- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
ferplex canım vişnelisi var bir de karamellisi ama bundan bile fenalık geldi. tabi gres yağından iyidir yine deİsmi ne şurubun?dr uma direkt isim vereyim.hiç aromalı bağırsak şurubu duymamıştımiyi fikirmiş,diğerleri gress yağ gibi
yok benimkinden farklıymış benimki ferplexduphaloc adı canım.
Allah korusun tabi canım da 28 haftadayım ben şu an inan ağırlaşıyorsun ve gücün kalmıyor. sen bilirsin tabi yine de... ama madem son ana bırakıyorsun çok planlı ol her şeyin listeli olsun bir de parayı kenara ayır birden yükleneceksen o açıdan da sıkıntı olmasın...Almaya korkuyorum çevremde kötü örnekler oldu rahmim zaten dardı t sekilli..28.haftadan sonra alayım diyorum allah korusun sonra çok çok üzülürüm gördükçe inş.kimse yasamaz ..
Böyle sabırlı insanlara da hayranım yanihayatta bekleyemezdim o kadar.öyleki şuan alışveriş merkezlerinden ve bebek mağazası gezmekten böğkk geldi dün de iki üç mağaza gezdik,ne ben alalım diyorum,ne bizmkinde heves kalmadı...öööyle bakıp bakıp çıkıyoruz
Hepimiz aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz. Bizler bebişlerimiz için kuvetli olacağız bu günleride atlatacağız canım.Ahh o erken doğum riski olmasaydı güle oynaya geçirirdim günlerimi şimdi korku filmi gibiyim dün bebek giysilerinde çok heveslendim sonra bıraktım gözlerim doldu dedim eskiden hamile değilim diye ağlar alamazdım şimdi korkudan..
iste bende onu diyorum ...benim kanda aclik kan sekerinede bakilmadi daha hic ilginc degilmi?Bu hafta 25. Haftamda yani gittim doktora yaptirmadi.konusu bile gecmedi.bir daha ki randevum 3 hafta sonra yani 28.hafta yaptirir mi bilmiyorum.sadece kan testlerinde aclik sekerine baktilar hep normalin altinda cikti.bunla mi alakali bilmiyorum ya da belki 28.hafta yaptiracak.soylemezse de bu sefer gittigimde ben sorarim.
Ilginc gibi geldi bana.. Doktoruna sor istersen..iste bende onu diyorum ...benim kanda aclik kan sekerinede bakilmadi daha hic ilginc degilmi?
evet birdahaki seferede recete yazmazsa sorucam zaten...Ilginc gibi geldi bana.. Doktoruna sor istersen..
allah razı olsun canım inş 34 u gorebılırım bendeAllah korusun canim.cok gecmis olsun.moralini yuksek tutmaya calis durumlari ciddi olan kimler kimler 35-36-37leri gordu.benim de biri asagidaymis mesela progesteron basladi doktor.tekrar yatmaya basladim ama umutluyum en azindan 34 u gorecegiz insallah diyorum ve dua ediyorum.senin icin de edecegim.
dr normal dıyorsa ıcını rahat tut. bende düşünmemeye calısıyorum.cumartesı kontrolum var sabırsızlıkla ıyı haber duymayı beklıyorumHaftana göre iyi ama sanırım bol bol yatıcan benim 4tü 3.2 ye düştü ısrarla dikiş istiyorum doktorum kesinlikle normal dedi risk olsa söyler sanırım riskli gebelik uzmanı çünkü..
ama 24.haftadan sonra atılamıyo bu konuda kafam karışık 2doktor da nırmal diyo inanmam lazım..
vajınal muayene yaptı gecen hafta orda anlasıldı canımçok geçmiş olsun nasıl anlaşıldı peki daralma olduğu
nasılsın şimdi iyimisin
İnşallah canım.gözlemlediğim kadarıyla seninki daha önceki haftalardan beri biraz daha ağır geçiyor benzer haftalardakilere göre.o yüzden ağırdan alman ya da temkinli olmana sözüm yok.eksikler öyle böyle hallolur,sen yeterki güzelce dinlen,istirahatini et.mümkünse de kalan eksiklerini internetten alıverirsin nolucakki.marka belli,ürünler belli sonuçta.önemli olan sen ve tosuncukların sağlığı...valla sabırı bırak mecburiyet. son dakikada o gücün olmuyor. şu anda benim evden çıkmaya mecalim yok inan markete gidemiyorum. yani giderim ama kasılmaya başlıyorum. evde sürekli yatıyor muyum hayır ama ayaklarımı falan uzatıyorum bir durum olduğunda. ben de çok bunaldım alışverişten. artık hiçbir şey alasım yok. ne yazık ki hala birtakım eksikler var ama onları da halledeceğiz inşallah iki üç hafta içinde...
Gress yağdan da beton dökmektende iyidir bencedeferplex canım vişnelisi var bir de karamellisi ama bundan bile fenalık geldi. tabi gres yağından iyidir yine de
Bebek ölçüsünde olanları var mı ordaPikelerini 35 tl ye English Home dan aldim, hem organik hem de yumusacik, kesinlikle tavsiye ederim. Yaz icin cok kullanisli olacak mutlaka.
evet sanırım öyle kimseye böyle ağır hamilelik temenni etmem gerçekten sıkıntılı.İnşallah canım.gözlemlediğim kadarıyla seninki daha önceki haftalardan beri biraz daha ağır geçiyor benzer haftalardakilere göre.o yüzden ağırdan alman ya da temkinli olmana sözüm yok.eksikler öyle böyle hallolur,sen yeterki güzelce dinlen,istirahatini et.mümkünse de kalan eksiklerini internetten alıverirsin nolucakki.marka belli,ürünler belli sonuçta.önemli olan sen ve tosuncukların sağlığı...
Doğru anladın canımSen oda yaptın orda beşikler mi var kendi odana da park yatak aldın doğru mu anladım :) ya ben craft park yatak alıcam yatak odamda yer var 1yıl kalırlar bizle sonra işe başlarım ve odalarını ayırırım zaten 3yasına kadar odalarında park yatakla yatarlarmış sonra genç odası artık alırım farklı cinsse ayırırım odaları..biri kız da diğeri açmıyo içime erkek doğuyo ama..
Canım ilk eşiğe gelmişsin 28-32-34 devam edecek inşallah. Bende bu haftaları görebileceğimi hiç sanmıyordum. İnşallah Allahın izniyle 36 ları da görelim...evet sanırım öyle kimseye böyle ağır hamilelik temenni etmem gerçekten sıkıntılı.
neyse sağlıkla doğsunlar da ben idare ediyorum artık bu zamanlar bir şekilde...
İkizlerin yataklarını yerleştirmekte zor oluyor. Benim çocuk odam biraz küçük. Biraz daraşmalık oldu ama. Çok şekerler:))Doğru anladın canımbiz büyüyen karyolalı bi bebek odası takımı aldık,bir odamızı A'dan Z'ye bebek odası şeklinde dekore ettik.beşikler büyüyen karyola olduğundan aksi bi durum olmazsa belli bir yaşa kadar onları kullanıcaklar.yatak odası için de ebebekten nuna sena park yatak aldık.onu da belli bir aya kadar,daha doğrusu uyku düzenlerini oluşturana kadar kullanıcaz.sonrasında onların da bebim de dirlik ve düzenim içim herkes odasına inşallah.diğeri erkektir inşallah diyelim öyleyse,her iki zevki de tattırsın rabbim inşallah
Evet bayağı zor oluyor ama sığdı çok şükür bizim.İkizlerin yataklarını yerleştirmekte zor oluyor. Benim çocuk odam biraz küçük. Biraz daraşmalık oldu ama. Çok şekerler:))
İnşallah canım,amin...evet sanırım öyle kimseye böyle ağır hamilelik temenni etmem gerçekten sıkıntılı.
neyse sağlıkla doğsunlar da ben idare ediyorum artık bu zamanlar bir şekilde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?