2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Almaya korkuyorum çevremde kötü örnekler oldu rahmim zaten dardı t sekilli..28.haftadan sonra alayım diyorum allah korusun sonra çok çok üzülürüm gördükçe inş.kimse yasamaz ..
Allah korusun tabi canım da 28 haftadayım ben şu an inan ağırlaşıyorsun ve gücün kalmıyor. sen bilirsin tabi yine de... ama madem son ana bırakıyorsun çok planlı ol her şeyin listeli olsun bir de parayı kenara ayır birden yükleneceksen o açıdan da sıkıntı olmasın...

valla sabırı bırak mecburiyet. son dakikada o gücün olmuyor. şu anda benim evden çıkmaya mecalim yok inan markete gidemiyorum. yani giderim ama kasılmaya başlıyorum. evde sürekli yatıyor muyum hayır ama ayaklarımı falan uzatıyorum bir durum olduğunda. ben de çok bunaldım alışverişten. artık hiçbir şey alasım yok. ne yazık ki hala birtakım eksikler var ama onları da halledeceğiz inşallah iki üç hafta içinde...

Hepimiz aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz. Bizler bebişlerimiz için kuvetli olacağız bu günleride atlatacağız canım.

iste bende onu diyorum ...benim kanda aclik kan sekerinede bakilmadi daha hic ilginc degilmi?

allah razı olsun canım inş 34 u gorebılırım bende

dr normal dıyorsa ıcını rahat tut. bende düşünmemeye calısıyorum.cumartesı kontrolum var sabırsızlıkla ıyı haber duymayı beklıyorum

İnşallah canım.gözlemlediğim kadarıyla seninki daha önceki haftalardan beri biraz daha ağır geçiyor benzer haftalardakilere göre.o yüzden ağırdan alman ya da temkinli olmana sözüm yok.eksikler öyle böyle hallolur,sen yeterki güzelce dinlen,istirahatini et.mümkünse de kalan eksiklerini internetten alıverirsin nolucakki.marka belli,ürünler belli sonuçta.önemli olan sen ve tosuncukların sağlığı...

ferplex canım vişnelisi var bir de karamellisi ama bundan bile fenalık geldi. tabi gres yağından iyidir yine de
Gress yağdan da beton dökmektende iyidir bencede korkuyorum artık ıkınırken başıma bi iş gelecek diye ıkınmsamda kalıyo öyle yerine.ben bunu söyliyim bakim bizim dr a.sağol canım teşekkürler..

evet sanırım öyle kimseye böyle ağır hamilelik temenni etmem gerçekten sıkıntılı.
neyse sağlıkla doğsunlar da ben idare ediyorum artık bu zamanlar bir şekilde...

Doğru anladın canım biz büyüyen karyolalı bi bebek odası takımı aldık,bir odamızı A'dan Z'ye bebek odası şeklinde dekore ettik.beşikler büyüyen karyola olduğundan aksi bi durum olmazsa belli bir yaşa kadar onları kullanıcaklar.yatak odası için de ebebekten nuna sena park yatak aldık.onu da belli bir aya kadar,daha doğrusu uyku düzenlerini oluşturana kadar kullanıcaz.sonrasında onların da bebim de dirlik ve düzenim içim herkes odasına inşallah.diğeri erkektir inşallah diyelim öyleyse,her iki zevki de tattırsın rabbim inşallah

evet sanırım öyle kimseye böyle ağır hamilelik temenni etmem gerçekten sıkıntılı.
neyse sağlıkla doğsunlar da ben idare ediyorum artık bu zamanlar bir şekilde...
Canım ilk eşiğe gelmişsin 28-32-34 devam edecek inşallah. Bende bu haftaları görebileceğimi hiç sanmıyordum. İnşallah Allahın izniyle 36 ları da görelim...

İkizlerin yataklarını yerleştirmekte zor oluyor. Benim çocuk odam biraz küçük. Biraz daraşmalık oldu ama. Çok şekerler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…