 Eki Görüntüle 1475669
İstanbul da sanırım eşzamanlı bi çok yerde elektrik kesildi az önce.eşime söyledim karşıda da yokmuş.o yüzden flaş vs anca bu kadar olabîldi:)))
Aynen canım maaşımın çok azını harcıyorum topluca biriksin artık listeyi yapar eşimle çıkarım 26.hafta civarı..bazı şeyleri netten söylerim..Allah korusun tabi canım da 28 haftadayım ben şu an inan ağırlaşıyorsun ve gücün kalmıyor. sen bilirsin tabi yine de... ama madem son ana bırakıyorsun çok planlı ol her şeyin listeli olsun bir de parayı kenara ayır birden yükleneceksen o açıdan da sıkıntı olmasın...
İnş.su 32 haftayı görsem göbek atıcam :))Hepimiz aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz. Bizler bebişlerimiz için kuvetli olacağız bu günleride atlatacağız canım.
Trabzondada yokmuş,babam söyledi.hayret bişey ya... Göbeğim değirmen gibi :))büyütmüşsün göbeği canım belli artık hamile olduğun çok tatlı maşallah :)
ankarada da kesik elektrikne kadar sürecek bilmiyorum da. tam da bebeklerin kıyafetlerini ütü işine girmiştik
türkiye genelinde kesilmiş zaten tam rezillik. bizde jeneratör var ama ne olur ne olmaz diye çok yüklenmek de istemiyorum. inşallah gelir artık yaa...Trabzondada yokmuş,babam söyledi.hayret bişey ya... Göbeğim değirmen gibi :))
Hee,dimi.sen alma alma,sonrada gorsek deBebek odalarını görsek burda ne güzel olur :)
Öyleymiş evet.geldi allahtan.ya bakanlıkta şoktatürkiye genelinde kesilmiş zaten tam rezillik. bizde jeneratör var ama ne olur ne olmaz diye çok yüklenmek de istemiyorum. inşallah gelir artık yaa...
Maşallah.hadi kontroller neysede o sırada doğumda yada ameliyatta olanlar noldu acepBizimde bugün kontrolümüz vardı elektrik kesintisinden dolayı iptal oldunst iyi çıktı çok şükür.
Allaha emanetler...Maşallah.hadi kontroller neysede o sırada doğumda yada ameliyatta olanlar noldu acep
hehe şaşı bak şaşır gibi olmuş valla ekranı ters çevirdim görebilmek içinEki Görüntüle 1475895 Bu da bizim gobisimiz ama resim ters cikti.
sana da maşallah ve bebişlerede canım:)Eki Görüntüle 1475895 Bu da bizim gobisimiz ama resim ters cikti.
maşallah :)Eki Görüntüle 1475664 Eki Görüntüle 1475667 Eki Görüntüle 1475669
İstanbul da sanırım eşzamanlı bi çok yerde elektrik kesildi az önce.eşime söyledim karşıda da yokmuş.o yüzden flaş vs anca bu kadar olabîldi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?